daykiller Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Sziasztok! Nagy bajban, vagyok, mert nem tudom,h hova írhatnám a problémám. A benzin mutatómmal van a gond. Amikor nincs gyújtáson, akkor mutatja viszonylag (!) jól a szintet... ha ráadom a gyújtást, leesik. Nem mutat semmit. Eddig a jeladóra gondoltam, mert hiába tankolom tele 25nél feljebb soha nem ment. Most viszont azt csinálja, ha gyújtáson van, és felkapcsolom a beltér világítást, elkezd felfelé rohanni a mutató... 50 ig. Lekapcsolom a világítást 0-ra esik. Valami összeéghetett? Remélem tudtok valami okosat, mert kezd idegelni, hogy mindig számolnom kell :angry: most raktam bele 15 litert 300+ kilométert mentem vele :P és még bírja :P üdv, Gábor Ott elég komoly hiba lehet. <_< Elsőnek szedd ki a műszeregységet, hátha találsz rajta valami nem odaillő barna égésnyomot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Három szerelőnél is volt az autó, egyik sem tudta mi a baja. A harmadikhoz vittem egy bontóban vásárolt (a bontós szerint 100% hogy jó) motorvezérlőt, immót, és hozzá tartozó chipet. Összerakta, és ugyan azt csinálja az autó mint idáig. Villog a lámpa és nem indul :angry::(:P A gép mindkét vezérlőnél azt írja ki hogy az "immó jeladó és jelfogó" nem kommunikál. Valaki megtenné nekem azt, hogy kipróbálja, mi történik neki olyankor ha a kulcsból kiveszi a chipet, és anélkül próbálja meg elindítani? Köszönöm. Lassan egy ideggyógyászra lesz szükségem, nem szerelőre... <_< Nekem annó sikerült eltörnöm az immo vevőt ami a zárbetét körül van. Ekkor rájöttem a MŰKÖDÉSÉRE. Tehát kulcsba benne a CSIP ami befelé néz a zár fele. Imó vezérlő ami a zárhenger körül van. NA ez az a karika ami komunikál a kulcsal. Ahogy tekered a kulcsot úgy engedélyezi a dolgokat sorba majd a végső állásba enged indítani és indul. Tehát a relytély nem a kormány oszlop alatti imo dobozkába van és a karika amivel a zárhengerre csatlakoztatod az nem csak a rögzítést szolgálja hanem valójában az a vevő. Az az egésznek az agya. JA és imó hibával enged indítozni teker is forog is de nem indul be. Azt nem tudom miért nem műkszik csak a tapasztalatomat írtam le hátha segít valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Sziasztok! Nagy bajban, vagyok, mert nem tudom,h hova írhatnám a problémám. A benzin mutatómmal van a gond. Amikor nincs gyújtáson, akkor mutatja viszonylag (!) jól a szintet... ha ráadom a gyújtást, leesik. Nem mutat semmit. Eddig a jeladóra gondoltam, mert hiába tankolom tele 25nél feljebb soha nem ment. Most viszont azt csinálja, ha gyújtáson van, és felkapcsolom a beltér világítást, elkezd felfelé rohanni a mutató... 50 ig. Lekapcsolom a világítást 0-ra esik. Valami összeéghetett? Remélem tudtok valami okosat, mert kezd idegelni, hogy mindig számolnom kell :angry: most raktam bele 15 litert 300+ kilométert mentem vele :P és még bírja :P üdv, Gábor http://auto.indavideo.hu/video/ua_szintjelzo Így csinálja? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Három szerelőnél is volt az autó, egyik sem tudta mi a baja. A harmadikhoz vittem egy bontóban vásárolt (a bontós szerint 100% hogy jó) motorvezérlőt, immót, és hozzá tartozó chipet. Összerakta, és ugyan azt csinálja az autó mint idáig. Villog a lámpa és nem indul :angry::(:P A gép mindkét vezérlőnél azt írja ki hogy az "immó jeladó és jelfogó" nem kommunikál. Valaki megtenné nekem azt, hogy kipróbálja, mi történik neki olyankor ha a kulcsból kiveszi a chipet, és anélkül próbálja meg elindítani? Köszönöm. Lassan egy ideggyógyászra lesz szükségem, nem szerelőre... <_< Az nem lehet, hogy Vectra-ból vették ki a vezérlőt, mert akkor viszont át kell írni a Vectra-t Astra kódra az opció választásnál és úgy kalibrálni. Nekem ez volt és működött. A kulcsba is ki kell cserélni a chipet, ha nem írható át és a pótkulcsba is, ha van. Az Opel szervízben cserélték az egészet, csak én vittem az alkatrészt. Egyébként ők is tanácstalanok voltak először... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 http://auto.indavideo.hu/video/ua_szintjelzo Így csinálja? <_< Ez mi a gyásztól megy fel ilyen gyorsan? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 http://auto.indavideo.hu/video/ua_szintjelzo Így csinálja? <_< Gyorsabban meg mint a fordulatszámmérő 1ben :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ez mi a gyásztól megy fel ilyen gyorsan? :P A zárlat csodákra képes. :P Az egyik háttérvilágítás darab kábelét, becsíptem az üzemanyag szintjelző műszer háza, és a burkolat közé. Aztán csavarral rögzítettem, nehogy lötyögjön <_< (nem vettem észre, a csavarozásnál megsérült a kábel, és a világítás felkapcsolása kicsit feldobta a naftamérőt :angry: ) Gyorsabban meg mint a fordulatszámmérő 1ben :D Háttő... eddig nem jutott eszembe, de most hogy mondod... Nem tudnám biztosra megcáfolni :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 A zárlat csodákra képes. :P Az egyik háttérvilágítás darab kábelét, becsíptem az üzemanyag szintjelző műszer háza, és a burkolat közé. Aztán csavarral rögzítettem, nehogy lötyögjön <_< (nem vettem észre, a csavarozásnál megsérült a kábel, és a világítás felkapcsolása kicsit feldobta a naftamérőt :angry: ) Háttő... eddig nem jutott eszembe, de most hogy mondod... Nem tudnám biztosra megcáfolni :P :P Ennyi. Mondjuk most, hogy Errant bejelölt, már tudom, hogy ő volt tegnap lurdyban... :P az is valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ennyi. Mondjuk most, hogy Errant bejelölt, már tudom, hogy ő volt tegnap lurdyban... <_< az is valami :angry: Gondolkoztam rajta, hogy várjak e még:D Mert egy-egy kéz fogás után nem voltam biztos, hogy be fog e ugrani. szerk.: Valld be, hogy az autó volt ismerős! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ennyi. Mondjuk most, hogy Errant bejelölt, már tudom, hogy ő volt tegnap lurdyban... :P az is valami :P Jah, beleviszem a rosszba :angry: Először csak Lurdyba cibáltam ki, mára beledeztem a műszerfalát is :P Jövőhétre jégfehér helyzetjelzője is lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
resga Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 http://auto.indavideo.hu/video/ua_szintjelzo Így csinálja? <_< nem ilyen gyorsan, de igen. ez a jelenség :angry: akkor bombázzam szét és nézzek körbe valami odakozmálhatott? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Jah, beleviszem a rosszba :angry: Először csak Lurdyba cibáltam ki, mára beledeztem a műszerfalát is :P Jövőhétre jégfehér helyzetjelzője is lesz <_< Akkor az másmilyen mint a tied :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 szerk.: Valld be, hogy az autó volt ismerős! :P Jah. Egy fehér 5ajtós astra biztos mély nyomot hagy mindenkiben :P nem ilyen gyorsan, de igen. ez a jelenség :angry: akkor bombázzam szét és nézzek körbe valami odakozmálhatott? :P Igen, elég valószínű <_< Akkor az másmilyen mint a tied :P Inkább igyál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Jah, beleviszem a rosszba :angry: Először csak Lurdyba cibáltam ki, mára beledeztem a műszerfalát is :P Jövőhétre jégfehér helyzetjelzője is lesz <_< Sose lesz kék színű fehérnek titulált helyzetjelzőm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Gondolkoztam rajta, hogy várjak e még:D Mert egy-egy kéz fogás után nem voltam biztos, hogy be fog e ugrani. szerk.: Valld be, hogy az autó volt ismerős! <_< Tegnap józan voltam... :angry: Inkább igyál :P Már nem, reggel 745kor már találkozóm lesz. :P Sose lesz kék színű fehérnek titulált helyzetjelzőm! Háhá, pacsiiii :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Amugy ilyen lett a Műszeregységem Link to comment Megosztás: More sharing options...
X18XE Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Megoldódott az immó gond. A bontóstól akitől vettel a motorvezérlőt és a tartozékait, kb 3 szor megkérdeztem, hogy ugye ez össze van "párosítva" csak összedugom és megy. Ugye? Ugye. Hát rohadtul nem. Rádugták egy gyári gépre, és utána indult az autó... Köszi mindenkinek a segítséget és az ötleteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Tegnap józan voltam... <_< Már nem, reggel 745kor már találkozóm lesz. :angry: Háhá, pacsiiii :P Hmm, egyszer én is ráveszem magam és lenézek én oda hátha jó a hangulat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Hmm, egyszer én is ráveszem magam és lenézek én oda hátha jó a hangulat <_< Nem jó. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nem jó. :angry: Nem bizony. Se sör se... jah de... csajok vannak. De sör nincs <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nem bizony. Se sör se... jah de... csajok vannak. De sör nincs <_< Ha nem jó a hangulat akkor minek jártok ki? XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ha nem jó a hangulat akkor minek jártok ki? XD Téged várunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Téged várunk. Ja hát mivel mindenki azt írja, hogy nem jó a hangulat meg mindenki a mekibe van akkor nem sok értelme van kinézni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ja hát mivel mindenki azt írja, hogy nem jó a hangulat meg mindenki a mekibe van akkor nem sok értelme van kinézni :angry: Így kell plusz parkolóhelyet szerezni :P Jövő héttől keresztbe fogok állni, ha már ürítettem egy helyet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Így kell plusz parkolóhelyet szerezni :angry: Jövő héttől keresztbe fogok állni, ha már ürítettem egy helyet <_< Áhháá és hány gépjármű jelenik meg egy ilyen talin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts