neeshow Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Sziasztok! Ötletetek van az alábbi problémára? :lol: A műszerek közül a vízhőfok és a benzinszint jelző mutatók megőrültek. A benzinszint még azután is teli tankot mutat, hogy már fél tanknyit elautóztam, a vízhőfok meg a -4,5 fokban, 90-es tempónál is 100 fokra kúszott. Néha beállnak jó értékre, de akár egy km-en beül is össze-vissza mászkál ez a két mutató. A sebesség- és fordulatszámmérő jól működik, az nem csal. Azért gondolom, hogy csalhat ez a két lázadó mutató és a műszeregységgel lehet gond, mert egyrészt néha beállnak jó értékre, ahogy írtam is, másrészt 100 foknál sem kapcsol be a hűtőventillátor! Előre is köszönöm az építő jellegű észervételeket :D Csak szeretném informálni az engem a fenti probléma megoldásában segítő fórumtársakat, hogy a stab. IC-t cseréltük (volt vagy 600.- Ft ;) ) Azóta mükszik minden rendesen, úgyhogy remélem a hiba kijavítva! :) Mégegyszer köszi mindenkinek aki tanácsot adott! :D
opelmann Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Nekem egy Astra F Caravan autóm van.1997 évj. X14Xe motorkód. Vásároltam egy OBD II Diagnosztikai inerface-t. Sajnos nem olvas semmit, addig amíg nem csatlakoztatom az autóhoz, a laptop látja az eszközt. Amint rádugom az autóra rögtön eltűnik az eszköz és nem csinál semmit. Egy Renault Trafic-on próbáltam azt meg csont nélkül tudja! Elvileg ugyanaz a protokoll. Tud valaki segíteni?
Guest gorbi Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Nekem egy Astra F Caravan autóm van.1997 évj. X14Xe motorkód. Vásároltam egy OBD II Diagnosztikai inerface-t. Sajnos nem olvas semmit, addig amíg nem csatlakoztatom az autóhoz, a laptop látja az eszközt. Amint rádugom az autóra rögtön eltűnik az eszköz és nem csinál semmit. Egy Renault Trafic-on próbáltam azt meg csont nélkül tudja! Elvileg ugyanaz a protokoll. Tud valaki segíteni? Szia! Valószínűleg azért mert az opeleknél a diagnosztikai csatlakozóban nem egységes a vezérlőegység kivezetése, ezért a gyári diagnosztikák ezt automatikusan felismerik és megkeresik. Lehet a tied nem tudja automatikusan kiválasztani a kommunikációs pint (főleg ha ráadásul még univerzális is az adapter az OBD2-n belül). Pl. egy Tech 2 megtalálja, akármilyen opelra is dugod rá. Szerk: Ha saját használatra, saját autódhoz kell, akkor egy OP-COM lenne neked megfelelő. Racing bazáron már 15 körül hirdetik.
Guest gorbi Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Day Cartárs! Láttam a GYÍk-ban a gyertyakábelcserés leírásodat. Én is csere előtt állok, és ha indokolt, nem venném meg a 25ezer Ft-s gyári készletet. Mik a tapasztalataid a kábellel kapcsolatban? Jobb lett mint a régi kábelekkel volt? Milyen kábelt kéne vennem hozzá? Látom te fémszálassal csináltad, de mint írtad az nem igazán jó hozzá. Valami egyéb tapasztalat, ami segítene a csere folyamán? Köszönettel: Petya! :D Attól függ milyen a gép. Elosztós vagy nélküli, ha elosztós akkor is milyen, fix hővédőcsöves, vagy pipán lévő? Érdemes szétnézni azért. Egy példa és variáció a sok közül: http://racing-bazar.hu/alkatresz/gyujtas-g...elek_pipa_rotor Ha pedig áthúz, akkor bújtatócsővel elég rendesen ki lehet húzni a cserét. Ha DIS-es akkor az 1,6-os motoroknál volt gyári kivitelezése is ennek.
opelmann Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Szia! Valószínűleg azért mert az opeleknél a diagnosztikai csatlakozóban nem egységes a vezérlőegység kivezetése, ezért a gyári diagnosztikák ezt automatikusan felismerik és megkeresik. Lehet a tied nem tudja automatikusan kiválasztani a kommunikációs pint (főleg ha ráadásul még univerzális is az adapter az OBD2-n belül). Pl. egy Tech 2 megtalálja, akármilyen opelra is dugod rá. Szerk: Ha saját használatra, saját autódhoz kell, akkor egy OP-COM lenne neked megfelelő. Racing bazáron már 15 körül hirdetik. Szia! Igen, igazad lehet, de az OpelTech2- vel kezdtem amit a Racing bazáron keresztül vásároltam, 15 e. forintért, de ahhoz nem tudtak drivert adni amit felismert volna az XP. Megjegyzem mi sem tudtunk találni hozzá a neten. Nagy nehezen visszaadták az árát. Szóval a RacingBazáros leckét megtanultam, többé nem rendelek onnan semmit! Visszatérve az ELM 327 interface-hez, ezt az eszközt egy ScanMaster progival használnám, a progin belül van külön OPEL adatovasás, és még manuálisan is be tudom állítani az ISO 9141-2 protokollon kívül a -3,-4,-5. protokollt is de eredmény nincs. Most azt próbáltam, hogy csak a 4,5 (test) a 16 (+) és a 7 lábakat kábeleztem össze. Eredmény u.a.! Lehetséges, hogy a 15-ös lábat is kell használni?
Prins... Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Elkelne egy kis leírás szerűség: KÉP elég hiányos a biztosítéktáblám és a problémám az lenne hogy a középkonzolon a fűtésdolgok egyáltalán nem világítanak, illetve az óra sem működik, és a világításkapcsoló sem világít. biztosítékhiány lenne a gond vagy ledproblémával állok szemben? (ha esetleg biztosíték nagy segítség lenne egy biztosítéktábla leírás vagy hogy pontosan melyik sorban hanyadik bizti lenne szükséges hogy megoldódjanak a problémáim) :D
Guest gorbi Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Elkelne egy kis leírás szerűség: KÉP elég hiányos a biztosítéktáblám és a problémám az lenne hogy a középkonzolon a fűtésdolgok egyáltalán nem világítanak, illetve az óra sem működik, és a világításkapcsoló sem világít. biztosítékhiány lenne a gond vagy ledproblémával állok szemben? (ha esetleg biztosíték nagy segítség lenne egy biztosítéktábla leírás vagy hogy pontosan melyik sorban hanyadik bizti lenne szükséges hogy megoldódjanak a problémáim) :D http://pics.coldline.hu/pics/189446-20110306-JIEJgP.jpg http://pics.coldline.hu/pics/189447-20110306-GK5Nji.jpg http://pics.coldline.hu/pics/189448-20110306-GC2Nhj.jpg http://pics.coldline.hu/pics/189449-20110306-yaIfIU.jpg http://pics.coldline.hu/pics/189450-20110306-k6djMX.jpg
szepnorbee Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Szia! Igen, igazad lehet, de az OpelTech2- vel kezdtem amit a Racing bazáron keresztül vásároltam, 15 e. forintért, de ahhoz nem tudtak drivert adni amit felismert volna az XP. Megjegyzem mi sem tudtunk találni hozzá a neten. Nagy nehezen visszaadták az árát. Szóval a RacingBazáros leckét megtanultam, többé nem rendelek onnan semmit! Visszatérve az ELM 327 interface-hez, ezt az eszközt egy ScanMaster progival használnám, a progin belül van külön OPEL adatovasás, és még manuálisan is be tudom állítani az ISO 9141-2 protokollon kívül a -3,-4,-5. protokollt is de eredmény nincs. Most azt próbáltam, hogy csak a 4,5 (test) a 16 (+) és a 7 lábakat kábeleztem össze. Eredmény u.a.! Lehetséges, hogy a 15-ös lábat is kell használni? Hali! Az ELM327 csak néhány Opelt kezel és azt is csak hibakódolvasás szintjén. A te motorodhoz úgy tudom nem jó. Viszont X16XEL-t biztosan kezel mert próbáltam. Én épp ma adom postára az OP-COM-omat. Az ez az ami neked is kell. Viszi az összes opelt és elég sok dolgot lehet vele csinálni. Gondolok itt az előadatokon át, a kulcsprogramozásom, ABS-en keresztü, a BC programozásig, tesztekig stb. Ha gondolod, tudok neked szerezni. (magyar a programja és még Windows7-en is megy) Többi PÜ. Üdv
Prins... Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/189446-20110306-JIEJgP.jpg http://pics.coldline.hu/pics/189447-20110306-GK5Nji.jpg http://pics.coldline.hu/pics/189448-20110306-GC2Nhj.jpg http://pics.coldline.hu/pics/189449-20110306-yaIfIU.jpg http://pics.coldline.hu/pics/189450-20110306-k6djMX.jpg köszöntem szépen, megpróbálok eligazodni rajta :D
opelmann Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Hali! Az ELM327 csak néhány Opelt kezel és azt is csak hibakódolvasás szintjén. A te motorodhoz úgy tudom nem jó. Viszont X16XEL-t biztosan kezel mert próbáltam. Én épp ma adom postára az OP-COM-omat. Az ez az ami neked is kell. Viszi az összes opelt és elég sok dolgot lehet vele csinálni. Gondolok itt az előadatokon át, a kulcsprogramozásom, ABS-en keresztü, a BC programozásig, tesztekig stb. Ha gondolod, tudok neked szerezni. (magyar a programja és még Windows7-en is megy) Többi PÜ. Üdv Szia! Érdekel a dolog! Mi az ára és mit tartalmaz a csomag?
astrásgyerek Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Szeretnék kérni egy kis segítséget! Astra G kijelzőt szeretnék kipróbálni! Ilyen segítséget már találtam hozzá: (bekötési segédlet) Csak azt nem tudom, hogy honnan kezdődik a számozás... Ezen a képen beszámoztam, ha valaki tud segíteni, kérlek írjatok! Itt a kép!
m_petya Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Attól függ milyen a gép. Elosztós vagy nélküli, ha elosztós akkor is milyen, fix hővédőcsöves, vagy pipán lévő? Érdemes szétnézni azért. Egy példa és variáció a sok közül: http://racing-bazar.hu/alkatresz/gyujtas-g...elek_pipa_rotor Ha pedig áthúz, akkor bújtatócsővel elég rendesen ki lehet húzni a cserét. Ha DIS-es akkor az 1,6-os motoroknál volt gyári kivitelezése is ennek. A gép pontosan DIS kockás. :D Áthúzást nem látni, viszont úgymegvágott mint a huzat. Mellékesen a leghosszabb kábel ellenállása is valahol a béka segge alatt mozog.
zotya975 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 A gép pontosan DIS kockás. :D Áthúzást nem látni, viszont úgymegvágott mint a huzat. Mellékesen a leghosszabb kábel ellenállása is valahol a béka segge alatt mozog. 3-20Kohm a jó érték.
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 A gép pontosan DIS kockás. :D Áthúzást nem látni, viszont úgymegvágott mint a huzat. Mellékesen a leghosszabb kábel ellenállása is valahol a béka segge alatt mozog. Annyiszor leírtam már: Pöre, hosszú drót az akksi negatív sarkára és húzod a kábelek mellett.Ahol átüt, ott a gond. :lol:
Gerisan3 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Hali! Rádiót akartam szereltetni a kis Astrámba és sajnos a 4 hangszóróból 3 cserére szorul.Azt néztem,hogy van valami gyűrű a gyári hangszórón. ezt lelehet szedni róla és akkor csak egy sima 16?-os hangszórót venni majd arra rászerelni?
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Hali! Rádiót akartam szereltetni a kis Astrámba és sajnos a 4 hangszóróból 3 cserére szorul.Azt néztem,hogy van valami gyűrű a gyári hangszórón. ezt lelehet szedni róla és akkor csak egy sima 16?-os hangszórót venni majd arra rászerelni? Egybe van öntve a hangszóró keretével, leszedni nem tudod, csak esetleg levágni. Normális tizenhatfeles csak kiemelőgyűrűvel megy be, különben beleakad az ablak :D
FPepe Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Hali! Rádiót akartam szereltetni a kis Astrámba és sajnos a 4 hangszóróból 3 cserére szorul.Azt néztem,hogy van valami gyűrű a gyári hangszórón. ezt lelehet szedni róla és akkor csak egy sima 16?-os hangszórót venni majd arra rászerelni? Azt a kiemelőkeretet lehet külön is kapni (gondolom autóhifivel foglalkozó cégeknél), és azzal tudsz 165mm átmérőjű és max. kb. 55mm mélységű hagszórót beépíteni.
Gerisan3 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Egybe van öntve a hangszóró keretével, leszedni nem tudod, csak esetleg levágni. Normális tizenhatfeles csak kiemelőgyűrűvel megy be, különben beleakad az ablak :D Értem.Szóval kéne ilyen gyűrűt is vennem mert látom lehet azt így külön kapni is csak gondolom olyan hangszóró is kell hozzá amire rá lehet csavarozni.
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 gondolom olyan hangszóró is kell hozzá amire rá lehet csavarozni. Létezik másmilyen is? :D :lol:
Gerisan3 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Létezik másmilyen is? :D :D Nem tudom mivel még sosem vettem autóhangszórót. :lol: de akkor mind1 milyet veszek csak 16,5-es legyen?
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Nem tudom mivel még sosem vettem autóhangszórót. :lol: de akkor mind1 milyet veszek csak 16,5-es legyen? Astrába(vagy szinte akármilyen régebbi opelbe való) való kiemelő kell, és azok már úgy vannak kitalálva hogy fogod a hangszórót rácsavarozod és jóccakát. ÍGY néz ki ami neked kell :D A hangszóró mélységére figyelj! Ahogy Pepe is mondta 55 a plafon :D
yankee Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Nem tudom mivel még sosem vettem autóhangszórót. :D de akkor mind1 milyet veszek csak 16,5-es legyen? IGE. De látta olyan megoldást is, hogy a gyári hangszórónak a műanyagjára volt rácsavarva a másik hangszoró. Tehát a gyári keretből kivágták a hangszarót. És belecsavarták a másikat. Így nem kell venni kiemelőt. De ha veszel kiemelőt akkor 16.5höz vegyél. És úgy jó lesz.
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 IGE. De látta olyan megoldást is, hogy a gyári hangszórónak a műanyagjára volt rácsavarva a másik hangszoró. Tehát a gyári keretből kivágták a hangszarót. És belecsavarták a másikat. Így nem kell venni kiemelőt. De ha veszel kiemelőt akkor 16.5höz vegyél. És úgy jó lesz. Van vagy 1500Ft a kiemelő.... :lol: Továbbiakban tessék az autóhifi topikban folytatni. Köszönöm! :D
Guest gorbi Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 ... Ha pedig áthúz, akkor bújtatócsővel elég rendesen ki lehet húzni a cserét. Ha DIS-es akkor az 1,6-os motoroknál volt gyári kivitelezése is ennek. A gép pontosan DIS kockás. :D Áthúzást nem látni, viszont úgymegvágott mint a huzat. Mellékesen a leghosszabb kábel ellenállása is valahol a béka segge alatt mozog. Erre gondoltam: Szerintem a tiedre is rárakható.
Sipi- Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Ha ellenőrzésnél valami olyat talál, ami zavarja, akkor virít a csekkendzsín mint állat :D Kiskalapácsos önindítókezelést tudom ajánlani :lol: Köszi, bejött. Annyira megtetszett az önindítónak ez, hogy azóta csak így indul el :) Ez az egyedi indításgátlója :D Majd felújíttatom.
Recommended Posts