yankee Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ápdételtem, miután leírtam, de amúgy is kérdés vót :D Kérdésre kérdéssel :lol: EJJ EJJ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Kérdésre kérdéssel :lol: EJJ EJJ Nem válaszoltam, hanem továbbkérdeztem, hogy villoghassál a szervóddal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Nem válaszoltam, hanem továbbkérdeztem, hogy villoghassál a szervóddal :) :D De nem tőlem kérdezted. :lol: de akinek van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Üdv!!! Segítséget szeretnék kérni BC bekötéssel kapcsolatban!!! Mit honnan hova, programozás stb. Mi a menete? Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Üdv!!! Segítséget szeretnék kérni BC bekötéssel kapcsolatban!!! Mit honnan hova, programozás stb. Mi a menete? Köszi :D gyik Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 gyik Köszi, és az merre van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Köszi, és az merre van? :lol: Ha még nem találtad volna meg..:D GyIK Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ha még nem találtad volna meg..:D GyIK Így mégpontosabb:)) GYIK BC Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Sziasztok! Lenne egy kis problémám a gépsárkányommal. Sajnos ma délután ahogy elindultam folyamatosan menet közben egy csipogó hangot adott ki olyan susmotolosat:D mások is meghallgatták és ékszíjat mondtak. Hazaérve azt vettem észre hogy a hang kicsit gyengébb viszont ha világítást rá adom akkor előjön a hang. Kérdésem szerintetek is ezt a hangot az ékszíj feszülésének hiánya adja? Megnéztem elvileg 13mm lehetne csak de ez kicsit többnek legalább faterom szerint. Semmilyen töltésjelző lámpa nem világít , tulajdonképpen minden rendben az autóval, csak a hang idegesítő. Hogyan lehet megfeszíteni az ékszíjat? Hol kell rajta állítani? 1.4i 60Le verzióról van szó. Előre is köszi a tanácsokat! Ha tényleg susmotolos, akkor az is lehet, hogy a vez.mu szíj hozzá-hozzá ér a burkolathoz. Nálam az volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ha tényleg susmotolos, akkor az is lehet, hogy a vez.mu szíj hozzá-hozzá ér a burkolathoz. Nálam az volt De ha a világítás ráadásakor változik a hang, akkor a generátor szíj is lehet, mert a tompított is ad elég terhelést neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltec Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a kapcsolókban (vészvillogó, lámpamagasság állító, ablakemelő) lehet-e cserélni az ízzókat, és ha lehet, akkor milyen kell bele, illetve hogy kell? A vészvillogóból már próbáltam kioperálni, be beletört, a lámpamagasság állítóban meg olyan, mintha bele lenne forrasztva... Köxi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a kapcsolókban (vészvillogó, lámpamagasság állító, ablakemelő) lehet-e cserélni az ízzókat, és ha lehet, akkor milyen kell bele, illetve hogy kell? A vészvillogóból már próbáltam kioperálni, be beletört, a lámpamagasság állítóban meg olyan, mintha bele lenne forrasztva... Köxi előre is A lámpamagasság állítóban tuti lehet, mert már ledesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi- Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Egy gyors kérdés: ha nincs bennt a kocsiban az AC relé (vagy kimozdult), akkor nem is próbál meg önindítózni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Egy gyors kérdés: ha nincs bennt a kocsiban az AC relé (vagy kimozdult), akkor nem is próbál meg önindítózni? Az önindítóhoz nem sok köze van szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi- Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Az önindítóhoz nem sok köze van szerintem :D Gondoltam nem-e van valami előellenőrzés, ami miatt nem is akar már indítózni... A helyzet az, hogy piszkálgattam az AC relét, cseréltem másikra, de a kocsi utána is működött. Hazamentem vele, leparkoltam. Másnap reggel nem indult. Csak a lámpák világítottak, de nem is próbált meg önindítózni. Cseréltem akkut, de nem használt, meg sem mozdul. A relét még nem néztem meg, mert nem fél perces meló hozzáférni. A kérdésem az, hogy ha nem az AC relé okozza, akkor mi lehet a probléma, miért nem akar indulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Gondoltam nem-e van valami előellenőrzés, ami miatt nem is akar már indítózni... A helyzet az, hogy piszkálgattam az AC relét, cseréltem másikra, de a kocsi utána is működött. Hazamentem vele, leparkoltam. Másnap reggel nem indult. Csak a lámpák világítottak, de nem is próbált meg önindítózni. Cseréltem akkut, de nem használt, meg sem mozdul. A relét még nem néztem meg, mert nem fél perces meló hozzáférni. A kérdésem az, hogy ha nem az AC relé okozza, akkor mi lehet a probléma, miért nem akar indulni? Ha ellenőrzésnél valami olyat talál, ami zavarja, akkor virít a csekkendzsín mint állat :D Kiskalapácsos önindítókezelést tudom ajánlani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi- Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Ha ellenőrzésnél valami olyat talál, ami zavarja, akkor virít a csekkendzsín mint állat :D Kiskalapácsos önindítókezelést tudom ajánlani :lol: Kocogtassam meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Kocogtassam meg? Szerintem érdemes megpróbálni. Ha le van ragadva, és nem húz be, akkor nem is kezdi el megforgatni. Egy halk kattanás sincs, amikor indítózni akarnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi- Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Szerintem érdemes megpróbálni. Ha le van ragadva, és nem húz be, akkor nem is kezdi el megforgatni. Egy halk kattanás sincs, amikor indítózni akarnál? Nincs. A műszerfal lámpái kicsit elhalványodtak, de semmi más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nincs. A műszerfal lámpái kicsit elhalványodtak, de semmi más. Ha a relé lenne, akkor pörögne az önidító, csak benzint nem kapna az autó. sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi- Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Ha a relé lenne, akkor pörögne az önidító, csak benzint nem kapna az autó. sztem Ok, köszi. Megpróbálom megkopogtatni. Meg kellene egy normális önindító felújító. Tudtok ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Ok, köszi. Megpróbálom megkopogtatni. Meg kellene egy normális önindító felújító. Tudtok ilyet? Nem, de olyat tudok akitől menekülj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Day Cartárs! Láttam a GYÍk-ban a gyertyakábelcserés leírásodat. Én is csere előtt állok, és ha indokolt, nem venném meg a 25ezer Ft-s gyári készletet. Mik a tapasztalataid a kábellel kapcsolatban? Jobb lett mint a régi kábelekkel volt? Milyen kábelt kéne vennem hozzá? Látom te fémszálassal csináltad, de mint írtad az nem igazán jó hozzá. Valami egyéb tapasztalat, ami segítene a csere folyamán? Köszönettel: Petya! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Day Cartárs! Láttam a GYÍk-ban a gyertyakábelcserés leírásodat. Én is csere előtt állok, és ha indokolt, nem venném meg a 25ezer Ft-s gyári készletet. Mik a tapasztalataid a kábellel kapcsolatban? Jobb lett mint a régi kábelekkel volt? Milyen kábelt kéne vennem hozzá? Látom te fémszálassal csináltad, de mint írtad az nem igazán jó hozzá. Valami egyéb tapasztalat, ami segítene a csere folyamán? Köszönettel: Petya! :D Olyat írtam volna? :D Amióta megcsináltam, azóta hibátlanul üzemel a gépsas. :lol: Jobb lett egyébként, mert volt egy törött köpenyszigeteléses, meg eléggé szikrázott az egész sötétben. Ezzel most nincs ilyen baj. Amúgy motoros boltban vásároltam méterben a kábelt. Szerintem nincs más extra amit tudni kéne a cseréről, leírtam mindent, hogy mire kell figyelni. De azt azért leírom, hogy a pipában a fém belsejét NE forgasd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Olyat írtam volna? :lol: Amióta megcsináltam, azóta hibátlanul üzemel a gépsas. :D Jobb lett egyébként, mert volt egy törött köpenyszigeteléses, meg eléggé szikrázott az egész sötétben. Ezzel most nincs ilyen baj. Amúgy motoros boltban vásároltam méterben a kábelt. Szerintem nincs más extra amit tudni kéne a cseréről, leírtam mindent, hogy mire kell figyelni. De azt azért leírom, hogy a pipában a fém belsejét NE forgasd. :D Egész pontosan úgy szerepel, hogy nem vállalsz felelősséget amiatt ha behal a DIS , mert mint írtad le akartak beszélni arról, hogy fémszálast vegyél, mert ilyen kocsiba már nem való. Fém belsőt meg nem forgatjuk, mert a hajlítás miatt eltörhet nyakba azt akkor így jártam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts