bandika Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 Jó lenne tudni a márkát és a típust. Gondolom nem gyári. <_< Ez most nem az opelen, hanem az ignisen ,gondolom gyári lehet,omron van a kúlcson
Dáwid Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 Hali! központi zár elem csere után tudja valaki hogy kell újra tanítani a központit? Már hogy a távirányítóra gondolsz? Szerintem nem kéne neki elfelejteni egy elemcserétől <_< de kérdezd meg őket
FPepe Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 Milyen információra lenne szükséged? Ma gondoltam indulás előtt rámérek az akksira. 15,4Volt. Beindítom, 16,3-4 : Na mondom ez igen jó. Beépült valami villanyerőmű az autóba? Hazaértem, rámérek, 14,65. Csuda dolgokra képes ez a kínai multi nem? Vagy tényleg túltölt a gép? Vagy csak merül az elem benne.
astrabandi Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 Milyen információra lenne szükséged? Ma gondoltam indulás előtt rámérek az akksira. 15,4Volt. Beindítom, 16,3-4 : Na mondom ez igen jó. Beépült valami villanyerőmű az autóba? Hazaértem, rámérek, 14,65. Csuda dolgokra képes ez a kínai multi nem? Vagy tényleg túltölt a gép? Heló . PL milyen való bele létezik-e 12v-os ha nem akkor kb milyen ellenállás kel bele a led mellé ,meg ha lehet némi képes illusztráció előre is köszi .
Hjoe Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 Heló . PL milyen való bele létezik-e 12v-os ha nem akkor kb milyen ellenállás kel bele a led mellé ,meg ha lehet némi képes illusztráció előre is köszi . A 3mm az teljesen jó bele. Létezik 12voltos led, de az nem hinném hogy hosszútávon bírja a 14,4 voltot. 1000-1500 javasolnék bele, nekem a 800 ohmossal erős a fénye. persze ez attól függ, milyen fényerősségű ledet teszel bele. Hétvégén talán le tudom fényképezni neked, akkor felteszem.
Rajmund Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Most találtam a neten gondoltam rátok hátha érdekel valakit! http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1440741920.html
astrásgyerek Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Azt szeretném kérdezni, hogy a gyári központizáras autókban hol van a központizár-vezérlő egység?? :D Át akarom tenni az enyémbe a donorból, mert az enyémben meghaltak, és már unom körbejárni az autót... <_< És épp a központizár vezérlő halhatott meg, mert nem működik egyik sem, nem is reagál semmire sem...
astrabandi Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 A 3mm az teljesen jó bele. Létezik 12voltos led, de az nem hinném hogy hosszútávon bírja a 14,4 voltot. 1000-1500 javasolnék bele, nekem a 800 ohmossal erős a fénye. persze ez attól függ, milyen fényerősségű ledet teszel bele. Hétvégén talán le tudom fényképezni neked, akkor felteszem. Köszi szépen. <_<
astrásgyerek Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Hátsó ablakemelőhöz milyen kapcsoló kell? jó az ilyen is?
daykiller Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Azt szeretném kérdezni, hogy a gyári központizáras autókban hol van a központizár-vezérlő egység?? :D Át akarom tenni az enyémbe a donorból, mert az enyémben meghaltak, és már unom körbejárni az autót... <_< És épp a központizár vezérlő halhatott meg, mert nem működik egyik sem, nem is reagál semmire sem... Jobb lábtér küszöbburkolat mögött, ahol nekünk az ECU van, az mögött.
astrásgyerek Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Jobb lábtér küszöbburkolat mögött, ahol nekünk az ECU van, az mögött. Köszönöm a választ! <_<
zotya975 Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Hátsó ablakemelőhöz milyen kapcsoló kell? jó az ilyen is? Szerintem jó, csak bogarászni kell a lábakat, mert biztos nem passzolnak a színek, meg szerintem az első kapcsolón több is van mint a hátsón.
Breki Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Szerintem jó, csak bogarászni kell a lábakat, mert biztos nem passzolnak a színek, meg szerintem az első kapcsolón több is van mint a hátsón. Egyedül a bal első kapcsoló tér el a többitől. Ugyanannyi madzag van a hátsókban, mint a jobb elsőben, és ugyanott. <_<
zotya975 Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Egyedül a bal első kapcsoló tér el a többitől. Ugyanannyi madzag van a hátsókban, mint a jobb elsőben, és ugyanott. :D Akkor jó, kösz a kiigazítást. <_<
astrásgyerek Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Szerintem jó, csak bogarászni kell a lábakat, mert biztos nem passzolnak a színek, meg szerintem az első kapcsolón több is van mint a hátsón. Egyedül a bal első kapcsoló tér el a többitől. Ugyanannyi madzag van a hátsókban, mint a jobb elsőben, és ugyanott. <_< Köszi a válaszokat! :D
ftamas78 Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Sziasztok! Ki lehet cserélni a hátsó abalktörlő visszajelző izzót, a középkonzol szétbuherálása nélkül? Valahol láttam már erről témát de nem találom. A kapcsoló gombját levettem, de nem jutottam előrébb. Sikerült már valakinek?<_< Köszi a választ
daykiller Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Sziasztok! Ki lehet cserélni a hátsó abalktörlő visszajelző izzót, a középkonzol szétbuherálása nélkül? Valahol láttam már erről témát de nem találom. A kapcsoló gombját levettem, de nem jutottam előrébb. Sikerült már valakinek?:D Köszi a választ Mit? <_< :D
megadave Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Sziasztok! Ki lehet cserélni a hátsó abalktörlő visszajelző izzót, a középkonzol szétbuherálása nélkül? Valahol láttam már erről témát de nem találom. A kapcsoló gombját levettem, de nem jutottam előrébb. Sikerült már valakinek?<_< Köszi a választ Hátsó ablak fűtés visszajelző, nem? Ha jól emlékszem ki lehet húzni azt a középső részt amiben az izzó van... A GYIK-ban nézd meg szerintem.
FPepe Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Hátsó ablak fűtés visszajelző, nem? Ha jól emlékszem ki lehet húzni azt a középső részt amiben az izzó van... A GYIK-ban nézd meg szerintem. Ez az egy égő, amit nem cseréltem még ki, a kapcsolót a fülek benyomásával se tudtam kihúzni, anélkül meg tudtommal nem nagyon lehet.
daykiller Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Ez az egy égő, amit nem cseréltem még ki, a kapcsolót a fülek benyomásával se tudtam kihúzni, anélkül meg tudtommal nem nagyon lehet. Igen, mert hátul vannak a fülek, amik benntartják. <_<
megadave Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Igen, mert hátul vannak a fülek, amik benntartják. :D Jaja! Fülek összenyom és utána ki lehet húzni. A kollega kérdése az volt, hogy ezt lehet-e a középkonzol szétbombázása nélkül. Ezek szerint nem. <_<
daykiller Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Jaja! Fülek összenyom és utána ki lehet húzni. A kollega kérdése az volt, hogy ezt lehet-e a középkonzol szétbombázása nélkül. Ezek szerint nem. :D De lehet, ha kiszedi a rádiót és annak a keretét, mivel az az izzó is abban a kis tartóban van benne, amiben a tekerők világításáért felelős izzók is vannak. 3db izzócska van benne és felül (a ventilátor kapcsolóval együtt) megy rá a csatlakozó. De tapogatásos módszer van csak, mert szerintem oda nem lehet lelátni. <_<
megadave Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Kicsit off: A Gyikban azt írtad a BC utólagos beépítésénél, hogy ha kihúzom a tid-et és simán átdugom a bc-be, akkor már alapjaiban működik is. Világít és kéri az időt, meg ilyesmi. Na nekem annyi történt, hogy világított a háttérvilágítás, aztán csókolom, egy karakter se jelent meg. A gombokat is hiába nyomkodtam, és a fény is csak akkor aludt el mikor kihúztam. Még gyújtás nélkül is világított. Most mi van? <_< Mit b**tam el? Vagy megszívattak, és kuka a BC? :D
daykiller Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Kicsit off: A Gyikban azt írtad a BC utólagos beépítésénél, hogy ha kihúzom a tid-et és simán átdugom a bc-be, akkor már alapjaiban működik is. Világít és kéri az időt, meg ilyesmi. Na nekem annyi történt, hogy világított a háttérvilágítás, aztán csókolom, egy karakter se jelent meg. A gombokat is hiába nyomkodtam, és a fény is csak akkor aludt el mikor kihúztam. Még gyújtás nélkül is világított. Most mi van? <_< Mit b**tam el? Vagy megszívattak, és kuka a BC? :D Nem biztos, hogy ettől elindul. Tudtommal MID-nél csak a világítás van hajtva a TID-es csatiról. Na meg a rádió vezérlés is onnan megy (ha bekapcsolod a gyári rádiót, akkor bekapcsol a MID is), illetve ha felkapcsolod a világítást, akkor halványít. Ha megvan a kék csati is a MID-hez (levágva például), akkor abból a fekete 0,5-ös vezetékre kössél tápot (5-ös számú pin), a barnára meg testet (13-as számú). Így tuti, hogy el kell indulnia.
megadave Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Nem biztos, hogy ettől elindul. Tudtommal MID-nél csak a világítás van hajtva a TID-es csatiról. Na meg a rádió vezérlés is onnan megy (ha bekapcsolod a gyári rádiót, akkor bekapcsol a MID is), illetve ha felkapcsolod a világítást, akkor halványít. Ha megvan a kék csati is a MID-hez (levágva például), akkor abból a fekete 0,5-ös vezetékre kössél tápot (5-ös számú pin), a barnára meg testet (13-as számú). Így tuti, hogy el kell indulnia. Megvan a kék csati is, csak gondoltam kipróbálom mielőtt szétbontom a műszerfalat. A rádióm nem gyári, úgyhogy az nem játszik. Egyébként honnan tudom a kék csatin a számozást? Nincs rajta semmi.
Recommended Posts