zotya975 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Én is ezzel a dologgal küzdök. Volt TID forrasztás, de semmi eredmény. Viszont van egy azt hiszem F 169-es hibakódom, ez már tényleg szenzor gebasz szerintem. Nem biztos, ha a kábel van megtörve azt is F169-nek villogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem biztos, ha a kábel van megtörve azt is F169-nek villogja. Most olyan hideg van, hogy a farkas kettétörik a kanyarban, szóval egyenlőre még nézem a 3 csíkot. Ha jobb idő lesz újra nekiesek, egybekötve a hangszórók cseréjével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy eladó F astra valeo ködlámpája balos? Budapest, vagy az M3-as vonalán Gyöngyösig lenne jó. Köszi ui.: Izzóm van Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én is ezzel a dologgal küzdök. Volt TID forrasztás, de semmi eredmény. Viszont van egy azt hiszem F 169-es hibakódom, ez már tényleg szenzor gebasz szerintem. Ezt irja nekem is f12 f169 kódot Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Ezt irja nekem is f12 f169 kódot A 12 nem hiba, csak a diagnózis kezdetét jelzi, a 169 a külső hőmérséklet érzékelő hibája (asszem szakadás). Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsi! Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 sziasztok elektromos ablakkal kapcsolatba lehet az a baj hogy kapcsoló nyekkelte be magát?mert beszereltük a motort az ajtókba és a fökapcsolórol minden mükszik de amikor ráakartuk rakni az anyós ülés felöli kapcsolót,akkor csiga módon müködött csak.plusszba le is verte a biztit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsi! Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 jah és tud valaki gyári központi zárat F astrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacuska21 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok!! Lehet hogy hülye kérdés lesz de hogyan tudok áram átt folyást mérni az autón mivel? Mert nekem is az a problémám hogy egy éjszaka alatt le szívja valami az aksimat pedig az aksi jó 90%os Kérem segitsetek!! Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok!! Lehet hogy hülye kérdés lesz de hogyan tudok áram átt folyást mérni az autón mivel? Mert nekem is az a problémám hogy egy éjszaka alatt le szívja valami az aksimat pedig az aksi jó 90%os Kérem segitsetek!! Köszi!! Pl multiméterrel. Sorba kell kötni az akksival. Leveszed a sarut, az multi egyik végét az akksira, a másikat a leszedett vezetékre. És nézed hogy mennyi ampert vesz fel. Ha sokat, akkor elkezded kiszedni a biztosítékokat. Amelyiknél megszűnik az áramfelvétel, az lesz a "fogyasztó". Amúgy honnan tudod hogy az akkisi jó és 90%-os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 sziasztok elektromos ablakkal kapcsolatba lehet az a baj hogy kapcsoló nyekkelte be magát?mert beszereltük a motort az ajtókba és a fökapcsolórol minden mükszik de amikor ráakartuk rakni az anyós ülés felöli kapcsolót,akkor csiga módon müködött csak.plusszba le is verte a biztit. Lehet, tesztelni kell a kapcsolót. Pl multiméterrel. Sorba kell kötni az akksival. Leveszed a sarut, az multi egyik végét az akksira, a másikat a leszedett vezetékre. És nézed hogy mennyi ampert vesz fel. Ha sokat, akkor elkezded kiszedni a biztosítékokat. Amelyiknél megszűnik az áramfelvétel, az lesz a "fogyasztó". Amúgy honnan tudod hogy az akkisi jó és 90%-os? Csak ne felejtse kikapcsolni a középkijellzőt, mert a méréskor be fog kapcsolni az óra/dátum beállításának céljából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Arra van valakinek valami ötlete,hogy miért megy folyamatosan a hűtő ventilátorom ha rádugom a villanyt??A hűtőben lévő gombát már 2-t cseréltem de semmi változás.Zárlat lenne valahol?Most úgy járok,hogy le van húzva a csati a ventilátorról.Ha melege van,megállok és visszadugom rá. :lol: :D Gondoltam megkérdem,hátha valakinek lenne 1 jó ötlete.Ha nem birok vele,akkor marad a kapcsoló a műszerfalon B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Arra van valakinek valami ötlete,hogy miért megy folyamatosan a hűtő ventilátorom ha rádugom a villanyt??A hűtőben lévő gombát már 2-t cseréltem de semmi változás.Zárlat lenne valahol?Most úgy járok,hogy le van húzva a csati a ventilátorról.Ha melege van,megállok és visszadugom rá. :lol: :D Gondoltam megkérdem,hátha valakinek lenne 1 jó ötlete.Ha nem birok vele,akkor marad a kapcsoló a műszerfalon B) :D Rá kellene mérni műszerrel a hőgombákra. nem kizárt, hogy mindegyik kuka. Ha a hőgombáról húzod le a csatit és nem a ventillátorról akkor megy tovább vagy akkor is megáll? Ha az utóbbi akkor a hőgomba a kuka ha előbbi akkor máshol lesz a gond. Amúgy klímás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacuska21 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Pl multiméterrel. Sorba kell kötni az akksival. Leveszed a sarut, az multi egyik végét az akksira, a másikat a leszedett vezetékre. És nézed hogy mennyi ampert vesz fel. Ha sokat, akkor elkezded kiszedni a biztosítékokat. Amelyiknél megszűnik az áramfelvétel, az lesz a "fogyasztó". Amúgy honnan tudod hogy az akkisi jó és 90%-os? Be mérettem a csavar akku nál azt ott mondta a gyerek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Astrásgyerek! Ködfényszóró bekötéssel haladtál már valamit amióta utoljára beszéltünk róla?? Még a relével álltál hadilábon ha jól emlékszem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Be mérettem a csavar akku nál azt ott mondta a gyerek!! És mit mért rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Rá kellene mérni műszerrel a hőgombákra. nem kizárt, hogy mindegyik kuka. Ha a hőgombáról húzod le a csatit és nem a ventillátorról akkor megy tovább vagy akkor is megáll? Ha az utóbbi akkor a hőgomba a kuka ha előbbi akkor máshol lesz a gond. Amúgy klímás? Nem klímás a verda,mert ugye nem egy erőgépről beszélünk.Vagy az lenne hogy állnék a hidegben,vagy mennék a melegben :lol: :D B) De ezt a vezetéklehúzós megoldást kipróbálom,hátha :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 sziasztok Létezik egyáltalán olyan ablaktörlő kapcsoló, ami intervallum állítós + BC s + hátsóablak törlést is lehet kapcsolni? Mert omega b cuccai között nem találok olyat. Már a német ebay t is nézem, de semmi. Vagy olyan van, hogy BC+első hátsdó ablaktörlés, vagy olyan, hogy BC+intervallum+elsőablak törlés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 sziasztok Létezik egyáltalán olyan ablaktörlő kapcsoló, ami intervallum állítós + BC s + hátsóablak törlést is lehet kapcsolni? Mert omega b cuccai között nem találok olyat. Már a német ebay t is nézem, de semmi. Vagy olyan van, hogy BC+első hátsdó ablaktörlés, vagy olyan, hogy BC+intervallum+elsőablak törlés. Pedig egy MV6-os Omega Caravanban olyannak kell lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Pedig egy MV6-os Omega Caravanban olyannak kell lenni... Bocsi, de mi az a mv6? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Bocsi, de mi az a mv6? :lol: Felszereltségi szint, Omegáknál ez a fullos . Elvileg minden olyan Omega Caravanban, amiben van BC, és szabályozható az intervallum, ilyen van (Sedanokban ugye nincs hátsó ablaktörlő). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Felszereltségi szint, Omegáknál ez a fullos . Elvileg minden olyan Omega Caravanban, amiben van BC, és szabályozható az intervallum, ilyen van (Sedanokban ugye nincs hátsó ablaktörlő). Értem. Köszi az infót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacuska21 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 És mit mért rajta? Valami digitális kütyüvel méregette azt igy mondta hogy ez 90% os Valami inditó áramot magyarárott hogy az nem a legjobb de ez még jó igy!! Enyit tok mondani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Sziasztok! Akkumlátor csere után (nem tudom van e köze hozzád,de a ) belső (idő,hőmérséklel, dátum) kijelző háttérvilágitása, a városi lámpa rákapcsolása esetén látványosan leccsökken. Pedig maxra van tekerve a errőséége. Szerintetek mi lehet a gond? Nagyon idegesitő ez számomra. előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Sziasztok! Akkumlátor csere után (nem tudom van e köze hozzád,de a ) belső (idő,hőmérséklel, dátum) kijelző háttérvilágitása, a városi lámpa rákapcsolása esetén látványosan leccsökken. Pedig maxra van tekerve a errőséége. Szerintetek mi lehet a gond? Nagyon idegesitő ez számomra. előre is köszi! Nát bág. Ficsőr. Eddig is így kellett működnie (ha csak most kezdte, akkor eddig volt rossz :lol: ) valamelyik okos abból indult ki, hogy a lámpa csak sötétben világít, és akkor lehalványítja a fényét hogy ne bántsa a szemedet. LED-ezd be, és megszűnik a probléma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Nát bág. Ficsőr. Eddig is így kellett működnie (ha csak most kezdte, akkor eddig volt rossz :lol: ) valamelyik okos abból indult ki, hogy a lámpa csak sötétben világít, és akkor lehalványítja a fényét hogy ne bántsa a szemedet. LED-ezd be, és megszűnik a probléma :D niiiiceeeeeeeeeeee... bitte dánke... verőfényes nyári napon szerintem meg sem fogom látni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts