daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ez oké, de én a gyári cuccra gondoltam. Gyári elektromos és fűthető komplett tükör van eladó kapcsolóval együtt, (majd hozzáalkudom a relét is). Viszont nem tudom, hogy átrakható-é a burkolata vagy nem... Őszintén szólva nem szívesen forrasztgatnék, meg faragnék, ha van gyári is. Átrakható, de 99%, hogy eltörik a fül. Mikor az enyémet letörték, akkor néztem én is, de elég nagyot "fog" pöcök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Átrakható, de 99%, hogy eltörik a fül. Mikor az enyémet letörték, akkor néztem én is, de elég nagyot "fog" pöcök. :D Húha, nem hangzik túl jól... :) Ezexerint neked is így lett átrakva a villanytükör? Hiába, no, ilyen szép kerámiakék tükröket, ami nekünk van, nem dobálnak minden sarkon... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Húha, nem hangzik túl jól... :D Ezexerint neked is így lett átrakva a villanytükör? Hiába, no, ilyen szép kerámiakék tükröket, ami nekünk van, nem dobálnak minden sarkon... :D :D Nekem manuál tükröm van. :D Csak letörték és próbáltam összeabszolválni használhatóra, akkor nézegettem. Páran amúgy már lecserélték, pl Zotya és ő is eltörte, de a sziloplaszt mire nem jó? :D Amúgy ja, murva ritka. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Akkor hozd el a hőgombáját is, beszerelés előtt pedig nézd meg, milyen számok vannak rajta. Ez már nem fog menni, :) du. hívott, eladta a vasat. :D Valaki....1.6-osában milyen hőfokjeladó van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ez már nem fog menni, :) du. hívott, eladta a vasat. :D Valaki....1.6-osában milyen hőfokjeladó van? Menetes. :D GM szám kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Valaki súgja már meg mégis milyen hőfokjeladó kell az én gépemhez, már a 3. van benne de ez is 80°C-ot mutat 92 helyett. :D A kmórát kicseréltem hátha az a hibás, de minden maradt a régiben. :) 110 °C os az óra, mind2. Ez a baj, próbálj bele egy 100°C-osat. Nos, mit tudsz javasolni. A tied milyen? 100 vagy 110°C? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nos, mit tudsz javasolni. A tied milyen? 100 vagy 110°C? Enyémben olyan van, ami most neked. Na az mutat nekem 92 fokot a 100-as műszerrel. Ha nem tévedek, akkor a Vectrádba 13 42 561-es cikkszámú 3439088-as alkatrésszámú kell EPC szerint. Szerk: konkrétan nem írja az enyém motorhoz, de ezt írja Astránál is. :) 13 42 569 cikkszámú a másikfajta, Alkatrésszám: 90 510 850 Asszem ez van az enyémben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Enyémben olyan van, ami most neked. Na az mutat nekem 92 fokot a 100-as műszerrel. Ha nem tévedek, akkor a Vectrádba 13 42 561-es cikkszámú 3439088-as alkatrésszámú kell EPC szerint. VDO 3439088 az is volt benne, a 110-es órával nem jó. Itt van előttem 2 is, a VDO és utángyári olasz, most a GM van benne. :) 120°C-os a jeladó. Kinek van 110-es órája, ami pontosan mutat? Mondjon már 1 számot a jeladóról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 VDO 3439088 az is volt benne, a 110-es órával nem jó. Itt van előttem 2 is, a VDO és utángyári olasz, most a GM van benne. :) 120°C-os a jeladó. Kinek van 110-es órája, ami pontosan mutat? Mondjon már 1 számot a jeladóról. :D Az lol. :D Mondjuk én az EPC ezen részét elég gyengusznak tartom. :D Van vagy 10 féle cikkszám jeladókra, aztán felsorolva hogy melyik motorhoz jók és szevasz. Meg persze, hogy klíma vagy nem klíma és kivétel melyik ország. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Öcsibácsi, válogass: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az lol. :) Mondjuk én az EPC ezen részét elég gyengusznak tartom. :D Van vagy 10 féle cikkszám jeladókra, aztán felsorolva hogy melyik motorhoz jók és szevasz. Meg persze, hogy klíma vagy nem klíma és kivétel melyik ország. Én régebben azt gondoltam, hogy a klímásé lesz a 110 fokoshoz való, de valaki itt vett olyan cikkszámút, és ugyanúgy rosszul mutatott neki, úgyhogy innentől passzolom a kérdést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Én régebben azt gondoltam, hogy a klímásé lesz a 110 fokoshoz való, de valaki itt vett olyan cikkszámút, és ugyanúgy rosszul mutatott neki, úgyhogy innentől passzolom a kérdést. Enyém klímás, de 100 fokos a műszer, ami meg gyári. De spzolinak is így van. :) Tehát passz tényleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nekem manuál tükröm van. :D Csak letörték és próbáltam összeabszolválni használhatóra, akkor nézegettem. Páran amúgy már lecserélték, pl Zotya és ő is eltörte, de a sziloplaszt mire nem jó? :D Amúgy ja, murva ritka. :) Letört, de most vissza is kellett raknom a sima fekete burkolatot, a színrefújt nem fért el a fa mellett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Érdekes kérdés ez a műszeregység. Nekem sem a hőfokjelző, sem az üa.szint jelző nem mutat hiteles értéket. Az üa.szint jelző kb. úgy viselkedik, mint ahogy többen már korábban leírták. Vannak pontok ahol sokáig elidőzik, és vannak szakaszok, ahol olyan gyorsan fut lefelé a mutató, mintha lyukas lenne a tank. A hőfok mutató pedig csak fával megrakott utánfutó vontatásakor lép a 90 fölé. De nem izgat, mert a termoszsom jó, rendszeresen ellnőrzöm, igaz nem hőmérővel, de a csöveken érzeni, amikor nyit, így különösebben nem érdekelnek a műszerek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Bosszantó, hogy csak ez az 1 mutató nem jó. Ha mégis lenne valami gond, akkor nehezebben tűnne fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Bosszantó, hogy csak ez az 1 mutató nem jó. Ha mégis lenne valami gond, akkor nehezebben tűnne fel. Nem, mert ha megszokja az ember hogy mit mutat ...és fel figyel ha nem azt mutatja amit szokott ... legalábbis nálam így volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nem, mert ha megszokja az ember hogy mit mutat ...és fel figyel ha nem azt mutatja amit szokott ... legalábbis nálam így volt. De más is jár a géppel. Aztán még ha nincs is a pirosban a mutató, felforrt a víz. Nem szeretném ha megtörténne. :) Tudod nők. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 De más is jár a géppel. Aztán még ha nincs is a pirosban a mutató, felforrt a víz. Nem szeretném ha megtörténne. :) Tudod nők. :D Értem....ez így tényleg más, mint ha csak te jársz vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Érdekes kérdés ez a műszeregység. Nekem sem a hőfokjelző, sem az üa.szint jelző nem mutat hiteles értéket. Az üa.szint jelző kb. úgy viselkedik, mint ahogy többen már korábban leírták. Vannak pontok ahol sokáig elidőzik, és vannak szakaszok, ahol olyan gyorsan fut lefelé a mutató, mintha lyukas lenne a tank. A hőfok mutató pedig csak fával megrakott utánfutó vontatásakor lép a 90 fölé. De nem izgat, mert a termoszsom jó, rendszeresen ellnőrzöm, igaz nem hőmérővel, de a csöveken érzeni, amikor nyit, így különösebben nem érdekelnek a műszerek. :) Esélyes, hogy nálad a stabIC halódik a műszeregység hátulján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Érdekes kérdés ez a műszeregység. Nekem sem a hőfokjelző, sem az üa.szint jelző nem mutat hiteles értéket. Az üa.szint jelző kb. úgy viselkedik, mint ahogy többen már korábban leírták. Vannak pontok ahol sokáig elidőzik, és vannak szakaszok, ahol olyan gyorsan fut lefelé a mutató, mintha lyukas lenne a tank. A hőfok mutató pedig csak fával megrakott utánfutó vontatásakor lép a 90 fölé. De nem izgat, mert a termoszsom jó, rendszeresen ellnőrzöm, igaz nem hőmérővel, de a csöveken érzeni, amikor nyit, így különösebben nem érdekelnek a műszerek. :D Esélyes, hogy nálad a stabIC halódik a műszeregység hátulján. Akkor én már nem mondom. (de véééletlenül... ha esetleg... akkor van :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Esélyes, hogy nálad a stabIC halódik a műszeregység hátulján. Hát ha tényleg az a baja, és rajtam múlik, akkor úgy is marad :D Az elektronika ezen mélysége számomra már elérhetetlen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hát ha tényleg az a baja, és rajtam múlik, akkor úgy is marad :D Az elektronika ezen mélysége számomra már elérhetetlen :) Azért nem egy túl komoly dolog, és mondom hogy van ocón :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Azért nem egy túl komoly dolog, és mondom hogy van ocón :) http://pics.coldline.hu/pics/157206-20110118-Jc8ybF.jpg Na jó, mondj rá egy összeget, és ha Pesten járok, akkor kezet rázunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Na jó, mondj rá egy összeget, és ha Pesten járok, akkor kezet rázunk :D Ha erre jársz, bele is teszem neked. (Meg úgyis veszel még pár dolgot, csak még nem tudsz róla :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ha erre jársz, bele is teszem neked. (Meg úgyis veszel még pár dolgot, csak még nem tudsz róla :D :D ) Hát ha így áll a dolog, akkor majd csak akkor megyek, ha a nyuggerpénzemet kifizették valamikor áprilisban :D Addig valszeg csak céges kocsival megyek munkaügyből kifolyólag. Múlt héten szólt főnök, hogy teöbbet kellene úton lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts