blakahblakah Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Mert nem a hőmérő hibája hanem a TID csinálja. A forrasztások elengedtek, kirepedeztek. 3 perces forrasztás, és 10 évig megint jó :) Pff! A TID csatlakozó lábait újraforrasztottam, ami eddig a villanásokat, illetve a memória elvesztését okozta. Hol kellene még, h a hőmérséklet is faja legyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Pff! A TID csatlakozó lábait újraforrasztottam, ami eddig a villanásokat, illetve a memória elvesztését okozta. Hol kellene még, h a hőmérséklet is faja legyen?? Nekem is volt már 40 fok télen. A TID-ben minden alkatrész lábát átforrasztottam (mert nem csak a csatlakozó forrasztásai pusztulnak ki hanem a többi is) és azóta nem látok olyat a hőmérőn hogy " - 3 - " :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee83 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! A problémám a következő! '92-es F Astra. 1 hete parkol az autó az utcán. Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy az ajtók ki voltak nyitva(központi záras) és a belső világítás világít. Riasztó ki-be kapcsolás, lámpa még mindig világít. Indítás után is. Viszont ha a fékre lépek és felgyullad a féklámpa, akkor a belső világítás elalszik, viszont csak addig amíg a féklámpa világít. 1 hete mostam le az autót, azóta meg elég párás idő van errefelé. Beázott volna valahogy? Ha valaki tud nekem segíteni, azt előre is nagyon-nagyon megköszönöm! Üdv, Tibor Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Jahh alúlról nézed van egy lyuk. Leírás lapján én pl sokadik után a sokadik héten vettem észre! :) De jobban meggondolva mégsem raktam a helyére mert ha kilóg az alja és egyszer rácsúszol véletlen a padkára akkor , úgyhogy vigyázz vele! :D De ugye nem a csatis fele néz lefele? :D Sziasztok! A problémám a következő! '92-es F Astra. 1 hete parkol az autó az utcán. Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy az ajtók ki voltak nyitva(központi záras) és a belső világítás világít. Riasztó ki-be kapcsolás, lámpa még mindig világít. Indítás után is. Viszont ha a fékre lépek és felgyullad a féklámpa, akkor a belső világítás elalszik, viszont csak addig amíg a féklámpa világít. 1 hete mostam le az autót, azóta meg elég párás idő van errefelé. Beázott volna valahogy? Ha valaki tud nekem segíteni, azt előre is nagyon-nagyon megköszönöm! Üdv, Tibor Beázás nem nagyon okzohatja főleg ha a féklámpával összeveszik. Azokat a helyeket kell átnézni, ahol a két kábel együttfuthat, de nehéz így kibogozni hol van áthallás. Nincs autóvillamossági ismerős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok! Olyan gondom bajom lenne, hogy a központi zár nem nagyon akar működni a kocsiban az összes biztosítékot átnéztem OK! Nem tudom mi lehet a baj a bal első ajtóban lévő vezérlő motor 2-3 hónapos. Hiába nyomom a gombot nem zár de a riasztó kapcsol. Lehet nem kap villanyt a motor? Hol mérjek rá. Egyéb ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikcsi73 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok! Nemrég vettem 95' astra f caravan-t c14se szeretnék ködlámpát beszerelni előre, ha lehet a gyári kapcsoló felhasználásával. Már beszereztem a kapcsolót, átnéztem a biztosíték táblát a kapcsolóbol bemegy a biztosíték táblába, aztán nem találom a motortérben , hogy merre lehet tovább a kábel. Kérek segítséget a továbblépéshez :) Miki Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiga53 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok! Az 1,7 D öninditóba kapható a bolygómű külső fogaskereke? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok! Olyan gondom bajom lenne, hogy a központi zár nem nagyon akar működni a kocsiban az összes biztosítékot átnéztem OK! Nem tudom mi lehet a baj a bal első ajtóban lévő vezérlő motor 2-3 hónapos. Hiába nyomom a gombot nem zár de a riasztó kapcsol. Lehet nem kap villanyt a motor? Hol mérjek rá. Egyéb ötlet? Univerzális? Nekem volt olyan, hogy a testelésnél nem érintkezett normálisan, de mire erre rájöttem már szétszedtem mindent. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok! Nemrég vettem 95' astra f caravan-t c14se szeretnék ködlámpát beszerelni előre, ha lehet a gyári kapcsoló felhasználásával. Már beszereztem a kapcsolót, átnéztem a biztosíték táblát a kapcsolóbol bemegy a biztosíték táblába, aztán nem találom a motortérben , hogy merre lehet tovább a kábel. Kérek segítséget a továbblépéshez :) Miki Üdv! Én is éppen ködlámpásítani szeretnék. Nekem csak szerezni kellene 2 ködlámpát és befaragni a lökösbe. Ha aláfekszel, akkor láthatod. Amúgy a bal oldalon van egy fekete műanyag "doboz", az alatt megy le a kábel a lököshöz. A másik oldalon még nem néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Univerzális? Nekem volt olyan, hogy a testelésnél nem érintkezett normálisan, de mire erre rájöttem már szétszedtem mindent. :) Univerzális. Hova van testelve? Milyen kábel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Univerzális. Hova van testelve? Milyen kábel? Ezek szerint nem te szerelted be. Valahol az egyik vezeték le van testelve, nekem a kesztyűtartót ki kell szednem, hogy hozzáférjek. Kapott egy kis WD40-et és azóta nem volt gondom vele. Nézd meg a vezérlőjét hogy hova mennek a vezetékek. Egy piros elvileg az akksira vagy lehet a riasztóra. Nekem fekete vezeték a test. Lehet, hogy neked is csak érintkezési hiba van valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Ezek szerint nem te szerelted be. Valahol az egyik vezeték le van testelve, nekem a kesztyűtartót ki kell szednem, hogy hozzáférjek. Kapott egy kis WD40-et és azóta nem volt gondom vele. Nézd meg a vezérlőjét hogy hova mennek a vezetékek. Egy piros elvileg az akksira vagy lehet a riasztóra. Nekem fekete vezeték a test. Lehet, hogy neked is csak érintkezési hiba van valahol. Oké! köszi a segítséget. Ha nem boldogulok vele majd elviszem valami autó villamoságihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok! Az 1,7 D öninditóba kapható a bolygómű külső fogaskereke? :) Elvileg igen,én már vettem egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabbye Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Tudja azt valaki, hogy a középkonzol világítás rizsszem izzó pontosan milyenek is? Én azt gondolom, hogy 4x10mm 12V 50mA rizsszemizzókról van szó. Lehetséges ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsootty85 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Tudja azt valaki, hogy a középkonzol világítás rizsszem izzó pontosan milyenek is? Én azt gondolom, hogy 4x10mm 12V 50mA rizsszemizzókról van szó. Lehetséges ez? Én tegnap vettem rizsszem izzót, ami 12V és 15W volt ráírva. A dátum kijelzőben cseréltem ki, és jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabbye Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Én tegnap vettem rizsszem izzót, ami 12V és 15W volt ráírva. A dátum kijelzőben cseréltem ki, és jó lett. Hol sikerült kapnod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Én tegnap vettem rizsszem izzót, ami 12V és 15W volt ráírva. A dátum kijelzőben cseréltem ki, és jó lett. Az inkább 1.5Watt lesz. :) Néha szokott lenni a hipertecsókban is párosával csomagolva, de azon 2.1Wattot láttam úgy rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Hol sikerült kapnod? Autósboltban akad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Autósboltban akad. :D Hihetetlen micsoda meglepetés...cipőt a cipőboltban kaptál? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Hihetetlen micsoda meglepetés...cipőt a cipőboltban kaptál? :D :D Nem volt olyan ami tetszett volna. :) Mégis mit csináljon a jóember? Rendeljen netről 1 marék izzót vagy LED-ezze be, ha már szétszedi. :D Ez a leg1szerűbb megoldás nemde? :D Vagy inkább az én javaslatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Az inkább 1.5Watt lesz. :) Néha szokott lenni a hipertecsókban is párosával csomagolva, de azon 2.1Wattot láttam úgy rémlik. 12V 1,2W pontosaban, és benzinkutaknál is szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 12V 1,2W pontosaban, és benzinkutaknál is szokott lenni. Több fajta is van belőle, nem csak egy teljesítménnyel árulják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nem volt olyan ami tetszett volna. :) Mégis mit csináljon a jóember? Rendeljen netről 1 marék izzót vagy LED-ezze be, ha már szétszedi. :D Ez a leg1szerűbb megoldás nemde? :D Vagy inkább az én javaslatom. :D Én értelek,csak azt nem értem,hogy ha tudod mit akarsz venni és mibe kell,miért nem egyből a megfelelő boltban kérdez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikcsi73 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Üdv! Én is éppen ködlámpásítani szeretnék. Nekem csak szerezni kellene 2 ködlámpát és befaragni a lökösbe. Ha aláfekszel, akkor láthatod. Amúgy a bal oldalon van egy fekete műanyag "doboz", az alatt megy le a kábel a lököshöz. A másik oldalon még nem néztem. Lehet én vagyok vak, vagy nem jó helyen nézem, igaz nincs aknám. Nem találom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Lehet én vagyok vak, vagy nem jó helyen nézem, igaz nincs aknám. Nem találom :) Nekem a bal oldalon a külső hőmérséklet érzékelő vezetékéhez volt hozzá fogatva, a jobb oldali csak a lökös levételével került elő. Kb. a lökös rögzítőcsavarjánál ( a vonószem környékén ) volt a kasznihoz kötegelőzve. Előfordulhat, hogy nincs kivezetékezve, akkor a bal lábtérben a 2 nagy csatiból tudod kihúzni. Szükség lesz még 2 db relére, aminek a helye szintén a biztosítéktáblán található! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts