pebe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Én kifelé szoktam húzni a kábelt belőle :D De ha vissza is tunkolom, nem hajtom szét, csak belenyomom mindig :) Hát ez az! Itt van a kutya elásva! Nem próbáltál még olyan komoly feladatot kivitelezni, mint amire én keresek most megoldást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Hát ez az! Itt van a kutya elásva! Nem próbáltál még olyan komoly feladatot kivitelezni, mint amire én keresek most megoldást :) Tekerd be szigszalaggal, azt kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Tekerd be szigszalaggal, azt kész :D Ettől azért komolyabb dolgot eszeltem ki. Szereztem szilikonbevonatos, üvegszálszövésű védőcsövet, azt vágtam hosszába, bele a kábel és néhány helyen bandázsszalaggal körbeteker. Szigszalag önmagában szerintem nagyon gáz, főleg amikor vmi, hibát kell keresni. Nyári egyik feladat pont az ilyen szigszalagos vezetékek kibontása és cseréje lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Most a beszerzési forrást keresed, vagy próbálod begyömöszölni a mazzagokat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Most a beszerzési forrást keresed, vagy próbálod begyömöszölni a mazzagokat? :) Egyiket sem. Az én kábeleim rendezettek :P (és most különben is vissza kell fognom magam, mert mióta teleszkópokkal nyílik a motorháztetőm, állandóan nyitogatni akarom :D :) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Egyiket sem. Az én kábeleim rendezettek :P (és most különben is vissza kell fognom magam, mert mióta teleszkópokkal nyílik a motorháztetőm, állandóan nyitogatni akarom :) :) :D ) Jááááj, de májer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Igen a fekete az. Nekem azok nem szoktak törni. Legalábbis épületen belül tálcákban-Rackszekrényben nem szokott. Mondjuk az is igaz hogy 15-20 centinél hosszabb részen nem szoktam vágni, lehet hogy ha hosszabban próbálnám nekem is sz.r lenne :D Fekete az erősített kivitelű, szürke a lépésálló. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Fekete az erősített kivitelű, szürke a lépésálló. :D Viszont szerintem mindkettő csak arra alkalmas, hogy egyik végén bedugsz kábelt, másik végén ki. Hosszában hasítani és úgy beletenni kábelt nem tudsz, vagy csak hatalmas anyázások közepette. Én legalábbis föladtam amikor ptóbálkoztam vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Fekete az erősített kivitelű, szürke a lépésálló. :P Azt nemtom hogy mi a hivatalos, de hogy amikor ráléptem a feketére az nem roppant össze, amikor a szürkét tapostam az meg kilapult mint a franc, az ziher :D Most is összetapostam egyet, csak úgy próbaképp :) (és a feketén majdnem zakóztam :) ) Most lépnem kell Budafokra, de este mellékelek képet is ha nem felejtem el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Azt nemtom hogy mi a hivatalos, de hogy amikor ráléptem a feketére az nem roppant össze, amikor a szürkét tapostam az meg kilapult mint a franc, az ziher :D Most is összetapostam egyet, csak úgy próbaképp :) (és a feketén majdnem zakóztam :) ) Most lépnem kell Budafokra, de este mellékelek képet is ha nem felejtem el :D Én egyszer ásvényvizes flakonra ugrottam rá páros lábbal, hogy kilapítom, csak rajta volt a kupak :P mindezt az egész osztály szeme láttára a paradicsom földön, ahol voltunk őszimunkán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Azt nemtom hogy mi a hivatalos, de hogy amikor ráléptem a feketére az nem roppant össze, amikor a szürkét tapostam az meg kilapult mint a franc, az ziher :D Most is összetapostam egyet, csak úgy próbaképp :D (és a feketén majdnem zakóztam :) ) Most lépnem kell Budafokra, de este mellékelek képet is ha nem felejtem el :P Fekete sem roppan össze természetesen. Amúgy ne arra a világos szürkére gondolj. Arra a szürkére gondoltam, ami nagyon sötétszürke... :) Van itthon néhány (száz :D) méter szürkém, lépésállóban. Behoztam, anyám néz nagyot, felvettem az acéltalpas bakancsomat és ráugrottam. Kibírta. :o Aki ismer annyira, az tudja, hogy nagyot tudok ugrani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Fekete sem roppan össze természetesen. Amúgy ne arra a világos szürkére gondolj. Arra a szürkére gondoltam, ami nagyon sötétszürke... :D Van itthon néhány (száz :D) méter szürkém, lépésállóban. Behoztam, anyám néz nagyot, felvettem az acéltalpas bakancsomat és ráugrottam. Kibírta. :P Aki ismer annyira, az tudja, hogy nagyot tudok ugrani. :) Ismerlek, de ezek szerint annyira nem . :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Ismerlek, de ezek szerint annyira nem . :D Ne offoljál, mert felnyomatlak Dáwiddal a főnökségnél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Uraim! Lehet, hogy blőd a kérdés, de a központi zár index visszajelzőjét (két pozitív szál) hol a legegyszerűbb rákötni az indexre? (A vészvillogónál próbálkoztam volna, de egyszerűen képtelenség hozzáférni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Uraim! Lehet, hogy blőd a kérdés, de a központi zár index visszajelzőjét (két pozitív szál) hol a legegyszerűbb rákötni az indexre? (A vészvillogónál próbálkoztam volna, de egyszerűen képtelenség hozzáférni.) Bal oldalon van a küszöbburkolat alatt kettő nagy csatlakozó. Ott érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Bal oldalon van a küszöbburkolat alatt kettő nagy csatlakozó. Ott érdemes.Köszönöm! Már bontom is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Köszönöm! Már bontom is! :D akkor kérdezek én is... hogy a legegyszerűbb a központi zár vezérlőtől (jobb oldali A oszlop alja) a bal oldalra elnavigálni a drótot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 akkor kérdezek én is... hogy a legegyszerűbb a központi zár vezérlőtől (jobb oldali A oszlop alja) a bal oldalra elnavigálni a drótot? Ülések alatti kötegnél. A KP zár vezetékei is ott mennek ha jól tudom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A műszerfal alatt kisebb meló áthúzni a madzagot. :D De csak azért, mert én így csináltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A műszerfal alatt kisebb meló áthúzni a madzagot. :D De csak azért, mert én így csináltam. :) Döntse el, hogy melyik az egyszerűbb: két ülés és két küszöbburkolat leszerelése, vagy műszeregység, középkonzol (fűtéskonzol is) és kesztyűtartó kiszerelése, valamint a jobb küszöbburkolat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Döntse el, hogy melyik az egyszerűbb: két ülés és két küszöbburkolat leszerelése, vagy műszeregység, középkonzol (fűtéskonzol is) és kesztyűtartó kiszerelése, valamint a jobb küszöbburkolat. A kesztyűtartót elég kiszedni hozzá. A küszöbburkolat meg így is, úgy is ugrik. Pár szál drót miatt eszembe sem jutna kiszedni az üléseket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A kesztyűtartót elég kiszedni hozzá. A küszöbburkolat meg így is, úgy is ugrik. Pár szál drót miatt eszembe sem jutna kiszedni az üléseket :D A célhuzalozás csalásnak számít. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Én csak a fűtéstakarókat (vagy mit) vettem le és a középkonzolon is simán átfűztem a madzagot + a két borítás a lábaknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A célhuzalozás csalásnak számít. :) Valóban! :) de nem volt feltétel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A lényeg a lényeg, Működik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts