zsiga53 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Astra 1,7D önindíton ha Bosch akkor van rajta egy lemez? Nem tudna valaki egy képet feltenni a Bosch indítóról. Alákúsztam de nem igazán tudtam beazonosítani. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Astra 1,7D önindíton ha Bosch akkor van rajta egy lemez? Nem tudna valaki egy képet feltenni a Bosch indítóról. Alákúsztam de nem igazán tudtam beazonosítani. Köszi. Milyen lemezre gondolsz? Képpel sajnos nem tudok jelenleg szolgálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiga53 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Milyen lemezre gondolsz? Képpel sajnos nem tudok jelenleg szolgálni. Nekem úgy tünt mintha valami takaró lemez lenne rajta. Lefotóztam de nemigazán jó a kép, feltenni meg nem tudom, esetleg elküldjem mailban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Nekem úgy tünt mintha valami takaró lemez lenne rajta. Lefotóztam de nemigazán jó a kép, feltenni meg nem tudom, esetleg elküldjem mailban? :D Az enyémen tuti nem volt takaró lemez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Én ilyenre gondoltam: http://www.remyinc.wlap.hu/hu/remyinc/generator/ Győrben is megtalálod: http://www.remyinc.hu/domestic.htm Oké rendben, de én hülye makacs vagyok, és ha becarik a generátorom, akkor vagy én javítom meg, vagy veszek bontottat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Oké rendben, de én hülye makacs vagyok, és ha becarik a generátorom, akkor vagy én javítom meg, vagy veszek bontottat. :D Lehet hogy kicsit nagyobb bizalommal kéne lenned másokhoz, és nem mindig a negatív példákat kellene felhoznod. :) Mindent te sem tudsz megcsinálni, és bontottat sem vehet mindenből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Lehet hogy kicsit nagyobb bizalommal kéne lenned másokhoz, és nem mindig a negatív példákat kellene felhoznod. :D Mindent te sem tudsz megcsinálni, és bontottat sem vehet mindenből. Gondolom egy ilyen felújítást sem szaré-húgyé olcsón csinálnak. Bezzeg egy falusi autóvillamosságis, csak hát ott meg a megbízhatóság kérdéses. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiga53 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Az enyémen tuti nem volt takaró lemez. Van a bontóban most hozták még friss! 15 pénz, viszont tipp-topp. És van a tetején egy takarólemez, hosszú amit két M6 csavar rögzít. A bontós szerint ez így gyári, kell rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Van a bontóban most hozták még friss! 15 pénz, viszont tipp-topp. És van a tetején egy takarólemez, hosszú amit két M6 csavar rögzít. A bontós szerint ez így gyári, kell rá. Akkor szerintem te a tartó konzolra gondolsz, az valóban kell rá, mert azzal tudod rögzíteni. Szerintem 15 ért nem rossz vétel (de majd Dáwid megcáfol :D ) Ha teheted vedd meg, a régit meg kipucolod, amit kell cserélsz benne és elteszed pótnak, én is így csináltam, így bármikor bexarik a mostani egyből tudom pótolni :) Szerk: Esetleg próbálj meg 1-2 ezrest lealkudni még az árából :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Lehet hogy kicsit nagyobb bizalommal kéne lenned másokhoz, és nem mindig a negatív példákat kellene felhoznod. :D Mindent te sem tudsz megcsinálni, és bontottat sem vehet mindenből. Kellene, de mit csináljak, én ilyen vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiga53 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Akkor szerintem te a tartó konzolra gondolsz, az valóban kell rá, mert azzal tudod rögzíteni. Szerintem 15 ért nem rossz vétel (de majd Dáwid megcáfol :D ) Ha teheted vedd meg, a régit meg kipucolod, amit kell cserélsz benne és elteszed pótnak, én is így csináltam, így bármikor bexarik a mostani egyből tudom pótolni :) Szerk: Esetleg próbálj meg 1-2 ezrest lealkudni még az árából :D Alkuval ennyi.Képet hogy tudok ide felbűvészkedni, nem vagyok nagy majer a gépnél, csak írok olvasok. Köszi a segedelmet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Alkuval ennyi.Képet hogy tudok ide felbűvészkedni, nem vagyok nagy majer a gépnél, csak írok olvasok. Köszi a segedelmet! :D Akkor ha van rávalód szerintem vedd meg! Képfeltöltésben nekem is a többiek segítettek, nem akarok hülyeséget mondani/írni neked, várj meg egy másik cartársat aki segít! Egyéb csevegésbe ha beírod tuti segít valaki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Alkuval ennyi.Képet hogy tudok ide felbűvészkedni, nem vagyok nagy majer a gépnél, csak írok olvasok. Köszi a segedelmet! :D Feltöltöd egy képfeltöltő oldalra, pölö ide:Klikk lekicsinyítve, mondjuk 400X valamennyi pixelre (pölö pain-tel) és a kép LINK-jét bemásolod a hsz-ablak fölötti "Betütípusok" szó alatt második ikonnal nyíló ablakba. Mondjuk ez így kicsit bonyolultra sikerült. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 sziasztok kérem segítsen aki tud minél hamarabb! Jelenség: astra 97 1.6 16v menet közbe a benzin és hőfok mutatók kiakadnak (kimennek a max jelzésen túl) a ködlámpa visszajelzője halványan világít és a refié is aztán motordiagnosztika pár perc után világít és kuplung kinyomására leáll az autó (amugy az autó megy ha gázról nem vezsem el a lábam) ! másik jelenség ugyan ez de refi kapcsolására elalszik a müszeregység háttérvilágítása és a ford mérő mutatója le fel ugrál! ujra inditásnál minden oké! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 sziasztok kérem segítsen aki tud minél hamarabb! Jelenség: astra 97 1.6 16v menet közbe a benzin és hőfok mutatók kiakadnak (kimennek a max jelzésen túl) a ködlámpa visszajelzője halványan világít és a refié is aztán motordiagnosztika pár perc után világít és kuplung kinyomására leáll az autó (amugy az autó megy ha gázról nem vezsem el a lábam) ! másik jelenség ugyan ez de refi kapcsolására elalszik a müszeregység háttérvilágítása és a ford mérő mutatója le fel ugrál! ujra inditásnál minden oké! Mennyivel tölt a generátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Mennyivel tölt a generátor? ezt passzoom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 sziasztok kérem segítsen aki tud minél hamarabb! Jelenség: astra 97 1.6 16v menet közbe a benzin és hőfok mutatók kiakadnak (kimennek a max jelzésen túl) a ködlámpa visszajelzője halványan világít és a refié is aztán motordiagnosztika pár perc után világít és kuplung kinyomására leáll az autó (amugy az autó megy ha gázról nem vezsem el a lábam) ! másik jelenség ugyan ez de refi kapcsolására elalszik a müszeregység háttérvilágítása és a ford mérő mutatója le fel ugrál! ujra inditásnál minden oké! Valahol érintkezési hiba van , nem vagyok biztos benne de opelnél ugytudom a test a kormányoszlopra van rögzitve. Hasonló szitut csinálhat egy korrodált csúszósarú is , inditsd el -vagy gyújtás ...és kotorász a vezetékek közé , a biztitáblából szokott kicsúszni a saru ki nem esik csak alig érintkezik és ezért is lehet. Nem generátor -akku problem , ezt a müszerfal alatt kell keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Valahol érintkezési hiba van , nem vagyok biztos benne de opelnél ugytudom a test a kormányoszlopra van rögzitve. Hasonló szitut csinálhat egy korrodált csúszósarú is , inditsd el -vagy gyújtás ...és kotorász a vezetékek közé , a biztitáblából szokott kicsúszni a saru ki nem esik csak alig érintkezik és ezért is lehet. Nem generátor -akku problem , ezt a müszerfal alatt kell keresni. huuuuuuu most igy belegondolva! rázós úton gyakrabban jelentkezik ! holnap teszt kösz előre is de azér ha van más ötlet irjatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Astra 1,7D önindíton ha Bosch akkor van rajta egy lemez? Nem tudna valaki egy képet feltenni a Bosch indítóról. Alákúsztam de nem igazán tudtam beazonosítani. Köszi. Igen van! Jó sz.r helyen van, föntről a leömlőtől nem éred el, alulról is csak akkor ha behajtogatod a kezed minden tengely fölé. Ha már égeti a kezed valami, akkor vagy jó helyen :D (tudom, csak én vagyok olyan hülye hogy mindent ami a leömlő környékén van, meleg motornál kezdek el berhelni :) ) A vezetékek a lemez végénél kommandóznak be a lemez, és az önindító közé, így elég nehezen lehet észrevenni azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Akkor szerintem te a tartó konzolra gondolsz, az valóban kell rá, mert azzal tudod rögzíteni. Szerintem 15 ért nem rossz vétel (de majd Dáwid megcáfol :) ) Ha teheted vedd meg, a régit meg kipucolod, amit kell cserélsz benne és elteszed pótnak, én is így csináltam, így bármikor bexarik a mostani egyből tudom pótolni :D Szerk: Esetleg próbálj meg 1-2 ezrest lealkudni még az árából :P Nem rossz, de van jobb is :) A konzol külön van, a takarólemez, meg az is külön, de tényleg úgy gyári, és tényleg kell rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Oké rendben, de én hülye makacs vagyok, és ha becarik a generátorom, akkor vagy én javítom meg, vagy veszek bontottat. :) Először én is úgy gondoltam, hogy javíttatom a generátoromat (helyi szerelőnél) mert az olcsóbb, és nincs is nagy satum, meg nagy lehúzóm, stb... Megvettem a szükséges új alkatrészeket, ami eleve több mint egy 20-as volt, mert a tengelyen a csapágyhelyek is kikoptak már és új kellett. Aztán ez a kétbalkezes szerelő még a csapágyházat is szétgányolta nekem, ezért idővel a komplett új forgórész becsúszott a házba csapágyastól.... Végül Ausztriában kellett útközben cseréltetnem egy gyári felújítottra. Szóval mégegyszer nem berheltetek generátort! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nem rossz, de van jobb is :) A konzol külön van, a takarólemez, meg az is külön, de tényleg úgy gyári, és tényleg kell rá :D Nem emlékszem, hogy az enyémen lenne bármilyen takarólemez, de aztán a fene tudja, nyáron úgyis újra kellene vezetékelnem, majd akkor megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Először én is úgy gondoltam, hogy javíttatom a generátoromat (helyi szerelőnél) mert az olcsóbb, és nincs is nagy satum, meg nagy lehúzóm, stb... Megvettem a szükséges új alkatrészeket, ami eleve több mint egy 20-as volt, mert a tengelyen a csapágyhelyek is kikoptak már és új kellett. Aztán ez a kétbalkezes szerelő még a csapágyházat is szétgányolta nekem, ezért idővel a komplett új forgórész becsúszott a házba csapágyastól.... Végül Ausztriában kellett útközben cseréltetnem egy gyári felújítottra. Szóval mégegyszer nem berheltetek generátort! :) Ilyenkor persze a baromarcú szerelő mossa kezeit :D Munkatársamnak karácsony előtt kellett 160e Ft-ot költeni OFF autójára, mert valami pancser szerelő őszi vezérléscserekor nem jól húzott meg egy csavart és menet közben szétszállt a vezérlésük. A szerellő annyit mondott először, hogy sorry, majd valahogyan kárpótolja őket, azóta nem elérhető :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacuska21 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Sziasztok! Lenne egy óriási problémás kérdésem! Van egy astrám f 1.6 16v ecotec motoros, és az a bajom hogy ha belerakok egy fordlatszámmérős órát nem csinál semmit pedig az áramot meg kapja csak nem mutat!!??? :D Mi lehet a baj? És az óra biztos hogy jó!! Szerintetek? Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 8-as pin-en zöld madzag van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts