zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jaja, erre én is rájöttem időközben sajna :D ! Azt hittem hogy ha O állásban van akkor ugrik csak ki, hát tévedtem! A helyzetjelzőnél is kiugrott már nekem.. :) Mindegy azóta már nagyüzemben keresek helyette egy másikat, már van egy-két jelentkező akinek van felesleges eladó példánya! :) Itt is van egy egész olcsó, de nem tudom a tiédbe jó-e ránézésre igen, rá lehetne kérdezni....Klikk! Erre viszont írja, hogy jó: Klikk 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Itt is van egy egész olcsó, de nem tudom a tiédbe jó-e ránézésre igen, rá lehetne kérdezni....Klikk! Erre viszont írja, hogy jó: Klikk 2. Köszi a linkeket bár ennél olcsóbb ajánlatokat kaptam! Amúgy mindkét kapcsoló jó az enyémbe, legalábbis FPepe azt mondta nekem, akkor gondolom ez így is van! :D Amúgy még arra is gondoltam hogy ha lenne valakinek rossz világításkapcsolója még azt is átvenném tőle ugyanis nekem a kapcsoló mechanikára, erre a golyós hülyeségre lenne szükségem gyári állapotában, a helyén! :) A kettőből (az én mostani rosszam illetve az átvett hibás kapcsolóból) csinálnék egy jót tartalékba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Köszi a linkeket bár ennél olcsóbb ajánlatokat kaptam! Amúgy mindkét kapcsoló jó az enyémbe, legalábbis FPepe azt mondta nekem, akkor gondolom ez így is van! :D Amúgy még arra is gondoltam hogy ha lenne valakinek rossz világításkapcsolója még azt is átvenném tőle ugyanis nekem a kapcsoló mechanikára, erre a golyós hülyeségre lenne szükségem gyári állapotában, a helyén! :) A kettőből (az én mostani rosszam illetve az átvett hibás kapcsolóból) csinálnék egy jót tartalékba! :) Kár hogy nem laksz közelebb, akkor összeraknám neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Kár hogy nem laksz közelebb, akkor összeraknám neked. :D Az a baj hogy tényleg azóta sem találom azt az idióta golyót! :D :) Így most a tegnapi napra úgy sikerült összeraknom hogy csak az egyik felében van meg a másikban nincs, persze így sokkal akadosabb a kapcsoló, de nem vészes (legalábbis ideiglenes megoldásként). Amúgy tényleg megnézném hogy milyen technikával rakod össze mert én amit itt szenvedtem vele 3 óra alatt az már durva volt! Minden általam vélt megoldást kipróbáltam de nem jártam sikerrel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Kár hogy nem laksz közelebb, akkor összeraknám neked. :) Amúgy köszi a szándékot, rendes vagy! :) Szerintem te se akarnál ezen mégegyszer idegeskedni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Az a baj hogy tényleg azóta sem találom azt az idióta golyót! :D :) Így most a tegnapi napra úgy sikerült összeraknom hogy csak az egyik felében van meg a másikban nincs, persze így sokkal akadosabb a kapcsoló, de nem vészes (legalábbis ideiglenes megoldásként). Amúgy tényleg megnézném hogy milyen technikával rakod össze mert én amit itt szenvedtem vele 3 óra alatt az már durva volt! Minden általam vélt megoldást kipróbáltam de nem jártam sikerrel! :D Amúgy köszi a szándékot, rendes vagy! :D Szerintem te se akarnál ezen mégegyszer idegeskedni.. :) Nekem is órákba telt, majd egyszer ha nagyon pihent leszek szétszedem mégegyszer, és csinálok róla videót. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Az a baj hogy tényleg azóta sem találom azt az idióta golyót! :D :) Így most a tegnapi napra úgy sikerült összeraknom hogy csak az egyik felében van meg a másikban nincs, persze így sokkal akadosabb a kapcsoló, de nem vészes (legalábbis ideiglenes megoldásként). Amúgy tényleg megnézném hogy milyen technikával rakod össze mert én amit itt szenvedtem vele 3 óra alatt az már durva volt! Minden általam vélt megoldást kipróbáltam de nem jártam sikerrel! :D Ha lesz másik, és ki akarnád dobni, akkor érdekelne. (én még nem szedtem szét, de LED-ezni akarom, és jó lenne egy tarcsi, még akkor is ha amúgy összerakhatatlan :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nekem is órákba telt, majd egyszer ha nagyon pihent leszek szétszedem mégegyszer, és csinálok róla videót. :) De szerintem némavideó legyen mert máskülönben csak a folyamatos anyázást lehet majd hallani.. :) :D :P :D Én is egy türelmes ember vagyok de a végére már nekem is felforrt az agyvizem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ha lesz másik, és ki akarnád dobni, akkor érdekelne. (én még nem szedtem szét, de LED-ezni akarom, és jó lenne egy tarcsi, még akkor is ha amúgy összerakhatatlan :) ) Oké, majd akkor visszatérünk rá! :) Amúgy nem összerakhatatlan mert összeraktam, mindösszesen egy csapágygolyó hiányzik belőle, de minden működik rajta.. :D Én amúgy azmiatt szedtem szét mert kiégett a világítása! Szereztem hozzá izzót, beforasztottam a helyére de az összerakásnál jöttek a gondok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ha lesz másik, és ki akarnád dobni, akkor érdekelne. (én még nem szedtem szét, de LED-ezni akarom, és jó lenne egy tarcsi, még akkor is ha amúgy összerakhatatlan :D ) Igazából az a titka, hogy a ledezéshez nem kötelezi kiugrasztani a golyókat: Izzós. Ledezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Igazából az a titka, hogy a ledezéshez nem kötelezi kiugrasztani a golyókat: http://pics.coldline.hu/pics/147359-20110101-XrREyA.jpg Izzós. http://pics.coldline.hu/pics/147360-20110101-nw7N6S.jpg Ledezett. De biztosra akar menni, ami a mostani helyzetben megértek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Az nem valószínű. Esetleg megnézheted az ajtók tövénél a nyomókapcsolót, nem hiszem hogy egyszerre adta meg magát minkettő, de mit lehet tudni. Előfordul, hogy eloxidálódik, és nem adja a testet. Nem lehetetlen, hogy a fagy miatt nem műxik, nekünk az Omegán kezdték el a kapcsolók ezt játszani mostanában. Nézd meg, hogy az ajtó kinyitásakor a gomb kiugrik-e egyáltalán, lehet, hogy egy kis WD40 megoldja a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nekem is órákba telt, majd egyszer ha nagyon pihent leszek szétszedem mégegyszer, és csinálok róla videót. :D Mint a Rubik kockákról is vannak ilyenek, hogy rekord idő alatt összerakja valaki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Mint a Rubik kockákról is vannak ilyenek, hogy rekord idő alatt összerakja valaki. :D Majd akkor a kezébe adom a világításkapcsolót, vagy a vezetőoldali lábtér fűtéscsövét, reokordidő alatt varázsolja vissza a helyére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Mint a Rubik kockákról is vannak ilyenek, hogy rekord idő alatt összerakja valaki. :) Akkor már versenyt is csinálhatunk hogy ki rakja össze hamarabb! :D Én szerintem kibérelhetem az utolsó helyet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az előbb kicseréltem a generátor feszültség szabályozót,mert felkapcsolt világítással csak kb. 13,5 körül töltött. Világítás nélkül pedig 14,5 körül egy darabig,azután visszaesett 13,5-re.Régebben mindkét esetben fix 13,9 volt. Most annyi változott,hogy terhelés nélkül megvan a fix 13,9 de terhelve csak 13,6. Annyi a kérdés,hogy elég-e a 13,6? Ha kevés,akkor mi okozhatja még? :D Bosch generátor,banner 55Ah akkumulátorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az előbb kicseréltem a generátor feszültség szabályozót,mert felkapcsolt világítással csak kb. 13,5 körül töltött. Világítás nélkül pedig 14,5 körül egy darabig,azután visszaesett 13,5-re.Régebben mindkét esetben fix 13,9 volt. Most annyi változott,hogy terhelés nélkül megvan a fix 13,9 de terhelve csak 13,6. Annyi a kérdés,hogy elég-e a 13,6? Ha kevés,akkor mi okozhatja még? :D Hány éves az akksid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Hány éves az akksid? Zsír új,egy hetes. :D Arra tippeltem első körben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Zsír új,egy hetes. :D Arra tippeltem első körben. Hol mérted ezt a feszültséget, az akksi kapcsain? Mérd meg a generátor kivezetésein is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az előbb kicseréltem a generátor feszültség szabályozót,mert felkapcsolt világítással csak kb. 13,5 körül töltött. Világítás nélkül pedig 14,5 körül egy darabig,azután visszaesett 13,5-re.Régebben mindkét esetben fix 13,9 volt. Most annyi változott,hogy terhelés nélkül megvan a fix 13,9 de terhelve csak 13,6. Annyi a kérdés,hogy elég-e a 13,6? Ha kevés,akkor mi okozhatja még? :D Bosch generátor,banner 55Ah akkumulátorral. Boschnak tudtommal 14,4V-tal kellene töltenie. Legalábbis az enyém annyival tölt mindig, minden esetben (kivéve mikor nem jár a motor :)). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Boschnak tudtommal 14,4V-tal kellene töltenie. Legalábbis az enyém annyival tölt mindig, minden esetben (kivéve mikor nem jár a motor :)). Minddiiig? Minden körülmények között? Minddiiig? Minden körülmények között? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Minddiiig? Minden körülmények között? Minddiiig? Minden körülmények között? :D :) Jaj már te is kezded? Szilveszterkor a csajok is egyfolytában ezt sikongatták. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Jaj már te is kezded? Szilveszterkor a csajok is egyfolytában ezt sikongatták. :D :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Hol mérted ezt a feszültséget, az akksi kapcsain? Mérd meg a generátor kivezetésein is. Az akksin mértem,de megmérem ott is.Közben voltam erre-arra és kb 10 perce csak 13,4-et mértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az akksin mértem,de megmérem ott is.Közben voltam erre-arra és kb 10 perce csak 13,4-et mértem. Az új akksit nem teljesen feltöltött állapotban kapod. Ha az akksi töltöttsége alacsony, akkor a nagyobb töltőáram miatt a generátort jobban terheli, ergó kisebb lesz a töltő feszültség! Légy türelmes és várd ki amíg teljesen feltöltődik az akksid, de inkább tölts rá külső töltőről jó alaposan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts