daykiller Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Ugye azt tudod, hogy ez milyen üzemmódnak hívják? :D Default. :)
J0hnny Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Default. :D Vészporogramra áll át,mindent fixre vesz az ECU.
daykiller Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Vészporogramra áll át,mindent fixre vesz az ECU. Nem ezt írtam? :D
daykiller Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Végülis... Egyszer beindítottam így a jéghideg motort. Gyorsan le is állítottam, mert nagyon szenvedett. Ugye a vészprogram gyári beállításai meleg motorra vonatkoznak és úgy is fecskendez be. :D
egooon Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Tényleg van benne immo. Tudta a fene... Nincs meg a jeladó ami kiesett belőle. Ilyenkor mi lehet a teendő?
Dáwid Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Tényleg van benne immo. Tudta a fene... Nincs meg a jeladó ami kiesett belőle. Ilyenkor mi lehet a teendő? Hosszas, hangos, varázskáromkodás :D
egooon Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Hosszas, hangos, varázskáromkodás :D Meg volt még keresés után... Szomszéd ki is jött azt hitte valami baj történt... Azon túl valami ?
Breki Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Meg volt még keresés után... Szomszéd ki is jött azt hitte valami baj történt... Azon túl valami ? Szerzel másik jeladót, elviszed opel szervízbe és felprogramozzák az autóhoz.
ambruzsg Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Szerzel másik jeladót, elviszed opel szervízbe és felprogramozzák az autóhoz. ha megvan a kód.... Ha nincs akkor újabb káromkodás mert az 1db email váltás vmi 8000 huf... Én inkább rendeltem transpondert lengyelországból és klónoztattam a régi transpondert. Mondjuk ehhez min 1 db működő transpondernek lennie kell...
ady19 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Segítséget szeretnék tőletek kérni! Az F Astra és az A vectra világításkapcsolója ugyanaz?? Ugyanis a mai nap folyamán sajna az enyém megadta magát (A Vekim van) s sürgősen keresnék egy ilyen kapcsolót! Szétnéztem a neten s kinézetre ugyanannak tünik de hátha ti jobban tudjátok! :D
FPepe Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Meg volt még keresés után... Szomszéd ki is jött azt hitte valami baj történt... Azon túl valami ? Nincs hozzá pótkulcs, amivel működik? Egy másik lehetőség, hogy nézel pl. Vaterán, racingbazáron másik motorvezérlőt hozzá pár ezerért, ami nem immos.
FPepe Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Segítséget szeretnék tőletek kérni! Az F Astra és az A vectra világításkapcsolója ugyanaz?? Ugyanis a mai nap folyamán sajna az enyém megadta magát (A Vekim van) s sürgősen keresnék egy ilyen kapcsolót! Szétnéztem a neten s kinézetre ugyanannak tünik de hátha ti jobban tudjátok! :D Igen, még a száma is ugyanaz :)
ady19 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Igen, még a száma is ugyanaz :) Huhh, köszi FPepe! Akkor nézelődök a neten hátha találok! Írtam már a keresek topicba is, de ide is írok hogy ha van valakinek ilyen eladó sorban s nem kér érte csillagászati összeget az kérem írjon! Megköszönöm előre is! :) Zotya975! Te már szedtél szét világításkapcsolót ha jól tudom! Hogy a búbánatba játszottad vissza a kis golyókat amik kiugrottak a helyükről! Ugyanis most nekem is ez történt s sehogysem tudtam visszavarázsolni bár ennek a kapcsolónak már mindegy, de azért érdekelne! Kb. 3 órát "játszottam" vele sikeretlenül! Van erre valami módszer?? Amúgy tudom hogy normál esetben ezeknek nem szabadna kijönniük (mert már kétszer volt szétszedve s akkor nem volt gond vele), de én szerintem csinálhattam valami hülyeséget ami miatt kiugrottak! :D
Dáwid Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Huhh, köszi FPepe! Akkor nézelődök a neten hátha találok! Írtam már a keresek topicba is, de ide is írok hogy ha van valakinek ilyen eladó sorban s nem kér érte csillagászati összeget az kérem írjon! Megköszönöm előre is! :P Zotya975! Te már szedtél szét világításkapcsolót ha jól tudom! Hogy a búbánatba játszottad vissza a kis golyókat amik kiugrottak a helyükről! Ugyanis most nekem is ez történt s sehogysem tudtam visszavarázsolni bár ennek a kapcsolónak már mindegy, de azért érdekelne! Kb. 3 órát "játszottam" vele sikeretlenül! Van erre valami módszer?? Amúgy tudom hogy normál esetben ezeknek nem szabadna kijönniük (mert már kétszer volt szétszedve s akkor nem volt gond vele), de én szerintem csinálhattam valami hülyeséget ami miatt kiugrottak! :) Az asztal alatt ülve, vörös fejjel, elkülönítve a családtól :) :D :D
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Az asztal alatt ülve, vörös fejjel, elkülönítve a családtól :) :D :) Valahogy úgy, igazából nincs titok, úgy rémlik oldalra fordítva mentek vissza a golyók a helyükre, most ha nem baj nem szedem szét demonstrációs célból. :D Nem mondom, hogy türelem kell hozzá, mert az az első 10 percben rendszerint elfogy.
ady19 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Az asztal alatt ülve, vörös fejjel, elkülönítve a családtól :D :D :D Hát ezen most jót röhögtem, mert vizuális típus vagyok s elképzeltem! :P :D Átérezve a helyzetet viszont már korántsem volt ennyi vicces a helyzet :) , pedig én aztán türelmes ember vagyok de ez kifogott rendesen rajtam, főleg hogy egyszer az egyik golyó kilőtt a semmibe s azóta se találom... :D :o Valahogy úgy, igazából nincs titok, úgy rémlik oldalra fordítva mentek vissza a golyók a helyükre, most ha nem baj nem szedem szét demonstrációs célból. :D Nem mondom, hogy türelem kell hozzá, mert az az első 10 percben rendszerint elfogy. Pedig pont arra gondoltam hogy jó lenne ha demonstrálnád.. :D Viccet félretéve gondolom az életben soha nem akarsz mégegyszer világításkapcsolót szétszedni.. :)
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Pedig pont arra gondoltam hogy jó lenne ha demonstrálnád.. :) Viccet félretéve gondolom az életben soha nem akarsz mégegyszer világításkapcsolót szétszedni.. :D Pár napja szedtem szét, mert leszakadt a lengőkábel a ledről, de most már vigyázztam, az a titka, ha szét van szedve nem szabad forgatni, ki-be húzni a gombot.
egooon Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Húúú... Hát elég szép megoldások vannak. Véletlenül nem lehetne kikötni? :D B.ú.é.k. mindenkinek :)
FPepe Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Húúú... Hát elég szép megoldások vannak. Véletlenül nem lehetne kikötni? :D B.ú.é.k. mindenkinek :) Nem, maga a motorvezérlő csinálja. Talán márkaszervízben Tech műszerrel tudnak kezdeni vele valamit. Esetleg érdeklődhetsz itt, vagy megpróbálhatod ezt, vagy ezt, vagy ezt, de van olcsóbb is.
m_petya Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Estét! A szekér jobb oldalán megszűnt létezni a belsőtér világításának kapcsolása ajtónyitásra. Se elől se hátul. Tudtok adni valami ötletet, hogy hol kezdjem?
Breki Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Estét! A szekér jobb oldalán megszűnt létezni a belsőtér világításának kapcsolása ajtónyitásra. Se elől se hátul. Tudtok adni valami ötletet, hogy hol kezdjem? Bal küszöbburkolat le, marék szürke vezeték megkeres....méricskél. Az ülések alatt megy át a jobb oldalra :D
m_petya Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Bal küszöbburkolat le, marék szürke vezeték megkeres....méricskél. Az ülések alatt megy át a jobb oldalra :D Első ülések alatt? Volt már a szivacsom kiszedve onnan átázás miatt. Lehet hogy köze van a dologhoz? Igaz kb 2 hete vettem észre a jelenséget, addig működött. A szivacsot meg még a nyáron szedtem ki. Szerintem nem tett jót neki hogy a szivacs el van vágva. Lehet hogy a mozgása elszakította a zsinórt.
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Első ülések alatt? Volt már a szivacsom kiszedve onnan átázás miatt. Lehet hogy köze van a dologhoz? Igaz kb 2 hete vettem észre a jelenséget, addig működött. A szivacsot meg még a nyáron szedtem ki. Szerintem nem tett jót neki hogy a szivacs el van vágva. Lehet hogy a mozgása elszakította a zsinórt. Az nem valószínű. Esetleg megnézheted az ajtók tövénél a nyomókapcsolót, nem hiszem hogy egyszerre adta meg magát minkettő, de mit lehet tudni. Előfordul, hogy eloxidálódik, és nem adja a testet.
ady19 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Pár napja szedtem szét, mert leszakadt a lengőkábel a ledről, de most már vigyázztam, az a titka, ha szét van szedve nem szabad forgatni, ki-be húzni a gombot. Jaja, erre én is rájöttem időközben sajna :D ! Azt hittem hogy ha O állásban van akkor ugrik csak ki, hát tévedtem! A helyzetjelzőnél is kiugrott már nekem.. :) Mindegy azóta már nagyüzemben keresek helyette egy másikat, már van egy-két jelentkező akinek van felesleges eladó példánya! :)
Recommended Posts