daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ugye azt tudod, hogy ez milyen üzemmódnak hívják? :D Default. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Default. :D Vészporogramra áll át,mindent fixre vesz az ECU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Vészporogramra áll át,mindent fixre vesz az ECU. Nem ezt írtam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nem ezt írtam? :D Végülis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Végülis... Egyszer beindítottam így a jéghideg motort. Gyorsan le is állítottam, mert nagyon szenvedett. Ugye a vészprogram gyári beállításai meleg motorra vonatkoznak és úgy is fecskendez be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egooon Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Tényleg van benne immo. Tudta a fene... Nincs meg a jeladó ami kiesett belőle. Ilyenkor mi lehet a teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Tényleg van benne immo. Tudta a fene... Nincs meg a jeladó ami kiesett belőle. Ilyenkor mi lehet a teendő? Hosszas, hangos, varázskáromkodás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egooon Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Hosszas, hangos, varázskáromkodás :D Meg volt még keresés után... Szomszéd ki is jött azt hitte valami baj történt... Azon túl valami ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Meg volt még keresés után... Szomszéd ki is jött azt hitte valami baj történt... Azon túl valami ? Szerzel másik jeladót, elviszed opel szervízbe és felprogramozzák az autóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Szerzel másik jeladót, elviszed opel szervízbe és felprogramozzák az autóhoz. ha megvan a kód.... Ha nincs akkor újabb káromkodás mert az 1db email váltás vmi 8000 huf... Én inkább rendeltem transpondert lengyelországból és klónoztattam a régi transpondert. Mondjuk ehhez min 1 db működő transpondernek lennie kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Segítséget szeretnék tőletek kérni! Az F Astra és az A vectra világításkapcsolója ugyanaz?? Ugyanis a mai nap folyamán sajna az enyém megadta magát (A Vekim van) s sürgősen keresnék egy ilyen kapcsolót! Szétnéztem a neten s kinézetre ugyanannak tünik de hátha ti jobban tudjátok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Meg volt még keresés után... Szomszéd ki is jött azt hitte valami baj történt... Azon túl valami ? Nincs hozzá pótkulcs, amivel működik? Egy másik lehetőség, hogy nézel pl. Vaterán, racingbazáron másik motorvezérlőt hozzá pár ezerért, ami nem immos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Segítséget szeretnék tőletek kérni! Az F Astra és az A vectra világításkapcsolója ugyanaz?? Ugyanis a mai nap folyamán sajna az enyém megadta magát (A Vekim van) s sürgősen keresnék egy ilyen kapcsolót! Szétnéztem a neten s kinézetre ugyanannak tünik de hátha ti jobban tudjátok! :D Igen, még a száma is ugyanaz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Igen, még a száma is ugyanaz :) Huhh, köszi FPepe! Akkor nézelődök a neten hátha találok! Írtam már a keresek topicba is, de ide is írok hogy ha van valakinek ilyen eladó sorban s nem kér érte csillagászati összeget az kérem írjon! Megköszönöm előre is! :) Zotya975! Te már szedtél szét világításkapcsolót ha jól tudom! Hogy a búbánatba játszottad vissza a kis golyókat amik kiugrottak a helyükről! Ugyanis most nekem is ez történt s sehogysem tudtam visszavarázsolni bár ennek a kapcsolónak már mindegy, de azért érdekelne! Kb. 3 órát "játszottam" vele sikeretlenül! Van erre valami módszer?? Amúgy tudom hogy normál esetben ezeknek nem szabadna kijönniük (mert már kétszer volt szétszedve s akkor nem volt gond vele), de én szerintem csinálhattam valami hülyeséget ami miatt kiugrottak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Huhh, köszi FPepe! Akkor nézelődök a neten hátha találok! Írtam már a keresek topicba is, de ide is írok hogy ha van valakinek ilyen eladó sorban s nem kér érte csillagászati összeget az kérem írjon! Megköszönöm előre is! :P Zotya975! Te már szedtél szét világításkapcsolót ha jól tudom! Hogy a búbánatba játszottad vissza a kis golyókat amik kiugrottak a helyükről! Ugyanis most nekem is ez történt s sehogysem tudtam visszavarázsolni bár ennek a kapcsolónak már mindegy, de azért érdekelne! Kb. 3 órát "játszottam" vele sikeretlenül! Van erre valami módszer?? Amúgy tudom hogy normál esetben ezeknek nem szabadna kijönniük (mert már kétszer volt szétszedve s akkor nem volt gond vele), de én szerintem csinálhattam valami hülyeséget ami miatt kiugrottak! :) Az asztal alatt ülve, vörös fejjel, elkülönítve a családtól :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Az asztal alatt ülve, vörös fejjel, elkülönítve a családtól :) :D :) Valahogy úgy, igazából nincs titok, úgy rémlik oldalra fordítva mentek vissza a golyók a helyükre, most ha nem baj nem szedem szét demonstrációs célból. :D Nem mondom, hogy türelem kell hozzá, mert az az első 10 percben rendszerint elfogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Az asztal alatt ülve, vörös fejjel, elkülönítve a családtól :D :D :D Hát ezen most jót röhögtem, mert vizuális típus vagyok s elképzeltem! :P :D Átérezve a helyzetet viszont már korántsem volt ennyi vicces a helyzet :) , pedig én aztán türelmes ember vagyok de ez kifogott rendesen rajtam, főleg hogy egyszer az egyik golyó kilőtt a semmibe s azóta se találom... :D :o Valahogy úgy, igazából nincs titok, úgy rémlik oldalra fordítva mentek vissza a golyók a helyükre, most ha nem baj nem szedem szét demonstrációs célból. :D Nem mondom, hogy türelem kell hozzá, mert az az első 10 percben rendszerint elfogy. Pedig pont arra gondoltam hogy jó lenne ha demonstrálnád.. :D Viccet félretéve gondolom az életben soha nem akarsz mégegyszer világításkapcsolót szétszedni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Pedig pont arra gondoltam hogy jó lenne ha demonstrálnád.. :) Viccet félretéve gondolom az életben soha nem akarsz mégegyszer világításkapcsolót szétszedni.. :D Pár napja szedtem szét, mert leszakadt a lengőkábel a ledről, de most már vigyázztam, az a titka, ha szét van szedve nem szabad forgatni, ki-be húzni a gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egooon Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Húúú... Hát elég szép megoldások vannak. Véletlenül nem lehetne kikötni? :D B.ú.é.k. mindenkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Húúú... Hát elég szép megoldások vannak. Véletlenül nem lehetne kikötni? :D B.ú.é.k. mindenkinek :) Nem, maga a motorvezérlő csinálja. Talán márkaszervízben Tech műszerrel tudnak kezdeni vele valamit. Esetleg érdeklődhetsz itt, vagy megpróbálhatod ezt, vagy ezt, vagy ezt, de van olcsóbb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Estét! A szekér jobb oldalán megszűnt létezni a belsőtér világításának kapcsolása ajtónyitásra. Se elől se hátul. Tudtok adni valami ötletet, hogy hol kezdjem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Estét! A szekér jobb oldalán megszűnt létezni a belsőtér világításának kapcsolása ajtónyitásra. Se elől se hátul. Tudtok adni valami ötletet, hogy hol kezdjem? Bal küszöbburkolat le, marék szürke vezeték megkeres....méricskél. Az ülések alatt megy át a jobb oldalra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Bal küszöbburkolat le, marék szürke vezeték megkeres....méricskél. Az ülések alatt megy át a jobb oldalra :D Első ülések alatt? Volt már a szivacsom kiszedve onnan átázás miatt. Lehet hogy köze van a dologhoz? Igaz kb 2 hete vettem észre a jelenséget, addig működött. A szivacsot meg még a nyáron szedtem ki. Szerintem nem tett jót neki hogy a szivacs el van vágva. Lehet hogy a mozgása elszakította a zsinórt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Első ülések alatt? Volt már a szivacsom kiszedve onnan átázás miatt. Lehet hogy köze van a dologhoz? Igaz kb 2 hete vettem észre a jelenséget, addig működött. A szivacsot meg még a nyáron szedtem ki. Szerintem nem tett jót neki hogy a szivacs el van vágva. Lehet hogy a mozgása elszakította a zsinórt. Az nem valószínű. Esetleg megnézheted az ajtók tövénél a nyomókapcsolót, nem hiszem hogy egyszerre adta meg magát minkettő, de mit lehet tudni. Előfordul, hogy eloxidálódik, és nem adja a testet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Pár napja szedtem szét, mert leszakadt a lengőkábel a ledről, de most már vigyázztam, az a titka, ha szét van szedve nem szabad forgatni, ki-be húzni a gombot. Jaja, erre én is rájöttem időközben sajna :D ! Azt hittem hogy ha O állásban van akkor ugrik csak ki, hát tévedtem! A helyzetjelzőnél is kiugrott már nekem.. :) Mindegy azóta már nagyüzemben keresek helyette egy másikat, már van egy-két jelentkező akinek van felesleges eladó példánya! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts