Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:Az F astra műszerfalizzója milyen?Olyan mint ami a fűtéskonzolnál van?Nem akarnám addig szétszedni,amíg nincs másik.

Elküldve
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:Az F astra műszerfalizzója milyen?Olyan mint ami a fűtéskonzolnál van?Nem akarnám addig szétszedni,amíg nincs másik.

Nem olyan! Azt ami neked kell azthiszem foglalatostól árulják, és zöld műanyag az alja! Pech......... :twisted:

Elküldve
Hát hogy tartsa a 250-et fixen, és ne kelljen nyomni a pedált... :roll: :lol:

Tegyél a pedálra egy téglát, alá pedig egy éket, hogy ne tudja tövig nyomni a gázt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Elküldve

Tegyél a pedálra egy téglát, alá pedig egy éket, hogy ne tudja tövig nyomni a gázt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mer' a rakettára szereltek gázpedált? :?: :roll: :wink:

Elküldve

Nem olyan! Azt ami neked kell azthiszem foglalatostól árulják, és zöld műanyag az alja! Pech......... :twisted:

Akkor valszeg olyan mint ami a középső órakijelzőt megvilágítja?

Elküldve

Külső hőmérő javítása:

Hallottam, kipróbáltam, bevált! Egy cimbim a márkaszervízben gyűjtötte nekem a rossz hőmérőket (jeladó). 14 db-ot hozott, abból 11-et sikerült "megjavítanom".

kb.5-6 mádodpercre fel kell forralni.

Elküldve
Külső hőmérő javítása:

Hallottam, kipróbáltam, bevált! Egy cimbim a márkaszervízben gyűjtötte nekem a rossz hőmérőket (jeladó). 14 db-ot hozott, abból 11-et sikerült "megjavítanom".

kb.5-6 mádodpercre fel kell forralni.

:lol: :D :lol: :smt003 :smt042 :smt044

Elküldve

Felraksz forrni egy lábasban vizet. Amikor forr, akkor egy cérnával belelógatód a cuccost, vársz 5-6-7 mp-t és kész.

Elküldve
Azért kíváncsi vagyok, abból a 11-ből mennyi marad tartósan

működőképes. :shock: :wink:

A karosszéria lakatos cimborámnak karácsony előtt csináltam meg és még müxik.

Elküldve
Felraksz forrni egy lábasban vizet. Amikor forr, akkor egy cérnával belelógatód a cuccost, vársz 5-6-7 mp-t és kész.

..........és a köret? :lol: :D :lol:

Mindenesetre egy érdekes megoldás, de jelek szerint hatékony! :wink:

Elküldve

Réges régen amikor még a Opel wallis-t, skoda szervíznek nevezték, akkor én ott dolgztam. Na onnan van egy régi haver, aki hozta most is a jeladókat. Ő mondta nekem ezt a technikát pár éve. Azt feltételezni sem merem, hogy a szervízben így "cserélik újra" a rossz jeladókat :twisted:

Elküldve

Ez most komoly vagy csak szívatás :?: :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.