ptomi82 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Olyat kérdeznék, hogy a lejátszónál ugye ISO csatlakozóba van a vezeték amit meg kellett cserélni hogy jól működjön. Namost van ami állandó 12V meg van amihez kell a gyújtás kapcsoló vezeték. Ha a 12V-ot kettéosztom mind a kettőre és a gyújtás vezetéket nem kötöm be akkor működne úgy hogy gyújtás nélkül is be lehetne kapcsolni a lejátszót, mármint direktbe működne? Vagy a 12V ilyenkor megfeleződne és nem működne az elgondolásom? :o Működni fog, tekintve, hogy így párhuzamos kapcsolás jön létre, tehát a feszkó ugyanannyi lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Működni fog, tekintve, hogy így párhuzamos kapcsolás jön létre, tehát a feszkó ugyanannyi lesz. :D Ok köszi! akkor szerintem átalakítom így mert nem szimpi hogy gyújtást kell kapcsolni hogy szóljon a zene! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Hülye, primitív kérdést lehet? :o Milyen izzó való az F Astra-ba? Ma venni szeretnék valami emelt fényerejűt, mert a mostanival semmit nem látok este, és mivel még soha nem cseréltem izzót benne, így fingom nincs mi való bele... Primitív kérdésemért a megkövezést is vállalom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Hülye, primitív kérdést lehet? :o Milyen izzó való az F Astra-ba? Ma venni szeretnék valami emelt fényerejűt, mert a mostanival semmit nem látok este, és mivel még soha nem cseréltem izzót benne, így fingom nincs mi való bele... Primitív kérdésemért a megkövezést is vállalom :D Akkor dobnám is az elsőt! :) Melyik izzóra gondolsz? Mert van benne sok féle. Ha a fényszóróra, akkor az H4-es. Többen a Tungsram Megalight-ot ajánlják, állítólag az 90%-kal erősebb a hagyományosnál. Én még nem próbáltam, de erősen gondolkodom rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Sziasztok! Ma reggel indítás után a 4 hengerből csak három járt, az egyik nagyon nem akart. Így végül is pár gázadás után leállítottam és a gyertyapipákat lehúzogattam is újra rádugdostam a helyükre. Na utána már jó lett. Valószínűleg az esős idő nem tetszett neki, vagy valamelyik gyertya szarakodik. Milyen gyertya van ebben a motorban (c14nz), illetve melyen kulcs kell hozzá? Ezt magam kicserélném inkább, minthogy emiatt szervizbe vigyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Akkor dobnám is az elsőt! :) Melyik izzóra gondolsz? Mert van benne sok féle. Ha a fényszóróra, akkor az H4-es. Többen a Tungsram Megalight-ot ajánlják, állítólag az 90%-kal erősebb a hagyományosnál. Én még nem próbáltam, de erősen gondolkodom rajta. :o :D :) Így tényleg nagyon gagyi lett a HSZ-em. Igen, fényszóró izzó érdekel, és én is a Tingsramban gondolkodom. Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Hülye, primitív kérdést lehet? :o Milyen izzó való az F Astra-ba? Ma venni szeretnék valami emelt fényerejűt, mert a mostanival semmit nem látok este, és mivel még soha nem cseréltem izzót benne, így fingom nincs mi való bele... Primitív kérdésemért a megkövezést is vállalom :D Én is a Megalight +90%-ost ajánlom. Sziasztok! Ma reggel indítás után a 4 hengerből csak három járt, az egyik nagyon nem akart. Így végül is pár gázadás után leállítottam és a gyertyapipákat lehúzogattam is újra rádugdostam a helyükre. Na utána már jó lett. Valószínűleg az esős idő nem tetszett neki, vagy valamelyik gyertya szarakodik. Milyen gyertya van ebben a motorban (c14nz), illetve melyen kulcs kell hozzá? Ezt magam kicserélném inkább, minthogy emiatt szervizbe vigyem. A Tiédben már sztem 16mm-es kulcsnyílású gyertyák vannak, amennyiben hővédő csőben vannak a gyertyák. Nézd meg a Novy aláírásában levő táblázatban, melyiket javasolják a tiédhez (NGK-ból asszem BKR5 lesz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 :o :D :) Így tényleg nagyon gagyi lett a HSZ-em. Igen, fényszóró izzó érdekel, és én is a Tingsramban gondolkodom. Köszi a segítséget! Tingsram... :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Ilyen: Gondolom ez a hővédő cső, amit írtál (a sárga nyilat nem én rajzoltam be, csak ilyen képet találtam hamarjában). Egyébként már a modellfrissített Astra (fehér indexes, sötétített hátsó lámpás, gömbölyű tükrös változat), szóval valószínűleg akkor az újabb típus. (1995.03.03-án lett véve) Megnéztem a Novy féle Astra F gyertyatáblázatot is. Az alapján valóban BKR5ek/BKR5eix. Én is a Megalight +90%-ost ajánlom. A Tiédben már sztem 16mm-es kulcsnyílású gyertyák vannak, amennyiben hővédő csőben vannak a gyertyák. Nézd meg a Novy aláírásában levő táblázatban, melyiket javasolják a tiédhez (NGK-ból asszem BKR5 lesz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Én is a Megalight +90%-ost ajánlom. Én most vettem pölö OSRAM NIGHT BREAKER +90% izzókat. :o Állítólag ez is nagyon jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Ilyen: http://data.motor-talk.de/data/galleries/0...4nz-1-57219.jpg Gondolom ez a hővédő cső, amit írtál (a sárga nyilat nem én rajzoltam be, csak ilyen képet találtam hamarjában). Egyébként már a modellfrissített Astra (fehér indexes, sötétített hátsó lámpás, gömbölyű tükrös változat), szóval valószínűleg akkor az újabb típus. (1995.03.03-án lett véve) Megnéztem a Novy féle Astra F gyertyatáblázatot is. Az alapján valóban BKR5ek/BKR5eix. Az a sárga nyíl, pont a termosztátházra mutat. A hővédő cső az, amibe benne van a gyertya, a pipa meg beledugva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 OK, akkor ugyanarra gondolunk. A termosztátot januárban cseréltettem vízpumpával ,vezérműszíjjal együtt. Elég balf*sz egy megoldás, hogy ennyire meg kellett bontani az előbbi alkatrész miatt. A későbbi motorokon már értelmesebb helyre tudták tenni. Az a sárga nyíl, pont a termosztátházra mutat. A hővédő cső az, amibe benne van a gyertya, a pipa meg beledugva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Én most vettem pölö OSRAM NIGHT BREAKER +90% izzókat. :o Állítólag ez is nagyon jó. Körbe kérdeztem a helyi autósboltokat. Itt most Tungsram Megalihgt +60% lenne 2700/pár. +60% ról még nem is hallottam, az jó lehet? Ismer valaki ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Körbe kérdeztem a helyi autósboltokat. Itt most Tungsram Megalihgt +60% lenne 2700/pár. +60% ról még nem is hallottam, az jó lehet? Ismer valaki ilyet? Nekem régebben az volt, de nem javaslom, nem sokkal erősebb a fénye a hagyományos izzónál. A +90-es látványosabb változást hoz. Nézd meg Vaterán is, én onnan rendeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Nekem régebben az volt, de nem javaslom, nem sokkal erősebb a fénye a hagyományos izzónál. A +90-es látványosabb változást hoz. Nézd meg Vaterán is, én onnan rendeltem. Ok, köszönöm a segítséget. Közben rátaláltam, és tényleg van +60% as. de akkor keresek +90-eset kedvező áron :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Én most vettem pölö OSRAM NIGHT BREAKER +90% izzókat. :( Állítólag ez is nagyon jó. Nem kapcsoltad még föl? :D :) :) Ok, köszönöm a segítséget. Közben rátaláltam, és tényleg van +60% as. de akkor keresek +90-eset kedvező áron :( Nekem +60-as van. Ez is jobb mint a simák, de a 90-es azért odabac ehhez képest is keményen :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Nem kapcsoltad még föl? :D :) :) Nekem +60-as van. Ez is jobb mint a simák, de a 90-es azért odabac ehhez képest is keményen :o Majd meglátom. Lehet, hogy anyagi okok miatt megveszem ma helyben a +60-asat. Aztán ha pénz is lesz, meg járok Pesten akkor beugrok Tungsram boltba és veszek komolyabbat. Az tuti, hogy valamit cserélnem kell, mert a mostani olyan mint a teamécses. Hétvégén próbáltam fényszóró magasságot állítani, de sajnos az állító csavarok tekergetése nem eredményezett semmilye változást a lámpatestek pozíciójában. Faékkel nem próbálkoztam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Majd meglátom. Lehet, hogy anyagi okok miatt megveszem ma helyben a +60-asat. Aztán ha pénz is lesz, meg járok Pesten akkor beugrok Tungsram boltba és veszek komolyabbat. Az tuti, hogy valamit cserélnem kell, mert a mostani olyan mint a teamécses. Hétvégén próbáltam fényszóró magasságot állítani, de sajnos az állító csavarok tekergetése nem eredményezett semmilye változást a lámpatestek pozíciójában. Faékkel nem próbálkoztam :D Én megvárnám a 90-est :o De ha gondolod holnap veszek, és akkor ugyanitt 3 hónapos +60-asok eladóók :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Én megvárnám a 90-est :o De ha gondolod holnap veszek, és akkor ugyanitt 3 hónapos +60-asok eladóók :) :) :( :( :D Köszönöm a lehetőséget, de nem maradna tiszta a lelkiismeretem, ha ekkora szívességet elfogadnék. A magasság állításra nincs valami ötleted? Persze a faéken kívül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 :) :( :( Köszönöm a lehetőséget, de nem maradna tiszta a lelkiismeretem, ha ekkora szívességet elfogadnék. A magasság állításra nincs valami ötleted? Persze a faéken kívül :) Vannak olyan utángyárik, amik hajlamosak "szétakadni" :D Milyen lámpáid vannak? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Vannak olyan utángyárik, amik hajlamosak "szétakadni" :D Milyen lámpáid vannak? :o Szerintem még a gyári lehet, Carello vagy mi a p.tscha a márkája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Szerintem még a gyári lehet, Carello vagy mi a p.tscha a márkája. Nyeeeeeem p.tscha. Tudnád meddig kerestem Carellokat. :D Sőt... nem is találtam "csak" Valeot. Lehet hogy hülye kérdés, de azért biztos ami tuti: Hol tekergeted? :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Én most vettem pölö OSRAM NIGHT BREAKER +90% izzókat. :D Állítólag ez is nagyon jó. Állítólag nem bírják sokáig. :) Szerintem még a gyári lehet, Carello vagy mi a p.tscha a márkája. Nem pitsa!! Az egyik legjobb márkájú lámpatest F Astrába. :o Dáwid is nemhiába kereste. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Nyeeeeeem p.tscha. Tudnád meddig kerestem Carellokat. :D Sőt... nem is találtam "csak" Valeot. Lehet hogy hülye kérdés, de azért biztos ami tuti: Hol tekergeted? :) :o Nem is szidni akartam, csak nem tudtam, hogy írják pontosan. Szóval gondolatom szerint fölül van két csavar, gondolom az egyik a vertikális a másik a horizontális dőlést állítaná. Azt hiszem talán jelzés is van a csavarok mellett. Meg valami számok (talán 1,2% vagy ilyesmi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Nem is szidni akartam, csak nem tudtam, hogy írják pontosan. Szóval gondolatom szerint fölül van két csavar, gondolom az egyik a vertikális a másik a horizontális dőlést állítaná. Azt hiszem talán jelzés is van a csavarok mellett. Meg valami számok (talán 1,2% vagy ilyesmi) Nah, az egyik fölső az az index rögzítése, a másik pedig a bandzsítását piszkálja szerintem :D Egy "szép" nagy fekete kézzel tekergetős csillag alakú car van a fényszóró mögött, ahonnan az izzókat is bele kéne majd tolni, és azt kell tekergetni :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts