mrbis Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Hát akkor nagyjából ennyi. :o A magasságállítás ugye ahhoz kell, hogy ne felfele világítson, a fényszorómosó ,meg ugye tisztán tartja az üveget, hogy ne szórja a fényt, ami szintén vakításhoz vezet. Meg rémlik, hogy a fényvető kialakítása is más, de ahoz már (vagy ahhoz se :) ) értek. Köszi Zotya. Akkor szerintem sima jó minőségű h1 es halogén izzó lesz belerakva. :D Egyébként ha megnéznéd a fenti képen, hogy melyik astra f hez való az megköszönném. Én úgy látom, hogy facelift utáni kocsihoz jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Köszi Zotya. Akkor szerintem sima jó minőségű h1 es halogén izzó lesz belerakva. :o Egyébként ha megnéznéd a fenti képen, hogy melyik astra f hez való az megköszönném. Én úgy látom, hogy facelift utáni kocsihoz jó. Azt ugye tudod, hogy egy Tungsram Megalight +90%-os halogénnel se fogsz olyan jól látni vele éjszaka, mint egy gyári fényszóróval, mezei halogénnel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Köszi Zotya. Akkor szerintem sima jó minőségű h1 es halogén izzó lesz belerakva. :D Egyébként ha megnéznéd a fenti képen, hogy melyik astra f hez való az megköszönném. Én úgy látom, hogy facelift utáni kocsihoz jó. Igazából nem tudom mi a különbség a facelift előtti-utánna lámpákban. Úgy tudom átrakható, de akkor maszkal együtt. De lehet tévedek. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Azt ugye tudod, hogy egy Tungsram Megalight +90%-os halogénnel se fogsz olyan jól látni vele éjszaka, mint egy gyári fényszóróval, mezei halogénnel? :o Az a baj hogy nem vágom annyira, hogy milyen lenne egy angel halogén izzóval a látás:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Igazából nem tudom mi a különbség a facelift előtti-utánna lámpákban. Úgy tudom átrakható, de akkor maszkal együtt. De lehet tévedek. :o Csak a maszk felőli ív él változott, ezért kell maszkot is cserélni ha más a lámpatest. Az a baj hogy nem vágom annyira, hogy milyen lenne egy angel halogén izzóval a látás:) Van már arról tapasztalat, hogy nem a legjobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabavo Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Szerintem a reléből a vezeték a 4 es csatiba megy (bal küszöbtakaró műanyag alatt lesz a 36 os pin en). Tehát szerintem a reléből be van hozva a x4 es csati felső felébe, de az alsó felében nincs meg a tüskéje. Legalábbis nálam így van. Köszönöm, mihamarabb megnézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sziasztok Tudom, hogy volt már ez a téma, de összefoglalásképp mennyire gáz, szabályos egy angel eyes lámpába xenont rakni? Mennyire veszik komolyan a rendőrök? Vagy milyen fénye lenne egy jobb minőségű normál H1 es izzót rakok ebbe a lámpába? Egyébként erről lenne szó. Egyébként ez facelift utáni angel nem? Halogénnel nem látsz vele, xenonnal annyi változik hogy legalább a szembejövő se lát tőled, és a süni is megbac. A hujének is megéri :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Tudtam venni ISO csatlakozót 790-820Ft volt. egyik boltban külön is tudtam venni hogy csak az áramos stb 400-ért meg is kaptam. Igaz most a gyárival megy, azért is mert van benne még egy plussz szál. mégbedig az 1-esben 2db kék-piros vezeték. Az mi lehet?amit vettem az ISO-ban ott meg nincs semmi szál, és a lejátszóm papírja szerint oda pl nem csatlakozik konkrétan semmi, de ha nem érthető bescannelem. szóval most az a két szál az kell vagy nem is lényeg? vagy hova tartozna? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Tudtam venni ISO csatlakozót 790-820Ft volt. egyik boltban külön is tudtam venni hogy csak az áramos stb 400-ért meg is kaptam. Igaz most a gyárival megy, azért is mert van benne még egy plussz szál. mégbedig az 1-esben 2db kék-piros vezeték. Az mi lehet?amit vettem az ISO-ban ott meg nincs semmi szál, és a lejátszóm papírja szerint oda pl nem csatlakozik konkrétan semmi, de ha nem érthető bescannelem. szóval most az a két szál az kell vagy nem is lényeg? vagy hova tartozna? :o Kép Kicsit sz*r a scanneltkép de a lényeg látszik. tipp hogy mi lehet a piroshoz bekötve a 2db kék-piros vezeték? ami elvileg a blau lejátszónál meg nincs semmi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Kép Kicsit sz*r a scanneltkép de a lényeg látszik. tipp hogy mi lehet a piroshoz bekötve a 2db kék-piros vezeték? ami elvileg a blau lejátszónál meg nincs semmi? :o Sebességjel, a sebességfüggő hangerőszabályozáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Sebességjel, a sebességfüggő hangerőszabályozáshoz. Jaaa akkor az nem lényeg! :o El nem tudtam gondolni hogy mi az. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Sebességjel, a sebességfüggő hangerőszabályozáshoz. Ne má, ilyen van? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Ne má, ilyen van? :) Persze hogy van. Ez egy Opel :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Ne má, ilyen van? :o Persze, enyém tuggya is. :) Csak néha idegesítő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Persze, enyém tuggya is. :) Csak néha idegesítő... :) Mert? :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Mert? :D :) Mert néha túlvezérel. :o Meg mikor 100zal megyek, akkor pont ott van egy hangerő emelési pont és szórakozik a hangerővel. :) Vannak ilyen kellemetlenségei. Ja meg felülbírálod a hangerőszabályzóval, megállsz lámpánál és annyi, kezdi a szabályzást újra. :( Inkább kikapcsoltam ezt a funkciót a rádióban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Sziasztok Az mitől lehet, hogy a tompított izzókra rákötött szabványos 10A es biztosítékok külső, szigetelő műanyag foglalatai megolvadtak? De a biztosítékok nem oldanak ki. Tökéletesen működik a tompított fényszóró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Sziasztok Az mitől lehet, hogy a tompított izzókra rákötött szabványos 10A es biztosítékok külső, szigetelő műanyag foglalatai megolvadtak? De a biztosítékok nem oldanak ki. Tökéletesen működik a tompított fényszóró. Gyenge érintkezéstől, oxidációtól melegedhetnek a biztosítékok lábai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 A durván 1990 és 2000 közötti Opeloknak típustól függetlenül ugyanolyan az elektromos tükör kapcsolójuk, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 A durván 1990 és 2000 közötti Opeloknak típustól függetlenül ugyanolyan az elektromos tükör kapcsolójuk, ugye? Nem, van vagy 3-féle, pl. kapásból van olyan, amin van a tükörfűtéshez nyomógomb, van amelyiken nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Nem, van vagy 3-féle, pl. kapásból van olyan, amin van a tükörfűtéshez nyomógomb, van amelyiken nincs. Oh, sejtettem. És ha külsőre látszólag ugyanúgy néz ki, akkor azért van rá esély, hogy két ugyanolyan darabról van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Oh, sejtettem. És ha külsőre látszólag ugyanúgy néz ki, akkor azért van rá esély, hogy két ugyanolyan darabról van szó? Kb. 50% :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Kb. 50% :o Remek. :D Villanyablak kapcsolóval jártam így, két külsőre ugyanolyan kapcsoló volt (az enyémben eltört egy 4-5 mm-es fémdarab), szétszedtem a "jó" darabot és kiderült, hogy még csak nem is ugyanazon az elven működik... azóta is az én oldalamon csak lehúzni tudom a jobb első ablakot, fel nem. Hát mindegy, már megrendeltem. Némi kábelezéssel gondolom ez is jó lesz a másik helyett, ha a csatlakozó nem lenne jó. Azért köszönöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Remek. :o Villanyablak kapcsolóval jártam így, két külsőre ugyanolyan kapcsoló volt (az enyémben eltört egy 4-5 mm-es fémdarab), szétszedtem a "jó" darabot és kiderült, hogy még csak nem is ugyanazon az elven működik... azóta is az én oldalamon csak lehúzni tudom a jobb első ablakot, fel nem. Hát mindegy, már megrendeltem. Némi kábelezéssel gondolom ez is jó lesz a másik helyett, ha a csatlakozó nem lenne jó. Azért köszönöm. :D Nincsmit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Olyat kérdeznék, hogy a lejátszónál ugye ISO csatlakozóba van a vezeték amit meg kellett cserélni hogy jól működjön. Namost van ami állandó 12V meg van amihez kell a gyújtás kapcsoló vezeték. Ha a 12V-ot kettéosztom mind a kettőre és a gyújtás vezetéket nem kötöm be akkor működne úgy hogy gyújtás nélkül is be lehetne kapcsolni a lejátszót, mármint direktbe működne? Vagy a 12V ilyenkor megfeleződne és nem működne az elgondolásom? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts