zocsa Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 a táblázat az NKG gyertyák kódjait tartalmazza nekem viszont GM gyertya kellene , tehát ehhez való kód kellene Igaz. :) Ha nem neten akarod megvenni,akkor a legegyszerűbb, szerintem menj be egy opel márkaszervízbe és kérjél.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Igaz. :) Ha nem neten akarod megvenni,akkor a legegyszerűbb, szerintem menj be egy opel márkaszervízbe és kérjél.:D neten venném , mert talán úgy olcsóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 a táblázat az NKG gyertyák kódjait tartalmazza nekem viszont GM gyertya kellene , tehát ehhez való kód kellene 1214000 vagyis Bosch FLR8LDCU/FLR8LDCU+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 neten venném , mert talán úgy olcsóbb Aztán ha mégsem jó, veheted meg mégegyszer. Ugy már drágább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Persze, F astrában. Miért milyen fórumon vagyunk? :) Van a Laci fél SID (ilyen úgysincs az országban mégegy, nem kell fogalkozni vele :D ) Van a mindenfél elválasztás nélküli DID (óra-rádiókijelző/dátum) Van a TID (ebből van a legtöbb) óra-rádiókijelző/dátum-hőmérő És a BC alias MID. Igen többsoros <_< Majd népek dobálnak képeket, nekem most éppen nincs. Az enyémben DID van (már nem a gyári rádióval, így rádió kijelző nem fut rajta). Olvastam itt fórumon, hogy szürke vezeték likvidálásával el lehet érni, hogy a dátumkijelzés a rádió bekapcsolás után is megmaradjon. Ma kibontottam az egységet és a sok vezeték között találtam szürke-feketét és szürke-zöldet, de szimpla szürkét nem. Melyiket kell elvágni, hogy állandóan mutassa a dátumot és az időt? A DID egységet lehet cserélni mondjuk TID-re? Csinált már valaki ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 A DID egységet lehet cserélni mondjuk TID-re? Csinált már valaki ilyet? Shimán! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiga53 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hali! A hátsó ablak fűtés kapcsolóban van visszajelző izzó? Ha igen, hogy kell kicserélni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hali! A hátsó ablak fűtés kapcsolóban van visszajelző izzó? Ha igen, hogy kell kicserélni? :) Nekem csak bontással sikerült, kibeleztem az egész középkonzolt, és egy 3-as foglalatban vannak a fűtéstekerők, rizsszem izzói. Volt aki kívülről cserélte csipesszel, de abban semmi móka és kacagás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hali! A hátsó ablak fűtés kapcsolóban van visszajelző izzó? Ha igen, hogy kell kicserélni? :) Hali! Kihúzod a kapcsolót, oldalról benyúlsz egy vékony csavarhúzóval- egy műanyag pöcök tartja, amit így benyomsz- és közben húzod kifelé a kapcsolót. Alatta ott a kis izzó, kicseréled, visszadugod a helyére a kapcsolót- és örülsz, mint majom a farkának... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nekem csak bontással sikerült, kibeleztem az egész középkonzolt, és egy 3-as foglalatban vannak a fűtéstekerők, rizsszem izzói. ]http://pics.coldline.hu/pics/111434-20101024-aDgkAy.jpg Volt aki kívülről cserélte csipesszel, de abban semmi móka és kacagás. <_< Ja, igen kicsit nehezebb így kivenni, de legalább nem kell kibontani egy izzó miatt az egész műszerfalat :) ...Bár Zotya ehhez is így csinálná, nehogymá' könnyen menjen egyszer is valami... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Az enyémben DID van (már nem a gyári rádióval, így rádió kijelző nem fut rajta). Olvastam itt fórumon, hogy szürke vezeték likvidálásával el lehet érni, hogy a dátumkijelzés a rádió bekapcsolás után is megmaradjon. Ma kibontottam az egységet és a sok vezeték között találtam szürke-feketét és szürke-zöldet, de szimpla szürkét nem. Melyiket kell elvágni, hogy állandóan mutassa a dátumot és az időt? A DID egységet lehet cserélni mondjuk TID-re? Csinált már valaki ilyet? Én asszem ezt vágtam el: szürke-piros Ha jól emlékszem, akkor ezt az elvágandó szál! Ez lesz az erdemény De azért várjunk egy vezetői megerősítésre! :) Szerk.: Nem hagyott nyugodni a dolog, kimentem, és kibontottam! :D Csak a te kedvedért! <_< Íme a kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én asszem ezt vágtam el: szürke-piros Ha jól emlékszem, akkor ezt az elvágandó szál! http://s10.images.www.tvn.hu/2010/03/26/18...369833fc30d.jpg Ez lesz az erdemény De azért várjunk egy vezetői megerősítésre! :) Szerk.: Nem hagyott nyugodni a dolog, kimentem, és kibontottam! :D Csak a te kedvedért! :icon13: Íme a kép! Mik azok a krómcsíkok... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Mik azok a krómcsíkok... :) Tudom tudom.... giccses, de nekem tetszik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Tudom tudom.... giccses, de nekem tetszik :) Az nem kifejezés. Tudtad, hogy vannak krómozott szellőző rácsok is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Tudom tudom.... giccses, de nekem tetszik! :) Kormányt is körbetekerhetnéd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Kormányt is körbetekerhetnéd... Majd a nyakadat a következő Blitzen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Majd a nyakadat a következő Blitzen! :) Homlokfalat is ezzel rögzíted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Kormányt is körbetekerhetnéd... Körbe van tekerve, csak biztos elkerülte a figyelmed! :) :icon13: :lol: -_- :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Körbe van tekerve, csak biztos elkerülte a figyelmed! :) :icon13: :lol: -_- :D <_< Borzalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Borzalmas Köszönöm! :D <_< De szerintem hagyjuk az OFF-ot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha a km óránál a W szám nem egyezik, a mostani normál km órámból a sebességmérő részt át lehet tenni egy fordulatszámmérős óráéba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha a km óránál a W szám nem egyezik, a mostani normál km órámból a sebességmérő részt át lehet tenni egy fordulatszámmérős óráéba? :) Persze. :D Bár én nem tököltem vele. :icon13: Előző óra Mostani óra Én semmi különbséget nem vettem észre, hogy a 1102es másképp mérne mint a 1111es. Sőt talán a 1102es még 1 hangyányit pontosabb is. Nem cserélgettem a sebességmérő panelt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Persze. :) Bár én nem tököltem vele. <_< Előző óra Mostani óra Én semmi különbséget nem vettem észre, hogy a 1102es másképp mérne mint a 1111es. Sőt talán a 1102es még 1 hangyányit pontosabb is. Nem cserélgettem a sebességmérő panelt. :D Köszi a választ! Csak felkészülök, ha sikerül szerezni, akkor tudjam mihez tartani magam. Nekem a mostani W=1111 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Köszi a választ! Csak felkészülök, ha sikerül szerezni, akkor tudjam mihez tartani magam. Nekem a mostani W=1111 Nekem is úgy volt. Sőt...Delco gyártmány volt.Delco 1111-es. Azt cseréltem VDO 1102esre, és hibátlanul működik :D Előző kiszed, másik beletesz. Virul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ha a mostani km órán a hőfok skálázása nekem 90-től kezdődik és a ford. mérősön pedig 80 a legalsó, az probléma? Rosszul fogja mutatni a hőfokot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts