moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Na behoztam a régit és ezen van egy fekete doboz a km óra spirál felett meg 3 érintkezős kis vmi rajta, amit beleraktam azon nem volt ilyen :S Akkor ilyenkor mit lehet tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Enyémen szerintem nincsen, a régin. :D De az nem ford. mérős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 De az nem ford. mérős :) Jaaa, azt hittem hogy úgy általánosságba mondod a dízel műszeregységeket. Bocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Én akkor most mit csinálhatok, régiről nem tudom átrakni mert az egybe van a fóliával :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 De mivel Vectrám van és 60literes a tankom is :D csak idejöttem segítségért, mert itt folyik az élet :D de láthatjátok az aláírásomba is milyen autóm van :D És tényleg Vekis... :) Na behoztam a régit és ezen van egy fekete doboz a km óra spirál felett meg 3 érintkezős kis vmi rajta, amit beleraktam azon nem volt ilyen :S Akkor ilyenkor mit lehet tenni? Viszont akkor igazam lett, vagy nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 És tényleg Vekis... :) Viszont akkor igazam lett, vagy nem? :D Igen igazad van :D de ilyenkor mit lehet csinálni :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Én akkor most mit csinálhatok, régiről nem tudom átrakni mert az egybe van a fóliával :S Ki lehet venni a régiből, a kérdés csak annyi, hogy az újba belemegy-e. Aztán a következő, hogy ha beletetted, az újon szerintem nincs ilyen kis fül a fólián, tehát nem tudod mire rákötni. Mennyire szeretnél vele szívni? 1: Eladod, veszel másikat, ami jó. 2: Megpróbálod belemaszírozni, forrasztgatni, stb stb... (ez utóbbit azért ne vedd KP-nek, csak egy ötlet, én az elsőt választanám :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ki lehet venni a régiből, a kérdés csak annyi, hogy az újba belemegy-e. Aztán a következő, hogy ha beletetted, az újon szerintem nincs ilyen kis fül a fólián, tehát nem tudod mire rákötni. Mennyire szeretnél vele szívni? 1: Eladod, veszel másikat, ami jó. 2: Megpróbálod belemaszírozni, forrasztgatni, stb stb... (ez utóbbit azért ne vedd KP-nek, csak egy ötlet, én az elsőt választanám :)) Ilyen sokat jelent hogy van benne útsebesség jeladó vagy mi?? Még egy darabig elviselem hogy világit a check engine lámpa, meg hogy nem annyit mutat amennyit kellene. A baj hogy a régit már törve vettem ki az autóból azt vissza nem rakhatom :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ilyen ritka ez óraegység, nem találok sehol se :S Vki nem tudna segiteni ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ilyen ritka ez óraegység, nem találok sehol se :S Vki nem tudna segiteni ?? Én a paksi bontóban vettem az enyémet. Ha gondolod megadom a számukat, hívd fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Én a paksi bontóban vettem az enyémet. Ha gondolod megadom a számukat, hívd fel! Milyen árba?? Mond a számot :) Az a baj hogy messze van, de hátha elküldik postán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 A km óra hátulján....valaki majd linkel képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 A légzsákos kormányhoz minek kell kormányoszlopot + takaró műanyagot cserélni? Tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 A légzsákos kormányhoz minek kell kormányoszlopot + takaró műanyagot cserélni? Tudja valaki? Mert más a kormányoszlop: - a gyújtáskapcsoló miatt - a légzsákos nem "gyűrődős" kormánytengellyel rendelkezik és a takaró műanyag meg: - hosszabb, - légzsák átvezetőszalag, - valamint szintén a gyújtáskapcsoló miatt cserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 http://kepfeltoltes.hu/090817/DSC00010_www...ltoltes.hu_.jpg Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Mert más a kormányoszlop: - a gyújtáskapcsoló miatt - a légzsákos nem "gyűrődős" kormánytengellyel rendelkezik és a takaró műanyag meg: - hosszabb, - légzsák átvezetőszalag, - valamint szintén a gyújtáskapcsoló miatt cserés. Cserélnem kellene akkor gyújtáskapcsolót is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Cserélnem kellene akkor gyújtáskapcsolót is? Elvileg nem, csak átcserélni a régiből, mivel a nem légzsákosban ferdén van a gyújtáskapcsoló, a légzsákosban meg merőlegesen van a kormánytengellyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Elvileg nem, csak átcserélni a régiből, mivel a nem légzsákosban ferdén van a gyújtáskapcsoló, a légzsákosban meg merőlegesen van a kormánytengellyel. Értem. Köszi az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 http://kepfeltoltes.hu/090817/DSC00010_www...ltoltes.hu_.jpg Na igen, ilyen hiányzik róla :S Most vadászhatok egy másikat és kezdhetem újra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Cserélnem kellene akkor gyújtáskapcsolót is? Én nem cseréltem. Kivágtam a nem légzsákoshoz tartozó burkolatbol annyit, hogy beférjen a kulcs. Nem a legszebb, de én nem látom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ilyen ritka ez óraegység, nem találok sehol se :S Vki nem tudna segiteni ?? Annyit azért nézz meg, hogy nem tudod-e kicserélni a km órát a régire, amibe benne van az út jeladó. A hátul levő fóliára lehet forrasztani csatlakozót, ami a jeladóra megy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Annyit azért nézz meg, hogy nem tudod-e kicserélni a km órát a régire, amibe benne van az út jeladó. A hátul levő fóliára lehet forrasztani csatlakozót, ami a jeladóra megy. :) És ha kicserélném az egész nyáklapot az út jeladóval együtt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 És ha kicserélném az egész nyáklapot az út jeladóval együtt??? Szerintem az a hőmérő meg benzinmérő miatt nem menne. Akkor azokkal kéne bíbelődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 És ha kicserélném az egész nyáklapot az út jeladóval együtt??? Van most egy digitális műszeregység az eladó topicban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Valszeg a hifibe kellene megkérdezem de biztos tudjátok rá ti is a választ, mivel a múltkor pl hangszorot beszéltünk meg itt. Beleraktam az MP3-asomat a kocsiba, olvastam a GYÍK-ba hogy 2 vezetéket meg kellene cserélni benne a pirosat meg a feketét. csak épp nem tom hogy ez most jelenleg meg van e cserélve vagy nincs? mivel előző gazdájának CD-s is meg MP3-as is volt benne. nem tudom gyárilag hogy kellene állnia, vagy ha nincs megcserélve akkor is megy csak nullázza a dolgokat? az a baj azért nem tudom mivel az én Blaupunktom több mint egy hónapig nem volt autóban és a rádió állomás beállításokat attól függetlenül megjegyezte. Viszont ha ráadom a gyújtást akkor megtekeri a cd-t ill kapásból azt akarja beolvasni mint amikor az előző autómba az aksit vettem ki. az ISO csatlakozóból simán ki lehet venni meg megcserélni vagy inkább átforrasztással? meg ha már szétszedem akkor a szülke kábelt is hogy a dátumok folyamatosan látszódjanak. szóval a gyári eredeti az melyik sorba hanyadik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts