mrbis Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Sziasztok! Új vagyok a házban, és egy kis segítségre lenne szükségem. Astra 1,7D Caraván közponi zár behalt. Rajz alapján megnéztem a F1és F20 jó de van ott egy vezérlő egység K37 amit nem találok sehol. Hol keressem esetleg egy tipp mi lehet a gond. Jelenség a c. zár sehonnan sem működik. Az ajtoba a csatlakozon nem megy ki feszko. Köszi előre is. Ha a központizár vezérlőjére gondolsz, az a jobb első küszöbborítás alatt találod a hangszigetelő anyag mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiga53 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ha a központizár vezérlőjére gondolsz, az a jobb első küszöbborítás alatt találod a hangszigetelő anyag mögött. Nagyon köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 A felni jó, de a 185-ös gumik? Minek? a 175 is simán jó! :D Amúgy is (én legalábbis úgytudom) télen jobb a vékonyabb, nem? :D Persze ha 185-öst tudsz szerezni ócsóért, akkor az is megfelelő! :P De lehet ez itt egy kis segítség! Vagy ez lehet még jobb: Felniméretek Jó kis kitaláció, az biztos! :P ;) Szívesen, reméleme segít valamelyest rálátni a dolgokra! :D Köszi szépen. 185ös méretre azért gondoltam, mert a 195/50R15 végképp nagy, most ez van rajta, és nem akartam többet visszalépni. Ez az 1.2es HTP nem egy aszfaltszaggató, bár meglepően jól lehet vele ugrálni városban, de ez inkább a rövid váltójának köszönhető. Viszont hogy 6000-nél leszabályoz, és még hangja sincs... :) :D De lehet 175/65R14 lesz, eddig nemigen tudtam, hogy ilyen is létezik :D Hogy legyen benne elektromos is: Láttam megjön a szomszéd, nem ég az egyik féklámpája, szólok neki, hogy nem ég, hátramegy, megnézi, tényleg nem ég :D :D (de a többi se). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hello! Kiégett a lámpakapcsolóban az izzó, szét lehet szedni kicserélni? Nem akarom addig szétszedni, amíg nem biztos hogy össze is lehet rakni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hello! Kiégett a lámpakapcsolóban az izzó, szét lehet szedni kicserélni? Nem akarom addig szétszedni, amíg nem biztos hogy össze is lehet rakni... :) Perszehogy szét lehet szedni, csak a legfontosabb, hogy kihúzott kapcsolóval legyen, tehát bekapcsolt belső világítással, különben nagyot szívsz a golyók összerakásával.. :D Oldalt fogják pöckök, én késsel oldottam meg a szétszedést... :D Ha mégis sikerül benyomni a kapcsolókart, akkor a rugóból vágj le egy menetet és akkor már összerakható. Így oldottam én meg a problémát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hello! Kiégett a lámpakapcsolóban az izzó, szét lehet szedni kicserélni? Nem akarom addig szétszedni, amíg nem biztos hogy össze is lehet rakni... :) Szét, csak egy teszkós-zacsin belül csináld :D :D . (komolyan, nem vicc :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Perszehogy szét lehet szedni, csak a legfontosabb, hogy kihúzott kapcsolóval legyen, tehát bekapcsolt belső világítással, különben nagyot szívsz a golyók összerakásával.. :) Oldalt fogják pöckök, én késsel oldottam meg a szétszedést... :P Ha mégis sikerül benyomni a kapcsolókart, akkor a rugóból vágj le egy menetet és akkor már összerakható. Így oldottam én meg a problémát... :P Szóval ilyenek is vannak benne... :D Hiába, mindig tanul az ember :D Thanks! Szét, csak egy teszkós-zacsin belül csináld :D :D . (komolyan, nem vicc :D ) Uff! Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Szóval ilyenek is vannak benne... :) Hiába, mindig tanul az ember :D Uff! Köszi! :D Hja és azt nem is írtam, de most leírom, forrasztva van benne a rizsszem izzó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hja és azt nem is írtam, de most leírom, forrasztva van benne a rizsszem izzó. :D Hááát, akkor neki se állok- olyan kicsi pákám nincs is... Na majd egyszer egy talin valakit befogok erre a melóra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hááát, akkor neki se állok- olyan kicsi pákám nincs is... Na majd egyszer egy talin valakit befogok erre a melóra :D Nem nagy kunszt, pillanatpákával is kiszedhető, mert hosszú vezetékei vannak az izzónak és rá vannak forrasztva egy-egy nagyobbacska réztömbre. :) Az izzó meg egy tokban van rögzítés céljából, amiből kiszedhető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hááát, akkor neki se állok- olyan kicsi pákám nincs is... Na majd egyszer egy talin valakit befogok erre a melóra :D A forrasztásiszonyos :D :D :D TID-eddel mi lett? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Perszehogy szét lehet szedni, csak a legfontosabb, hogy kihúzott kapcsolóval legyen, tehát bekapcsolt belső világítással, különben nagyot szívsz a golyók összerakásával.. :) Oldalt fogják pöckök, én késsel oldottam meg a szétszedést... :P Ha mégis sikerül benyomni a kapcsolókart, akkor a rugóból vágj le egy menetet és akkor már összerakható. Így oldottam én meg a problémát... :D Szét, csak egy teszkós-zacsin belül csináld :D :D . (komolyan, nem vicc :D ) Hát az maga az agyhalál, azt a két háromszög alakú érintkezőt sem egyszerű visszajátszani a helyére, de ha szétugrik akkor 2 óra őrület. A végén sikerült visszaraknom, de akkor már az asztal alatt ültem, és a szék lábát haraptam idegességemben. :D :P Mondjuk aztán beledeztem. Gyári izzós: A ledet már a mozgó részre tettem: Kellett rá szemellenző, hogy ne legyen átvilágítás a másik két okinra. Mondjuk elég erős, látszik a tökürben , de engem nem zavar. Időnként letörnek a "légkábelei" a ledről, vagy az ellenállatról. Hááát, akkor neki se állok- olyan kicsi pákám nincs is... Na majd egyszer egy talin valakit befogok erre a melóra :D Nem fogsz találni rá embert. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hát az maga az agyhalál, azt a két háromszög alakú érintkezőt sem egyszerű visszajátszani a helyére, de ha szétugrik akkor 2 óra őrület. A végén sikerült visszaraknom, de akkor már az asztal alatt ültem, és a szék lábát haraptam idegességemben. :) :D Mondjuk aztán beledeztem. ... Kellett rá szemellenző, hogy ne legyen átvilágítás a másik két okinra. Mondjuk elég erős, látszik a tökürben , de engem nem zavar. Időnként letörnek a "légkábelei" a ledről, vagy az ellenállatról. Nem fogsz találni rá embert. :D Nem a tükörben látszik, hanem a szélvédőn, tee. :D Amúgy jah, azt ki is hagytam, hogy az érintkezők visszapakolása sem egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Mondjuk elég erős, látszik a tökürben... Nem a tükörben látszik, hanem a szélvédőn, tee. :D Egyik se, mert az oldalablakban látszik :) (milyen pózban ültök ti az autóban? :D :D :D :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Egyik se, mert az oldalablakban látszik :) (milyen pózban ültök ti az autóban? :D :D :D :D) Ablak definicója: amivel átlátsz a falon és az üveg körül keret van. Szélvédő: az autó üvege. :D És szerintem logikus, hogy az oldalsóra gondoltam... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Ma felújítottuk a generátort, két csapágy, a csúszógyűrűk és a feszstabilizátor cserélődött ki, így végre 14,3V-ot tölt alapjáraton az eddigi 13,8-cal szemben. Emellett még este bepakolok egy Exide akksit 54Ah, 520A indítóárammal. Ezzel a villanyos dolgok lepipálva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Ma felújítottuk a generátort, két csapágy, a csúszógyűrűk és a feszstabilizátor cserélődött ki, így végre 14,3V-ot tölt alapjáraton az eddigi 13,8-cal szemben. Emellett még este bepakolok egy Exide akksit 54Ah, 520A indítóárammal. Ezzel a villanyos dolgok lepipálva. :) Ugyehogymegmondtam! :D Bosch generátornak 14,3-14,4V-tal kell töltenie alapjáraton és nem emelt fordulatnál. :D Ahogy az enyém is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Ugyehogymegmondtam! :D Bosch generátornak 14,3-14,4V-tal kell töltenie alapjáraton és nem emelt fordulatnál. :D Ahogy az enyém is. :D És végre hangtalanul dolgozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hello! Kiégett a lámpakapcsolóban az izzó, szét lehet szedni kicserélni? Nem akarom addig szétszedni, amíg nem biztos hogy össze is lehet rakni... :) :D :D :P Rossz emlékek idéződtek fel bennem! :D :D :D :P :D :P Ha nem sikerül jól, és elugranak a golyók, akkor szívsz vele simán pár órát, és szerintem foglaltass ágyat a pszichiátriára is, hidd el szükség lesz rá... ;) :D ;) Nekem már ezért megérte donort venni, mindkettőben jó ez a kis világítás (1-et már cseréltem is - hidd el azt könnyebb egybe cserélni, és a lelkem is nyúgodtabb maradt! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Én meg simán felkapcsolom anélkül, hogy látnom kéne melyik állásban van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Én meg simán felkapcsolom anélkül, hogy látnom kéne melyik állásban van. :D Éppen mondani akartam hogy nekem még nem jutott eszembe keresni hogy hol lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Nem a tükörben látszik, hanem a szélvédőn, tee. :D Ja, furcsáltam is, ha leengedem az ablakot, eltűnik. :) :D Én meg simán felkapcsolom anélkül, hogy látnom kéne melyik állásban van. :D Lusta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Helló srácok! Olyan kérdésem van, hogy a komfort elektronikás ablakemelőt (6 vezetékes) be tudom úgy kötni hogy csak egy +12V és test áll rendelkezése kapcsolón keresztül? (pl. mint a nem komfortot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Helló srácok! Olyan kérdésem van, hogy a komfort elektronikás ablakemelőt (6 vezetékes) be tudom úgy kötni hogy csak egy +12V és test áll rendelkezése kapcsolón keresztül? (pl. mint a nem komfortot) Be lehet így is kötni, de akkor mi értelme a komfortnak? Minden leállítás után újra kell tanítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Be lehet így is kötni, de akkor mi értelme a komfortnak? Minden leállítás után újra kell tanítani. Ehhez jutottam hozzá, úgy néz ki a dolog, hogy a bal ajtól komfort, a jobb sima. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts