FPepe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Lehuztam az üza. szürő bemeneti oldalat, inditottam es nem jött az anyag, bemertem a szivattyú csatlakozot ott volt nafta. Ezert kiszedtem az AC pumpat, ma veszek újat. Mondjuk ettől még lehet reléhiba is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Lehuztam az üza. szürő bemeneti oldalat, inditottam es nem jött az anyag, bemertem a szivattyú csatlakozot ott volt nafta. Ezert kiszedtem az AC pumpat, ma veszek újat. Mondjuk ettől még lehet reléhiba is :) Ezt úgy értelmeztem, hogy mért feszültséget a pumpa csatijánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ezt úgy értelmeztem, hogy mért feszültséget a pumpa csatijánál. Ok, én voltam figyelmetlen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Fényszóróról! :D A 19479 számú hozzászólásban találsz erről információt! (Én követtem el :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Lehuztam az üza. szürő bemeneti oldalat, inditottam es nem jött az anyag, bemertem a szivattyú csatlakozot ott volt nafta. Ezert kiszedtem az AC pumpat, ma veszek újat. Mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Aha, valaki azt írta, hogy a gyárinál nem lehet beépíteni a manuális állító helyére a mozgatómotort, az utángyártottaknál viszont igen. Akkor bonyolódik a dolog de majd remélem találok megfelelőt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Aha, valaki azt írta, hogy a gyárinál nem lehet beépíteni a manuális állító helyére a mozgatómotort, az utángyártottaknál viszont igen. Tudtommal csak le kell nyesni a szögletes tömböt a hátuljáról és onnan már be is ér a motor ameddig kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Tudtommal csak le kell nyesni a szögletes tömböt a hátuljáról és onnan már be is ér a motor ameddig kell :) Igen, a szögletes tömb a probléma, ha "lenyesed" akkor valóban be fog érni a motor ameddig kell, de hogyan rögzíted? Esetleg szigszalaggal, de az meg meddig tart és milyen biztonsággal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Igen, a szögletes tömb a probléma, ha "lenyesed" akkor valóban be fog érni a motor ameddig kell, de hogyan rögzíted? Esetleg szigszalaggal, de az meg meddig tart és milyen biztonsággal? A fent illetve korábbi (19479 számú) hosszabb hozzászólásomban írt problémát szemlélteti a két alábbi kép: http://kepfeltoltes.hu/thumb/101005/mechan...ltoltes.hu_.jpg[/url http://kepfeltoltes.hu/thumb/101005/motoro...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
haby Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az elakadásjelző kapcsolójánál mely lábakat kell összezárnom, hogy az elakadásjelző kikapcsolt állapotban legyen, de az irányjelző működjön. Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 A fent illetve korábbi (19479 számú) hosszabb hozzászólásomban írt problémát szemlélteti a két alábbi kép: http://kepfeltoltes.hu/thumb/101005/mechan...ltoltes.hu_.jpg[/url http://kepfeltoltes.hu/thumb/101005/motoro...ltoltes.hu_.jpg Bonyolódik az ügy, mostmár venni se merek fényszórót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Üdv Mindenkinek!! Vettem egy első lökhárítót amibe szeretnék ködlámpát szerelni. A kérdésem az lenne hogy milyen ködlámpát vegyek? Nem tudom, hogy van-e eltérés a lökhárítók között (94-előtt vagy után), és a ködlámpák között, mert van nagyítós ugyebár és a másik. Most akkor milyen ködlámpát tegyek bele??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Üdv Mindenkinek!! Vettem egy első lökhárítót amibe szeretnék ködlámpát szerelni. A kérdésem az lenne hogy milyen ködlámpát vegyek? Nem tudom, hogy van-e eltérés a lökhárítók között (94-előtt vagy után), és a ködlámpák között, mert van nagyítós ugyebár és a másik. Most akkor milyen ködlámpát tegyek bele??? Tudtommal a felfogatása mindegyik ködlámpáé azonos, kivétel a GSI... Szerk.: A lökösben ha jól tudom nincs eltérés, szóval mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Sziasztok A kérdésem: Az komfortelektronikás ablakemelő azt jelenti, hogy be lehet tanítani a cuccost arra, hogy ha egyszer megnyomom a gombot, akkor megy magától fel vagy le az ablak amíg meg nem nyomom mégegyszer? A sima elektromos ablakemelő pedig olyan, hogy addig megy az ablak ameddig nyomom a gombot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Sziasztok A kérdésem: Az komfortelektronikás ablakemelő azt jelenti, hogy be lehet tanítani a cuccost arra, hogy ha egyszer megnyomom a gombot, akkor megy magától fel vagy le az ablak amíg meg nem nyomom mégegyszer? A sima elektromos ablakemelő pedig olyan, hogy addig megy az ablak ameddig nyomom a gombot? Úgy valahogy de van még olyan is, ha odarakod a kezed akkor megáll, és visszanyit, nem vágja le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Úgy valahogy de van még olyan is, ha odarakod a kezed akkor megáll, és visszanyit, nem vágja le. Ezt még sosem próbáltam ki. :D A gyári komfortot be lehet úgy is kötni, hogy zárásra felhúzza magát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Ezt még sosem próbáltam ki. :D A gyári komfortot be lehet úgy is kötni, hogy zárásra felhúzza magát. :D Nyugodtan kipróbálhatod. Nem fáj. Persze ha tudja a becsípődés védelmet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Nyugodtan kipróbálhatod. Nem fáj. Persze ha tudja a becsípődés védelmet. :) Azért kéne valakinek videózni, hátha nemtudja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 A gyári komfortot be lehet úgy is kötni, hogy zárásra felhúzza magát. :) Be lehet az utólag beszerelt (nem gyári) központimhoz kötni a gyári ablakemelőm úgy, hogy záráskor felhúzza az ablakot? Ha igen, akkor hogy kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Be lehet az utólag beszerelt (nem gyári) központimhoz kötni a gyári ablakemelőm úgy, hogy záráskor felhúzza az ablakot? Ha igen, akkor hogy kell? Ez a beszerelt központidtól függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Ez a beszerelt központidtól függ. Akkor sztem nem. Enyémben valami vacak, fatengelyes központi van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Akkor sztem nem. Enyémben valami vacak, fatengelyes központi van. :) Ezt már egy 6-8 ezres központi is tudhatja jó esetben. Nézesd meg egy szakival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Ezt már egy 6-8 ezres központi is tudhatja jó esetben. Nézesd meg egy szakival. Mit kell egyébként nézni rajta? Kell egy vezérlőszál v vlmi ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Akkor sztem nem. Enyémben valami vacak, fatengelyes központi van. :) A gyári központi tudja. A legegyszerűbb kideríteni, hogy milyen van benne, úgy lehet, hogy próbáld meg a vezetőoldali ajtó kulcslyukát elfordítani jobbra vízszintesen. Ha eltudod (és hallasz még egy minimális zárást), akkor gyári van benne, ha nem tudod, akkor utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 A gyári központi tudja. A legegyszerűbb kideríteni, hogy milyen van benne, úgy lehet, hogy próbáld meg a vezetőoldali ajtó kulcslyukát elfordítani jobbra vízszintesen. Ha eltudod (és hallasz még egy minimális zárást), akkor gyári van benne, ha nem tudod, akkor utángyártott. Nem gyári a központim ez biztos. Nemtom milyen típusú, de nem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts