Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nem. :D Ezért: Piros/szürke szálat kell kiszedni valamelyik csatiból... :) Rádiós csatiban a 7-es pinre megy, kijelzőnél meg a 8-asra. Akkor nekem azt az előző tulaj megcsinálta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Akkor nekem azt az előző tulaj megcsinálta :) De akkor most ha bekapcsolod a rádiót, a középkijelző be se kapcsol? (gyújtás nélkül natürlich) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 De akkor most ha bekapcsolod a rádiót, a középkijelző be se kapcsol? (gyújtás nélkül natürlich) Nekem gyújtás nélkül a rádió se megy...úgy kötöttékbe...Bár nekem ez igy megfelel, mivel ha jól tudom nekem még nem köthető úgy be hogy a kulcs 1es állásába betudjam kapcsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nekem gyújtás nélkül a rádió se megy...úgy kötöttékbe...Bár nekem ez igy megfelel, mivel ha jól tudom nekem még nem köthető úgy be hogy a kulcs 1es állásába betudjam kapcsolni. Ja, értem. Hát ennél a típusnál két lehetőség van, vagy gyújtásra megy, vagy fix tápon van. Nekem fix tápon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Mondjuk írna hosszú Í-t is! :D Tényleg? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nekem gyújtás nélkül a rádió se megy...úgy kötöttékbe...Bár nekem ez igy megfelel, mivel ha jól tudom nekem még nem köthető úgy be hogy a kulcs 1es állásába betudjam kapcsolni. Kormányzár kapcsolja gyakorlatilag egy záróérintkezővel, de ez újabb szériákon van csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Kormányzár kapcsolja gyakorlatilag egy záróérintkezővel, de ez újabb szériákon van csak. Jaja én is igy tudtam...azt hiszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Jaja én is igy tudtam...azt hiszem :) Nekünk még nincs ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nekünk még nincs ilyen: http://kepfeltoltes.hu/100930/P4190009_www...ltoltes.hu_.jpg Eddig kibírtam..ez után is kibírom :) ...amúgy ezen a képen az van ami nekünk nincs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Tényleg? :) :D Zoli! Te szőke vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A rádióállomások RDS-ét vagy ha ilyet nem sugároz a rádióadó vagy ki van kapcsolva a funkció a rádión, akkor a frekvenciát írná ki helyette. Nameg a kódbeírást is ott látni és egyéb infókat is a beállítás során (sebességfüggő hangerőszabályzás mértékét például). Már azt meg hogyan kell érteni, hogy kiírja a sebességfüggő hangerőszabályozás mértékét? Ez engem érdekelne, mert szeretnék rajta állítani, de nem tudom hogyan kell! Le tudná ezt valaki írni nekem, de úgy mint egy négyévesnek :) (Ja, és szőke is vagyok :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Már azt meg hogyan kell érteni, hogy kiírja a sebességfüggő hangerőszabályozás mértékét? Ez engem érdekelne, mert szeretnék rajta állítani, de nem tudom hogyan kell! Le tudná ezt valaki írni nekem, de úgy mint egy négyévesnek :) (Ja, és szőke is vagyok :D ) Azt csak egy állítási lehetőség 0 és 5 közötti értéken, hogy mennyire legyen érzékeny. Amúgy ha tudja a rádiód, akkor az UML gomb 3 másodpercnél tovább tartó nyomva tartása után kiírja, hogy SD-VOL és egy szám, hogy mekkora. Persze ha tudja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Eddig kibírtam..ez után is kibírom :) ...amúgy ezen a képen az van ami nekünk nincs? :D Nem-nem, ezen az van, ami nekünk van. Zoli! Te szőke vagy? :D Majd ha visszanő a hajam megmondom! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nem-nem, ezen az van, ami nekünk van. Okés értem köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Amúgy meg csak kérdezném mielőtt még átcseszik a fejem hogy most van motoros meg manuális állítású akkor melyik, melyik mit kell kérdezni? vagy a manuálisra is rá lehet tenni a motort? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Amúgy meg csak kérdezném mielőtt még átcseszik a fejem hogy most van motoros meg manuális állítású akkor melyik, melyik mit kell kérdezni? vagy a manuálisra is rá lehet tenni a motort? :) Hogy kérem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hogy kérem??? arra gondolok ha netán neten szerválok és elküldik akkor nehogy csak simát küldjenek és nem azt amit kellene hogy motorosan állítható legyen. erre gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Helló Mindenki! Érdeklődnék hogy műszerfalba való foglalatos lednél kell-e ellenállást tenni, vagy azt lehet úgy használni ahogy van? Nem vagyok elektromos ember azért kérdezném! Köszi választ előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Helló Mindenki! Érdeklődnék hogy műszerfalba való foglalatos lednél kell-e ellenállást tenni, vagy azt lehet úgy használni ahogy van? Nem vagyok elektromos ember azért kérdezném! Köszi választ előre is! Elvileg jobb ha kicseréled, mert ezeket a holmikat 12Voltra tervezik. Ugyanúgy ahogy a ledes helyzetjelzőt is. Azért is halnak meg idő előtt. Ha kicseréled benne 14,4-re akkor tuti jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Amúgy meg csak kérdezném mielőtt még átcseszik a fejem hogy most van motoros meg manuális állítású akkor melyik, melyik mit kell kérdezni? vagy a manuálisra is rá lehet tenni a motort? :D Tükörről van szó, ablakemelőről, vagy fényszoróról? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 A héten kicseréltem a gyújtó trafót,mert ami benn volt,ívet húzott a vasmaghoz,meg csattogott.Kaptam egyet,de az még jobban csinálta a fejét.Rángat a kocsi,szaggatottan húz.Észre vettem,hogy az elosztó táp kábele eléggé rázós.Létezik,hogy nincs átütési szigetelése és az elosztónál áthúz egy másik pipára?Nem tudok másra gondolni.Annyi mindent átnéztem már.... Olyan mintha egy-egy ütem kimaradna.Erős gázadásnál is...Majd szétszakad a kocsi.Mintha egy pillanatra nem lenne gyújtásom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 a kábeleket cserélted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 a kábeleket cserélted? Addig még nem jutottam el.Nem volt másik próba darabom amivel kipróbáljam.Az új meg 12.000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Helló Mindenki! Érdeklődnék hogy műszerfalba való foglalatos lednél kell-e ellenállást tenni, vagy azt lehet úgy használni ahogy van? Nem vagyok elektromos ember azért kérdezném! Köszi választ előre is! fényerőszabályzós a lámpakapcsolód akkor beteheted ugy ahogy van csak ved le a fényerőszabályzót teljesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Addig még nem jutottam el.Nem volt másik próba darabom amivel kipróbáljam.Az új meg 12.000. Anno én is megvettem a trafot mert áthúzott csattogott,valamint kapkodott a vas. Az új ugyan azt produkálta azzal is. Végül kiderült,hogy két kábelem volt kuka egyszerre. Azóta ha hallom azt a jellegzetes csattogást a trafó felől tudom, hogy kábelt kell vennem :) Szerk.: igaz most drágább van bent,és úgylátszik az árral változott a minőség is. Legalábis úgy nézki eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts