zotya975 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Tudom. Meg hogy sötétbe elég zavaró a fénye. Erre írtam neked hogy ellenállás, vagy potméter. A led kijelzője elé. És akkor tudnád szabályozni a fényerejét. Mert gondolom a kijelző állandó feszültséget kap. És nem 14,4V-ról megy. A ledenek szerintem nem nagyon lehet szabályozni a fényerejét, legalábbis a ledesített műszeregység csak egészen kis mértékben halványodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 A ledenek szerintem nem nagyon lehet szabályozni a fényerejét, legalábbis a ledesített műszeregység csak egészen kis mértékben halványodik. Jól megválasztott ellenállás kérdése az egész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Csak ugye az állandóan be van dugva, mindíg mutatja a feszültséget, látni pölö mennyire esik vissza indítózáskor, stb. lehet kérek a Mikitől, vagy a Jézustól. :D Az enyém is állandóan be vót dugva, és láttam rajta mindent. Egy régi szivargyújtó töltőt kiheréltem, fölforrintottam a drótok végére két banándugót, és hibátlanul be lehet dugni a multiméterbe. Anyagköltség: előkotortam a fiók aljából, plusz a villany amit a páka megevett :D Ahhoz pici ez. :D Tegyél a kijelzőre egy sötétítő fólia darabot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Jól megválasztott ellenállás kérdése az egész :) Valóban. Egy megfelelő potméterrel a max fényerőtól a min fényerőig szabályozni lehet. http://www.youtube.com/watch?v=GCHXWKrU-zI...feature=related Ez csak egy sima mezei led. Alacsony fényerővel. Egy nagyobb fényerejűt még jobban szabályozni lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Amikor megnyomom a müszerfalnál a kijelzőnél a két kis gombot akkor kiirja hogy F 12 és utána meg hoyg F 95 ez mit jelent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Amikor megnyomom a müszerfalnál a kijelzőnél a két kis gombot akkor kiirja hogy F 12 és utána meg hoyg F 95 ez mit jelent ? Nem gyári rádió? Csak tippelek, mert nem néztem utána, de nekem is van valami hasonló, és egyszer már megkérdeztem. Amúgy ezek nem az ECU hibakódjai, nem az nyafog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nem gyári rádió? Csak tippelek, mert nem néztem utána, de nekem is van valami hasonló, és egyszer már megkérdeztem. Amúgy ezek nem az ECU hibakódjai, nem az nyafog. A rádió az nem gyári . Csak én is arra tippelek hogy valami hibakód lenne de nem vagyok benne biztos azért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Amúgy ezek nem az ECU hibakódjai, nem az nyafog. TID ERROR CODES: F12 – Autodiagnostic start F81 – Low SDA signal F82 - Low SCL signal F83 - Low MRQ signal F84 - High SDA signal F85 - High SCL signal F86 - High MRQ signal F87 – Shortcircuit, signals SDA y SCL F88 – Shortcircuit, signals SDA y MRQ F89 – Shortcircuit, signals SCL y MRQ F91 - Signals SDA and SCL exchanged F92 - Signals MRQ and SCL exchanged F93 – Radio headunit internal error F94 – Uncapable to detect radio headunit F95 – Communication failure: TID-Radio headunit F96 - Signals MRQ and SDA exchanged F169 – Outside temp sensor error: low signal F171 – Outside temp sensor failure: high signal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nem gyári rádió? Csak tippelek, mert nem néztem utána, de nekem is van valami hasonló, és egyszer már megkérdeztem. Amúgy ezek nem az ECU hibakódjai, nem az nyafog. Ezek a kijelző hibakódjai ha jól tudom... Szerk.: Megelőztek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A rádió az nem gyári . Csak én is arra tippelek hogy valami hibakód lenne de nem vagyok benne biztos azért kérdeztem. :) Tehát kommunikációs hiba a rádióval, ami az miatt van hogy nem gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Tehát kommunikációs hiba a rádióval, ami az miatt van hogy nem gyári. :D Yeeess! Ön nyert! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Yeeess! Ön nyert! :D Mit? :) Tőled is egy sixpack stellát? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Tehát kommunikációs hiba a rádióval, ami az miatt van hogy nem gyári. :) Tehát akármilyen rádiót rakhatnák bele egyikkel sem tud kommunikálni csak a gyárival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Mit? :) Tőled is egy sixpack stellát? :D :D Nőt,kocsit,sört soha nem adunk még kölcsön sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Tehát akármilyen rádiót rakhatnák bele egyikkel sem tud kommunikálni csak a gyárival? Vagy ami astra kompatibilis. Tehát az SC202, CAR300, Car400 CDR500 és 600-asakkal kommunikálna rendesen és írná a kijelzőre a rádiók RDS szövegét, vagy a frekvenciát ennek hiányában. Most dátumot sem ír ki, ugye? Nőt,kocsit,sört soha nem adunk még kölcsön sem! Tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a "Nyer" szó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a "Nyer" szó? :) Ne kötözködjél,jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Vagy ami astra kompatibilis. Tehát az SC202, CAR300, Car400 CDR500 és 600-asakkal kommunikálna rendesen és írná a kijelzőre a rádiók RDS szövegét, vagy a frekvenciát ennek hiányában. Most dátumot sem ír ki, ugye? Tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a "Nyer" szó? :) Azt ki kell hogy írja így is nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Azt ki kell hogy írja így is nem? Nekem úgy van, hogy ha ki van kapcsolva a rádió, kiírja a dátumot, ha bekapcsolom eltűnik, és üres lesz a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nekem úgy van, hogy ha ki van kapcsolva a rádió, kiírja a dátumot, ha bekapcsolom eltűnik, és üres lesz a helye. Ha így nem tecc akkor szedd ki a piros-szürke zsinór pinjét a csatlakozóból, és akkor lesz fix dátumod, bekapcsolt-kikapcsolt rádióval is :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Azt ki kell hogy írja így is nem? Nem. :D Ezért: Nekem úgy van, hogy ha ki van kapcsolva a rádió, kiírja a dátumot, ha bekapcsolom eltűnik, és üres lesz a helye. Piros/szürke szálat kell kiszedni valamelyik csatiból... :) Rádiós csatiban a 7-es pinre megy, kijelzőnél meg a 8-asra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ha így nem tecc akkor szedd ki a piros-szürke zsinór pinjét a csatlakozóból, és akkor lesz fix dátumod, bekapcsolt-kikapcsolt rádióval is :) :D Már megszoktam, jó ez nekem így, de köszi a tippet, ha egyszer késztetést érzek, hogy megcsináljam, már tudom hogy kell. Most az zavar, hogy a ledes műszeregységtől nagyon elüt a középkonzol gyári színe :D Meg hogy megint töltőn van az akksi, mert ma reggel megint nem indult :D Igaz utóbbi pár hétben volt kínozva bőven, és töltődni se nagyon tudott a rövid utaktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Vagy ami astra kompatibilis. Tehát az SC202, CAR300, Car400 CDR500 és 600-asakkal kommunikálna rendesen és írná a kijelzőre a rádiók RDS szövegét, vagy a frekvenciát ennek hiányában. Most dátumot sem ír ki, ugye? Tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a "Nyer" szó? :) A dátumot kirja meg az időt is de mást nem, de amúgy még milyen infokat irna még ki ha kompatibilis lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A dátumot kirja meg az időt is de mást nem, de amúgy még milyen infokat irna még ki ha kompatibilis lenne? Mondjuk írna hosszú Í-t is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A dátumot kirja meg az időt is de mást nem, de amúgy még milyen infokat irna még ki ha kompatibilis lenne? A rádióállomások RDS-ét vagy ha ilyet nem sugároz a rádióadó vagy ki van kapcsolva a funkció a rádión, akkor a frekvenciát írná ki helyette. Nameg a kódbeírást is ott látni és egyéb infókat is a beállítás során (sebességfüggő hangerőszabályzás mértékét például). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A dátumot kirja meg az időt is de mást nem, de amúgy még milyen infokat irna még ki ha kompatibilis lenne? Frekvencia, RDS... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts