daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Amúgy ez a csipogó vacak sok astrásnak tényleg ilyen normálisabb csipogást ad ki. Az enyém.....Állítólag valami kadettos cucc van a 94 előttiekben és olyan fülsüketítő visító hangja van, viszont érdekes az is, hogy esetek 99%-ában működik...de előfordult az is hogy nem szólt. :) Fészliftől csipogós, előtte az a kadettos "zaj". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Fészliftől csipogós, előtte az a kadettos "zaj". :D ahaaaa :D akkor nem jól tudtam. Hát eléggé zaj :) De nembaj, végülis az a dolga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Akkor a képek: :) :D :D Nagyon tetszik..... Megyek a garázsba faragni......állj! Tudok jobbat! Nincs Neked erre szükséged....inkább elajándékozod.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 :) :D :D Nagyon tetszik..... Megyek a garázsba faragni......állj! Tudok jobbat! http://liftesek.hu/Smi/259.gif Nincs Neked erre szükséged....inkább elajándékozod.... :P :D :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Amúgy ez a csipogó vacak sok astrásnak tényleg ilyen normálisabb csipogást ad ki. Az enyém.....Állítólag valami kadettos cucc van a 94 előttiekben és olyan fülsüketítő visító hangja van, viszont érdekes az is, hogy esetek 99%-ában működik...de előfordult az is hogy nem szólt. :) A vezetőoldali ajtónál ahol a belső világítás kapcsolója van az ajtó élénél, ott szokott oxidállódni a kontakt. Az enyém egyáltalán nem szólt amikor megvettem. Nem lehet egyszerűen csak átcseréni a zajládát a biztidobozban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 A vezetőoldali ajtónál ahol a belső világítás kapcsolója van az ajtó élénél, ott szokott oxidállódni a kontakt. Az enyém egyáltalán nem szólt amikor megvettem. Nem lehet egyszerűen csak átcseréni a zajládát a biztidobozban? De. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 :) :D :D Nagyon tetszik..... Megyek a garázsba faragni......állj! Tudok jobbat! http://liftesek.hu/Smi/259.gif Nincs Neked erre szükséged....inkább elajándékozod.... :D Késő, már elkezdtem pirosra festeni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Késő, már elkezdtem pirosra festeni... :D Nem baj, kell a metálbordó alá kamuszín :D Még a lámpák szöge is állítható? Udi-é mintha szögletesebb lenne...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Még a lámpák szöge is állítható? Udi-é mintha szögletesebb lenne...... :) Válaszok: ... Hogy ne legyen annyira off: A maszkban lévő "ködlámpák" is állíthatók, igaz nem elektromosan, hanem csavarhúzóval... Amúgy Udi-nak van még ilyen, bár ha jól tudom, akkor az övé utángyári, mintha egy kicsit szögletesebb lenne, mint az enyém. De ez nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Válaszok: Jó van na! Az én válaszomhoz meg lásd az aláírásom középső sorát :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Jó van na! Az én válaszomhoz meg lásd az aláírásom középső sorát :D :D Korrekt válasz :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Válaszok: Kaptam az időjárás viszontagságán (szakadt az eső, most szemerkél) vízes aszfalt fullon párás levegő, mondom teszteljük az égőt! És én is, annak ellenére hogy tegnap még azt mondta nem esek hasra, azt mondom hogy megérte a pénzt! Reflektora bőségesen elegendő látni! Tompítottal nem éreztem magam feszélyezve 100-al és szembejövő autó mellett is elég fényesnek ítélem! (((furdal a gondolat, milyen lehet akkor egy xenon...))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Kaptam az időjárás viszontagságán (szakadt az eső, most szemerkél) vízes aszfalt fullon párás levegő, mondom teszteljük az égőt! És én is, annak ellenére hogy tegnap még azt mondta nem esek hasra, azt mondom hogy megérte a pénzt! Reflektora bőségesen elegendő látni! Tompítottal nem éreztem magam feszélyezve 100-al és szembejövő autó mellett is elég fényesnek ítélem! (((furdal a gondolat, milyen lehet akkor egy xenon...))) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Amúgy Udi-nak van még ilyen, bár ha jól tudom, akkor az övé utángyári, mintha egy kicsit szögletesebb lenne, mint az enyém. De ez nem biztos. Neki van egy fényezetlen új is a garázsában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Én ezért tettem bele azt a csipogó vackot, ami erre figyelmeztet, mert egyszer nekem is sikerült úgyfelejtenem a lámpát. De ha nem nyitod ki az autót akkor sztem az nem csipog, vagyis nekem nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kaptam az időjárás viszontagságán (szakadt az eső, most szemerkél) vízes aszfalt fullon párás levegő, mondom teszteljük az égőt! És én is, annak ellenére hogy tegnap még azt mondta nem esek hasra, azt mondom hogy megérte a pénzt! Reflektora bőségesen elegendő látni! Tompítottal nem éreztem magam feszélyezve 100-al és szembejövő autó mellett is elég fényesnek ítélem! (((furdal a gondolat, milyen lehet akkor egy xenon...))) Ez az az égő amit most annyira dicsőítetek? Csak mert nekem is le kéne cserélni a mostani mezei égőket, egyszerűen alig lehet látni náluk. Ha nem használhatok refit, szenvedés vele menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez az az égő amit most annyira dicsőítetek? Csak mert nekem is le kéne cserélni a mostani mezei égőket, egyszerűen alig lehet látni náluk. Ha nem használhatok refit, szenvedés vele menni. Igen ez az de ittvan akitől én vettem ez valamivel olcsóbb. De ha van környékeden normális bolt akkor próbálj meg ott keresni, eredeti Tungsram feliratosat, valaki belinkelte nemrégen, az igaz 4ezer párszáz, de postával nem sokkal kevesebb a GE sem és azt mondják van különbség! ((visszakerestem 965.-oldalon középtájon a kép beszúrva)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Igen ez az de ittvan akitől én vettem ez valamivel olcsóbb. De ha van környékeden normális bolt akkor próbálj meg ott keresni, eredeti Tungsram feliratosat, valaki belinkelte nemrégen, az igaz 4ezer párszáz, de postával nem sokkal kevesebb a GE sem és azt mondják van különbség! Ja, ezt is megtaláltam vaterán, csak Pesten én át tudom venni személyesen, BAZ megyében pedig nem :) De majd megérdeklődöm itthon falun is, autósboltban, meg égőboltban. Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ja, ezt is megtaláltam vaterán, csak Pesten én át tudom venni személyesen, BAZ megyében pedig nem :) De majd megérdeklődöm itthon falun is, autósboltban, meg égőboltban. Üdv Gábor Nah jó te nyertél :D, de akkor ha már pest ott biztosan van az eredeti Tungsram! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nah jó te nyertél :), de akkor ha már pest ott biztosan van az eredeti Tungsram! Nemigen találtam ennél Tungsramabb boltot. És itt is csak GE van. Valaki tudna mást mutatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nemigen találtam ennél Tungsramabb boltot. És itt is csak GE van. Valaki tudna mást mutatni? A Consumer & Industrial a GE Európában működő üzletágainak egyik legnagyobbika, mely 21 000 munaktársat foglalkoztat a kontinens 14 országában. Az európai regionális központ Budapesten található. A Consumer & Industrial első európai befektetése egy jól ismert európai szereplő, a magyarországi lámpagyártó Tungsram Rt. felvásárlása volt 1989-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nemigen találtam ennél Tungsramabb boltot. És itt is csak GE van. Valaki tudna mást mutatni? Veszprémben a Tungsram boltban Tungsram dobozost adnak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Veszprémben a Tungsram boltban Tungsram dobozost adnak... :) Kár hogy arra nem járok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az nem gyári? :D Amúgy én égve hagyom, ha tudom hogy megyek tovább. Nem kínzom az izzót az állandó fel, le kapcsolgatásokkal. :) De, gyárit szereztem bele, mert mikor a kocsit vettem, nem volt benne. A vezetőoldali ajtónál ahol a belső világítás kapcsolója van az ajtó élénél, ott szokott oxidállódni a kontakt. Az enyém egyáltalán nem szólt amikor megvettem. Nem lehet egyszerűen csak átcseréni a zajládát a biztidobozban? De át lehet, úgy néz ki, mint egy relé, megismered a kivágásokról és a fehér színéről. De ha nem nyitod ki az autót akkor sztem az nem csipog, vagyis nekem nem Én normális esetre gondolok, amikor vki megérkezik vhová, és kiszáll a kocsiból. Ha a kocsiban ülve sikerül lemeríteni az akksit, az nem az autó hibája... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nemigen találtam ennél Tungsramabb boltot. És itt is csak GE van. Valaki tudna mást mutatni? Erről mi a tapasztalotok?? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._181424192.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts