daykiller Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Nekem izzók. Majdnem olyan mint a rizsszem izzó, csak talán picivel kisebb. ^_^ Milyen gyári rádiód van? :D CAR300-ban és 400-ban ledezés van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 :D Milyen gyári rádiód van? :D CAR300-ban és 400-ban ledezés van. Nekem a gyári kazettásban is izzók vannak. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Nekem a gyári kazettásban is izzók vannak. ^_^ Car300 és a 400-as is kazettás. Olvasd el (illetve értelmezd), amit írok, aztán reagálj. A típusát kérdeztem, nem azt, hogy kazettás-e. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Car300 és a 400-as is kazettás. Olvasd el (illetve értelmezd), amit írok, aztán reagálj. A típusát kérdeztem, nem azt, hogy kazettás-e. ^_^ Most mit vagy zabos, mást vártál tölem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 ^_^ Milyen gyári rádiód van? :D CAR300-ban és 400-ban ledezés van. CAR200 Gyári Omega lenne, a Philips sc804 csak azzal meg nem működik a középső kijelző. Anélkül meg elég nehéz keresgélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Szerintetek az ilyen motoros antenna beszerelhető ferdehátu Astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Szerintetek az ilyen motoros antenna beszerelhető ferdehátu Astrába? Szerintem be ^_^ raktunk már be ehhez hasonlót egy cimbora hatchbackjébe.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Szerintem be :D raktunk már be ehhez hasonlót egy cimbora hatchbackjébe.. :D Köszi! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Sziasztok! A Caravan hátsó elektromos ablakemelőszerkezete beépíthető 5 ajtósba is? Mert ha igen akkor frecsume cartárstól megvásárolnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Szerintetek az ilyen motoros antenna beszerelhető ferdehátu Astrába? Belehet. Asszony A Vekijében is majdnem ilyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Sziasztok! A Caravan hátsó elektromos ablakemelőszerkezete beépíthető 5 ajtósba is? Mert ha igen akkor frecsume cartárstól megvásárolnám. Elvileg igen. Asszem nekem is az van bent. De kérj egy képet tőle, és nézd meg a felfogatásokat, hogy ugyan oda essenek. 3 db-nak kell lennie, a tekerősnek 5 van. Csak az alsókat kell nézni. Kép Pirossal jelölve, a gyári tekerős felfogatása. Kékkel az elektromosé. A zöld ahova furnom kellett volna, egy lukat, mert a motoron volt egy tartókonzol, és azt is lehetet rögzíteni, de én kihagytam ezt a lépést, majd máskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Elvileg igen. Asszem nekem is az van bent. De kérj egy képet tőle, és nézd meg a felfogatásokat, hogy ugyan oda essenek. 3 db-nak kell lennie, a tekerősnek 5 van. Csak az alsókat kell nézni. Kép Pirossal jelölve, a gyári tekerős felfogatása. Kékkel az elektromosé. A zöld ahova furnom kellett volna, egy lukat, mert a motoron volt egy tartókonzol, és azt is lehetet rögzíteni, de én kihagytam ezt a lépést, majd máskor. Köszi a válaszod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Már megint van egy kis nyügöm a szép uj autómmal! A rádió felett van az az óraféleség,no az nekem csak akkor világit csak ha világitást kapcsolok.Ennek igy kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Már megint van egy kis nyügöm a szép uj autómmal! A rádió felett van az az óraféleség,no az nekem csak akkor világit csak ha világitást kapcsolok.Ennek igy kell? Nem, már gyujtáson világítania kell. Próbáld meg megmozgatni a csatiját, az alatta lévő gumilapka alatt van 4 csavar, valamelyik kettő, most nem emlékszem melyik kettő fogja. Ha kitekered őket egy hajlított dróttal mögényúlva könnyen ki lehet húzni. Jó az avatarod, te vagy rajta? Nem jelöltél be nemet. ^_^ Csak úgy kérdezem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Már megint van egy kis nyügöm a szép uj autómmal! A rádió felett van az az óraféleség,no az nekem csak akkor világit csak ha világitást kapcsolok.Ennek igy kell? Nem. Nekem is egy egy pár hónapja ilyen. De nem sikerült kiderítenem mi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Nem. Nekem is egy egy pár hónapja ilyen. De nem sikerült kiderítenem mi baja. Nekem azóta ilyen / vagy legalábbis azóta emlékszem rá /, amióta elvágtam egy drótot a csatinál, hogy állandóan mutassa a dátumot (nekem már nem a gyári rádió van benne, és ott nem mutatott semmit középen, ha ment a rádió.) de ha 1x megnyom az egyik gombot, akkor világít egy darabig.) Az isuzumnál nincs rádió benne, mégis világít egyből, gyújtásról, lámpa kapcsolás nélkül. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Nem. Nekem is egy egy pár hónapja ilyen. De nem sikerült kiderítenem mi baja. Nekem azóta ilyen / vagy legalábbis azóta emlékszem rá /, amióta elvágtam egy drótot a csatinál, hogy állandóan mutassa a dátumot (nekem már nem a gyári rádió van benne, és ott nem mutatott semmit középen, ha ment a rádió.) de ha 1x megnyom az egyik gombot, akkor világít egy darabig.) Az isuzumnál nincs rádió benne, mégis világít egyből, gyújtásról, lámpa kapcsolás nélkül. ^_^ Nekem 3 dologra lesz világosság a TID-ben. Gomb nyomkorászásra, világítás kapcsolásra, és gyújtásra. Nem lehet hogy a gyújtáskapcsolótól nem kap villanyt, és azért nem kapcsol be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Nekem 3 dologra lesz világosság a TID-ben. Gomb nyomkorászásra, világítás kapcsolásra, és gyújtásra. Nem lehet hogy a gyújtáskapcsolótól nem kap villanyt, és azért nem kapcsol be? elképzelhető, majd az esküvő után szétbontom, de most nem babrálom, mert ki kell bírjon 3000 km-t! ^_^ :D Egyenlőre jó ez így most! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Na szétkaptam,megmozgattam,de semmi! Az elakadásjelző kapcsolóban is van egy led,az sem virit. Az egyébként visszajelző lenne? ^_^ Egyébként nem tudjátok miért nem vetkőzik a csajom?/avatar/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Na szétkaptam,megmozgattam,de semmi! Az elakadásjelző kapcsolóban is van egy led,az sem virit. Az egyébként visszajelző lenne? ^_^ Egyébként nem tudjátok miért nem vetkőzik a csajom?/avatar/ Ja elakadásjelző alapból világít, meg villog ha bekapcsolod. Nem tudom mi van az avataroddal, de jólenne csinálni vele valamit. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ja elakadásjelző alapból világít, meg villog ha bekapcsolod. Nem tudom mi van az avataroddal, de jólenne csinálni vele valamit. ^_^ :D Nem arra gondoltam,kilóg belőle egy rizsszem izzó! Az is hozzátartozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nem arra gondoltam,kilóg belőle egy rizsszem izzó! Az is hozzátartozik? Kilóg? Mármint ha kiveszed akkor befele? És se nem villog, se nem világítt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ajjaj... kicsit kezdem már unni, hogy ha valamit megcsinálok a kocsin akkor valami más mondja be az unalmast. :D Olyan nincs miért, hogy minden rendesen működik?!? ^_^ Tegnap éppen a légzsák volt a soros. Kigyulladt a légzsák kontrol lámpája minden előzetes figyelmeztető jel nélkül és rendületlenül világít azóta is. Volt nektek már hasonló problémátok? Hogy oldódott meg? Mit nézzek meg, mihez nyúljak? :D Vagy egyszerűbb egyenesen egy szervízbe tolni a gépet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ajjaj... kicsit kezdem már unni, hogy ha valamit megcsinálok a kocsin akkor valami más mondja be az unalmast. :D Olyan nincs miért, hogy minden rendesen működik?!? ^_^ Tegnap éppen a légzsák volt a soros. Kigyulladt a légzsák kontrol lámpája minden előzetes figyelmeztető jel nélkül és rendületlenül világít azóta is. Volt nektek már hasonló problémátok? Hogy oldódott meg? Mit nézzek meg, mihez nyúljak? :D Vagy egyszerűbb egyenesen egy szervízbe tolni a gépet? A kormánynál az átvezető szalag szokott eltörni állítólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Kilóg? Mármint ha kiveszed akkor befele? És se nem villog, se nem világítt? Nem,majd rakok fel képet! Most mennem kell dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts