Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az kicsit sok. Nem világított vmi lámpa, esetleg a DID/TID kijelző, miután levetted az akksisarut?

Lehet fenékzárlat a hiba oka. Folyadékszinteket néztél a cellákban?

Nem lehet folyadékszintet nézni.

Teljesen zárt az akku.

Elküldve
Úgy néz ki meghalt az akkumulátorom ma reggelre.

Kapocsfeszültség, kb. 9 Volt. Ingadozó.

Már a múlt héten észrevettem, feltünően meleg volt a teteje.

A testet leszedve, és áramot mérve 165 mA. Ez betudható szerintem a riasztónak.

Lehetséges a fenékszárlat ?

Akkor az már cellazárlatos és kuka.

Amikor áramot mérted nem volt véletlen nyitva valamelyik ajtó és égett a beltér/csomagtér világítás? Ha a biztiket kihuzogatod le lehet szűkiteni a kört, hogy merre fogy az amper ^_^

Elküldve
Akkor az már cellazárlatos és kuka.

Amikor áramot mérted nem volt véletlen nyitva valamelyik ajtó és égett a beltér/csomagtér világítás? Ha a biztiket kihuzogatod le lehet szűkiteni a kört, hogy merre fogy az amper ^_^

Ja-ja engem is megcopatott a bekapcsolódó kijelző a méréskor. Kinyomtam egyből visszaesett pár századra a fogyasztás.

Elküldve
Ja-ja engem is megcopatott a bekapcsolódó kijelző a méréskor. Kinyomtam egyből visszaesett pár századra a fogyasztás.

Az ajtók zárva voltak. Az eszembe jutott, mert először első méréskor tényleg nyitva maradt a hátsó ajtó.

Aztán valamikor utána nyomkodtam a rádiót, hogy bekapocsol-e, de se kép, se hang.

Olyankor a kijelző is bekapcsolna.

Nem sokkal később jött egy ember, bebikáztuk az autót, majd elmentem akkut venni.

Onnan kezdve töltött már annyit a generátor, hogy rendesen indult az autó. Kb. 40 km-t mentem vele a városban.

Az újat még nem raktam be, kíváncsi vagyok, reggelre milyen lesz.

Elküldve

Ha valaki ledezett már gyári rádiót, küldhetne nekem rajzot. Hogy melyik a pozitív negatív láb, és hogy mennyi a feszültség az égőkön.

koszi

Elküldve
Ha valaki ledezett már gyári rádiót, küldhetne nekem rajzot. Hogy melyik a pozitív negatív láb, és hogy mennyi a feszültség az égőkön.

koszi

Ledek vannak benne gyárilag és meg van jelölve a nyákon, hogy melyik-melyik oldal. A ledbe belenézve oldalról a kisebbik rész a pozitív és a nagy rész a negatív, aztán összehasonlítod a nyákon lévő jelzéssel, hogy melyik oldalt jelölik, aztán kiszórod a régi ledeket és be az újat.

Elküldve
Attól, hogy szar és meg fog dögleni.

Hát nem nyugtattál meg. Lehet javitani,vagy cserés?Mennyibe fáj egy ilyen?

Elküldve
Csere. 8 ezertől, kábé olyan 40 ezerig lehet kapni.

40e, meg is érdemli, aki megveszi annyiért. Olcsóbban lehet venni olyan act, ami kiszolgál sok száz lóerős csigás autókat is...

Elküldve
40e, meg is érdemli, aki megveszi annyiért. Olcsóbban lehet venni olyan act, ami kiszolgál sok száz lóerős csigás autókat is...

Azt kérdezte mennyibe kerül. ^_^ Én a 8 ezresset vettem meg. :D

Elküldve
Azt kérdezte mennyibe kerül. ^_^ Én a 8 ezresset vettem meg. :D

Unixnál van 5500-ért.Miért tudják ilyen olcsón adni?

Elküldve
Unixnál van 5500-ért.Miért tudják ilyen olcsón adni?

Passz, amikor én vettem 2 éve akkor alegolcsóbb 8400-ért volt a Ko-csi bt-nél. De szerintem olyan középárban kellene venned, 15-20 körül.

Elküldve
Vagy vesz gyári bontottat 4ért, ha beszarik vesz még egyet 4ért, és még mindig ugyan ott lesz ahol Te. :D

Nem volt szerencsém a bontottat sem, vettem azt is, beraktam a gépbe, ment vele 2 napig, aztán haza kellett húzni. Visszaraktam a kínait, nézegettem a bontottat, semmi baja, tökéletesen működik. ^_^ Nem értem miért állt meg a kocsiban. :D Lehet velem van a baj. :D

Elküldve
Nem volt szerencsém a bontottat sem, vettem azt is, beraktam a gépbe, ment vele 2 napig, aztán haza kellett húzni. Visszaraktam a kínait, nézegettem a bontottat, semmi baja, tökéletesen működik. ^_^ Nem értem miért állt meg a kocsiban. :D Lehet velem van a baj. :D

Ez eddig sem volt kérdéses. :D

Elküldve
Ledek vannak benne gyárilag és meg van jelölve a nyákon, hogy melyik-melyik oldal. A ledbe belenézve oldalról a kisebbik rész a pozitív és a nagy rész a negatív, aztán összehasonlítod a nyákon lévő jelzéssel, hogy melyik oldalt jelölik, aztán kiszórod a régi ledeket és be az újat.

Nekem izzók. Majdnem olyan mint a rizsszem izzó, csak talán picivel kisebb.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.