Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na akkor wolfi,szerinted maradjon?Nektek is ilyen van nem?

Úgy tudom neki tán v.mi SuperBlue van, de az tuti, hogy a teljesítménye ugyanannyi, mint a gyárinak...

Tényleg nem szabad annál erősebbet tenni... szétég tőle minden, ez nem vicc... :!: :!:

Elküldve

Enyémben is 100 W-os van és eddig még semmi baja nem volt, a régi izzó is ekkora volt benne.

De ha gondolod akkor valamelyik nap összenézzük.

Knightnak igaza van valami superblue vagy milyen, a doboza a csomitartóban van.

Elküldve

Tungsram SuperBlue, vagy MegaBlue. Utóbbi nagyobb fényt ad ugyanakkora teljesítményfelvétel mellett, viszont rövidebb az élettartama.

Állítólag. Asszem holnap veszek 2-őt a járgányba. :(

Elküldve
Nem tudtok megbízható és hozzáértö szakembert Pécsen vagy környékén?

Szevasz!

Én ismerek egy astrákhoz valószínűleg értő szerelőt. Pécsi az illető, Kovácstelepen, a Páfrány utca végén lévő garázssoron szokott szerelni. Nekem is ő nézte át a verdámat, miután megvettem, lecseréltettem vele mindent, amit ilyenkor kell (olajak, szűrők, féktárcsa+betétek, vezérműszíj+görgő), meg ki kellett cserélni az egyik első lengőkart. Ha jól emlékszem 12ezer volt a munkadíj (két este csinálta). A rendőrségen autószerelő a srác, ezért írtam, hogy valószínüleg ért az astrákhoz. Szerintem megbízható és becsületes (bár szerencsére nem kellett vele többször dolgoztatnom, de ha majd kell, hozzá fogom vinni).

Ha kell a száma írj Pü-t!

Elküldve
Enyémben is 100 W-os van és eddig még semmi baja nem volt, a régi izzó is ekkora volt benne.

De ha gondolod akkor valamelyik nap összenézzük.

Knightnak igaza van valami superblue vagy milyen, a doboza a csomitartóban van.

De ugye neked is fel van relézve a lámpád, meg J0hnnynak is?

Mert ha nincs szerintem sürgősen csináld meg, mert cserélheted az indexkpacsolót /a focsorral együtt :( / mert összeégnek benne az érintkezők!

Egyéként más baja nem lehet, terjednek még olyan rémhírek, hogy megolvasztja az izzón lévő műanyag csatit is, de ez szerintem nem igaz, mert nekem 2 éve 100/90 es van benne, de eddig nem olvadt meg semmi! A relé viszont kell!

Elküldve

Sziasztok!

Gyárilag nincs ford.szám mérő a gépemben, de nagyon fáj a fogam rá. Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a km óra mellett még miket kellene beszereznem, illetve nagy munka lenne-e a beszerelés?

Elküldve
Sziasztok!

Gyárilag nincs ford.szám mérő a gépemben, de nagyon fáj a fogam rá. Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a km óra mellett még miket kellene beszereznem, illetve nagy munka lenne-e a beszerelés?

Kicsit hátrébb már beszéltünk róla, ha minden igaz, akkor veszel egy olyan órát, ami ford.számmérős, és berakod.Ha jól emlékszem. :roll:

Elküldve
Sziasztok!

Kicsit ha visszaolvasol, esetleg használod a keresőt, akkor választ kapsz a kérdésedre. :(

Elküldve

Lou!

Mikori a gép? Milyen motorral?

Általában be van vezetve a műszeregység kábelkötegébe a fordszámjel,

de éppen most szívtunk Tomi barátommal a gépsárkányán, az övé már

a lengyel gyártású classic, és abban nincs odavezetve.

De ott is megoldható kis barkácsmunkával.

Elküldve
Lou!

Mikori a gép? Milyen motorral?

2001 novemberi, 1.6 8v

(elkezdtem olvasni a topicot az elejétől, aztán belefáradtam. Mentségemre legyen mondva, az elektromos topic 70 oldalas)

Elküldve

Lou!

Akkor valszeg be is kell kábelezned, mert a lengyeleknél kispórolták a fordszámjelet is a műszeregységtől. :lol:

Anti!

Kell hozzá egy motor, meg a vezérlőelektronika, meg egy ilyen

indexkapcsoló. Rá kell kötni a sebességjelre meg tápra, a bovdenjét

meg közösíteni kell a gázbovdennel valahogy...

Elküldve

Azt hiszem egy darabig most hanyagolná a GSI-t, mert már vele álmodik...

...erre ma vittek neki egy másik GSI-t hengerfejes....erősen gondokodott, hogy bevállalja e... :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.