bandika Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry481117 OFF(2.500-ért adok egy komplett sima műszeregységet ha érdekel)ON köszönöm a gyors segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocsa Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a még az eredeti rádió van az autómban és le akarom cserélni. Hogy lehet azt kiszedni? Gondolom egyszerü csak én vagyok sík hozzá. Köszi a segítséget. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a még az eredeti rádió van az autómban és le akarom cserélni. Hogy lehet azt kiszedni? Gondolom egyszerü csak én vagyok sík hozzá. Köszi a segítséget. üdv Hát az előlapján kicsavarod az imbuszos csavarokat. Aztán ha nincs hozzá meg a kiszedő villa, akkor 4 db 65-ös szeget beledugsz a lyukakban, annyira h kb 1-2 cm maradjon kinn a szegekből. Aztán óvatosan el kell kezdeni mocorogtatni kifelé... :D szerk: Itt olvashatsz róla részletesebb leírást: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry481674 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Hát az előlapján kicsavarod az imbuszos csavarokat. Aztán ha nincs hozzá meg a kiszedő villa, akkor 4 db 65-ös szeget beledugsz a lyukakban, annyira h kb 1-2 cm maradjon kinn a szegekből. Aztán óvatosan el kell kezdeni mocorogtatni kifelé... :D szerk: Itt olvashatsz róla részletesebb leírást: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry481674 Aztán van hogy nem enged, és ez lesz belőle: Csak hogy biztassalak. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petib Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Sziasztok! Van egy problémám: Az index elromlott, azaz már javítva volt pár hete, a relét cserélték. Most megint nem működik, irányjelzésre, elakadásjelzőre sem reagál, a műszerfal visszajelzője csak folyamatosan ég, ha bekapcsolom - lámpa nem reagál. Érdemes leszerelnem a relét, majd visszarakni, vagy valami más ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Sziasztok! Van egy problémám: Az index elromlott, azaz már javítva volt pár hete, a relét cserélték. Most megint nem működik, irányjelzésre, elakadásjelzőre sem reagál, a műszerfal visszajelzője csak folyamatosan ég, ha bekapcsolom - lámpa nem reagál. Érdemes leszerelnem a relét, majd visszarakni, vagy valami más ötlet? Leszerelni a relét? Csak ki kell húzni a foglalatból. De most is az a gyanús, tuti hogy cserélték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petib Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Leszerelni a relét? Csak ki kell húzni a foglalatból. De most is az a gyanús, tuti hogy cserélték? Kihúzni, erre gondoltam :D Családi autó, nem én vittem javíttatni, de elvileg csere volt. Holnap megpiszkálom, hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Kihúzni, erre gondoltam :D Családi autó, nem én vittem javíttatni, de elvileg csere volt. Holnap megpiszkálom, hátha... Az elakadásjelző kapcsolót piszkáld meg, ha egy pillanatra is megjavul ettől, akkor cseréld azt a kapcsolót, elég szivatós tud lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petib Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Az elakadásjelző kapcsolót piszkáld meg, ha egy pillanatra is megjavul ettől, akkor cseréld azt a kapcsolót, elég szivatós tud lenni. Az elakadásjelzővel már voltak bajok, amit javított, vagy cserélt a szerelő... (röviden annyit, hogy mivel kijárós volt a gomb, két darab 5 forintossal ékeltük ki, évekig így állt, csak néha kellett a gombot használni :D ) Szerintem itt lesz a gond, de ezt gondolom házilag nem érdemes piszkálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Az elakadásjelzővel már voltak bajok, amit javított, vagy cserélt a szerelő... (röviden annyit, hogy mivel kijárós volt a gomb, két darab 5 forintossal ékeltük ki, évekig így állt, csak néha kellett a gombot használni :wacko: ) Szerintem itt lesz a gond, de ezt gondolom házilag nem érdemes piszkálni... Nem egy drága cucc! vaterán 1500 Bontóban 1000 Ft. :wacko: 1x már én is cseréltem a donorból! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nem egy drága cucc! vaterán 1500 Bontóban 1000 Ft. :wacko: 1x már én is cseréltem a donorból! :D :wacko: Bódog ember :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :D Bódog ember :wacko: Enyém még eredeti. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Enyém még eredeti. :D Még bódogabb :wacko: :wacko: Vagy csalás :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Enyém még eredeti. :wacko: Legalábbis amióta nálad van az autó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Legalábbis amióta nálad van az autó! :D Amióta előző gazdájánál van, ami nem most vót. :wacko: Egyébként látszik rajta, hogy öreg és kezd már halódni azért. Múltkor harmadik benyomásra maradt bent, tehát ez is meghal hamarosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Amióta előző gazdájánál van, ami nem most vót. :wacko: Egyébként látszik rajta, hogy öreg és kezd már halódni azért. Múltkor harmadik benyomásra maradt bent, tehát ez is meghal hamarosan. Ez van, a fogyóeszközök egyike sajna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Nekem + itt fekszik 1 kapcsoló feleslegesen, hibátlan. Érdekel valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Nekem + itt fekszik 1 kapcsoló feleslegesen, hibátlan. Érdekel valakit? Nekem is, de az olyan hibásat, ami nem marad benn, lehet javítani. Egyszerűen. Korábban tettem fel képeket, hogyan. Akit érdekel, keressen vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Üdv mindenkinek!! Az lenne a kérdésem, hogy 92-es CD kivitelü Caravan kábelkötegét raktam bele a Sedánba és elöl meg vannak a ködlámpa dugaszok, de nincs kapcsolója, sőt meg dugasz sincs amire tehetnék kapcsolót. Létezik olyan, hogy egyszerre kapcsolódik a hátsóval, tehát egy dugasz és egy kapcsoló müködteti mindkettőt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Üdv mindenkinek!! Az lenne a kérdésem, hogy 92-es CD kivitelü Caravan kábelkötegét raktam bele a Sedánba és elöl meg vannak a ködlámpa dugaszok, de nincs kapcsolója, sőt meg dugasz sincs amire tehetnék kapcsolót. Létezik olyan, hogy egyszerre kapcsolódik a hátsóval, tehát egy dugasz és egy kapcsoló müködteti mindkettőt?? Nem, külön kapcsolója van mindkettőnek! :wacko: Lehet, hogy az nem volt bekábelezve! :wacko: De miért cseréled egyáltalán a kábelköteget? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Nem, külön kapcsolója van mindkettőnek! :wacko: Lehet, hogy az nem volt bekábelezve! :wacko: De miért cseréled egyáltalán a kábelköteget? :D Van egy kasznim, amit össze akarok rakni és csak Caravan kábelköteget kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocsa Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Sziasztok! A múltkor kérdeztem hogy 96 os caravan a hátsó felnyíló ajtóba milyen hangszóró való? Ha jól tudom Dáwid irta hogy olyan kell mint az első ajtóba vagyis 165 ös. Megmértem az első ajtósat és 150 es mértem. Akkor most belefér a 165 ös is vagy most hogy . A hátsót nem tudom megmérni mert nem tudom leszedni a borítást mert nincs itthon az imbusz készletem. Köszi a válaszokat . üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Sziasztok! A múltkor kérdeztem hogy 96 os caravan a hátsó felnyíló ajtóba milyen hangszóró való? Ha jól tudom Dáwid irta hogy olyan kell mint az első ajtóba vagyis 165 ös. Megmértem az első ajtósat és 150 es mértem. Akkor most belefér a 165 ös is vagy most hogy . A hátsót nem tudom megmérni mert nem tudom leszedni a borítást mert nincs itthon az imbusz készletem. Köszi a válaszokat . üdv 150-es van elöl? :wacko: őőő... nekem 165-ös SAL-ok mentek előre :wacko: Valami himihumi ócsónbontott kiemelő kerettel. Ami gyárilag benne volt, hangszóróval egyben levő kiemelőkeretes, gyári hangszóró, egy az egyben bemegy hátra. :D Gyári hangszóró van neked elöl? :wacko: Ilyen van nekem benne a csomagtartó ajtóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kspbarebone Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Sziasztok! Van egy F Astrám, 1996-os, GL felszereltség, szedán, X14XE. A probléma, hogy néha nem indul. Például, ha kint marad éjszakára, és lecsapódik rajta a harmat. A gyári gyújtáskapcsoló már korábban kontakthibás lett (kicsit szétégett az a része ami az önindítót vezérli), ezért most gommbal indul. Indítógombból is most egy 20A-es van benne, mert a gyengébbeket is szereti elfogyasztani. Amikor nem indul nem a kapcsolóval van a gond, mert ha a két vezetéket összeérintem nem törénik semmi, csak szikrázik. Tegnap néhány próbálkozás után egyszercsak megmozdult az önindító, aztán szó nélkül be is indult. Mi lehet a probléma? Szeretném, ha megbízhatóan működne. Mit lehetne cserélni, ami a lecsapódó harmattól "elázhat". Maga az önindító úgy vélem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Erősen bendix gyanús ugyanis hidegben nehezen rántja ki -ez egy alapos pucolással és utána átkenéssel orvosolható.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts