daykiller Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Nekem az a gyanúm, hogy nem gyári. Reteszelő funkciót nem találok rajta, és a vezetőoldali ajtó a "vezér". Azaz ott tudom nyitni úgy is, ha a másik első ajtón zártam, ami fordított esetben nem működik. Gyári az annyiban egyedi, hogy a vezetőoldalinál elfordítod jobbra egy kis fordulaton, ekkor ugye bezár mindent, majd utána fordíthatod teljesen vízszintesig a kulcsot és ki lehet venni. Ilyenkor hallani, hogy még rázár egy kicsit. Egyébként, normális esetben, leszedett akkusarunál is simán fel kéne hogy tudd húzni vagy lenyomni a gombokat. Enyém gyári és anno meg tudtam tenni, mikor úgy kellett lezárnom. Ott valami komoly szorulás van a mechanikában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Gyári az annyiban egyedi, hogy a vezetőoldalinál elfordítod jobbra egy kis fordulaton, ekkor ugye bezár mindent, majd utána fordíthatod teljesen vízszintesig a kulcsot és ki lehet venni. Ilyenkor hallani, hogy még rázár egy kicsit. Egyébként, normális esetben, leszedett akkusarunál is simán fel kéne hogy tudd húzni vagy lenyomni a gombokat. Enyém gyári és anno meg tudtam tenni, mikor úgy kellett lezárnom. Ott valami komoly szorulás van a mechanikában. Ezt nem hagyja, csak egy negyedet tudok rajta fordítani. Pedig reméltem, hogy "csak" annyi a baja, hogy meg van törve a vezeték a vezetőoldali ajtónál, mert ha teljesen nyitva az ajtó, nem tudom le- és fel"húzni" az ablakot (elektromos). Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok tanácsot szeretnék tőletek kérni,mi lehet a gond ha teli tanknál a mutató 37.5 vonásnál tovább nem megy feljebb.Mit kéne megnéznem rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok tanácsot szeretnék tőletek kérni,mi lehet a gond ha teli tanknál a mutató 37.5 vonásnál tovább nem megy feljebb.Mit kéne megnéznem rajta? lehetséges hogy a mutató nem áll jól vagy a tankban a jelzővel van valami :wacko: részletesebb tecnnikai ötletem nincsen :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 lehetséges hogy a mutató nem áll jól vagy a tankban a jelzővel van valami :wacko: részletesebb tecnnikai ötletem nincsen :wacko: :D :D sztem óracsere megoldhatja a problémát de nemtudom nekem meg 5litervolt a tankba és 25öt mutatott az óra mostmeg oracseevolt és jolett :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 sztem óracsere megoldhatja a problémát de nemtudom nekem meg 5litervolt a tankba és 25öt mutatott az óra mostmeg oracseevolt és jolett :D az komoly eltérés! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 az komoly eltérés! :D :wacko: hát és csodálkoztam h nemakart menni olyan fekete füstöt levágott pedig benzines h csak lestem megugyindult be h gázpedál tövigbenyom amit bir és ugyindit demár kiheverte Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 hát és csodálkoztam h nemakart menni olyan fekete füstöt levágott pedig benzines h csak lestem megugyindult be h gázpedál tövigbenyom amit bir és ugyindit demár kiheverte :wacko: :wacko: háát nem irigyellek álmomban se legyen ilyen gondom! :D és mi volt az óra baja?vmi elment benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 :wacko: :wacko: háát nem irigyellek álmomban se legyen ilyen gondom! :D és mi volt az óra baja?vmi elment benne? csupán annyi h megvoltpiszkálva isszavolt pörgetve megmittomén megbeisvolt festve piros festékkel de whááá tisztacsunya a végén réjöttemh a höfok ora semvolt jó az uj ora 95foknál van a mutatom amikor bekapcsol a ventilátor a réginél 100fok nál kapcsolt de még nemjöttem rá mivolt a gondja mondjuk elöször injektorra tippeltem de aztán kiderült mégse gyorsan beszalatam autoszerelöhöz és mondta h csak szivattyutol v benzintöl csinálhatja mondjuk ijen rossz zsiguli hang volt:Dmeg füst Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 csupán annyi h megvoltpiszkálva isszavolt pörgetve megmittomén megbeisvolt festve piros festékkel de whááá tisztacsunya a végén réjöttemh a höfok ora semvolt jó az uj ora 95foknál van a mutatom amikor bekapcsol a ventilátor a réginél 100fok nál kapcsolt de még nemjöttem rá mivolt a gondja mondjuk elöször injektorra tippeltem de aztán kiderült mégse gyorsan beszalatam autoszerelöhöz és mondta h csak szivattyutol v benzintöl csinálhatja mondjuk ijen rossz zsiguli hang volt:Dmeg füst A hőfok jelző akkor jó, ha 100 °C körüli jelzésnél indul a ventillátor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 lehetséges hogy a mutató nem áll jól vagy a tankban a jelzővel van valami :wacko: részletesebb tecnnikai ötletem nincsen :wacko: :D :wacko: Köszi a gyors választ,akkor valszeg így hagyom, igy legalább mikor a pirosba ér még 10L bőven van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok tanácsot szeretnék tőletek kérni,mi lehet a gond ha teli tanknál a mutató 37.5 vonásnál tovább nem megy feljebb.Mit kéne megnéznem rajta? Örülj ha nem megy följebb, mert ha ezen az akadáson átugrik, akkor 37.5 alá nem fog menni többet :wacko: Nekem a tankcserénél meg lett szadizva egy kicsit a szintjelző, és azóta olyan 40 körül akad. Ha szerencsém van akkor nem megy följebb, és alulról akad, ha nincs szerencsém, akkor átugrik, és az alját nem mutatja (ez a sz.rabb, az nem érdekel ha tele a tank, azt tudom, az érdekelne hogy mennyi van még az alján :wacko: ) Ha föntről akad akkor 2 tenyeres a tankra, és leesik :D Nem szedtem még össze a lelki erőt ahhoz, hogy megint levegyem a tankot :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 sztem óracsere megoldhatja a problémát de nemtudom nekem meg 5litervolt a tankba és 25öt mutatott az óra mostmeg oracseevolt és jolett :D Nekem is óracserekor javult meg, pont 37.5-nél volt a régin full tanknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nekem is óracserekor javult meg, pont 37.5-nél volt a régin full tanknál. A teljes műszeregységet lecserélted, vagy csak külön a tank jelzőt kellett? Lehet egyáltalán külön cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A teljes műszeregységet lecserélted, vagy csak külön a tank jelzőt kellett? Lehet egyáltalán külön cserélni? Lehet, de nem gazdaságos! :D Fordulatmérős műszeregységed van? Ha nem , akkor ideje azt beszerezni! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A teljes műszeregységet lecserélted, vagy csak külön a tank jelzőt kellett? Lehet egyáltalán külön cserélni? Adok én egyet :D (ha nem fordulatszámmérős) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Adok én egyet :D (ha nem fordulatszámmérős) Nem az :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Lehet, de nem gazdaságos! :D Fordulatmérős műszeregységed van? Ha nem , akkor ideje azt beszerezni! :wacko: Nem fordulatszámmérős, milyen áron mozog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nem fordulatszámmérős, milyen áron mozog? Kb ennyi! Ez olcsóbb kicsit! Ez fordulatmérős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Kb ennyi! Ez olcsóbb kicsit! Ez fordulatmérős. Köszi a linkeket,azt hiszem cserélek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Köszi a linkeket,azt hiszem cserélek :wacko: Simára?? :wacko: :wacko: Nagy baklövés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Simára?? :wacko: :wacko: Nagy baklövés! :D Jelenleg nincs benne fordulatszámmérő, de olyanra akarom kicserélni. Kell hozzá más is, vagy csak az óra? Nem tudom hogy a váltóból megy-e valami bovden. Ha van valaki aki már cserélt ilyen, kérem írja le részletesen a dolog menetét. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Jelenleg nincs benne fordulatszámmérő, de olyanra akarom kicserélni. Kell hozzá más is, vagy csak az óra? Nem tudom hogy a váltóból megy-e valami bovden. Ha van valaki aki már cserélt ilyen, kérem írja le részletesen a dolog menetét. Előre is köszönöm! Bocsi félreértettelek!! :D Tessék az útmutató a GYÍK_ban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A teljes műszeregységet lecserélted, vagy csak külön a tank jelzőt kellett? Lehet egyáltalán külön cserélni? Lehet külön cserélni, de szerintem az óracsoport hátulján található háromlábú fesz.szabályzó volt a bűnös, ezért csak egy óra lecserélésével nem javult volna meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Jelenleg nincs benne fordulatszámmérő, de olyanra akarom kicserélni. Kell hozzá más is, vagy csak az óra? Nem tudom hogy a váltóból megy-e valami bovden. Ha van valaki aki már cserélt ilyen, kérem írja le részletesen a dolog menetét. Előre is köszönöm! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry481117 OFF(2.500-ért adok egy komplett sima műszeregységet ha érdekel)ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts