Dáwid Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Én meg mindekit kirakok egy hétre,hogy tanuljon meg írni! :D Így Blitz előtt sz.pás lenne :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
biker1988 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Csak egy helyre. Aki tud válaszolni az válaszol riasztóban. Attól hogy 1000 helyre beírod csak a topicokat szemeteld tele, nem kapsz előbb választ :D Bocs csak gondoltam mindkét helyre beillik :wacko: meg az elektros topic jobban pörög mint a riasztós :wacko: de bocs mégegyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Bocs csak gondoltam mindkét helyre beillik :D meg az elektros topic jobban pörög mint a riasztós :wacko: de bocs mégegyszer Mindig az pörög amelyikben van valaki aki tudja az okosat. Mindenki olvassa mindegyiket, ahogy tud valaki válaszolni, az fog is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 sziasztok olyan kérdésem lenne h központit szeretnék bekötni f astrába 1.6 benzines és h beköthetem e aksira simán mert a központi vezetékén van biztositék köszi a segitséget elöreis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 sziasztok olyan kérdésem lenne h központit szeretnék bekötni f astrába 1.6 benzines és h beköthetem e aksira simán mert a központi vezetékén van biztositék köszi a segitséget elöreis Gondolom központi zár. Ha a vezetékén van bizti, akkor persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Gondolom központi zár. Ha a vezetékén van bizti, akkor persze. igen van 10A csak nemmertem rákötni mert még nemnagyon csináltam ijet meg nagyon az elektronikához nemértek ennyit még megtok csinálni h + + - - de semmitöbb kössz a segitséget igen központi 4 ajtót vezérel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Merrefele lax? Tatabányán lakom. Voltam ledet érdeklődni, egyik boltban 350-et mondtak darabjára, ami "nagy fényerejű", 15000 mCd. Másik boltban volt 190 Ft-ért, de az nem tudom milyen erős. Amit itt ledshopon néztem, az 55 000 mCd, ami azért több. Vaterán találtam kilószámra ledeket, de azok gyengébbek, 16-18000 mCd-sok. Szerintetek ha úgy beborítom vele a műszerfalat, mint amit képen mutattam, azért jól fog mutatni? Próbálkozott valaki már ilyen "gyengébb" ledekkel? Ilyen sűrűn nem is tudnám rakni az 55 ezreseket se, mert éjjel kiégetné a szemem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tatabányán lakom. Voltam ledet érdeklődni, egyik boltban 350-et mondtak darabjára, ami "nagy fényerejű", 15000 mCd. Másik boltban volt 190 Ft-ért, de az nem tudom milyen erős. Amit itt ledshopon néztem, az 55 000 mCd, ami azért több. Vaterán találtam kilószámra ledeket, de azok gyengébbek, 16-18000 mCd-sok. Szerintetek ha úgy beborítom vele a műszerfalat, mint amit képen mutattam, azért jól fog mutatni? Próbálkozott valaki már ilyen "gyengébb" ledekkel? Ilyen sűrűn nem is tudnám rakni az 55 ezreseket se, mert éjjel kiégetné a szemem. Igaz, nem volt telerakva, csak a gyári helyekre lettek betekerve. Háááát... kicsit inkább átdolgoztam. :D Képen nagyon erősnek tűnik, de élőben közel nem olyan zavaró mint monitoron :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/65683-20100726-xVYufU.jpg Igaz, nem volt telerakva, csak a gyári helyekre lettek betekerve. Háááát... kicsit inkább átdolgoztam. :D Képen nagyon erősnek tűnik, de élőben közel nem olyan zavaró mint monitoron :wacko: Mit értesz azon, hogy átdolgoztad? Többet tettél be? Erősebbeket? Ja, a fordulatszámos meg a nem fordulatszámos műszeregység fehér műanyag doboza méretpasszentos? (belülről) A KM része gondolom igen, de az oldalai? De már tudom mikor lesznek meg a ledek, hogy neki tudjak állni... Amikor megint jön a jó idő :wacko: Amúgy a képekből azt látom, hogy a mutatók megvilágítására kell kis időt szentelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mit értesz azon, hogy átdolgoztad? Többet tettél be? Erősebbeket? Ja, a fordulatszámos meg a nem fordulatszámos műszeregység fehér műanyag doboza méretpasszentos? (belülről) A KM része gondolom igen, de az oldalai? De már tudom mikor lesznek meg a ledek, hogy neki tudjak állni... Amikor megint jön a jó idő :wacko: Amúgy a képekből azt látom, hogy a mutatók megvilágítására kell kis időt szentelni. Ezeket tettem bele. Sokkal erősebbek, és ugye 3-asával vannak panelenként, plusz még a gyári helyre is kapott 4-et.. Az elrendezés változott már többször, a képhez képest, de csak ezen van rajta maga a LED-híd amivel csináltam. A fordulatszámmérős az külön tanulmány. Belülről is tök más, a számlapok is tök máshogy világíthatók, a mai napig nem sikerült rendesen megcsinálnom a fordulatszámmérőset, ugyan ezzel a cuccal. Most tartok benne egy kis pihit mert más projekt van, de nincs még kész. Ha meglesz, akkor arról már csinálok képeket is. A jelenlegihez nem adom a nevem :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csoszogi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Először én is ezzel próbálkoztam egy darabig jó volt de aztán még rosszabb lett. Mióta leforrasztottam tökéletes lett. átnéztem, az összes csatlakozót leforrasztottam ujra, de a helyzet továbbra is változatlan nincs háttérvilágítás, csak ha ráadom az autó világítását. Hol lehet még hiba? valamiért nem kapnak áramot az izzók.. Esetleg az a vezetékköteg ami a lábakhoz megy sérülhetett? Habár azt is megnéztem és normálisnak tűnnek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csana78 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Sziasztok! Kilométeróra ügyben érdeklődnék. Át lehet-e rakni a kilométeróra mutatóját egy kicsit , mert az enyém kb 6-8 km/ó-val többet mutat. De már az elindulástól kezdve. 20 helyet 26 és 100 helyet 108. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Sziasztok! Kilométeróra ügyben érdeklődnék. Át lehet-e rakni a kilométeróra mutatóját egy kicsit , mert az enyém kb 6-8 km/ó-val többet mutat. De már az elindulástól kezdve. 20 helyet 26 és 100 helyet 108. Át lehet, de nem egyszerű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mate1990 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 sziasztok ma megjött a 4 ablakra való univerzális elektromos ablakemelő :D jövőhéten belekerül a kocsiba meglátjuk meddig bírja Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 sziasztok ma megjött a 4 ablakra való univerzális elektromos ablakemelő :D jövőhéten belekerül a kocsiba meglátjuk meddig bírja Lökhetnél fel valami fotófélét! :wacko: Hátra én is tennék még, elől gyári van, de hátra jó lenne! Mennyi volt így a komplett szett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nme_adam Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Sziasztok! Utólag tudok az autóba rakni központi zárat anélkül, hogy a zárakat lecserélném? Ajánlottak bontott centrálzárat de a távirányítós kényelmesebb lenne. Nem akarom agyon barkácsolni mert 34.000 km van az F Astra-ba és hamarosan el lesz adva :D Válaszokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Sziasztok! Utólag tudok az autóba rakni központi zárat anélkül, hogy a zárakat lecserélném? Ajánlottak bontott centrálzárat de a távirányítós kényelmesebb lenne. Nem akarom agyon barkácsolni mert 34.000 km van az F Astra-ba és hamarosan el lesz adva :wacko: Válaszokat előre is köszi! Lehet utólagos centrálzárat tenni bele. Itt például. Monnyuk ezt nem venném meg mert dárga, :D de ilyesmit lehet kapni a legtöbb ótósboltban. A Lángnál 1200-ért vettem a motoroknak darabját, amihez a teljes szerelési anyag is hozzá volt csomagolva, egy ajtóra. A gyári bontotthoz már a zárral is mókolni kell, ezek az utólagosak csak a gomb rudazatát mozgatják és így nyitja zárja az ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Sziasztok! Utólag tudok az autóba rakni központi zárat anélkül, hogy a zárakat lecserélném? Ajánlottak bontott centrálzárat de a távirányítós kényelmesebb lenne. Nem akarom agyon barkácsolni mert 34.000 km van az F Astra-ba és hamarosan el lesz adva :D Válaszokat előre is köszi! Persze utángyárit simán! :wacko: pl ilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ezen az oldalon amit Dáwid linket találtam ezt: [7.] Autóspecifikus csomagtér motorok Ezt mutatja F-esbe csomiajtóba. Szerintetek ez nyitná is hátulról kulccsal a ferdehátút? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nme_adam Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Köszönöm ilyenre gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mate1990 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Lökhetnél fel valami fotófélét! :wacko: Hátra én is tennék még, elől gyári van, de hátra jó lenne! Mennyi volt így a komplett szett? 28 volt kompletten kiszállítással eggyütt képet majd teszek fel ha lessz a fényképezőbe elem mert lemerült az összes ami van itthon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mate1990 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ezen az oldalon amit Dáwid linket találtam ezt: [7.] Autóspecifikus csomagtér motorok Ezt mutatja F-esbe csomiajtóba. Szerintetek ez nyitná is hátulról kulccsal a ferdehátút? :D nehogy vegyél csomagtér motrot még külön én a bicskakulcs.hu-n vettem 5 motrot és tökéletesen működik ugyhogy felesleges még csomagtér motorra költeni mert jó a sima is Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 nehogy vegyél csomagtér motrot még külön én a bicskakulcs.hu-n vettem 5 motrot és tökéletesen működik ugyhogy felesleges még csomagtér motorra költeni mert jó a sima is Bökd már ki nekem, hogy a 4motoros vezérlő elbírja az 5 motort is? Gondolom akkor az egyik hátsó ajtóéhoz hozzácsaptad a csomagtérajtóét nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 MOTORT Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 MOTORT Hölgyem és Uraim az új Nyelvi szakértőnk. :wacko: Engem is idegesít, ha hülyeséget írnak, de én már keresztülnézek rajta. Majd az illetékes remélem kellemes élményben részesíti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts