Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Tehát akkor tisztázom: most is ilyen sima univ. van az autóban, de már sz@r, ezért cserélnem kéne. Ha veszek ilyen univerzálisat akkor mennyire lesz csereszabatos? Nem akarom ugyanis a mostani felfúrt konzoljait lecserélni, csak konkrétan a motort cserélném ki. Szerintem jó lesz <_< eléggé "egykutyák" ezek a cuccok.. :rolleyes:
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Szerintem jó lesz <_< eléggé "egykutyák" ezek a cuccok.. :rolleyes: A legtutibb, ha kiveszi és elviszi magával, aztán a bótban egymás mellé teszi a kettőt.
invictus Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Szerintem jó lesz -_- eléggé "egykutyák" ezek a cuccok.. :rolleyes: Nehéz szülés volt, hogy megértsed, mit akarok. <_<
Dáwid Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Nehéz szülés volt, hogy megértsed, mit akarok. -_- Én ami utángyárikat vettem, mint csereszabatos volt egymással. A vezető ajtó kivételével már az összeset cseréltem, és csont nélkül fölment mindig. (ekkora szerencsém azé' csak nem lehet <_< :rolleyes: )
astrásgyerek Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Központizár szerkezettel kapcsolatos kérdésem lenne! A gyári központizáras, és a gyári NEM központizáras zárszerkezetek mennyire különböznek? -Megvan a gyári kp-zár motornak a felfogatás helye, és az a kis nyelvecske, amit mozgatna? :rolleyes: -És a zár (ahova a kulcsot dugjuk be, annak a) végén megvan a hely, ahova a kis fém rudacska megy be, ami összeköti a kp-zár motorját, és a kis érzékelőt a zár végén? Át akarom pakolni az enyémbe a gyári cuccost, és kíváncsi vagyok miket kellene még átpakolni. <_<
hening Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Központizár szerkezettel kapcsolatos kérdésem lenne! A gyári központizáras, és a gyári NEM központizáras zárszerkezetek mennyire különböznek? -Megvan a gyári kp-zár motornak a felfogatás helye, és az a kis nyelvecske, amit mozgatna? :rolleyes: -És a zár (ahova a kulcsot dugjuk be, annak a) végén megvan a hely, ahova a kis fém rudacska megy be, ami összeköti a kp-zár motorját, és a kis érzékelőt a zár végén? Át akarom pakolni az enyémbe a gyári cuccost, és kíváncsi vagyok miket kellene még átpakolni. <_< Kell a vezérlője, kábelezése, zárak (kompletten az ajtóból kivéve, 3 db csavar), mikrokapcsolók a kilincs mögül, ajtókábelek, más most nem jut eszembe.
öcsibácsi Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Kell a vezérlője, kábelezése, zárak (kompletten az ajtóból kivéve, 3 db csavar), mikrokapcsolók a kilincs mögül, ajtókábelek, más most nem jut eszembe. Szerintem a zárbetéteket nem kell cserélni. Sőt biztos nem kell. :rolleyes: Vagy azok nélkül gondoltad?
hening Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Szerintem a zárbetéteket nem kell cserélni. Sőt biztos nem kell. :rolleyes: Vagy azok nélkül gondoltad? A kulcsos rész nem kell. Csak ami az ajtó "élére" van belülre van csavarozva.
astrásgyerek Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Kell a vezérlője, kábelezése, zárak (kompletten az ajtóból kivéve, 3 db csavar), mikrokapcsolók a kilincs mögül, ajtókábelek, más most nem jut eszembe. Értem köszi! :D A kábelezés megvan a donoré kompletten, az kerül majd bele. De a vezérlőjét nem találtam sajna! :rolleyes: (a motorvezérlő melletti kis fekete reléféleség lenne? Más nekem nem volt jobb oldalon benne. <_< ) Szerintem a zárbetéteket nem kell cserélni. Sőt biztos nem kell. :) Vagy azok nélkül gondoltad? Azokat nem, elég csak a fém keretre (ami belül van az ajtón, 2db csavar fogja belülről) rápattintani a kapcsolókat, mert megnéztem, és az a kis műanyag, ami kapcsolja a kapcsolót, az rajta van a NEM gyárin is. -_-
m_petya Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Úgy tudom, hogy a gyári vezérlő a motorvezérlő mögött van felfogatva.
astrásgyerek Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Úgy tudom, hogy a gyári vezérlő a motorvezérlő mögött van felfogatva. Aha, ott kerestem én is, de ott csak egy kis fekete relészerű valami volt, az lenne az? :rolleyes:
hening Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Aha, ott kerestem én is, de ott csak egy kis fekete relészerű valami volt, az lenne az? :rolleyes: Le kell venni az ECU tartókeretét is. Félrehúzni a szigetelőanyagot, és az alatt lesz.
astrásgyerek Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Le kell venni az ECU tartókeretét is. Félrehúzni a szigetelőanyagot, és az alatt lesz. Oh értem, akkor még egy réteget le kell hámozni! :rolleyes: Ok, holnap kiszerelem! Köszi! <_<
hening Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Oh értem, akkor még egy réteget le kell hámozni! :rolleyes: Ok, holnap kiszerelem! Köszi! <_< NM, amúgy tényleg egy nagyobbfajta fekete relére hasonlít.
astrásgyerek Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 NM, amúgy tényleg egy nagyobbfajta fekete relére hasonlít. Csak mert egy ilyen reléfélét találtam, de fogalmam sincs mié lehet :rolleyes: (jobb oldalt a motorvezérlőtőt beljebb a kerékdob fele.) kép1 kép2 kép 3 kép 4.
m_petya Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Csak mert egy ilyen reléfélét találtam, de fogalmam sincs mié lehet :rolleyes: (jobb oldalt a motorvezérlőtőt beljebb a kerékdob fele.) kép1 kép2 kép 3 kép 4. Mint traktoros tudnod kéne, hogy a lábtérben lent található még az izzítás reléje is. <_<
Breki Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Mint traktoros tudnod kéne, hogy a lábtérben lent található még az izzítás reléje is. <_< A traktorban hol van motorvezérlő? :rolleyes:
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 A traktorban hol van motorvezérlő? :rolleyes: Most rajtam gúgyolodsz? Az hülye kérdéseket feltevő fórumozó szerepe már foglalt! <_<
astra 8 Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Aha, ott kerestem én is, de ott csak egy kis fekete relészerű valami volt, az lenne az? :rolleyes: ECU mögött van Így nézz ki!Katt Szerk: Tényleg nincs nekik ilyen!
Breki Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Most rajtam gúgyolodsz? Az hülye kérdéseket feltevő fórumozó szerepe már foglalt! -_- Nem tőled idéztem.......de kösz nem pályázom rá <_< :rolleyes:
m_petya Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 A traktorban hol van motorvezérlő? :rolleyes: Most nem a motorvezérlőről volt szó, hanem egy fekete reléről, amit belinkelt. Az meg tudtommal az izzítás reléje.
Tiv. Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Most nem a motorvezérlőről volt szó, hanem egy fekete reléről, amit belinkelt. Az meg tudtommal az izzítás reléje. Nálunk ennyi a motorvezérlő. :rolleyes: <_<
csoszogi Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Sziasztok Új vagyok még, elolvastam pár ezzel a problémával kapcsolatos dolgot de nem találtamrá választ. Tegnap feltettem e kérdést rádiós topicban de nem keptem még választ Íme: Lenne egy érdekes problémám. Van egy 96-os Astrank, benne CAR 300-as rádióval. A kijelzőnek a háttérvilágílágítása nem volt okés , mert az egyik égő kiégett, ezért kicseréltem az égőt: kijező ki, égő ki új égő be, kijelző vissza. A következő hiba jött elő: eddig ha bekapcsoltam a rádiót gyújtás nélkül volt háttérvilágítás, most nincs ha ráadtam a gyújtást volt háttérvilágítás most nincs, ha felkapcsoltam a világítást-lámpákat volt világítás, az most is megvan. Vagyis ha bármit meg akarok nézni a kijelzőn, akkor fel kell hogy kapcsoljam a kocsi világítását... Újra kiszereltem a kijelzőt, kihúztam a vezetéket ami a kijelzőhöz ment, majd vissza beszerelés dátumállítás de a probléma továbbra is megvan. A gond szerintem az lehetett, hogy mikor kicseréltem a háttérvilágítás izzóit, akkor valahogy okozhattam egy rövidzárlatot-kis fogóval fogtam az izzót aminek két oldala nyitott, nem műanyaggal fedett. Én csak erre tudok gondolni. Szerintetek mi történhetett,lehet orvosolni vagy ilyen marad? egyébként mindent jól kijelez-idő, rádió info-külső hőmérsékletSegítségeteket előre is köszönöm
Breki Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Most nem a motorvezérlőről volt szó, hanem egy fekete reléről, amit belinkelt. Az meg tudtommal az izzítás reléje. Elbeszélünk egymás mellett :rolleyes: Azt írta a motorvezérlő mellett találta, tehát nem lehet az izzítás reléje.....amúgy nálam sárga <_<
m_petya Elküldve Július19, 2010 Elküldve Július19, 2010 Elbeszélünk egymás mellett <_< Azt írta a motorvezérlő mellett találta, tehát nem lehet az izzítás reléje.....amúgy nálam sárga -_- :rolleyes:
Recommended Posts