astrásgyerek Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 A gyári központi záraknak hol van a vezérlője? -_- Át szeretném rakni az egész gyári kp-zár cuccot az enyémbe, most utángyáriak vannak benne, de haldokolnak! :rolleyes: Vagy nincs is vezérlője külön? Ehhez sajna nem értek. <_< (bekötöttem a csomiajtó kp-zárját, amit kiszedtem a donorból, és az jól működik az utángyáriakkal)
frecsume Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 Hátsó villanyablakhoz milyen relé kellene neked? A kapcsolóhoz kell amivel tudom kapcsolni,hogy hátul tudják e mozgatni az ablakot vagy csak én.Alias gyerekzár. A gyári kapcsolási rajzon van, a bizti táblán F22es bizti áramát szakítja vagy nyitja.
spzoli Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 A gyári központi záraknak hol van a vezérlője? -_- Át szeretném rakni az egész gyári kp-zár cuccot az enyémbe, most utángyáriak vannak benne, de haldokolnak! :rolleyes: Vagy nincs is vezérlője külön? Ehhez sajna nem értek. <_< (bekötöttem a csomiajtó kp-zárját, amit kiszedtem a donorból, és az jól működik az utángyáriakkal) Asszem vhol jobb oldalon van, az acrelé felé...de nem esküszöm meg rá. :D A kapcsolóhoz kell amivel tudom kapcsolni,hogy hátul tudják e mozgatni az ablakot vagy csak én.Alias gyerekzár. A gyári kapcsolási rajzon van, a bizti táblán F22es bizti áramát szakítja vagy nyitja. Hát, nekem nincs relézve, pedig gyári van benne. :)
frecsume Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 Asszem vhol jobb oldalon van, az acrelé felé...de nem esküszöm meg rá. :rolleyes: Hát, nekem nincs relézve, pedig gyári van benne. <_< undefineda legutolsó oldalon.K100 -al van jelölve.
spzoli Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 undefineda legutolsó oldalon.K100 -al van jelölve. Nem lehet, hogy csak cabrionál volt így? Mert ugye alul az van írva...
ambruzsg Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 A gyári központi záraknak hol van a vezérlője? -_- Át szeretném rakni az egész gyári kp-zár cuccot az enyémbe, most utángyáriak vannak benne, de haldokolnak! :rolleyes: Vagy nincs is vezérlője külön? Ehhez sajna nem értek. <_< (bekötöttem a csomiajtó kp-zárját, amit kiszedtem a donorból, és az jól működik az utángyáriakkal) jobb elso ules labterenek jobb oldalan a hangszigetelo boritas mogott van a vezerlo. muanyag boritas leszed, es mogotte van egy centi vastag szivacs boritas, amogott talalod.
ambruzsg Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 jobb elso ules labterenek jobb oldalan a hangszigetelo boritas mogott van a vezerlo. muanyag boritas leszed, es mogotte van egy centi vastag szivacs boritas, amogott talalod. hja es megneztem van benne gyorsulas szenzor :rolleyes: (anno le lettem hulyezve itt miatta)
frecsume Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 Nem lehet, hogy csak cabrionál volt így? Mert ugye alul az van írva... meglehet d azért rakok neki egyet . Ahogy elnézem a kapcsolási rajzot akkor a tiéd 96/9 hó utáni és akkor központizár bezárja az ablakot is?
spzoli Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 meglehet d azért rakok neki egyet . Ahogy elnézem a kapcsolási rajzot akkor a tiéd 96/9 hó utáni és akkor központizár bezárja az ablakot is? Így van. :rolleyes:
astrásgyerek Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 Asszem vhol jobb oldalon van, az acrelé felé...de nem esküszöm meg rá. :rolleyes: jobb elso ules labterenek jobb oldalan a hangszigetelo boritas mogott van a vezerlo. muanyag boritas leszed, es mogotte van egy centi vastag szivacs boritas, amogott talalod. Köszi, holnap meglesem! <_<
frecsume Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 Így van. :rolleyes: Rajz szerint semmi külömbség a két centrál között megnézem az enyém mit csinál ha igy bekötöm mint a tiéd van. Amit linkeltem képet arra nem tudsz valami választ,hogy az minek a csatija?
spzoli Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 Rajz szerint semmi külömbség a két centrál között megnézem az enyém mit csinál ha igy bekötöm mint a tiéd van. Amit linkeltem képet arra nem tudsz valami választ,hogy az minek a csatija? Motorépítés után nekem kimaradt az egyik fekete csati, de már meg nem mondom melyik volt. A 4pines talán a hátsó világítós kapaszkodóé(???), szóval akkor nekem a másik maradt ki. Passzolom. :rolleyes:
FPepe Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 Motorépítés után nekem kimaradt az egyik fekete csati, de már meg nem mondom melyik volt. A 4pines talán a hátsó világítós kapaszkodóé(???), szóval akkor nekem a másik maradt ki. Passzolom. :rolleyes: Az a B-oszlopnál van, és 3 pólusú.
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Az a B-oszlopnál van, és 3 pólusú. És zöld, ha jól rémlik.
invictus Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Ezek az utólagos kp zár motorok mennyire szabványosak? Csak azért kérdem, mert nekem mostmár nagyon "gatya" a jobb hátsó és kicserélném. Ahogy néztem, minden motor burkolatán 2 felfogatási pont van. Amennyiben ezek távolsága mindegyiknél megegyezik, egyszerűen ki tudnám cserélni.
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Ezek az utólagos kp zár motorok mennyire szabványosak? Csak azért kérdem, mert nekem mostmár nagyon "gatya" a jobb hátsó és kicserélném. Ahogy néztem, minden motor burkolatán 2 felfogatási pont van. Amennyiben ezek távolsága mindegyiknél megegyezik, egyszerűen ki tudnám cserélni. Szerintem nagyjából egyformák. A munkatársam vett unixosat 1000-forintért, pont olyan mint amilyen nekem van benne, nem tom milyen márka.
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Ezek az utólagos kp zár motorok mennyire szabványosak? Csak azért kérdem, mert nekem mostmár nagyon "gatya" a jobb hátsó és kicserélném. Ahogy néztem, minden motor burkolatán 2 felfogatási pont van. Amennyiben ezek távolsága mindegyiknél megegyezik, egyszerűen ki tudnám cserélni. Ha HD tipusról van szó akkor nagyon nem annyi a felfogatási pontjaik -_- hosszabb :rolleyes: mikor behekkeltem a távvezérlést a motorokat le akartam cserélni de mivel nem passzoltak így inkább gondolkoztam 1 napot és a gyárira építettem rá a modult <_<
invictus Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Ha HD tipusról van szó akkor nagyon nem annyi a felfogatási pontjaik -_- hosszabb :rolleyes: mikor behekkeltem a távvezérlést a motorokat le akartam cserélni de mivel nem passzoltak így inkább gondolkoztam 1 napot és a gyárira építettem rá a modult <_< Nemtom mi az a HD, nekem ilyen sima ugy. fekete műanyagos motor van benne, mint a Zotya által linkelt képen.
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Nemtom mi az a HD, nekem ilyen sima ugy. fekete műanyagos motor van benne, mint a Zotya által linkelt képen. Arról van szó <_< mondjuk amit én vettem az univerzális vacak, nem típusspecifikus.. :rolleyes:
invictus Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Arról van szó -_- mondjuk amit én vettem az univerzális vacak, nem típusspecifikus.. :rolleyes: Most teljesen összekevertél....végignéztem pár netes képet ezekről a zárakról és apróbb részletektől eltekintve nekem egyformának tűntek. <_<
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Most teljesen összekevertél....végignéztem pár netes képet ezekről a zárakról és apróbb részletektől eltekintve nekem egyformának tűntek. <_< Na ezek csak átbuherálással mennének fel a gyáriak helyére mert lentebb kellene őket felfogatni -_- ezért maradt a rafkózás meg gyárira építés pedig amúgy simán betettem volna a helyükre :D de más elven is működnek mint a gyáriak ezért kell a saját kábelkötegükkel és vezérlőjükkel beépíteni :rolleyes: de ha lehet már olyat kapni ami simán hack nélkül bemegy a gyári helyére akkor tessék örülni neki és venni míg van.. B) :) Mingyá csinálok egy fotót a dobozáról és a megmaradt tartalmáról.. B)
invictus Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Na ezek csak átbuherálással mennének fel a gyáriak helyére mert lentebb kellene őket felfogatni <_< ezért maradt a rafkózás meg gyárira építés pedig amúgy simán betettem volna a helyükre -_- de más elven is működnek mint a gyáriak ezért kell a saját kábelkötegükkel és vezérlőjükkel beépíteni :rolleyes: de ha lehet már olyat kapni ami simán hack nélkül bemegy a gyári helyére akkor tessék örülni neki és venni míg van.. :) :D Mingyá csinálok egy fotót a dobozáról és a megmaradt tartalmáról.. B) Mondom, nekem most is ilyen univerzális van benne, azt akarom lecserélni. Így okés?
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Mondom, nekem most is ilyen univerzális van benne, azt akarom lecserélni. Így okés? Ilyen ami nekem van: Pár üveg citromos sörért elvihető.. :rolleyes: <_<
invictus Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Ilyen ami nekem van: Pár üveg citromos sörért elvihető.. :rolleyes: <_< Tehát akkor tisztázom: most is ilyen sima univ. van az autóban, de már sz@r, ezért cserélnem kéne. Ha veszek ilyen univerzálisat akkor mennyire lesz csereszabatos? Nem akarom ugyanis a mostani felfúrt konzoljait lecserélni, csak konkrétan a motort cserélném ki.
Recommended Posts