öcsibácsi Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Nekem nem volt ilyen szerencsém. Már úgy vettem az autót, hogy a gyk-nál össze volt olvadva a stekker. Egy darabig nem mertem leszedni, féltem nem bírom visszarakni. Már megvan a donor csak időm nincs szétásni, meg most félkézzel nem állok neki..... :rolleyes: Még meg van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Még meg van? -_- <_< Meg.....egy kedves ismerőstől kaptam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Még meg van? :rolleyes: Küld már el priviben még egyszer légyszíves a számlaszámod, meg a számlatulajdonos nevét, mert állt egy kis pénz a házhoz, szóval ha sikerül a melóból időbe elszabadulnom (értsd, kienged az ukrán a vasgyárból egy órával hamarabb) valamelyik nap, akkor utalom a lét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Milyen relé? :rolleyes: Ja bocs az lemaradt. Valóban az AC relé kotakthiba amit dobál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Mi lehet ez a két csati a képen? :rolleyes: (a zöldre és a feketére gondolok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Mi lehet ez a két csati a képen? :rolleyes: (a zöldre és a feketére gondolok) Az egyik tuti az antenna mozgató motoré. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Mi lehet ez a két csati a képen? :rolleyes: (a zöldre és a feketére gondolok) Zöld a hangé a másik meg passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 EPS rendszerű tolatóradarral 5 cm-ig lehet tolatni és nem kell befúrni semmilyen ultahangos fejet csak egy öntapadós alufóliát (antennát) kell felragasztani a lökösbe. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Az egyik tuti az antenna mozgató motoré. az antenna mozgató motorról a fehér csatit bontottam le. (3 szálas) ezen a képen látszik az is a 2 csatitól jobbra az antenna vezetékével együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 az antenna mozgató motorról a fehér csatit bontottam le. (3 szálas) ezen a képen látszik az is a 2 csatitól jobbra az antenna vezetékével együtt. Inkább mondanám, hogy a hangszóróké, meg a hátsó szélvédőfűtésé, és ablaktörlőé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 EPS rendszerű tolatóradarral 5 cm-ig lehet tolatni és nem kell befúrni semmilyen ultahangos fejet csak egy öntapadós alufóliát (antennát) kell felragasztani a lökösbe. <_< Kicsit drága rendszernek tartom. 30ezer körül van a legolcsóbb. Részemről kicsit más irányú terveim vannak. 20-ért már van olyan GPS aminek van video bemenete, ezt kipótolom egy infrás kamerával. Árban ott van és kicsit elegánsabb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Kicsit drága rendszernek tartom. 30ezer körül van a legolcsóbb. Részemről kicsit más irányú terveim vannak. 20-ért már van olyan GPS aminek van video bemenete, ezt kipótolom egy infrás kamerával. Árban ott van és kicsit elegánsabb :rolleyes: De az nem is ír távolságot <_< Csak látod hogy jön a mögötted levő lökhárítója, jön az a lökös, jön-jön-jön-megjött. :) tizenpárért láttam belső tükröt is amúgy amiben kijelző van -_- (Nekem tetszett :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 De az nem is ír távolságot :rolleyes: Csak látod hogy jön a mögötted levő lökhárítója, jön az a lökös, jön-jön-jön-megjött. :) tizenpárért láttam belső tükröt is amúgy amiben kijelző van <_< (Nekem tetszett :D ) Nem is kell nekem, hogy írja a távot.....azt érezni kell. B) GPS-t meg már nézegetem egy ideje, így összeköthetem a kettőt -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Nem is kell nekem, hogy írja a távot.....azt érezni kell. :) GPS-t meg már nézegetem egy ideje, így összeköthetem a kettőt :rolleyes: Akkor ezt mondd :D Érezni kamera nélkül is lehet <_< Jóvanna, abbahagytam, nem tudom értékelni a parkolássegítő izéket. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Sziasztok! Tud nekem valaki abban segíteni, hogy egy W:1111 esnek és egy W:1102 esnek mennyi az impulzusszáma (útszakasz jeladó)? X14NZ s '98 as Astra F be kellene a BC mellé. Előre is köszi mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Sziasztok! Tud nekem valaki abban segíteni, hogy egy W:1111 esnek és egy W:1102 esnek mennyi az impulzusszáma (útszakasz jeladó)? X14NZ s '98 as Astra F be kellene a BC mellé. Előre is köszi mindenkinek A W-számnak semmi köze ahhoz, hogy hány impulzusos a jeladója. Ki kell próbálni, ha nem jó, átiratni a BC-ben a kódot. Egyébként a motortipushoz be van már állítva a BC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kari87 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Üdv! Egy olyan kérdésem lenne hogy egy 93as kombi F astra első jobboldali ablakemelő motorja az kompatibilis-e az én 3 ajtós 93as F astrámba ugyanúgy jobboldalra? A szerkezet tudom hogy más, de a motorról már kaptam olyan információt is hogy jó bele, meg hogy nem jó... Most szeretném ezt a kételyt egyszer s mindenkorra eloszlatni.... <_< Ugyanis nagyon kéne nekem az a motor... :rolleyes: Előre is köszi! Kari Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Üdv! Egy olyan kérdésem lenne hogy egy 93as kombi F astra első jobboldali ablakemelő motorja az kompatibilis-e az én 3 ajtós 93as F astrámba ugyanúgy jobboldalra? A szerkezet tudom hogy más, de a motorról már kaptam olyan információt is hogy jó bele, meg hogy nem jó... Most szeretném ezt a kételyt egyszer s mindenkorra eloszlatni.... <_< Ugyanis nagyon kéne nekem az a motor... :rolleyes: Előre is köszi! Kari A szerkezet tuti más az ajtó hossza miatt, de sztem a motor jó lehet, ha mindkettő gyári, és ugyanúgy komfortelektronikás, vagy anélküli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kari87 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 A szerkezet tuti más az ajtó hossza miatt, de sztem a motor jó lehet, ha mindkettő gyári, és ugyanúgy komfortelektronikás, vagy anélküli. Igenigen, gyári van benne. Pár 'tanult' kollégám és én személyszerint is erre tippeltem hogy a motor az ugyanaz. :rolleyes: Köszönöm a gyors választ! További kevésbé ennyire meleg napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 A W-számnak semmi köze ahhoz, hogy hány impulzusos a jeladója. Ki kell próbálni, ha nem jó, átiratni a BC-ben a kódot. Egyébként a motortipushoz be van már állítva a BC? Nem tudom. Azt írja ki a BC, hogy 01 es program van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Nem tudom. Azt írja ki a BC, hogy 01 es program van benne. Az központi injektor (+ C14SE és C16SE) és 8850 impulzusos jeladóhoz való beállítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Üdv. Nincs valakinek eladó hátsó elktromos ablakhoz való relé? Vagy valaki egy képet be tudna rakni rolla hogyan is néz az ki? Mert a bontósomnál van egy kaska relé de ő sem tudja meik is az. Ez minek a csatija találtam amikor kifestetem a kocsi belsejét:Visit My Website Visit My Website ac relé mellet van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Az központi injektor (+ C14SE és C16SE) és 8850 impulzusos jeladóhoz való beállítás. Akkor lehet az gondolom, hogy 1998 as astrának az impulzusszáma 16665? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Akkor lehet az gondolom, hogy 1998 as astrának az impulzusszáma 16665? Így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Üdv. Nincs valakinek eladó hátsó elktromos ablakhoz való relé? Vagy valaki egy képet be tudna rakni rolla hogyan is néz az ki? Mert a bontósomnál van egy kaska relé de ő sem tudja meik is az. Ez minek a csatija találtam amikor kifestetem a kocsi belsejét:Visit My Website Visit My Website ac relé mellet van. Hátsó villanyablakhoz milyen relé kellene neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts