Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

sziasztok

előre is bocs mindenkitől ha rossz helyre írnák

szeretnék venni 92-es f astrámba elektromos ablakemelőt mind a 4 ablakra

mit gondoltok erről a cuccról?

http://www.bicskakulcs.hu/

sztem 26 e ért megéri ennél mindenhol drágábban láttam

előre is köszi a hsz eket

Sztem sem biztos, hogy az a kínai csoda nagyon tartós lenne. Vegyél inkább bontott gyárit, ha szerencséd van hasonló áron megkapod azt is :rolleyes:

Megosztás:

sziasztok

előre is bocs mindenkitől ha rossz helyre írnák

szeretnék venni 92-es f astrámba elektromos ablakemelőt mind a 4 ablakra

mit gondoltok erről a cuccról?

http://www.bicskakulcs.hu/

sztem 26 e ért megéri ennél mindenhol drágábban láttam

előre is köszi a hsz eket

Üdv.

Ha komolyan érdekel akkor megközelítőleg 30e körül keríthetk kárpittal kapcsolókal együtt.

Szolj én pedig megkérdem hogy van-e akitöl szerzek astra cucot.

Megosztás:

Hali mindenkinek!Új belépő a fedélzeten!Szeretnék 1 kis segítséget kérni!Valószínűleg behalt a benzinpumpám,(opel astra f 2001 1.4 8v) valaki nem tudna 1-et (debrecen és környéke) x14nz motorhoz!Nagyon kéne mert eléggé sz*rban vagyok!Előre is köszönöm a segítséget!Üdv:TRILLA

Megosztás:

Hali mindenkinek!Új belépő a fedélzeten!Szeretnék 1 kis segítséget kérni!Valószínűleg behalt a benzinpumpám,(opel astra f 2001 1.4 8v) valaki nem tudna 1-et (debrecen és környéke) x14nc motorhoz!Nagyon kéne mert eléggé sz*rban vagyok!Előre is köszönöm a segítséget!Üdv:TRILLA

Üdv.

jovolna tudni kis vagy nagynyomású? Motorkód?

Megosztás:

köszi frecsume h segíteni akarsz de most az is bizonytalan

ki tudja az is meddig tartana , miért adják el stb.. meg hát a hazaszállítással is lennének gondok mert vidéken lakom ,elmenni érte,benzinköltség ,letesztelni jó-e meg minden herce hurca

sztem megveszem a boltból 26 ért

beszerelés után szépen visszarakom a porvédő fóliát oszt majdcsak nem fog behalni

Megosztás:

ki tudja az is meddig tartana , miért adják el stb.. meg hát a hazaszállítással is lennének gondok mert vidéken lakom ,elmenni érte,benzinköltség ,letesztelni jó-e meg minden herce hurca

beszerelés után szépen visszarakom a porvédő fóliát oszt majdcsak nem fog behalni

Próba cseresznye. Bár a gyári, azért gyári... :rolleyes:

Megosztás:

Hali mindenkinek!Új belépő a fedélzeten!Szeretnék 1 kis segítséget kérni!Valószínűleg behalt a benzinpumpám,(opel astra f 2001 1.4 8v) valaki nem tudna 1-et (debrecen és környéke) x14nc motorhoz!Nagyon kéne mert eléggé sz*rban vagyok!Előre is köszönöm a segítséget!Üdv:TRILLA

Vehetsz újat 8400-tól olyan 45 ezerig, vagy bontottat (de gyárit) 7-10-ezerért. Azt írtad valószínűleg behalt. Nem indul a kocsi, és nem kap benzint? Relé jó?

Megosztás:

nem tud nekem senki valami biztatót mondani ez ügyben? :rolleyes:

valaki vett már esetleg ijet ? és bevált neki?

Hát olyan sok biztatást ne várjál, emlékeim szerint szinte mindenki bontott gyári emelőket szerelt be a kocsijába. Biztos működni fog ez is, nemtudom a kapcsolók mennyire mutatnak jól a kocsiba, és hova lehet befaragni őket. Én 10-ért vettem bontott gyárit, de csak az elsőkre. Aki hátul ül az tekergessen. Majd egyszer kerül oda is.

Megosztás:

Vehetsz újat 8400-tól olyan 45 ezerig, vagy bontottat (de gyárit) 7-10-ezerért. Azt írtad valószínűleg behalt. Nem indul a kocsi, és nem kap benzint? Relé jó?

Szia!Így van az önindító teker mint az álat es nem indúl be!Gyújtást ráadom nem búg csak halkan kattan!Meg tegnap ott hagyott Nyíregyházán úgy kellet hazahúzni?Rángatott,alapjáratom nem volt folyton túráztatni kellett!Köszi a segítséget.Trilla(hol tudok leghamarabb ilyet szerezni)

Megosztás:

Szia!Így van az önindító teker mint az álat es nem indúl be!Gyújtást ráadom nem búg csak halkan kattan!Meg tegnap ott hagyott Nyíregyházán úgy kellet hazahúzni?Rángatott,alapjáratom nem volt folyton túráztatni kellett!Köszi a segítséget.Trilla(hol tudok leghamarabb ilyet szerezni)

Akkor tehát nem tuti, hogy benzingond. A kipufogónak van benzinszaga amikor indítózol? A gyári pumpát nem biztos, hogy hallani, azok halkan búgnak az utángyártottak hangossak.

Anyósoldali lábtérben húzd ki az AC-relét, a lábak számozása alapján kösd össze egy gémkapoccsal a 30-87-es kapcsokat. Ha a pumpa jó, akkor azonnal elindul álló motornál lehet hallani a gyári halk búgását is.

389270.jpg

A másik lehetőség, hogy leveszed a motortérban az injektorház fedelét, bazi nagy fekete kupak, és öntesz a pillangószelepre egy kevés benzint. Ha most indítózol és egy pillanatra beröffen akkor tényleg benzinhiányod van.

Megosztás:

Üdv.

Az bizts hogy lutri megveni a gyári bontotat de ezk amiket edig vetm mindig működtek úgy is vettem meg hogy teszteltek vltak.

De te tudod hgy kinlódsz egy hetet a berakásal az univerzsönel vagy két nap a gyárival.

Amugy azért adják el mert behozták az autot szétbontani.

Ehez van minden ami kell ajtóba átvezető meg kárpit stbTE tudod mit akarsz a posta meg elviszi ahova akarod

Megosztás:

Üdv.

Az bizts hogy lutri megveni a gyári bontotat de ezk amiket edig vetm mindig működtek úgy is vettem meg hogy teszteltek vltak.

De te tudod hgy kinlódsz egy hetet a berakásal az univerzsönel vagy két nap a gyárival.

Amugy azért adják el mert behozták az autot szétbontani.

Ehez van minden ami kell ajtóba átvezető meg kárpit stbTE tudod mit akarsz a posta meg elviszi ahova akarod

Picit figyelj a helyesírásra. :rolleyes: Thx! <_<

Megosztás:

na a mai nap 1 jó nap volt

átmentem egyik haveromhoz hogy megnézzem neki mijen elektromos ablakemelő van az astrajaba

és beugrott neki hogy az előző kocsijából ami egy toyota carina vagy camry vagy vmi ijesmi volt

a lényeg hogy egy kombi öreg bálna volt az a kocsi,szóval abból még anno kiszerelte az első 2 db elektromos ablakemelőt és odaadta nekem tök ingyen

mondta hogy nézzem meg hogy be lehet e szerelni az én f astrámba ha meg nem akkor nyugodtan eladhatom

csináltam róla képet:

864332298K_p008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

1260473235K_p009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

581813035K_p010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

na szal azt kérdezném tőletek hogy át lehetne ezeket operálni f astrába

vagy ha nem akkor menyiért lehet ezeket elpasszolni kb?

Megosztás:

na a mai nap 1 jó nap volt

átmentem egyik haveromhoz hogy megnézzem neki mijen elektromos ablakemelő van az astrajaba

és beugrott neki hogy az előző kocsijából ami egy toyota carina vagy camry vagy vmi ijesmi volt

a lényeg hogy egy kombi öreg bálna volt az a kocsi,szóval abból még anno kiszerelte az első 2 db elektromos ablakemelőt és odaadta nekem tök ingyen

mondta hogy nézzem meg hogy be lehet e szerelni az én f astrámba ha meg nem akkor nyugodtan eladhatom

csináltam róla képet:

na szal azt kérdezném tőletek hogy át lehetne ezeket operálni f astrába

vagy ha nem akkor menyiért lehet ezeket elpasszolni kb?

Igazából össze kellene hasonlítani egy astra emelővel, akár tekerőssel is, hogy passzolnak-e a méretek, felfogatási pontok stb. Meg persze elektronika is kell hozzá.

Megosztás:

Igazából össze kellene hasonlítani egy astra emelővel, akár tekerőssel is, hogy passzolnak-e a méretek, felfogatási pontok stb. Meg persze elektronika is kell hozzá.

Én feltenném bazárra, vagy betámadnék vele egy bontóst, hogy cserélem astra villanyablakra :rolleyes:

Megosztás:

Sziasztok!

Mi mondja meg, az első ablaktörlőknek, hogy hol álljanak meg alsó véghelyzetben, mert nekem kedvszerűen néha feljebb áll meg, ha kikapcsolom őket. Na nem az ablak közepén, de egy jó 4-5 centivel feljebb, mint kéne.

Törlésnél úgy vettem észre, végig mozogják az útjukat, leállásnál pedig vagy visszafordulnak és állnak meg rossz helyen, vagy nem mennek le az ablak aljáig (avagy rendesen működnek).

Találkozott már valaki ilyennel?

Üdv

Gábor

Megosztás:

Sziasztok!

Mi mondja meg, az első ablaktörlőknek, hogy hol álljanak meg alsó véghelyzetben, mert nekem kedvszerűen néha feljebb áll meg, ha kikapcsolom őket. Na nem az ablak közepén, de egy jó 4-5 centivel feljebb, mint kéne.

Törlésnél úgy vettem észre, végig mozogják az útjukat, leállásnál pedig vagy visszafordulnak és állnak meg rossz helyen, vagy nem mennek le az ablak aljáig (avagy rendesen működnek).

Találkozott már valaki ilyennel?

Üdv

Gábor

A motoron belül van egy programtárcsa, ami kapcsolgatja a motort véghelyzetekben. Valószínűleg megrozsdásodott ez a programtárcsa a Tiédben, ezért hol érintkezik, hol nem. Meg lehet próbálni szétszedni a motort, megcsiszolni a tárcsát, de utána a bevonat híján elég gyorsan újra oxidálódni kezd. Ugyanilyen okból cseréltem anno az ex-Caravanunkban kompletten, bontottra, nem érdemes vacakolni vele.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.