frecsume Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 üdv. valaki tudna linkelni egy hátsó elktromos emelőröl képet vagy csak a linket? erre valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Üdv! Ma kiszedtem a középkonzolból az órát és visszatettem a 2 ledet. Annyiban változott, hogy most mind a 2 ég gyengén aminkor nincs gyújtáson. Viszont ha ráadom onnantól semmi egészen addig amíg helyzetjelzőt vagy tompítottat nem kapcsolok. Valami ötlet, hogy mi a baja mert én már nemtom. Az enyém is így működik most,az egyik kiszerelés óta. Valami gondolom elszállt benne. A csatlakozója jó,nem tudom,hogy mi lehet,már feladtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Végigolvastam 37 oldalt amit a kereső kiadott a led-re. Persze az utolsó előtti volt amit én kerestem. A 7-es biztit valószínűleg kiverte és ez okozza az órám hülyeségeit. Elfeketedik vagy honnan tudom hogy annak annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Végigolvastam 37 oldalt amit a kereső kiadott a led-re. Persze az utolsó előtti volt amit én kerestem. A 7-es biztit valószínűleg kiverte és ez okozza az órám hülyeségeit. Elfeketedik vagy honnan tudom hogy annak annyi? Ha kihúzod akkor oldalról látod ha a szál elsült benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Ha kihúzod akkor oldalról látod ha a szál elsült benne :P Az pazarlás! Láttam én már olyan foglalatot is ami zárlat esetén kitolja a biztit, és csak vissza kell lökni. ^_^ Illetve nem a biztit tolja ki, hanem egy kis pöcköt benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Az pazarlás! Láttam én már olyan foglalatot is ami zárlat esetén kitolja a biztit, és csak vissza kell lökni. :P Illetve nem a biztit tolja ki, hanem egy kis pöcköt benne. ^_^ És akkor kint van a pici pöcök? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 És akkor kint van a pici pöcök? ^_^ jah kint :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Sziasztok! Megnéztem a biztit de (sajnos jó) így továbbra sem tudom mi okozza az óra hibáját. Valami egyéb ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Sziasztok! Megnéztem a biztit de (sajnos jó) így továbbra sem tudom mi okozza az óra hibáját. Valami egyéb ötlet? Én ajánlanám, hogy vedd ki az órát, vedd le a burkolatát, és nézd meg a lábak forrasztását. Sajnos idővel el tudnak öregedni, eltörnek, én nem érintkezik jól. Újra kell forrasztani, és tökéletes lesz. Ha nem akarod szétszedni, akkor is érdemes kivenni, s a csatiban megnézni gyújtáson az 5ös lábat. Beledugsz egy tűt, s elvileg ott +12V-nak kell lennie gyújtáson. Üd: ZsöPö Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Én ajánlanám, hogy vedd ki az órát, vedd le a burkolatát, és nézd meg a lábak forrasztását. Sajnos idővel el tudnak öregedni, eltörnek, én nem érintkezik jól. Újra kell forrasztani, és tökéletes lesz. Ha nem akarod szétszedni, akkor is érdemes kivenni, s a csatiban megnézni gyújtáson az 5ös lábat. Beledugsz egy tűt, s elvileg ott +12V-nak kell lennie gyújtáson. Üd: ZsöPö Melyik is az 5ös láb? Alsó v felső sorban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Melyik is az 5ös láb? Alsó v felső sorban van? Felső sor balról a második, de az ajzaton fel vannak tüntetve a számok. Legalább is az 1 6 7 12 Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Felső sor balról a második, de az ajzaton fel vannak tüntetve a számok. Legalább is az 1 6 7 12 Sziasztok! Épp most néztem meg. Gyújtásra van 12V az 5ös Csak fényszóróra a 6-os Az 1-es en állandóan van. Akkor ez a rész elvileg jó. Valami az órával van. Látszólag semmi baja a lábak forrasztásának. Hogy forrasszam újra ezek olyan picik csak ártani tudnák neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Épp most néztem meg. Gyújtásra van 12V az 5ös Csak fényszóróra a 6-os Az 1-es en állandóan van. Akkor ez a rész elvileg jó. Valami az órával van. Látszólag semmi baja a lábak forrasztásának. Hogy forrasszam újra ezek olyan picik csak ártani tudnák neki! Akkor sehogy :D. Amúgy meg óvatosan ne melegítsd túl mert akkor ki füstől pár ellenállatka, kondi stb. ÓVATOSAN Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Akkor sehogy :D. Amúgy meg óvatosan ne melegítsd túl mert akkor ki füstől pár ellenállatka, kondi stb. ÓVATOSAN Nem forrasztgatom az órát, mert csak rosszabb lesz. Inkább megkeresem azt a vezetéket amelyik az 5-ösre megy(+12V). És onnan viszek a ledeknek. De milyen vezetéknek kell lennie a másiknak (test?). Vagy az 5ös alatti lenne az ami nekem kell? Hogy tudom megkeresni a másikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Mai nap termése:Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My WebsiteVisit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Nem forrasztgatom az órát, mert csak rosszabb lesz. Inkább megkeresem azt a vezetéket amelyik az 5-ösre megy(+12V). És onnan viszek a ledeknek. De milyen vezetéknek kell lennie a másiknak (test?). Vagy az 5ös alatti lenne az ami nekem kell? Hogy tudom megkeresni a másikat? Szia! A 3-as a test. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Szia! A 3-as a test. Köszi! Holnap megcsinálom. Egyébként az eredeti gondolom nem "sorba van kötve" hanem külön-külön kapnak 12V-t. Ha igen akkor nekem is külön külön kell megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Mai nap termése:Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My WebsiteVisit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website. Műkszik is minden? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Köszi! Holnap megcsinálom. Egyébként az eredeti gondolom nem "sorba van kötve" hanem külön-külön kapnak 12V-t. Ha igen akkor nekem is külön külön kell megoldani? sztem tök mind1. De a órába sincs másképp az egy dolog, hogy 5ös pinre megy a táp de onnantól a nyákon sztem egybe van De ne kókányolj!! van nekem gyári kijelzőm el botolhatjuk. Nekem ledek voltak benne és jól működött. Csak a bc-miatt vewttem ki. Ha érdekel akkor PM Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Műkszik is minden? :D azttat mondta a srác hogy igen de ha nm kicseréli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 sztem tök mind1. De a órába sincs másképp az egy dolog, hogy 5ös pinre megy a táp de onnantól a nyákon sztem egybe van De ne kókányolj!! van nekem gyári kijelzőm el botolhatjuk. Nekem ledek voltak benne és jól működött. Csak a bc-miatt vewttem ki. Ha érdekel akkor PM Aztán jöhet egy PM hozzám is ha kis pénzért nekem adná a rossz előzőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Érdekes dolgot produkál mostanában a vas. Berakom a kulcsot, elfordítom, és nem akar indulni. Meg se nyekken. Szétkaptam, mint Floki a lábtörlőt, hogy biztos a ricsajgó szórakozik velem. A nagy hibakeresés eredménye a következő. Ricsajgó jó, hanem a gyújtás kapcsolónál lesz a gond. Levettem a kormány burkolatot és a kábeles oldalon enyhén meghúztam srégen magam felé a betétet, és láss csodát indult. Vagy szét van kopva valami, vagy nem tudom. Lehet olyan egységet külön kapni, vagy mit kellene cserélnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothlaszlo Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 hali! Az a problémám hogy mikor bezárom a kocsit megnyomom a gombot és a jobb első ajtót soha nem zárja és nem is nyitja. Ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 hali! Az a problémám hogy mikor bezárom a kocsit megnyomom a gombot és a jobb első ajtót soha nem zárja és nem is nyitja. Ötletek? Vagy behalt a zármotorod, vagy meg van törve a vezetéke, vagy ha nem gyári a zárad, akkor az a kis rögzítő elem amivel csatlakozik a zárszerkezethez, az van fellazulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothlaszlo Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 azt honnan tudom meg h gyári-e? Az ablakon van egy felirat meg a távirányítón is azthiszem Enforcer v hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts