m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Olvastam itt egy oldallal előrébb, hogy a cartárs gyertyáinak a végén van 1mm-es hézag. Én úgy tudom, hogy a megfelelő hézag a két pólus között 0,4 mm. Egy sima tapétaszike pengéje pont akkora. Én azzal szoktam beállítani a pólusok közötti hézagokat. Szerintem az se jó mutatvány, hogy marha nagy távolság van a pólusok között. 60ezer km alatt lehet, hogy már kezdenek beégni. Szerintem vagy utánaállít és meglesi hogy jobb lett-e vagy csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Olvastam itt egy oldallal előrébb, hogy a cartárs gyertyáinak a végén van 1mm-es hézag. Én úgy tudom, hogy a megfelelő hézag a két pólus között 0,4 mm. Egy sima tapétaszike pengéje pont akkora. Én azzal szoktam beállítani a pólusok közötti hézagokat. Szerintem az se jó mutatvány, hogy marha nagy távolság van a pólusok között. 60ezer km alatt lehet, hogy már kezdenek beégni. Szerintem vagy utánaállít és meglesi hogy jobb lett-e vagy csere. Szerintem inkább 0.8 és 0.9 a megfelelő távolság. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Szerintem inkább 0.8 és 0.9 a megfelelő távolság. :rolleyes: Egyezünk ki egy 0,6ban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Egyezünk ki egy 0,6ban :rolleyes: Gyári megadás a 0,8 vagy 0,9 motortól függően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Gyári megadás a 0,8 vagy 0,9 motortól függően. Jóvan értettem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Egyezünk ki egy 0,6ban ;) Na most akkor mennyi???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Na most akkor mennyi???? :rolleyes: Most mondta Daykiller 0,8-0,9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 És a kétpolusún ezt honnan méritek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 És a kétpolusún ezt honnan méritek? :rolleyes: Ennyire nem lehetsz amatőr! Össze kell adni a két hézagot! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 És a kétpolusún ezt honnan méritek? :rolleyes: Radarral. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 És a kétpolusún ezt honnan méritek? :rolleyes: Ne bonyolítsd ;) szerk.: Amúgy meg nem csak a széles tapétaszike van forgalomban hanem kapni keskenyebbet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 szerk.: Amúgy meg nem csak a széles tapétaszike van forgalomban hanem kapni keskenyebbet is ;) Ez meg smafu? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ez meg smafu? ;) http://grimas.hu/SiteCollectionImages/oldp...s/346_img01.jpg Ez már a szakembereké :rolleyes: Amúgy hol tudok ilyen készletet beszerezni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ennyire nem lehetsz amatőr! Össze kell adni a két hézagot! :rolleyes: ;) Dehogy köll összeadni.... vagy igen? Nekem külön külön pólusonként 1mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ennyire nem lehetsz amatőr! Össze kell adni a két hézagot! ;) :D Kib..ott okos vagy Zolikám! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ez meg smafu? :rolleyes: http://grimas.hu/SiteCollectionImages/oldp...s/346_img01.jpg Csak az nyitja dobozos sört karikával, akinek nincs bicskája. :D Dehogy köll összeadni.... vagy igen? Nekem külön külön pólusonként 1mm Akkor meg kivonni, ezen nem veszünk össze. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Kib..ott okos vagy Zolikám! :rolleyes: Szerintem meg a dugattyú felső holtpontja és a gyertya közti távolság az, amit megadnak mint 0,8 és 0,9. :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Csak az nyitja dobozos sört karikával, akinek nincs bicskája. ;) Akkor meg kivonni, ezen nem veszünk össze. :rolleyes: Dehogy kell kivonni. Ahány pólus annyi hézagérték. A pólusokból azért van több, hogy a szikra a számára mindig a legoptimálisabb helyen tudjon képződni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 De te még közel sem vagy classicos, nem hogy fészliftes. :rolleyes: Fészlifttől van ez a funkció. Én se akarok classicos:D Tehát akkor meglehet oldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Szerintem meg a dugattyú felső holtpontja és a gyertya közti távolság az, amit megadnak mint 0,8 és 0,9. :D ;) :D Na ja, te könnyen vagy, de az enyémből kihagyták a holtpont jeladót. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Én se akarok classicos:D Tehát akkor meglehet oldani? Igen, meg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Zsír Köszi szépen. Másik azt hogy lehet hogy amikor az autóra gyújtást adok alapból beindul a rádió. Ezt hogy lehet meg csinállni hogy akkor kapcsoljon be a rádió ha bekapcsolom?. Másik, opeleknél van az az opció amíg kulcs van a gyújtás kapcsolóba addig muzsikál majd ha kiveszem a kulcsot elalszik? Vagy ez csak akkor él ha az első kérdésem megmard? Pedig sztem Zotyának igaza van, próbáld meg, hogy az autó leállítása előtt kikapcsolod a rádiót (én mindig így teszek). Újra elindítva az autót, nem fog magától megszólalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Pedig sztem Zotyának igaza van, próbáld meg, hogy az autó leállítása előtt kikapcsolod a rádiót. Újra elindítva az autót, nem fog magától megszólalni. Ilyen funkció amúgy tényleg van. ;) Ha kikapcsolod mint leállítás előtt (vagy kulcs kirántás előtt), akkor a legközelebbi beindításnál nem kapcsol be, viszont a következőnél már igen, ha nem volt bekapcsolva és idő előtt kikapcsolva, bár ebben nem vagyok biztos. Kipróbálnám, de már karosszériásnál van a sas. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Igen csatikra gondoltam. Hát sajna csak úgy lehet vezetékszakadást ellenőrizni, ha kéznél van a kábel mindkét fele. Apropó, lehet még a világításkapcsoló is bűnös. De csak akkor szedd szétt, ha nagyon nyugodt vagy, és nagyon sok időd van. :rolleyes: a világítás kapcsoló bizti bűnös lehet? :$ mert hátul van helyzetjelzőm csak elől nincs. vagy dugjam rá mérőt a vezetékre van-e fesz? de na mind1 majd kiokoskodunk valamit ma még hátravan egy kárpit szedés, meg ablakos móka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 a világítás kapcsoló bizti bűnös lehet? :$ mert hátul van helyzetjelzőm csak elől nincs. vagy dugjam rá mérőt a vezetékre van-e fesz? de na mind1 majd kiokoskodunk valamit ma még hátravan egy kárpit szedés, meg ablakos móka Nekem sem volt egy pár napig, csak hátul. Aztán előre mentem, és feltűnt hogy miért: http://pics.coldline.hu/pics/43370-20100531-6zNVfA.jpg :D :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts