m_petya Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Olvastam itt egy oldallal előrébb, hogy a cartárs gyertyáinak a végén van 1mm-es hézag. Én úgy tudom, hogy a megfelelő hézag a két pólus között 0,4 mm. Egy sima tapétaszike pengéje pont akkora. Én azzal szoktam beállítani a pólusok közötti hézagokat. Szerintem az se jó mutatvány, hogy marha nagy távolság van a pólusok között. 60ezer km alatt lehet, hogy már kezdenek beégni. Szerintem vagy utánaállít és meglesi hogy jobb lett-e vagy csere.
daykiller Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Olvastam itt egy oldallal előrébb, hogy a cartárs gyertyáinak a végén van 1mm-es hézag. Én úgy tudom, hogy a megfelelő hézag a két pólus között 0,4 mm. Egy sima tapétaszike pengéje pont akkora. Én azzal szoktam beállítani a pólusok közötti hézagokat. Szerintem az se jó mutatvány, hogy marha nagy távolság van a pólusok között. 60ezer km alatt lehet, hogy már kezdenek beégni. Szerintem vagy utánaállít és meglesi hogy jobb lett-e vagy csere. Szerintem inkább 0.8 és 0.9 a megfelelő távolság. :rolleyes:
m_petya Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Szerintem inkább 0.8 és 0.9 a megfelelő távolság. :rolleyes: Egyezünk ki egy 0,6ban ;)
daykiller Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Egyezünk ki egy 0,6ban :rolleyes: Gyári megadás a 0,8 vagy 0,9 motortól függően.
m_petya Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Gyári megadás a 0,8 vagy 0,9 motortól függően. Jóvan értettem :rolleyes:
Rauros Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Egyezünk ki egy 0,6ban ;) Na most akkor mennyi???? :rolleyes:
m_petya Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Na most akkor mennyi???? :rolleyes: Most mondta Daykiller 0,8-0,9
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 És a kétpolusún ezt honnan méritek? :rolleyes: Ennyire nem lehetsz amatőr! Össze kell adni a két hézagot! ;) :D
spzoli Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 És a kétpolusún ezt honnan méritek? :rolleyes: Radarral. ;)
m_petya Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 És a kétpolusún ezt honnan méritek? :rolleyes: Ne bonyolítsd ;) szerk.: Amúgy meg nem csak a széles tapétaszike van forgalomban hanem kapni keskenyebbet is :D
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 szerk.: Amúgy meg nem csak a széles tapétaszike van forgalomban hanem kapni keskenyebbet is ;) Ez meg smafu? :rolleyes:
m_petya Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Ez meg smafu? ;) http://grimas.hu/SiteCollectionImages/oldp...s/346_img01.jpg Ez már a szakembereké :rolleyes: Amúgy hol tudok ilyen készletet beszerezni? :D
Rauros Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Ennyire nem lehetsz amatőr! Össze kell adni a két hézagot! :rolleyes: ;) Dehogy köll összeadni.... vagy igen? Nekem külön külön pólusonként 1mm
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Ennyire nem lehetsz amatőr! Össze kell adni a két hézagot! ;) :D Kib..ott okos vagy Zolikám! :rolleyes:
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Ez meg smafu? :rolleyes: http://grimas.hu/SiteCollectionImages/oldp...s/346_img01.jpg Csak az nyitja dobozos sört karikával, akinek nincs bicskája. :D Dehogy köll összeadni.... vagy igen? Nekem külön külön pólusonként 1mm Akkor meg kivonni, ezen nem veszünk össze. ;)
daykiller Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Kib..ott okos vagy Zolikám! :rolleyes: Szerintem meg a dugattyú felső holtpontja és a gyertya közti távolság az, amit megadnak mint 0,8 és 0,9. :D ;) :D
m_petya Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Csak az nyitja dobozos sört karikával, akinek nincs bicskája. ;) Akkor meg kivonni, ezen nem veszünk össze. :rolleyes: Dehogy kell kivonni. Ahány pólus annyi hézagérték. A pólusokból azért van több, hogy a szikra a számára mindig a legoptimálisabb helyen tudjon képződni.
yankee Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 De te még közel sem vagy classicos, nem hogy fészliftes. :rolleyes: Fészlifttől van ez a funkció. Én se akarok classicos:D Tehát akkor meglehet oldani?
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Szerintem meg a dugattyú felső holtpontja és a gyertya közti távolság az, amit megadnak mint 0,8 és 0,9. :D ;) :D Na ja, te könnyen vagy, de az enyémből kihagyták a holtpont jeladót. :rolleyes: :D
daykiller Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Én se akarok classicos:D Tehát akkor meglehet oldani? Igen, meg. :rolleyes:
FPepe Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Zsír Köszi szépen. Másik azt hogy lehet hogy amikor az autóra gyújtást adok alapból beindul a rádió. Ezt hogy lehet meg csinállni hogy akkor kapcsoljon be a rádió ha bekapcsolom?. Másik, opeleknél van az az opció amíg kulcs van a gyújtás kapcsolóba addig muzsikál majd ha kiveszem a kulcsot elalszik? Vagy ez csak akkor él ha az első kérdésem megmard? Pedig sztem Zotyának igaza van, próbáld meg, hogy az autó leállítása előtt kikapcsolod a rádiót (én mindig így teszek). Újra elindítva az autót, nem fog magától megszólalni.
daykiller Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Pedig sztem Zotyának igaza van, próbáld meg, hogy az autó leállítása előtt kikapcsolod a rádiót. Újra elindítva az autót, nem fog magától megszólalni. Ilyen funkció amúgy tényleg van. ;) Ha kikapcsolod mint leállítás előtt (vagy kulcs kirántás előtt), akkor a legközelebbi beindításnál nem kapcsol be, viszont a következőnél már igen, ha nem volt bekapcsolva és idő előtt kikapcsolva, bár ebben nem vagyok biztos. Kipróbálnám, de már karosszériásnál van a sas. :rolleyes:
Pityusz13 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Igen csatikra gondoltam. Hát sajna csak úgy lehet vezetékszakadást ellenőrizni, ha kéznél van a kábel mindkét fele. Apropó, lehet még a világításkapcsoló is bűnös. De csak akkor szedd szétt, ha nagyon nyugodt vagy, és nagyon sok időd van. :rolleyes: a világítás kapcsoló bizti bűnös lehet? :$ mert hátul van helyzetjelzőm csak elől nincs. vagy dugjam rá mérőt a vezetékre van-e fesz? de na mind1 majd kiokoskodunk valamit ma még hátravan egy kárpit szedés, meg ablakos móka
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 a világítás kapcsoló bizti bűnös lehet? :$ mert hátul van helyzetjelzőm csak elől nincs. vagy dugjam rá mérőt a vezetékre van-e fesz? de na mind1 majd kiokoskodunk valamit ma még hátravan egy kárpit szedés, meg ablakos móka Nekem sem volt egy pár napig, csak hátul. Aztán előre mentem, és feltűnt hogy miért: http://pics.coldline.hu/pics/43370-20100531-6zNVfA.jpg :D :rolleyes: ;) :D
Recommended Posts