daykiller Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Nekem meg egy alkatrészileg (végfokozat része főleg) felújítva és kicsit módosított előerősítésses áramkörös car300-am van, de nem eladó. Jameg "hülyegyerek" kéken világít © J0hnny. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaddiszno77 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Hát végül is megtaláltam az alapjárati léptetőmotort az injektoron, és mikor leszedtem vastagon állt rajta a korom!!Nem volt szép, higitóval meg ecsettel megtakarítottam, és az akksi időleges töltése után beindult az ac relé és az ac hangja ,miután teljesen feltöltöttem az akksit remélem be is fog indulni a dög!:D) :D Ja és felhívtam a márkakereskedőt és a gyári 48 papírért lehet a tied de van ugye másik is kérdem ??Mondja ,hogy ja 5500 ft-ért na mondom az azért szép!! :rolleyes: ;) Na most már tényleg tanácstalan vagyok, nem az alapjárati motor a hibás kaptam egy jót és nem az a baja! Most mi lehet a következő amiért nem indul el a vas??Relé kattan, benzint nyomja, de nem indul be ,csak puffog a kipufogó felől!!??? Please vki help!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Na most már tényleg tanácstalan vagyok, nem az alapjárati motor a hibás kaptam egy jót és nem az a baja! Most mi lehet a következő amiért nem indul el a vas??Relé kattan, benzint nyomja, de nem indul be ,csak puffog a kipufogó felől!!??? Please vki help!! Vezérlés a helyén van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Amikor kicseréltem az Astra és a Vectra alapjáratiját, ugyanúgy C16NZ mindkettő. Nekem nem működött. Az egyik 3232-es volt a másik nem. Amúgy az önindító teker? Map szenzor csöve nincs elrepedve/törve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaddiszno77 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Vezérlés a helyén van? Na de annyira ne lenne a helyén ,hogy el se indul?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaddiszno77 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Amikor kicseréltem az Astra és a Vectra alapjáratiját, ugyanúgy C16NZ mindkettő. Nekem nem működött. Az egyik 3232-es volt a másik nem. Amúgy az önindító teker? Map szenzor csöve nincs elrepedve/törve? Hogy mi?? Az meg mi a búbánatos holtkarika??Ja és hol megy ,hogy néz ki ,mit szabályoz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Na de annyira ne lenne a helyén ,hogy el se indul?? Nem tudom, meg kell nézni. Csak a puffogásról jutott az eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palimaci Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 sziasztok lenne 1 kérdésem kilámpáztuk a hibát ,astra 1.4i ,ahibás részt kicseréltük,hogy tudom kiütni a hibakodot,mert jelzi még mindig ugyan azt a hibát,,válaszotokat elöre is köszönöm Pali Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 sziasztok lenne 1 kérdésem kilámpáztuk a hibát ,astra 1.4i ,ahibás részt kicseréltük,hogy tudom kiütni a hibakodot,mert jelzi még mindig ugyan azt a hibát,,válaszotokat elöre is köszönöm Pali Ha megszünt a hiba oka, akkor egy bizonyos számú indítás után törlődik a hibakók. Talán 10X kell indítani hibamentesen vagy valami hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Hogy mi?? Az meg mi a búbánatos holtkarika??Ja és hol megy ,hogy néz ki ,mit szabályoz?? Klikk ide. Pölö itt is le van írva. :rolleyes: 3-as pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vala Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Segítség! Irányjelző kapcsoló cseréhez le kell szerelnem a kormányt? Ha igen, hogyan? Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Segítség! Irányjelző kapcsoló cseréhez le kell szerelnem a kormányt? Ha igen, hogyan? Kösz! Nem, csak a kormány burkolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! Röviden: ARG/EGR szelep elektromos bekötése érdekelne. A kapcsi rajzból nem tudtam kiokoskodni, de lehet, hogy nem is tartalmazza. Olyan szinten érdekelne, hogy mely vezetéken (szin) milyen feszültséget lehet mérni, vagy hová csatlakozik. Esetleg egy külső link is megfelelne. Köszönöm előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vala Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Nem, csak a kormány burkolatot. Ok, kösz, közben megcsináltam, heló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egy megtért opelos. Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Esetleg nézd meg az átvezetésnél a kábeleket (ott ahol átmegy a kszniból az csomiajtóba a kábel) hogy nincs e eltörve valamelyik, majd szedd le a kárpitot és nézd meg, hogy meg kapja-e a gyújtás pluszt a motor (valszeg nem) ez kell neki a végálláshoz. három szálból az egyik az, a másik a relé által kapcsolt pozitív íg a harmadik -nekem legalábbis- a motor rögzítő csavarja alá szorított test pont. Ha ezekkel kész vagy és nem lett jó, akkor kicsit pontosítsd ,hogy mire jutottál és megyünk tovább. Köszi a segítséget,a vezeték volt eltörve a gumi átvezetőnél és nem kapta meg az állandó +-ot.Megtoldottam és van nagy öröm nagy bódogság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Köszi a segítséget,a vezeték volt eltörve a gumi átvezetőnél és nem kapta meg az állandó +-ot.Megtoldottam és van nagy öröm nagy bódogság... Gratula és öröm Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 par hettel ezelott irtam ide, hogy tönkrement három kozponti zar motorom, az után hogy februarban cseréltettme kettot. na most ez a harom+ ami eddig jo volt se szo se beszed egyik pillanatrola masikra megint elszallt. -- ma jutott el a kocsi a "szerelohoz" aki elotte siman kicserelte a központi zárakat, anelkul, hogy figyelembe vette volna a hibajeleket. Még jó hogy nem én vittem el mert, nyolc napon tul gyogyuloval uszta volna meg. hiaba mondtam el akkor ,hogy mar masodszor égtek le a zarak, le se sz..a, ma meg azt modja faternak, hogy nem is mondtam elotte el ezt neki- a gerinctelen fereg. raadasul meg en vettem egy teljesen uj vezerlot motorokkal egyutt....azt legalabb betette. arrol nem is beszelve, hogy ez három orabe kerult- amator. a vege az lett, hogy tenyleg a vezerloje mondta be az unalmast. Hibakeresesbol nulla a csávó. meg se probalja. Leiro ide a nevet, ha netalan fehervariak vagytok nehogy hozza menjetek: Jámborházi Tamás-Székesfehérvár-Almássy lakotelep- garázssor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 hali segíccsssccscscség '96os astra sedan. nincs elől helyzetjelzőm, hátul van, ködlámpa van,minden működik kivéve az első helyzetjelzőket... valamint a belső világítás nemgyóó akárhogy is cserélgetem az égőt plííz heeelp help help segítsetek megvilágosodni :rolleyes: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 hali segíccsssccscscség '96os astra sedan. nincs elől helyzetjelzőm, hátul van, ködlámpa van,minden működik kivéve az első helyzetjelzőket... valamint a belső világítás nemgyóó akárhogy is cserélgetem az égőt plííz heeelp help help segítsetek megvilágosodni :rolleyes: köszi Első körben biztik, kontaktok, kábelen szakadásvizsgálat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hali! Valaki tudna segíteni, hogy szeretnék egy fordulatszámmérőt berakni az 1.7D-be és hogyan tudnám megoldani(honnan lehetne levenni a jelet)? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hali! Valaki tudna segíteni, hogy szeretnék egy fordulatszámmérőt berakni az 1.7D-be és hogyan tudnám megoldani(honnan lehetne levenni a jelet)? Köszi. A generátorról. A régebbi gépekbe (nekem a '94-esben) be van kábelezve gyárilag, csak nincs benne a műszeregységbe. Én simán rátoltam a fordulatszámmérős műszeregységet és működik rajta. Amiben nincs bekábelezve, ott el kell húzni a generátortól a műszerfalig. (úgy emlékszem hogy nem minden generátorra lehet rátenni, és olyan kell ami ezt tudja, de erre nem esküdnék meg :rolleyes: ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodoka1978 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sziasztok! A fűtés ventilátorom nem megy sehová,nem mintha melegem lenne de az a kicsi hideg is jó volt eddig.A bitosítékot megnéztem az jó,ha van valami ötlet köszönöm a segítségeteket.Egyik állásban sem műkődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sziasztok! A fűtés ventilátorom nem megy sehová,nem mintha melegem lenne de az a kicsi hideg is jó volt eddig.A bitosítékot megnéztem az jó,ha van valami ötlet köszönöm a segítségeteket.Egyik állásban sem műkődik. Ha a legutolsó állásban sem megy (ott direktbe kapja az áramot, nem az előtét-ellenálláson keresztül,) akkor én körbenézelődnék a ventillátor környékén a csatlakozókat mozgatva. A pollenszűrő alatt találod meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sziasztok! A fűtés ventilátorom nem megy sehová,nem mintha melegem lenne de az a kicsi hideg is jó volt eddig.A bitosítékot megnéztem az jó,ha van valami ötlet köszönöm a segítségeteket.Egyik állásban sem műkődik. Első körben biztosítékok azután a venti ellenálláson van valami hőbiztosíték az szokott még elszállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sziasztok! A fűtés ventilátorom nem megy sehová,nem mintha melegem lenne de az a kicsi hideg is jó volt eddig.A bitosítékot megnéztem az jó,ha van valami ötlet köszönöm a segítségeteket.Egyik állásban sem műkődik. Max.-on sem? Mert ha ott mégis, akkor ellenállás. Ha egyik sem akkor ellenállás és/vagy kontaktprobléma lehet mögötte. A pollenszűrőt kivéve könnyen leellenőrizheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts