Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szóval ott van. Illetve ott kéne lennie :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Engem is utolért a végzet és egyenlőre nem találom a megoldást. :lol: Reggeli indításkor az izzítás olyan 10-15 mp-ig ment......mostanáig. Most olyan gyorsan kapcsol le, mint melegen. :devlish: 5-6× rá kell adni újból a gyújtást, hogy elég meleget csiholjanak az izzítók a beröffenéshez. Vajon mi határozza meg az izzítás idejét hidegen és üzem melegen? Csak az izzító relé vagy van benne valahol valami érzékelő, amit még nem fedeztem fel? :lol: Rajzon nem nagyon látok ilyesmit..... Azt azért nézd meg, hogy csak a lámpát kapcsolja ki vagy az áramot is elveszi a izzítóktól! Ha csak a lámpát kapcsolja ki akkor szerintem minden rendben Egyébként szokott lenni egy hőgombája az izzító relének is, különben nem tudná, hogy 90 fokos vagy -20 a motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
ahajnal Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szóval ott van. Illetve ott kéne lennie :lol: Egy ilyen tuti hangulatfeny biztosan feltunt volna.:lol: Szoval nekem egy takarolap hianyzik. Csak az a kerdes, a kesztyutartoban keressem, vagy a kozepkonzol mogott... (Vagy valamelyik szervizben :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Egy ilyen tuti hangulatfeny biztosan feltunt volna.:lol: Szoval nekem egy takarolap hianyzik. Csak az a kerdes, a kesztyutartoban keressem, vagy a kozepkonzol mogott... (Vagy valamelyik szervizben :devlish: ) Esetleg egy bontóban hozzád vágják egy köszönömért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Esetleg egy bontóban hozzád vágják egy köszönömért :devlish: Vagy 2 köszönömért egy lámpát is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Azt azért nézd meg, hogy csak a lámpát kapcsolja ki vagy az áramot is elveszi a izzítóktól! Ha csak a lámpát kapcsolja ki akkor szerintem minden rendben Egyébként szokott lenni egy hőgombája az izzító relének is, különben nem tudná, hogy 90 fokos vagy -20 a motor Elveszi az izzítást teljesen! Látszik a lámpákon, meg hallatszik a relé kattanása is a lábtérből. Merre van az a hőgomba??? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Elveszi az izzítást teljesen! Látszik a lámpákon, meg hallatszik a relé kattanása is a lábtérből. Merre van az a hőgomba??? :devlish: EPC-ben találtam valami hömérsékletérzékelőt, de nemtudom hova tenni a blokkon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 EPC-ben találtam valami hömérsékletérzékelőt, de nemtudom hova tenni a blokkon. Sajnos én meg a rajzon találtam meg :devlish: A gond ott kezdődik, hogy van egy vezérlő egysége, ami a relét hajtja és azt befolyásolja a hőérzékelő. Csak azt kéne tudni hol van a modul és az érzékelő??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Sajnos én meg a rajzon találtam meg :devlish: A gond ott kezdődik, hogy van egy vezérlő egysége, ami a relét hajtja és azt befolyásolja a hőérzékelő. Csak azt kéne tudni hol van a modul és az érzékelő??? Szerintem vagy a motortérben a reléknél egy dobozban, vagy az anyós oldali lábtérben, esetleg a baloldali lábtérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szerintem vagy a motortérben a reléknél egy dobozban, vagy az anyós oldali lábtérben, esetleg a baloldali lábtérben. Ott csak a szűrő fűtés cuccai vannak. Anyós oldali lábtér esélyesebb....onnan hallani a relét is Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Ott csak a szűrő fűtés cuccai vannak. Anyós oldali lábtér esélyesebb....onnan hallani a relét is Akkor nincs mese bontani kell :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Akkor nincs mese bontani kell :devlish: Ha nem találom meg a hőkapcsolót akkor igen. Egyszerűbb lenne arról lepiszkálni a madzagot egy próba erejéig. Nekem nincs EPC-m....a netes meg egy kalap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/39246-20100513-xevzIO.jpg Szóval ott van. Illetve ott kéne lennie :lol: Vajon a tetősínnélkülinek ilyen van-e? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Ha nem találom meg a hőkapcsolót akkor igen. Egyszerűbb lenne arról lepiszkálni a madzagot egy próba erejéig. Megtaláltam! :lol: :lol: :lol: Ő az a mocsok! :lol: Keresgettem vagy fél órát, míg rátaláltam. A disznók jól átvertek vele....a jeladóból fekete vezeték jön ki, én meg piros-sárgát kerestem. Kiderült, hogy a fekete csak egy 15 centis darab ami a korbács alatt egy csatival folytatódik.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kicsi87 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Sziasztok 2002-es sedanom van. Meg tudná e adni valaki a az első ajtóba építhető hangszórók méreteit és adatait? Bármilyen javaslatot szívesen fogadok. Köszi. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Sziasztok 2002-es sedanom van. Meg tudná e adni valaki a az első ajtóba építhető hangszórók méreteit és adatait? Bármilyen javaslatot szívesen fogadok. Köszi. Üdv 16,5 cm-es hangszórót tudsz beletenni távtartóval! a gyári már távtartóval van berakva. Anélkül a hangszóró mágnese beleér az üvegbe, ha lehúzod az ablakot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Amit eddig tudok: - Az izzítóelektronika működik, ha leveszem a jeladó madzagját rendben teszi a dolgát. - A jeladó hidegen 900 ohm körüli, melegen 0,06xxx Előfordulhat, hogy valamiért elment az elektronikán az a határ ahol kapcsolnia kéne? Esetleg lehet-e megoldás, ha sorba kötök az érzékelővel egy 1k-s trimmert és hidegen beállítom? Aztán ha megvan a jó érték cserélem fixre. A rámázgált 1.7 TD feliratot nézve az elektronika már cserés volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Amit eddig tudok: - Az izzítóelektronika működik, ha leveszem a jeladó madzagját rendben teszi a dolgát. - A jeladó hidegen 900 ohm körüli, melegen 0,06xxx Előfordulhat, hogy valamiért elment az elektronikán az a határ ahol kapcsolnia kéne? Esetleg lehet-e megoldás, ha sorba kötök az érzékelővel egy 1k-s trimmert és hidegen beállítom? Aztán ha megvan a jó érték cserélem fixre. A rámázgált 1.7 TD feliratot nézve az elektronika már cserés volt.... Mi az a 0,06xxx? meg lehet próbálni sorbakötni vele egy ellenállást. Leginkább egy másik Isuzu tulajjal kéne megbeszélni, hogy mérje meg ő is, mekkora az ellenállása annak a gombának, lehet az a hibás, és azt azért nem olyan drága cserélni gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Halisztok :lol: Fiúk... mi lehet a gond? a kormányburkolat alól az irányjelző kapcsolója felől jön a füst, melegszik... DE csak akkor ha a világítást ráadom.... :devlish: Szerintetek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Mi az a 0,06xxx? meg lehet próbálni sorbakötni vele egy ellenállást. Leginkább egy másik Isuzu tulajjal kéne megbeszélni, hogy mérje meg ő is, mekkora az ellenállása annak a gombának, lehet az a hibás, és azt azért nem olyan drága cserélni gondolom. Gyakorlatilag 0 az ellenállása. Ez sztem így van jól, mert a rajz is hőkapcsolót jelez, nem termisztort. Megpróbálok keresni valakit a vekisek közül... Ha letelik az ügyelet kiveszem az elektronikát, hátha találok benne valami elpukkant alkatrészt. :devlish: Halisztok :lol: Fiúk... mi lehet a gond? a kormányburkolat alól az irányjelző kapcsolója felől jön a füst, melegszik... DE csak akkor ha a világítást ráadom.... :lol: Szerintetek??? Elszállt a bajusz kapcsolód.....csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Gyakorlatilag 0 az ellenállása. Ez sztem így van jól, mert a rajz is hőkapcsolót jelez, nem termisztort. Megpróbálok keresni valakit a vekisek közül... Ha letelik az ügyelet kiveszem az elektronikát, hátha találok benne valami elpukkant alkatrészt. :devlish: Elszállt a bajusz kapcsolód.....csere De attól még kapcsolja az indexet, meg a fénykürtöt... Tuti hogy csere? Vagy ez a normális, hogy így purcan ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 De attól még kapcsolja az indexet, meg a fénykürtöt... Tuti hogy csere? :devlish: Az a része melegedett el ami a lámpákat kapcsolgatja. Megpróbálhatod szétkapni, de amikor nálam ilyen gond volt már belemelegedtek az érintkezők a műanyagba.... Sztem egyszerűbb kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Az a része melegedett el ami a lámpákat kapcsolgatja. Megpróbálhatod szétkapni, de amikor nálam ilyen gond volt már belemelegedtek az érintkezők a műanyagba.... Sztem egyszerűbb kicserélni. Persze, hát szerelgetni nem fogom, akkor cserés a dolog. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kicsi87 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 16,5 cm-es hangszórót tudsz beletenni távtartóval! a gyári már távtartóval van berakva. Anélkül a hangszóró mágnese beleér az üvegbe, ha lehúzod az ablakot! Először is köszönöm a hasznos infót! VAn még további kérdésem is. http://www.audiosystem.mobildata.hu/index....t&Itemid=62 Ezzel beépíthető szerinted? Vmint tudsz e konkrét, jó minőségű hangszórókat javasolni? Köszi Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Először is köszönöm a hasznos infót! VAn még további kérdésem is. http://www.audiosystem.mobildata.hu/index....t&Itemid=62 Ezzel beépíthető szerinted? Vmint tudsz e konkrét, jó minőségű hangszórókat javasolni? Köszi Üdv Nekem ilyenek a tartókeretek a csomagtartóajtóban ( caravan ) Jóminőségű... Blaupunkt? A gyári hangszórók is blaupunkt márkájúak :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts