Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az nemlehet, mert az egyvezetékes fent van a szívótoroknál. Szerintem inkább olajgomba.

És az mit csinál az olaj gomba?:devlish: én is inkább arra hajaztam:D valami olajos témára csak gondoltam az a karterba lenne. Nem akartam hülyeséget írni bár úgy látom így is sikerült:D

De a főtengely jeladó az nem az SE-nél van? az ékszíj tárcsa alatt az a fogaskerék? AZ nz-nél nincs. Max ha DIS-es a gyújtás de az meg nem nz:D vagy FENETUDJA

Elküldve
És az mit csinál az olaj gomba?:lol: én is inkább arra hajaztam:D valami olajos témára csak gondoltam az a karterba lenne. Nem akartam hülyeséget írni bár úgy látom így is sikerült:D

De a főtengely jeladó az nem az SE-nél van? az ékszíj tárcsa alatt az a fogaskerék? AZ nz-nél nincs. Max ha DIS-es a gyújtás de az meg nem nz:D vagy FENETUDJA

Hát gondolom az olajnyomás lámpicsot vezérli, de nem 100% hogy az van a képen, én sem akarok hülyeséget írni, várjuk meg amíg jön valaki okosabb. :devlish:

Elküldve
Hát gondolom az olajnyomás lámpicsot vezérli, de nem 100% hogy az van a képen, én sem akarok hülyeséget írni, várjuk meg amíg jön valaki okosabb. :devlish:

Az :lol:

Elküldve
Annak a kis fekete vacaknak a száma kéne ami a piros karikában van!

Bár ránézésre ez nem fix kódos, így a taníthatók kilőve.

Ha tudod milyen típusú riasztó van benne lehet venni távirányítót külön is.

Még egy lehetőség, hogy a két nyomógombot felcseréled benne (kiforrasztod őket és a jót teszed a rossz helyére)

Esetleg ha nagyon muszáj gyárthatok másik távot neked, de ha ehhez az ic-hez kell igazítani az sokba lesz, akkor egyszerűbb új riasztót betenni, 10000 Ft-ért már egész jókat lehet kapni.

Hello Brekeke!

Köszi a segitséget.

A nyomógombok felcserélésével már próbálkoztam, de én nem vagyok képes olyan profi módon beforrasztani a helyére, a nyákot meg nem akarom szétégetni a forrasztóval... Ugyhogy a forrasztást inkább nem eroltettem.

A kis fekete vacakra a következo van irva (nagyon apro betukkel, és halványan): HCS200/SN0019 3KQ

Valoszinuleg felveszem majd a kontaktot a tavadossal, hatha tud valami okosat.

Elküldve
Nyomásmérőt?

Aham.

KMGY-s nyomásmérő és kapcsoló.

0,5bar alatt kapcsol.

A gyárit nem tudod hol kapcsol?

Már csak az olajhőfokot nem tudom hova kellene betekerni...

Elküldve
Aham.

KMGY-s nyomásmérő és kapcsoló.

0,5bar alatt kapcsol.

A gyárit nem tudod hol kapcsol?

Már csak az olajhőfokot nem tudom hova kellene betekerni...

0,3-0,55bar.

Azt valahova olyan helyre, ahol áramlik az olaj.

Elküldve
Hello Brekeke!

Köszi a segitséget.

A nyomógombok felcserélésével már próbálkoztam, de én nem vagyok képes olyan profi módon beforrasztani a helyére, a nyákot meg nem akarom szétégetni a forrasztóval... Ugyhogy a forrasztást inkább nem eroltettem.

A kis fekete vacakra a következo van irva (nagyon apro betukkel, és halványan): HCS200/SN0019 3KQ

Valoszinuleg felveszem majd a kontaktot a tavadossal, hatha tud valami okosat.

Bassszzz.....ugrókódos....ráadásul egyedileg programozható. :devlish:

Marad a másik táv vásárlás vagy építhetünk helyette másikat, de ahhoz kell ennek az ic-je...

Elküldve
könnyű az olajkályhások élete , csak tankolnak és tankolnak ... :lol:

De milyen ritkán. :lol: :lol:

Télen meg izzítanak, és izzítanak, és izzítanak. :devlish:

Igen, izzítunk, mert azt egyszerűbb mint hibakódot villogtatni. :lol: ;)

Elküldve
Bassszzz.....ugrókódos....ráadásul egyedileg programozható. :lol:

Marad a másik táv vásárlás vagy építhetünk helyette másikat, de ahhoz kell ennek az ic-je...

Szerintem kár vele kínlódni! 10ért már vesz egy komplett riasztókészletet 2 távirányítóval.

(mert ha ezt meg is bütykölnétek, akkor is csak egy db maradna, és az egy idő után megint bemondja majd z unalmast... (ahogy az lenni szokott! :devlish: )

Elküldve
Igen, izzítunk, mert azt egyszerűbb mint hibakódot villogtatni. :lol: ;)

Jó gyertya kell, meg mondjuk egy kis kompresszió sem árt! :devlish:

(a télen elég gáz volt azért a -25ben erdélyben. :lol: :lol: De a benzinesek is nehezebben indultak. (no mondjuk nem annyira, mint a diesel :lol: )

Elküldve

Üdv mindenkinek!!

Elektromos ablakot szeretnék beszerelni c16nz 93-as astrámba.

Megvan a mechanika, kapcsolók és a kábelköteg a csatlakozóval a végén ami az ajtókbann van.

A kérdésem az lenne, hogy honnan vigyek áramot és hogy kössem össze a két oldalt.

Ha valaki tudja, hogy melyik szinü vezeték mire szolgál vagy van kapcsolási rajza azzal sokat segítene, mert sejtelmem sincs, hogy mit hova kössek.

Előre is köszönöm!!

Elküldve

Sziasztok !

ECU-t szeretnék cserélni a kocsiban.

Megvan az "új " ECU, és a hozzávaló immos kulcs.

A gyújtáskapcsoló cseréje nélkül is üzembe lehet helyezni az új computert ?

Elküldve
Sziasztok !

ECU-t szeretnék cserélni a kocsiban.

Megvan az "új " ECU, és a hozzávaló immos kulcs.

A gyújtáskapcsoló cseréje nélkül is üzembe lehet helyezni az új computert ?

Nem fog elindulni az autó.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.