Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 11.9 Kiugró elakadásjelző javítása: Vegyél másikat. :D :D És ne a drágábbikat, mert én először azt vettem, és bírta fél évig. Utána megint egy drágábbikat, az is kb. fél évig, aztán mondom ha ez ilyen fogyóeszköz, akkor költ rá többet a tököm, kapta az óccsót. Az már egy éve jó :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tope84 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 A 47 szerintem inkább '47 Linear exhaust gas re-circulation (EGR) position' Tehát AGR szelep lesz. Van neki topicja. :) Innen nézem. (GM-Multec, bár nincs F Astra,csak X16XEL B veki)) Kösz a segítséget. Számomra nem volt egyértelmű, hogy melyik hibakód-listából nézzem(bár még most se teljesen),mert az astra tipusoknák nem ír x16xel-t, csak a vectránál. De akkor valószínű azt kell nézni. És ha valóban EGR, akkor azt az én esetemben lemezeléssel kell megoldani? Ugyanis nézegettem már a fórumon ezt a témát, de itt is eltérőeket írtak, mind a lezárásáról és arról is, hogy hol van az EGR. Mert ha jól néztem nekem pl abszolút jó helyen van, az olajbeöntő nyílás előtt durván a kipufogóleömlők fölött, de majd próbálok egy képet beszúrni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Kösz a segítséget. Számomra nem volt egyértelmű, hogy melyik hibakód-listából nézzem(bár még most se teljesen),mert az astra tipusoknák nem ír x16xel-t, csak a vectránál. De akkor valószínű azt kell nézni. És ha valóban EGR, akkor azt az én esetemben lemezeléssel kell megoldani? Ugyanis nézegettem már a fórumon ezt a témát, de itt is eltérőeket írtak, mind a lezárásáról és arról is, hogy hol van az EGR. Mert ha jól néztem nekem pl abszolút jó helyen van, az olajbeöntő nyílás előtt durván a kipufogóleömlők fölött, de majd próbálok egy képet beszúrni. Az a szekunder levegő szelepe. Az EGR hátul van a beömlőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 11.9 Kiugró elakadásjelző javítása: Vegyél másikat. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 :) Nekem 1 darab dróttal van kitámasztva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
soliver Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Üdv mindenkinek! '99es f astrához kellene odb interfész. Találtam egyet: http://www.autodiagnosztika.eu/vmchk/pc-al...sztika-com.html csak ez a K szál dolog cserélgetős és nem tudom, hogy melyik lábra van kivezetve. Ami 'autómata' az kétszer ennyi:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Üdv mindenkinek! '99es f astrához kellene odb interfész. Találtam egyet: http://www.autodiagnosztika.eu/vmchk/pc-al...sztika-com.html csak ez a K szál dolog cserélgetős és nem tudom, hogy melyik lábra van kivezetve. Ami 'autómata' az kétszer ennyi:( Ez mire jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Van egy ritkán, kb 2-3 hetente egyszer jelentkező problémám: 3 hengerrel indul aztán 20-60 másodperc után ez elmúlik. Mivel központis az autó, így nyilván nem lehet üzemanyag gond, hanem gyújtás. Gyertyák újak, és gyáriak. Így gondoltam kimérem a gyertyakábeleket, mert ott lesz a ludas, de 7,1 - 5,2 - 2,6 - 2,1 értékeket mértem, ezek elvileg jók. Szóval fogalmam sincs mi lehet a gebasz, de mivel csak nagyon ritkán jelentkezik, nem igazán fogok tovább hibát keresgélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Van egy ritkán, kb 2-3 hetente egyszer jelentkező problémám: 3 hengerrel indul aztán 20-60 másodperc után ez elmúlik. Mivel központis az autó, így nyilván nem lehet üzemanyag gond, hanem gyújtás. Gyertyák újak, és gyáriak. Így gondoltam kimérem a gyertyakábeleket, mert ott lesz a ludas, de 7,1 - 5,2 - 2,6 - 2,1 értékeket mértem, ezek elvileg jók. Szóval fogalmam sincs mi lehet a gebasz, de mivel csak nagyon ritkán jelentkezik, nem igazán fogok tovább hibát keresgélni. Gyujtásod nem rotoros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Gyujtásod nem rotoros? Nem, DIS-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem, DIS-es. DIS kockát nem tudsz cserélni próbaképpen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 DIS kockát nem tudsz cserélni próbaképpen? Erre gondoltam én is, de elég sokáig kellene tesztelni, hiszen ritkán jön elő. :) Privimre válaszolhatnál majd valamikor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nekem van DIS kockám,ha kell cserére oda adom,a privis dolog meg érdekel,de ha ne adj isten kész lenne,hogy mikor lenne időm beépíteni...na az jó kérdés. Azt még nézd meg,hogy 1-4-es kábel biztos jó helyen van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Erre gondoltam én is, de elég sokáig kellene tesztelni, hiszen ritkán jön elő. :) Privimre válaszolhatnál majd valamikor. :D Nekem is van diskocka tarcsiban. :D valahol.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nekem van DIS kockám,ha kell cserére oda adom,a privis dolog meg érdekel,de ha ne adj isten kész lenne,hogy mikor lenne időm beépíteni...na az jó kérdés. Azt még nézd meg,hogy 1-4-es kábel biztos jó helyen van-e. Nekem is van diskocka tarcsiban. :D valahol.... :) Köszi, ha a héten még egyszer jelentkezik a hiba, akkor valamelyikőtöktől elkérem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nekem is volt ilyen problémám, és én is vettem másikat. Ám később szétszedtem, hátha javítható. Van benne egy kar, aminek a végén van egy kis csap. Ez akad meg egy pályán, mint a belső keringető gombnál is. Annyi hibája volt, hogy a kar elgörbült, és a kis csap nem ért bele a pályába. Kiegyenesítettem, és most van egy ilyen kapcsolóm tarcsiban. :) ..tudtam én, hogy jól emlékszem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibbi Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Sziasztok! Tudja valaki, hogy középkonzolon, a fűtéskapcsolóknál használt foglalat nélküli izzóknak mi lehet a típusuk? Jól gondolom, hogy T5? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Sziasztok! Tudja valaki, hogy középkonzolon, a fűtéskapcsolóknál használt foglalat nélküli izzóknak mi lehet a típusuk? Jól gondolom, hogy T5? Köszi! Tessék, a foglalat T5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibbi Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Tessék, a foglalat T5 :) Köszi, tehát valóban T5! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi91 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az F Astra-m TID kijelzőjén minden működik, a hőmérséklet-mutatót kivéve. Kiírja az órát, meg a dátumot is rendesen, de a harmadik részre ezt írja: --.-°C Lehet valami nincs / nem jól van bedugva? Mi lehet a hiba? Köszönettel: Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az F Astra-m TID kijelzőjén minden működik, a hőmérséklet-mutatót kivéve. Kiírja az órát, meg a dátumot is rendesen, de a harmadik részre ezt írja: --.-°C Lehet valami nincs / nem jól van bedugva? Mi lehet a hiba? Köszönettel: Norbi Vagy megpunnyadt az érzékelője, vagy szétcsúszott a csatija. Bal oldalon van az első lökösben, kis fekete vacak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi91 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Vagy megpunnyadt az érzékelője, vagy szétcsúszott a csatija. Bal oldalon van az első lökösben, kis fekete vacak De jó helyre rakták... :-) Csatlakozóját ma úgyis megnézem, azt remélem csak ott van baja. Köszönöm! Üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Az angel eyes közül melyik a legjobb? Az FK,Sonar vagy Dectane Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Az angel eyes közül melyik a legjobb? Az FK,Sonar vagy Dectane :) :) :D Talán az FK, mert annak üveg a búrája. De abból is szerencse kérdése, hogy milyen darabot kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
soliver Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Ez mire jó? :) Soros diagnosztikára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts