zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Megvan amit kerestem ezzel pont a nap végére,keringető kapcsoló /kis karika/ezzel minden ok,amúgy meg holnap veszek 2 w-os izzót a km-órába remélem ezzel erősebb lesz a fénye. :lol: Nálunk a hypertecsóban láttam talán 2.5Wattosakat. Olyan 400Ft/2db-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 TUNGSRAM Itt nézz szét! Én autósboltban vettem ilyesmi áron. :lol: Szerintem van mindegyikben :) Szerk.: 1,2 W-os 70 Ft 2 W-os 155 Ft Nekem a fűtésboxban 1,2 W-osak vannak. Lehet érdemes lenne cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nekem a fűtésboxban 1,2 W-osak vannak. Lehet érdemes lenne cserélni. Nekem szinte hónapok alatt feketedtek, ezért ha legközelebb cserélnem kell autómatikusan led megy a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 A fehérben tök sötét volt a középkonzol, kicseréltem őket egy 3óra alatt, rá 1 hétre elkelt az autó... Na most az ezüstben sem jobb a helyzet, középen vagy 2 szintén zenész, de a múltkor vettem 10darabot. Biztos ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nekem szinte hónapok alatt feketedtek, ezért ha legközelebb cserélnem kell autómatikusan led megy a helyére. Mértél már töltőfeszültséget? Nem lehet, hogy amiatt feketednek az égők? Vagy azért mert azt is tecsóban vetted és nem jófajta tungsramot? Amúgy elég elcseszett megoldás ez, hogy a középkonzol világítás gyújtáson mindíg világít és nem csak ha felkapcsolod a fényszórókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mértél már töltőfeszültséget? Nem lehet, hogy amiatt feketednek az égők? Vagy azért mert azt is tecsóban vetted és nem jófajta tungsramot? Amúgy elég elcseszett megoldás ez, hogy a középkonzol világítás gyújtáson mindíg világít és nem csak ha felkapcsolod a fényszórókat. Egy kis mókolás, egy két plusz madzag, aztán már a világítással is kapcsolható. Egész jó ötletet adtál. Szerintem majd meg is próbálom bemókolni a világításkapcsolóba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mértél már töltőfeszültséget? Nem lehet, hogy amiatt feketednek az égők? Vagy azért mert azt is tecsóban vetted és nem jófajta tungsramot? Amúgy elég elcseszett megoldás ez, hogy a középkonzol világítás gyújtáson mindíg világít és nem csak ha felkapcsolod a fényszórókat. Egy kis mókolás, egy két plusz madzag, aztán már a világítással is kapcsolható. Egész jó ötletet adtál. Szerintem majd meg is próbálom bemókolni a világításkapcsolóba. ;) Engem jobban idegesít az hogy úgygondolja a TID hogy fényszórót csak sötétben használ az ember, és világításkapcsolásra, helyből lehúzza a TID fényerejét... :) Ezt a "tudást" iktatta már ki valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Engem jobban idegesít az hogy úgygondolja a TID hogy fényszórót csak sötétben használ az ember, és világításkapcsolásra, helyből lehúzza a TID fényerejét... :) Ezt a "tudást" iktatta már ki valaki? :lol: De sötétben meg kisüti a szemet. Legalábbis MID-nek van fényereje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 De sötétben meg kisüti a szemet. Legalábbis MID-nek van fényereje. A TID nem vészes, meg amikor be-LED-eztem akkor eléggé változott a fény-szórása. Kipróbáltam, lekapcsolt lámpákkal sötétben, és egyáltalán nem zavaró. Az jobban idegesít hogy napközben nehezen látom ha arra süt a nap. :lol: Gondolkozom rajta hogy visszateszem bele a piros LED-eket, mert azzal jobban látszott, csak akkor meg elég hülyén fog kinézni hogy tarka a világítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Engem jobban idegesít az hogy úgygondolja a TID hogy fényszórót csak sötétben használ az ember, és világításkapcsolásra, helyből lehúzza a TID fényerejét... :) Ezt a "tudást" iktatta már ki valaki? :lol: Engem csak az zavar egy kicsit, hogy nem veszi le a közép konzol fényerejét a szabályzó, az hogy gyújtásra világít az azért nem, mert mindig felkapcsolt lámpával megyek indítás után felkapcsol, le állítás után lekapcsol, de lehet majd egyszer átkötöm. Egyébként szerintem ki lehet kötni, ha két helyre kap világítástól +-ot akkor az egyik a felkapcsolásos fényerő csökkentés a másik meg a szabályzott, de ez nem biztos, csak tipp (ha nekem kéne ilyet kitalálnom, akkor én így oldanám meg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mértél már töltőfeszültséget? Nem lehet, hogy amiatt feketednek az égők? Vagy azért mert azt is tecsóban vetted és nem jófajta tungsramot? Amúgy elég elcseszett megoldás ez, hogy a középkonzol világítás gyújtáson mindíg világít és nem csak ha felkapcsolod a fényszórókat. Autósboltban vettem izzókat hozzá, egyszer mértem töltést, akkor nem volt baj vele. Szerintem simán az izzók voltak gagyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szAstra Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, hátha tudtok segíteni:) Nekem az F-es astrámban a gyári kazettás lejátszó van, és amikor bekapcsolom kivillan egy pillanatra a CODE felirat és utána megsem mukan :lol: Ha valaki tudna segíteni hogy mit tudnék csinálni vele légyszíves írjon! előre is köszönöm, üdv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, hátha tudtok segíteni:) Nekem az F-es astrámban a gyári kazettás lejátszó van, és amikor bekapcsolom kivillan egy pillanatra a CODE felirat és utána megsem mukan :lol: Ha valaki tudna segíteni hogy mit tudnék csinálni vele légyszíves írjon! előre is köszönöm, üdv!! Az előző tulajtól, (vagy a kis-könyvecskétől amit kaptál vagy nem kaptál az autóhoz) kérd el a rádió kódját. Csak akkor tudod bekapcsolni ha a kódot beütötted, vagy ha elmész egy opel szervízbe, és ott kiütteted a kódkérését. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Az előző tulajtól, (vagy a kis-könyvecskétől amit kaptál vagy nem kaptál az autóhoz) kérd el a rádió kódját. Csak akkor tudod bekapcsolni ha a kódot beütötted, vagy ha elmész egy opel szervízbe, és ott kiütteted a kódkérését. :) ...vagy lekéri a kódokat, mint ahogy én is tettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szereztem a géphez egy csomagtartó ajtóhoz való központizár motort. Kérdésem az, hogy vihetem-e neki a vezetékeket közvetlenül valamelyik hátsó ajtó motorjától, ezeknél is simán 2 vezeték van a motornál (a hátsó ajtóknál)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szereztem a géphez egy csomagtartó ajtóhoz való központizár motort. Kérdésem az, hogy vihetem-e neki a vezetékeket közvetlenül valamelyik hátsó ajtó motorjától, ezeknél is simán 2 vezeték van a motornál (a hátsó ajtóknál)? Igen, és a bal hátsótól vezetgettem a műanyagok alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 ...vagy lekéri a kódokat, mint ahogy én is tettem. :) Az előző tulajtól, (vagy a kis-könyvecskétől amit kaptál vagy nem kaptál az autóhoz) kérd el a rádió kódját. Csak akkor tudod bekapcsolni ha a kódot beütötted, vagy ha elmész egy opel szervízbe, és ott kiütteted a kódkérését. ;) Vagy keres az interneten programot hozzá! :P pfúj, nah, ezt nem is én mondtam... (mármint vegye meg, nehogy torrentről töltse le) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Igen, és a bal hátsótól vezetgettem a műanyagok alatt. :) Akkor én is így fogok cselekedni. Köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szereztem a géphez egy csomagtartó ajtóhoz való központizár motort. Kérdésem az, hogy vihetem-e neki a vezetékeket közvetlenül valamelyik hátsó ajtó motorjától, ezeknél is simán 2 vezeték van a motornál (a hátsó ajtóknál)? A tanksapkaajtónál nincs zárad? Az közelebb van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 A tanksapkaajtónál nincs zárad? Az közelebb van. Szerintem utólagos a KP zár, mint nekem is. :lol: És ha nincs a csomiajtónál, akkor valószínűleg nincsen a tanksapkaajtónál sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szerintem utólagos a KP zár, mint nekem is. :lol: És ha nincs a csomiajtónál, akkor valószínűleg nincsen a tanksapkaajtónál sem. :) Nekem is utólagos, de volt mindenhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nekem is utólagos, de volt mindenhol. Úgyértem hogy nem gyári... Nekem csak a négy oldalajtóban volt.. :lol: De bevezetékezve nincs gyárilag, ha nem úgy rendelték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Úgyértem hogy nem gyári... Nekem csak a négy oldalajtóban volt.. :lol: De bevezetékezve nincs gyárilag, ha nem úgy rendelték... Gyári......nem tudom, a gyárinal lehet nyitni mindkét oldalról kulcsal a kp-zárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Gyári......nem tudom, a gyárinal lehet nyitni mindkét oldalról kulcsal a kp-zárat? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Igen. Akkor nekem is az van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts