davidka2 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 jó lett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 jó lett! :lol: Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 Mire szolgál a 2 kapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 Kettő kapcslót látok, mind a kettő szálra raktál egyet? A bizti mindegy melyik póluson van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Kettő kapcslót látok, mind a kettő szálra raktál egyet? A bizti mindegy melyik póluson van? biztosíték a + szálra van téve. A 2-kapcsoló azért van mert a pirossal lehet kapcsolni a szivargyújtót a zölddel meg lehet majd kapcsolni az erősítőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 biztosíték a + szálra van téve. A 2-kapcsoló azért van mert a pirossal lehet kapcsolni a szivargyújtót a zölddel meg lehet majd kapcsolni az erősítőt. Aham, értem már beleraktad a további bővítés lehetőségét, ügyes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 jó kis projekt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 Ha jól látom sima hangszóróvezetékkel oldottad meg igaz ? Mekkora keresztmetszetű? Én is tervezek ilyet csak a vezeték még nincs kiválasztva. Hogy 0,75-1,5 vagy 2,5mm2 legyen. De én sima villanyvezetékre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ha jól látom sima hangszóróvezetékkel oldottad meg igaz ? Mekkora keresztmetszetű? Én is tervezek ilyet csak a vezeték még nincs kiválasztva. Hogy 0,75-1,5 vagy 2,5mm2 legyen. De én sima villanyvezetékre gondoltam. a 2,5ös biztos jobban fogja bírni a terhelést,mint a többi.... terhelésfüggő. villanyvezeték jobb is rá, a szigetelése jobban bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Valószínűleg meghalt a hátsó ablaktörlő motorom :lol: :) Kérdezném, hogy tud e valaki valami alternatív magoldást a problémára, vagy van-e valakinek eladó? Meg azt is kérdezném, hogyan lehet leszedni a motorról az ablaktörlő lapátot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrzoom Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Hogy lehet a szivargyujtonal levo izzot kicserelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Hogy lehet a szivargyujtonal levo izzot kicserelni? Ha az anyósülés lábterébe befekszel, és visszanyúlsz a hamutartó mögé, akkor ki lehet tapintani. (Vagy várni amíg megtalálom róla a képet, és akkor egyszerűbb :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Valószínűleg meghalt a hátsó ablaktörlő motorom :lol: :) Kérdezném, hogy tud e valaki valami alternatív magoldást a problémára, vagy van-e valakinek eladó? Meg azt is kérdezném, hogyan lehet leszedni a motorról az ablaktörlő lapátot? kérdés az, hogy mitől halott? megszorult a tengelye?? mert ez szokásos bajuk. csavart leveszed, utána le lehez húzni, ha más nem csapágylehúzó... szét lehet szedni, kiütni a tengelyét, pucolás zsírzás, és össze nekem másfél éve van így, és még mindig gyorsabban töröl, mint mikor megvettük 4évesen a kocsit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 kérdés az, hogy mitől halott? megszorult a tengelye?? mert ez szokásos bajuk. csavart leveszed, utána le lehez húzni, ha más nem csapágylehúzó... szét lehet szedni, kiütni a tengelyét, pucolás zsírzás, és össze nekem másfél éve van így, és még mindig gyorsabban töröl, mint mikor megvettük 4évesen a kocsit :P Igen valószínű, hogy megszorult, mert amikor próbáltam szétszedni, akkor hallottam a relét kattogni. Akkor szerzek egy csapágylehúzót és nekiesek :lol: Ennél rosszabb már úgysem lehet ;) De érdekes, tavaly júliusban vettem az autót, és akkor sem működött. Aztán egyszer próbáltam és elindult, egész télen bírta, most megint leállt :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Igen valószínű, hogy megszorult, mert amikor próbáltam szétszedni, akkor hallottam a relét kattogni. Akkor szerzek egy csapágylehúzót és nekiesek :lol: Ennél rosszabb már úgysem lehet ;) De érdekes, tavaly júliusban vettem az autót, és akkor sem működött. Aztán egyszer próbáltam és elindult, egész télen bírta, most megint leállt :) ;) ha bekapcsolod, és kézzel segítesz neki, és akkor mozog,akkor 100%hogy beszorult nekem is volt, hogy egy hétre elindul, aztán megállt egy óra alatt megoldható egy satuval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 ha bekapcsolod, és kézzel segítesz neki, és akkor mozog,akkor 100%hogy beszorult nekem is volt, hogy egy hétre elindul, aztán megállt egy óra alatt megoldható egy satuval Igen, mozgott amikor rásegítettem. Néztem a motort is és úgy láttam, hogy nem csavarral van összerakva, hanem szegeccsel :lol: Ha ezeket lefúrom, milyen csavart tegyek a helyükre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Igen, mozgott amikor rásegítettem. Néztem a motort is és úgy láttam, hogy nem csavarral van összerakva, hanem szegeccsel :lol: Ha ezeket lefúrom, milyen csavart tegyek a helyükre? 2.5-est vagy 3-ast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Igen, mozgott amikor rásegítettem. Néztem a motort is és úgy láttam, hogy nem csavarral van összerakva, hanem szegeccsel :lol: Ha ezeket lefúrom, milyen csavart tegyek a helyükre? mi kifurtuk a hzta, és átmenővel csináltuk meg vékony hosszú csavarok ezért nem árt a satu. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 mi kifurtuk a hzta, és átmenővel csináltuk meg vékony hosszú csavarok ezért nem árt a satu. :) És a satu minek is kell?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 És a satu minek is kell?? :lol: kb 2cm az a ház, azt átt kell fúrnivagy 5x de ha megályvör vagy akkor egyik kezeddel fogod, másikkal fúrod :) de nem kell, hanem nem árt. ezt írtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 kb 2cm az a ház, azt átt kell fúrnivagy 5x de ha megályvör vagy akkor egyik kezeddel fogod, másikkal fúrod :) de nem kell, hanem nem árt. ezt írtam ;) Igen most, hogy mondod, tényleg elég vékony a ház :lol: Értem most már ;) Kösz a tippet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Igen most, hogy mondod, tényleg elég vékony a ház :lol: Értem most már ;) Kösz a tippet ;) nm :) nem árt ha van több vékony fúród is, nekem eltört vagy kettő, mire készlettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 nm ;) nem árt ha van több vékony fúród is, nekem eltört vagy kettő, mire készlettem. Najah ;) Aki nem tudja megélezni :) Gondolom alig akart vinni aztán nyomtad neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ha jól látom sima hangszóróvezetékkel oldottad meg igaz ? Mekkora keresztmetszetű? Én is tervezek ilyet csak a vezeték még nincs kiválasztva. Hogy 0,75-1,5 vagy 2,5mm2 legyen. De én sima villanyvezetékre gondoltam. sima 1,5 -es hangszóró vezetéket használtam erre a célra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts