davidka2 Elküldve Március3, 2010 Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728
astrásgyerek Elküldve Március3, 2010 Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 jó lett! :lol:
invictus Elküldve Március3, 2010 Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 Mire szolgál a 2 kapcsoló?
zotya975 Elküldve Március3, 2010 Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 Kettő kapcslót látok, mind a kettő szálra raktál egyet? A bizti mindegy melyik póluson van?
davidka2 Elküldve Március3, 2010 Elküldve Március3, 2010 Kettő kapcslót látok, mind a kettő szálra raktál egyet? A bizti mindegy melyik póluson van? biztosíték a + szálra van téve. A 2-kapcsoló azért van mert a pirossal lehet kapcsolni a szivargyújtót a zölddel meg lehet majd kapcsolni az erősítőt.
zotya975 Elküldve Március3, 2010 Elküldve Március3, 2010 biztosíték a + szálra van téve. A 2-kapcsoló azért van mert a pirossal lehet kapcsolni a szivargyújtót a zölddel meg lehet majd kapcsolni az erősítőt. Aham, értem már beleraktad a további bővítés lehetőségét, ügyes. :lol:
Novy Elküldve Március3, 2010 Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 jó kis projekt :lol:
Hjoe Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Elkészült a szivargyújtó aljzat köszönöm mindenki türelmét és segítségét! Itt vannak a munka menetéről és a végeredményről képek. http://davidka2.xfree.hu/182728 Ha jól látom sima hangszóróvezetékkel oldottad meg igaz ? Mekkora keresztmetszetű? Én is tervezek ilyet csak a vezeték még nincs kiválasztva. Hogy 0,75-1,5 vagy 2,5mm2 legyen. De én sima villanyvezetékre gondoltam.
Novy Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Ha jól látom sima hangszóróvezetékkel oldottad meg igaz ? Mekkora keresztmetszetű? Én is tervezek ilyet csak a vezeték még nincs kiválasztva. Hogy 0,75-1,5 vagy 2,5mm2 legyen. De én sima villanyvezetékre gondoltam. a 2,5ös biztos jobban fogja bírni a terhelést,mint a többi.... terhelésfüggő. villanyvezeték jobb is rá, a szigetelése jobban bírja.
Atys Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Valószínűleg meghalt a hátsó ablaktörlő motorom :lol: :) Kérdezném, hogy tud e valaki valami alternatív magoldást a problémára, vagy van-e valakinek eladó? Meg azt is kérdezném, hogyan lehet leszedni a motorról az ablaktörlő lapátot?
mrzoom Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Hogy lehet a szivargyujtonal levo izzot kicserelni?
Dáwid Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Hogy lehet a szivargyujtonal levo izzot kicserelni? Ha az anyósülés lábterébe befekszel, és visszanyúlsz a hamutartó mögé, akkor ki lehet tapintani. (Vagy várni amíg megtalálom róla a képet, és akkor egyszerűbb :lol: )
Novy Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Sziasztok! Valószínűleg meghalt a hátsó ablaktörlő motorom :lol: :) Kérdezném, hogy tud e valaki valami alternatív magoldást a problémára, vagy van-e valakinek eladó? Meg azt is kérdezném, hogyan lehet leszedni a motorról az ablaktörlő lapátot? kérdés az, hogy mitől halott? megszorult a tengelye?? mert ez szokásos bajuk. csavart leveszed, utána le lehez húzni, ha más nem csapágylehúzó... szét lehet szedni, kiütni a tengelyét, pucolás zsírzás, és össze nekem másfél éve van így, és még mindig gyorsabban töröl, mint mikor megvettük 4évesen a kocsit ;)
Atys Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 kérdés az, hogy mitől halott? megszorult a tengelye?? mert ez szokásos bajuk. csavart leveszed, utána le lehez húzni, ha más nem csapágylehúzó... szét lehet szedni, kiütni a tengelyét, pucolás zsírzás, és össze nekem másfél éve van így, és még mindig gyorsabban töröl, mint mikor megvettük 4évesen a kocsit :P Igen valószínű, hogy megszorult, mert amikor próbáltam szétszedni, akkor hallottam a relét kattogni. Akkor szerzek egy csapágylehúzót és nekiesek :lol: Ennél rosszabb már úgysem lehet ;) De érdekes, tavaly júliusban vettem az autót, és akkor sem működött. Aztán egyszer próbáltam és elindult, egész télen bírta, most megint leállt :) ;)
Novy Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Igen valószínű, hogy megszorult, mert amikor próbáltam szétszedni, akkor hallottam a relét kattogni. Akkor szerzek egy csapágylehúzót és nekiesek :lol: Ennél rosszabb már úgysem lehet ;) De érdekes, tavaly júliusban vettem az autót, és akkor sem működött. Aztán egyszer próbáltam és elindult, egész télen bírta, most megint leállt :) ;) ha bekapcsolod, és kézzel segítesz neki, és akkor mozog,akkor 100%hogy beszorult nekem is volt, hogy egy hétre elindul, aztán megállt egy óra alatt megoldható egy satuval
Atys Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 ha bekapcsolod, és kézzel segítesz neki, és akkor mozog,akkor 100%hogy beszorult nekem is volt, hogy egy hétre elindul, aztán megállt egy óra alatt megoldható egy satuval Igen, mozgott amikor rásegítettem. Néztem a motort is és úgy láttam, hogy nem csavarral van összerakva, hanem szegeccsel :lol: Ha ezeket lefúrom, milyen csavart tegyek a helyükre?
FPepe Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Igen, mozgott amikor rásegítettem. Néztem a motort is és úgy láttam, hogy nem csavarral van összerakva, hanem szegeccsel :lol: Ha ezeket lefúrom, milyen csavart tegyek a helyükre? 2.5-est vagy 3-ast.
Novy Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Igen, mozgott amikor rásegítettem. Néztem a motort is és úgy láttam, hogy nem csavarral van összerakva, hanem szegeccsel :lol: Ha ezeket lefúrom, milyen csavart tegyek a helyükre? mi kifurtuk a hzta, és átmenővel csináltuk meg vékony hosszú csavarok ezért nem árt a satu. :)
Atys Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 mi kifurtuk a hzta, és átmenővel csináltuk meg vékony hosszú csavarok ezért nem árt a satu. :) És a satu minek is kell?? :lol:
Novy Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 És a satu minek is kell?? :lol: kb 2cm az a ház, azt átt kell fúrnivagy 5x de ha megályvör vagy akkor egyik kezeddel fogod, másikkal fúrod :) de nem kell, hanem nem árt. ezt írtam ;)
Atys Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 kb 2cm az a ház, azt átt kell fúrnivagy 5x de ha megályvör vagy akkor egyik kezeddel fogod, másikkal fúrod :) de nem kell, hanem nem árt. ezt írtam ;) Igen most, hogy mondod, tényleg elég vékony a ház :lol: Értem most már ;) Kösz a tippet :P
Novy Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Igen most, hogy mondod, tényleg elég vékony a ház :lol: Értem most már ;) Kösz a tippet ;) nm :) nem árt ha van több vékony fúród is, nekem eltört vagy kettő, mire készlettem.
m_petya Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 nm ;) nem árt ha van több vékony fúród is, nekem eltört vagy kettő, mire készlettem. Najah ;) Aki nem tudja megélezni :) Gondolom alig akart vinni aztán nyomtad neki :lol:
davidka2 Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Ha jól látom sima hangszóróvezetékkel oldottad meg igaz ? Mekkora keresztmetszetű? Én is tervezek ilyet csak a vezeték még nincs kiválasztva. Hogy 0,75-1,5 vagy 2,5mm2 legyen. De én sima villanyvezetékre gondoltam. sima 1,5 -es hangszóró vezetéket használtam erre a célra.
Recommended Posts