frecsume Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 ez a dieselé ez meg a benzinesé vagy jobb ha egyből ilyet raksz bele :lol: :lol: Ha jól tudom a benzineseké 6-7000 közt piros, a diesel meg 5-6000 közt (persze nagyobb mooroknál eltérő lehet) és a W szám kell egyezzen (km óra mutató bal alsó sarkában van, pl W=1111) Szerk.: (aláírásodba beírhatnád milyen autód is van pontosan.. csak hogy könnyebben azonosítshassuk) az tetszene nekem is d sajna életembe nem láttam olyan autot amibe ilyen lett volna pedig van egy ismerősöm aki német autó alkatrészekkel foglalkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 az tetszene nekem is d sajna életembe nem láttam olyan autot amibe ilyen lett volna pedig van egy ismerősöm aki német autó alkatrészekkel foglalkozik. nézz szét használtauton, és mondjuk idősebb astrákat nézz, esetleg gsiket, vagy nagyblokkosakat... azokban szokott lenni általábna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 az tetszene nekem is d sajna életembe nem láttam olyan autot amibe ilyen lett volna pedig van egy ismerősöm aki német autó alkatrészekkel foglalkozik. én ezeket találtam eddig 1.kép 2.kép 3.kép de nekem inkább EZ jön be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 én ezeket találtam eddig 1.kép 2.kép 3.kép de nekem inkább EZ jön be :lol: Az első meg a hármas ugyan az, csak unalmamban megfotosoppótam kékre mert úgy jobban tetszik és újra belinkeltem :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Az első meg a hármas ugyan az, csak unalmamban megfotosoppótam kékre mert úgy jobban tetszik és újra belinkeltem :( :lol: :D hja, tudom, de így változatosabb :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 hja, tudom, de így változatosabb :lol: :D :lol: :( :D Így többnek látszik. Értemén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 :lol: :D :D Így többnek látszik. Értemén :D de nekem akkor is EZ jön be :lol: ezen a km számláló is digitális... ha a másikon is az lenne, akkor az is tetszene :( ha digitális, legyen digitális :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 de nekem akkor is EZ jön be :lol: ezen a km számláló is digitális... ha a másikon is az lenne, akkor az is tetszene :lol: ha digitális, legyen digitális :( Azért azt egyszerűbb beállítani a valós óraállásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Azért azt egyszerűbb beállítani a valós óraállásra :lol: mondjuk ez igaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Bosch generátor esetén a diódahíd hogy megy??? Forrasztani kell?? Eddig olyanokkal találkoztam(persze mind renault), hogy szét kellett bontani és az állórész kivezetéseire rá volt forrasztva a diódahíd, pontosabban nem forrasztva, hanem préselve. Szóval nálunk bosch esetén hogy van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Bosch generátor esetén a diódahíd hogy megy??? Forrasztani kell?? Eddig olyanokkal találkoztam(persze mind renault), hogy szét kellett bontani és az állórész kivezetéseire rá volt forrasztva a diódahíd, pontosabban nem forrasztva, hanem préselve. Szóval nálunk bosch esetén hogy van? A hogyan csináld szerint le kell forrasztani az állórészről szétszereléskor. Gondolom ez a gyári-bosch-generátorra írják. Meg azt írják, hogy fogóval meg kell fogni őket, elvezetni a hőt, mert védeni kell őket a túlhevüléstől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 A hogyan csináld szerint le kell forrasztani az állórészről szétszereléskor. Gondolom ez a gyári-bosch-generátorra írják. Meg azt írják, hogy fogóval meg kell fogni őket, elvezetni a hőt, mert védeni kell őket a túlhevüléstől. akkor olyan, mint a rönőkbe a delco is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 akkor olyan, mint a rönőkbe a delco is :lol: Most miért, egy forrasztás mióta gond neked? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Most miért, egy forrasztás mióta gond neked? :lol: számszerint is több, meg egy picit komolyabb forraztás kell oda, mint egy panelre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 számszerint is több, meg egy picit komolyabb forraztás kell oda, mint egy panelre :lol: Amit én láttam szétszedve azon a diódahíd egyben volt, be volt öntve valamivel, csak komlpetten lehetett cserélni. Max. erősebb páka kell hozzá nem? Ami nekem van praktikeres simán forrasztottam vele a 2.5-ös hangfalkábelt is. Duplán összesodorva , tehát már 5mm2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Amit én láttam szétszedve azon a diódahíd egyben volt, be volt öntve valamivel, csak komlpetten lehetett cserélni. Max. erősebb páka kell hozzá nem? Ami nekem van praktikeres simán forrasztottam vele a 2.5-ös hangfalkábelt is. Duplán összesodorva , tehát már 5mm2. :lol: keményebb a generátorba használt forrasz anyag több olmot ónt tartalmaz, nehezebben olvad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 több olmot ónt tartalmaz, nehezebben olvad. Most akkor melyikből van több benne? Mert a lágyforrasz anyaga az kb. 65%-75%-a ón,a többi ólom. Egy nagyobb teljesítményű páka (pl 300W-os bádogos)simán megolvasztja ezt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Most akkor melyikből van több benne? Mert a lágyforrasz anyaga az kb. 65%-75%-a ón,a többi ólom. Egy nagyobb teljesítményű páka (pl 300W-os bádogos)simán megolvasztja ezt is. ja igen mi is egy elég izmossal hadakoztunk vele, mire megengedett. ólom ón olom.. ezüstöt is tartalmaz nem? vagy az csak ilyen finomtechnikásba van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ja igen mi is egy elég izmossal hadakoztunk vele, mire megengedett. ólom ón olom.. ezüstöt is tartalmaz nem? vagy az csak ilyen finomtechnikásba van? Szerintem a sima mezei forrasztóónban nincs ezüst, legalábbis nem számottevő, ahhoz nem elég drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Jó a mezei is ha nincs más, de amugy : S-SN97% Cu3% az igazi oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 ha az én imo-s kocsimba beteszek egy nem imos ecut akkor mi a hézag? be fog egyáltalán indulni, vagy ki kell iktatni az imo dolgait és csak úgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Üdv!! Látatok már ilyet, vajonn mi lehet?? C16NZ 92-es. A müszerfalban találtam rá. Egy kötegenn van a müszerfal két csatlakozójával, kontakttal stb. http://kepfeltoltes.hu/view/100222/2763428...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Üdv!! Látatok már ilyet, vajonn mi lehet?? C16NZ 92-es. A müszerfalban találtam rá. Egy kötegenn van a müszerfal két csatlakozójával, kontakttal stb. http://kepfeltoltes.hu/view/100222/2763428...ltoltes.hu_.jpg fényszóró magasságállítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 fényszóró magasságállítás? Azt kizárnám, mert az már a helyén van. Valami más kell, hogy legyen, csak nem tudom, hogy mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 fényszóró magasságállítás? Arra csak 4 vezeték megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts