Dark_Errant Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 A 92'es C14NZ motoros gyujtaskapcsolaja "nem tudja" nekem ezt a funkciot, probaltam atkotni, nem megy, nincs erintkezo kivezetve erre az allasra ez az auto Portugaliaban keszult Viszont az idot, datumot homersekletet mutato "ize" kap olyankor valahonnan tapot... ( mi annak a neve? :lol: ) Lehet amelle, arra lehetne kotni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Viszont az idot, datumot homersekletet mutato "ize" kap olyankor valahonnan tapot... ( mi annak a neve? :lol: ) Lehet amelle, arra lehetne kotni? en ugy oldottam meg, hogy a gyujtaskapcsoloval vezerelt +12-ot kiszedtem a csatlakozobol (nem levagtam), aztan egy masik csatlakozobol kivettem egy sarut, es atkotottem a fix 12-voltot, sajnos kezzel kell kapcsolgatni a radiot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 hy! olyan kérdésem lenne hogy ha én akarok az autómba forulatszámmérőt de nem eredeti panelt hanem egy külön órát annak mi a beszerlésének a folyamata vagy megoldható e? bonyodalmak nélkül:):lol: ??? Köszöntem..xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 hy! olyan kérdésem lenne hogy ha én akarok az autómba forulatszámmérőt de nem eredeti panelt hanem egy külön órát annak mi a beszerlésének a folyamata vagy megoldható e? bonyodalmak nélkül:):lol: ??? Köszöntem..xD pl 6500 ft egy ilyen Bontóból meg veszel 8-10ezerért eredeti komplett műszeregységet... miért univerzálisat akarsz? :lol: amúgy megoldható, általában mellékelni szokták a beszerelési útmutatót, -alkatrészeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 pl 6500 ft egy ilyen Bontóból meg veszel 8-10ezerért eredeti komplett műszeregységet... miért univerzálisat akarsz? :lol: amúgy megoldható, általában mellékelni szokták a beszerelési útmutatót, -alkatrészeket. egyenlőre csak keresgélek, gondolkodok..:lol: de am az univerzálist össze kell valamivelkötni és min kell átvezetni nagyjából azt nem tudod?:( egyáltalán bonyolultabb e mint a gyári panel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 egyenlőre csak keresgélek, gondolkodok..:D de am az univerzálist össze kell valamivelkötni és min kell átvezetni nagyjából azt nem tudod?:D egyáltalán bonyolultabb e mint a gyári panel?? a gyári (ha jól tudom) a generátorról kapja a jelet. Gondolom az univerzális is hasonló elven működhet. bonyolultabb, legalábbis a beszerelése... :( a gyárit csak megcseréled, és kész... ezt meg fúrkálhatod, kötözgetheted... :lol: Jó, azt aláírom, hogy sportosabban (tuningosabban) néz ki mint egy gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 a gyári (ha jól tudom) a generátorról kapja a jelet. Gondolom az univerzális is hasonló elven működhet. bonyolultabb, legalábbis a beszerelése... :( a gyárit csak megcseréled, és kész... ezt meg fúrkálhatod, kötözgetheted... :lol: Jó, azt aláírom, hogy sportosabban (tuningosabban) néz ki mint egy gyári :lol: jah..másik meg az hogy ha veszek egy gyárit azt talán van benne 180000 km lehet hogy hülyének néztek de azér olyat meg nem akarok,hogy azt vissza lehet állítani?...legalább annyira amennyi van benne ténylegesen????.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 a gyári (ha jól tudom) a generátorról kapja a jelet. Gondolom az univerzális is hasonló elven működhet. bonyolultabb, legalábbis a beszerelése... :( a gyárit csak megcseréled, és kész... ezt meg fúrkálhatod, kötözgetheted... :lol: Jó, azt aláírom, hogy sportosabban (tuningosabban) néz ki mint egy gyári :lol: A dizil igen. A benzines az ECU-ról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 A dizil igen. A benzines az ECU-ról. akkor azért mutatott érdekesen, amikor a donorét (C16NZ) beraktam a dízlimbe :lol: :lol: Ahogy beindítottam kivágódott a fordulatmérő a maximumon is túlra :( leállítás után ment csak vissza... (de baja nem lett, mostmár egy C14SE-ben tengeti napjait :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 jah..másik meg az hogy ha veszek egy gyárit azt talán van benne 180000 km lehet hogy hülyének néztek de azér olyat meg nem akarok,hogy azt vissza lehet állítani?...legalább annyira amennyi van benne ténylegesen????.. az eredeti km órát, amit 4db thorx csavar tart kiszeded az eredeti műszeregységből és beleteszed az "új" egységbe és kész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 az eredeti km órát, amit 4db thorx csavar tart kiszeded az eredeti műszeregységből és beleteszed az "új" egységbe és kész! :lol: Nem mindegy a gyártója sem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Nem mindegy a gyártója sem! :lol: igaz, ezért kell ugyanolyan W számú, és gyártójút vennie! de még így is jobb, mintha bebiggyesztene egy konzervesdobozt valahova :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Sziasztok! Ha sima világítás kapcsoló helyére beteszek olyat, ami van műszerfalvilágítás-erősség szabályzó is, akkor az működni is fog, vagy vmit átkell kötnöm? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Sziasztok! Ha sima világítás kapcsoló helyére beteszek olyat, ami van műszerfalvilágítás-erősség szabályzó is, akkor az működni is fog, vagy vmit átkell kötnöm? Előre is köszi Az eredetin van :lol: Azokon nincs amikbe Suzuki- kapcsolót tettek át valamiért :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Sziasztok! Ha sima világítás kapcsoló helyére beteszek olyat, ami van műszerfalvilágítás-erősség szabályzó is, akkor az működni is fog, vagy vmit átkell kötnöm? Előre is köszi beteszed, és már műxik is, benne van a kapcsolóban az ellenállás. és gyárilag meg be is van kötve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Az eredetin van :lol: Azokon nincs amikbe Suzuki- kapcsolót tettek át valamiért :( :D Hát szerintem meg nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 beteszed, és már műxik is, benne van a kapcsolóban az ellenállás. és gyárilag meg be is van kötve! Köszi a segítséget! Akkor beruházok egybe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Köszi a segítséget! Akkor beruházok egybe. :lol: ahogy nézem a képet amit felraktál... már nem is vagyok olyan biztos abban, hogy tényleg be van-e oda kötve minden szál :lol: majd lefényképezem a csatit, ha kiveszem a halványítós kapcsolómat, és akkor össze tudod majd hasonlítani a tieddel, hogy be van-e kötve minden szál! 1.kép 2.kép ezeken a képeken "tekerős" kapcsolók vannak, most vettem észre, hogy az ellenállás is különbözö (egyikben vastag menetes... a másikban meg egy nyomtatott áramkörös, az utolsóban meg nincsen egyáltalán) ezeknek a lábaknak tuti kell legyen vezetékezés, ha megvan a tiedben, akkor csak beteszed, és elvileg fog is menni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ahogy nézem a képet amit felraktál... már nem is vagyok olyan biztos abban, hogy tényleg be van-e oda kötve minden szál :lol: majd lefényképezem a csatit, ha kiveszem a halványítós kapcsolómat, és akkor össze tudod majd hasonlítani a tieddel, hogy be van-e kötve minden szál! Rendben, köszönöm a segítséget, előre is. Itt az enyém. http://www.vatera.hu/opel_astra_f_vilagita..._162183414.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Rendben, köszönöm a segítséget, előre is. Itt az enyém. http://www.vatera.hu/opel_astra_f_vilagita..._162183414.html ha megnézed a képeket amiket én is felraktam, akkor láthatod, hogy a hátulja pont olyan, szerintem be van az kötve, csak valahogy a tiedbe nem tekerős került :lol: nem tudsz valakit a közelben, akinek tekerős van? tegyétek át, egész procedúra max 2 perc :( és nyomban kiderül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Rendben, köszönöm a segítséget, előre is. Itt az enyém. http://www.vatera.hu/opel_astra_f_vilagita..._162183414.html Gyorsan lefényképeztem az enyémet. Szerintem ugyanaz. Most nézem csak, hogy itt laksz a városban. Egyszerűbb lett volna kipróbálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 szerintem 2 szál behúzásán nem kínlódtak már a németek :lol: benne van az mindben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Viszont most hogy itt a kapcsoló az asztalon, azon gondolkodtam, hogy van piros led a fiókban. És a mozgó részbe ha betenném, akkor csak a "kiválasztott" piktogramot világítaná pirosan, a többi maradna sárga. Vagy átvilágítana? Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Viszont most hogy itt a kapcsoló az asztalon, azon gondolkodtam, hogy van piros led a fiókban. És a mozgó részbe ha betenném, akkor csak a "kiválasztott" piktogramot világítaná pirosan, a többi maradna sárga. Vagy átvilágítana? Vélemény? minek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Viszont most hogy itt a kapcsoló az asztalon, azon gondolkodtam, hogy van piros led a fiókban. És a mozgó részbe ha betenném, akkor csak a "kiválasztott" piktogramot világítaná pirosan, a többi maradna sárga. Vagy átvilágítana? Vélemény? Átvilágít úgyemlékszem. Sokat szívtak vele azok a perverzek akik még azt is beledezték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts