invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Üdv emberek! Tett már valaki F astra ködlámpába(valeo H1es izzós) xenon? Na ez miért lenne hasznos? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Üdv emberek! Tett már valaki F astra ködlámpába(valeo H1es izzós) xenon? Szerintem ha nem akarod hogy kiszedjenek az autóból, és odanyomják a fejedet a ködlámpához, inkább ne tedd bele :P :D értelme nem sok van, azon kívül hogy a szembejövőnek még a fejét is átvilágítod. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 most bukkantam rá erre a képre elég érdekes ez a lámpa kapcsoló nem? nincsen rajta műszerfal fényerősség szabályzó, ilyenre gondolok (ezen van) nem is tudtam, hogy van olyan is amelyikben ez nincs benne, vagy már ez is extrának számít :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 most bukkantam rá erre a képre elég érdekes ez a lámpa kapcsoló nem? nincsen rajta műszerfal fényerősség szabályzó, ilyenre gondolok (ezen van) nem is tudtam, hogy van olyan is amelyikben ez nincs benne, vagy már ez is extrának számít :rolleyes: Ez nem extraság kérdése. Az a kapcsoló eredetileg nem ide való. Volt az Opelnek házassága a Suzukival....Agila-WagonR+ Ha megnézed ezeket a modelleket, pont olyan világításkapcsoló van bennük, amit linkeltél. Nincs rajta fényerőszabályzó, de stimmel Astrába is. Itt egy kép róla: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ez nem extraság kérdése. Az a kapcsoló eredetileg nem ide való. Volt az Opelnek házassága a Suzukival....Agila-WagonR+ Ha megnézed ezeket a modelleket, pont olyan világításkapcsoló van bennük, amit linkeltél. Nincs rajta fényerőszabályzó, de stimmel Astrába is. Itt egy kép róla:http://images.hasznaltauto.hu/1375780/3582618_2.jpg értem, csak gondoltam a totalcar-ba viszonylag eredeti autókat tesztelnek :D ezek szerint ez már cserélve volt egy hasonlóból, mint amit te is linkeltél... csak furcsa volt, hogy ilyet még sosem láttam astrában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 értem, csak gondoltam a totalcar-ba viszonylag eredeti autókat tesztelnek :D ezek szerint ez már cserélve volt egy hasonlóból, mint amit te is linkeltél... csak furcsa volt, hogy ilyet még sosem láttam astrában :rolleyes: De ha megnézed akkor ugyanazok a bajuszkapcsolók, a ködlámpa és ködfényszóró, valamint a magasságállító kapcsolói is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 De ha megnézed akkor ugyanazok a bajuszkapcsolók, a ködlámpa és ködfényszóró, valamint a magasságállító kapcsolói is. Az Ignisben is...minden :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 De ha megnézed akkor ugyanazok a bajuszkapcsolók, a ködlámpa és ködfényszóró, valamint a magasságállító kapcsolói is. ahha, rokon ignisében amikor ültem akkor csak pislogtam hogy "jéé ez is opel, bazze, az is. Na nemá', még ez is?" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 ahha, rokon ignisében amikor ültem akkor csak pislogtam hogy "jéé ez is opel, bazze, az is. Na nemá', még ez is?" :D A szutyukiban van 20% GM. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A szutyukiban van 20% GM. :rolleyes: Ami nem romlik el rajta az mind GM :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A szutyukiban van 20% GM. :D A wagonR+ - Agila részlegnél már gyanús volt Ami nem romlik el rajta az mind GM :P Megbízhatósággal szerintem nem volt baj soha. Legalábbis engem nem az zavart bennük :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen típusú gyújtógyertyát tanácsos vásárolnom x14xe motoros astrámhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen típusú gyújtógyertyát tanácsos vásárolnom x14xe motoros astrámhoz? GM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 GM Beütöttem a google-be hogy GMgyújtógyertya behozta az autómárkákat típus ccm aztán motorkód és Beru gyertyákat mutat nekem itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 GM Esetleg valami cikkszámot tudnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Esetleg valami cikkszámot tudnál? http://www.delparts.hu/index.php?choice=reszlet&id=673 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 http://www.delparts.hu/index.php?choice=reszlet&id=673 A leírás és a kép, két különböző típusú gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A leírás és a kép, két különböző típusú gyertya. Igazad van. Akkor nem tudom. :rolleyes: De a legalsó kép jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 És az NGK-ról mit gondoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 És az NGK-ról mit gondoltok? Szerintem Bosch FLR8LDCU típusú GM gyújtógyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 És az NGK-ról mit gondoltok? Volt aki próbálta,de egyenetlen alapjárat stb problémákat hozott elő,gyertyából tényleg csak gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Volt aki próbálta,de egyenetlen alapjárat stb problémákat hozott elő,gyertyából tényleg csak gyárit. Nálam 2000km után kettő elrepedt. :rolleyes: Most megint NGK van benne, de Lucas márkanév alá bújtatva. Eddig jók. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nálam 2000km után kettő elrepedt. :rolleyes: Most megint NGK van benne, de Lucas márkanév alá bújtatva. Eddig jók. :D De milyen a sima kétpólusú gyári kódja? Nemsokára cserélnem kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nálam 2000km után kettő elrepedt. :rolleyes: Most megint NGK van benne, de Lucas márkanév alá bújtatva. Eddig jók. :D Nem mondom,hogy car,csak volt aki szívott vele. Nekem gyári kétpólusú van benne,tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Volt aki próbálta,de egyenetlen alapjárat stb problémákat hozott elő,gyertyából tényleg csak gyárit. Akkor ezzel: http://www.vatera.hu/ngk_gyujtogyertya_4_d..._162070821.html nem érdemes foglalkoznom!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts