Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Üdv emberek!

Tett már valaki F astra ködlámpába(valeo H1es izzós) xenon?

Szerintem ha nem akarod hogy kiszedjenek az autóból, és odanyomják a fejedet a ködlámpához, inkább ne tedd bele :P :D értelme nem sok van, azon kívül hogy a szembejövőnek még a fejét is átvilágítod. :rolleyes:

Megosztás:

most bukkantam rá erre a képre elég érdekes ez a lámpa kapcsoló nem? nincsen rajta műszerfal fényerősség szabályzó,

ilyenre gondolok (ezen van)

nem is tudtam, hogy van olyan is amelyikben ez nincs benne, vagy már ez is extrának számít :rolleyes:

Ez nem extraság kérdése. Az a kapcsoló eredetileg nem ide való. Volt az Opelnek házassága a Suzukival....Agila-WagonR+

Ha megnézed ezeket a modelleket, pont olyan világításkapcsoló van bennük, amit linkeltél. Nincs rajta fényerőszabályzó, de stimmel Astrába is.

Itt egy kép róla:

3329292_4.jpg

Megosztás:

Ez nem extraság kérdése. Az a kapcsoló eredetileg nem ide való. Volt az Opelnek házassága a Suzukival....Agila-WagonR+

Ha megnézed ezeket a modelleket, pont olyan világításkapcsoló van bennük, amit linkeltél. Nincs rajta fényerőszabályzó, de stimmel Astrába is.

Itt egy kép róla:http://images.hasznaltauto.hu/1375780/3582618_2.jpg

értem, csak gondoltam a totalcar-ba viszonylag eredeti autókat tesztelnek :D ezek szerint ez már cserélve volt egy hasonlóból, mint amit te is linkeltél... csak furcsa volt, hogy ilyet még sosem láttam astrában :rolleyes:

Megosztás:

értem, csak gondoltam a totalcar-ba viszonylag eredeti autókat tesztelnek :D ezek szerint ez már cserélve volt egy hasonlóból, mint amit te is linkeltél... csak furcsa volt, hogy ilyet még sosem láttam astrában :rolleyes:

De ha megnézed akkor ugyanazok a bajuszkapcsolók, a ködlámpa és ködfényszóró, valamint a magasságállító kapcsolói is.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.