Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Mi se hobbiból feszültünk hátra teljesen az ülésbe haverral, mikor a tuskó parkolóban a kis kék oszlop előre megfontolt aljas szándékkal közelített felénk. :P :D :P nem is hiányzik nekem :rolleyes: Csak még egy (drágább esetben több) dolog amire vigyázni kell :D Unokatesóm amikor lepattant róla, össze is törte pár helyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A két első ülés közti műanyag box alatt. Itt a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Gyújtás nélkül nem szabadna arcon küldenie a légzsáknak. :rolleyes: Nem szabadna. Itt valami kontár szerelőt lőtt úgy orrba, hogy a csomiajtón szált ki segítséggel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Látom már mindenkit felcsigáztam a ford.számmérő bevezetékelésével kapcsolatban! :rolleyes: De sajna az igazságra várnotok kell még egy hónapot, mert a műszeregységet ajándékba adom apukámnak névnapjára! De mindenképpen tájékoztatlak majd titeket, hogy benne van-e a vezeték gyárilag! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Látom már mindenkit felcsigáztam a ford.számmérő bevezetékelésével kapcsolatban! :rolleyes: De sajna az igazságra várnotok kell még egy hónapot, mert a műszeregységet ajándékba adom apukámnak névnapjára! De mindenképpen tájékoztatlak majd titeket! :D :P Hamár felcsigáztad a társaságot...nem érdekel mit csinálsz a műszeregységgel de szépen mész és kikapod ami benne van majd leírod, hogy volt-e vezeték vagy sem. :D Ellenkező esetben a fórum bosszút áll rajtad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Látom már mindenkit felcsigáztam a ford.számmérő bevezetékelésével kapcsolatban! :rolleyes: De sajna az igazságra várnotok kell még egy hónapot, mert a műszeregységet ajándékba adom apukámnak névnapjára! De mindenképpen tájékoztatlak majd titeket, hogy benne van-e a vezeték gyárilag! :D :P Nekem nem volt benne, az AC-relé melletti csatiig ment a szál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Sziasztok. Valaki utólagos légzsák beszerelésről valamit nem tud mondani? Azt tudom mi kell hozzá sokkal inkább a kötögetés érdekel. Van egy légzsák kábelem kormányhoz és hát van pár szál kábel amit nem tudom hova kellene kötni. Valami rajz esetleg? valakinek? vagy csinált-e már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Sziasztok. Valaki utólagos légzsák beszerelésről valamit nem tud mondani? Azt tudom mi kell hozzá sokkal inkább a kötögetés érdekel. Van egy légzsák kábelem kormányhoz és hát van pár szál kábel amit nem tudom hova kellene kötni. Valami rajz esetleg? valakinek? vagy csinált-e már valaki? Azt tudom, hogy kell a lassulásmérő is az előbbi képen belinkelt helyre, meg persze oda is kábel, bizti mindenképpen, talán még plussz szál is a műszeregységbe a visszajelzőhöz. Csinálta már egy srác, mostanában nincs fent, ő komplett kormányt is cserélt rúddal együtt, de nem emlékszem már miért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Azt tudom, hogy kell a lassulásmérő is az előbbi képen belinkelt helyre, meg persze oda is kábel, bizti mindenképpen, talán még plussz szál is a műszeregységbe a visszajelzőhöz. Csinálta már egy srác, mostanában nincs fent, ő komplett kormányt is cserélt rúddal együtt, de nem emlékszem már miért. Úgy arcon vágta hogy azóta nem nézett erre? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Azt tudom, hogy kell a lassulásmérő is az előbbi képen belinkelt helyre, meg persze oda is kábel, bizti mindenképpen, talán még plussz szál is a műszeregységbe a visszajelzőhöz. Csinálta már egy srác, mostanában nincs fent, ő komplett kormányt is cserélt rúddal együtt, de nem emlékszem már miért. Igen tudom a kis dobozt a középkonzol alá. Attól adoboztól van meg akábel a kormányig. Megvan aplusz szális a km órába:D de van asszem 4-5szál kábel amivel nem tok mit kezdeni:S Motortérbe ki kell mennie a kábeleinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Úgy arcon vágta hogy azóta nem nézett erre? :rolleyes: Nem hinném, mert múltkor is találkoztam vele a Pezoban. :D Egyébként a kormányszerkezet vagy mi az, az is különbözik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Igen tudom a kis dobozt a középkonzol alá. Attól adoboztól van meg akábel a kormányig. Megvan aplusz szális a km órába:D de van asszem 4-5szál kábel amivel nem tok mit kezdeni:S Motortérbe ki kell mennie a kábeleinek? Pontosan nem tudom, de szerintem nem, miért menne oda? Nem hinném, mert múltkor is találkoztam vele a Pezoban. :rolleyes: Egyébként a kormányszerkezet vagy mi az, az is különbözik... Ha szerkezetet is cserélni az copás volt neki is, nem volt kis móka elfexelni a letört végű csavarokat a műszeregység mögött. Csinált is egy képet, tele volt szikraesővel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Pontosan nem tudom, de szerintem nem, miért menne oda? Ha szerkezetet is cserélni az copás volt neki is, nem volt kis móka elfexelni a letört végű csavarokat a műszeregység mögött. Csinált is egy képet, tele volt szikraesővel. :rolleyes: LOL igen kell oszlopot is cserélni. Amúgy azért kérdem, hogy megy-e ki a motortérbe mert egy komplett kábelkötegből bányásztam ki a légzsák kábeleket és ott ahogy elvágtuk a kormány alatt a tűzfalnál a korbácsot arra is ment a légzsák kábelei Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 LOL igen kell oszlopot is cserélni. Amúgy azért kérdem, hogy megy-e ki a motortérbe mert egy komplett kábelkötegből bányásztam ki a légzsák kábeleket és ott ahogy elvágtuk a kormány alatt a tűzfalnál a korbácsot arra is ment a légzsák kábelei De lehet csak a köteg ment ki , vagy kimondottan a légzsák kábelei is? Az oszlopcsere jó móka, ha jól emlékszem két letört fejü csavar van olyan mint a gyujtáskapcsolónál, de ahhoz még hozzáférni, én is lefúrtam egy óra alatt, de a műszeregység mögött alig van hely, kisflexel, burkolat nélkül kopott korongal lehet odaférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 De lehet csak a köteg ment ki , vagy kimondottan a légzsák kábelei is? Az oszlopcsere jó móka, ha jól emlékszem két letört fejü csavar van olyan mint a gyujtáskapcsolónál, de ahhoz még hozzáférni, én is lefúrtam egy óra alatt, de a műszeregység mögött alig van hely, kisflexel, burkolat nélkül kopott korongal lehet odaférni. Hát ugye a légzsákkábel ami elindul a közép box alól ilyen sárga szöszös csőbe van amint felér a műszerfal mögé már ilyen vékony falu sárga műanyag csőbe folytatódik. És ahogy bontottam ki a korbácsból ment kifele is ahol elvágtuk arra kifelé. Azt most pontosan hogy ami kifelé megy az a légzsák vezetékei-e vagy csak bele van fonva a légzsák madzagjai közé azt nem tudom. Bár kihúzni nem bírtam a sárga csőből szval valszeg hozzá tartozik. Nem tudom na. vagynem tud valaki mutatni egy légzsák kábelt hogy még is mennyi madzag van rajta? Vagy hogyhogy néz ki. Nekem ez a fajta kábelem van aminek a kormánynál lévő vége 2csati van egy sárga és egy kék Visit My Website És van amelyiken egycsati van Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szép napot! Jól gondolom, hogy ha van a kocsiban gyári fejegység, akkor benne van a sebességfüggő hangerőszabályzás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szép napot! Jól gondolom, hogy ha van a kocsiban gyári fejegység, akkor benne van a sebességfüggő hangerőszabályzás? Ha CAR400 van benne, akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ha CAR400 van benne, akkor igen. CAR 300 Csak azért mert azt vettem észre, hogy ha elindulok a kocsival halkabb lesz a zene... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 CAR 300 Csak azért mert azt vettem észre, hogy ha elindulok a kocsival halkabb lesz a zene... :rolleyes: Mert elnyomja a motorhang. :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Mert elnyomja a motorhang. :lol: :rolleyes: :D Nemúgy teh..... :P Valahogy furcsán halkabb lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nemúgy teh..... :D Valahogy furcsán halkabb lesz. :P A sebességfüggő hangerő nem azt jelenti,hogy minél gyorsabban mész,annál hangosabb? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A sebességfüggő hangerő nem azt jelenti,hogy minél gyorsabban mész,annál hangosabb? :rolleyes: Ezaz hogy én is pontosan igy tudom. De ez meg halkabb lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A sebességfüggő hangerő nem azt jelenti,hogy minél gyorsabban mész,annál hangosabb? :rolleyes: Nekem a motrom volt sebességfüggő...minél gyorsabban mentem annál hangosabb volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nekem a motrom volt sebességfüggő...minél gyorsabban mentem annál hangosabb volt. :rolleyes: Jah ez a motor egy kifejezetten rossz tulajdonsága :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Üdv emberek! Tett már valaki F astra ködlámpába(valeo H1es izzós) xenon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts