Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

pedig le van már írva, hogy csavart csak lelazítani, és pár menetet rajtahagyni, ráütni a kormánykerékre kéttenyérrel felülről, és akkor le fog patanni a helyéről, aztán lehet teljesen lecsavarozni :rolleyes:

Előtte meg célszerű levenni a gyújtást és kivenni a légzsákot. :D

Megosztás:

Ezekkel megpróbálkozom valameik nap lehet hogy már holnap, majd beszámolok!

Köszöntem a tippeket, a légzsák az nekem is eszembejutott :rolleyes:

Csak a művelet előtt vedd le az akkusarut, nehogy a képedbe robbanjon a légzsák, ill. hibakódot generáljon a vezérlő, amit csak Tech-műszerrel lehet törölni.

Megosztás:

Szerintem nem évjárat és felszereltség függő. Épp amilyet leemeltek a polcról, amit a vezetékező hölgyemények összeraktak. :D Kivétel, ha alapként kapta a fordulatszámost.

Nem tom... Lehet...

Azt tudom, hogy nekem utólag kapta a fordulatszámos órát :rolleyes:

Megosztás:

Próbáljuk ki! :D

Van az a fotó, amiben eldurrantak a légzsákok és föstékes (direkt írtam így :D) a műszerfal meg úgy minden belül. Az se mai Fastra. :P

Az szépen ki lett dekorálva :D Arra emlékszem én is... Amúgy az meg van adva valahol hogy a lufiknak mennyi a "szavatossági ideje" ? :rolleyes: Valamit hallottam hogy 7 évente érdemes ellenőriztetni őket (akkor mi történik?-eldurrantják és megmondják hogy "jóvót" vagy hogy "nemjó" :P ) Azt se tudom hogy ez az ellenőriztetés ez igaz, meg 7 év vagy csak hallottam és annyi értelme van mintha... nem emleget senkit :lol:

Csinálunk hozzá jó hosszú kábelt, a vezérlőt földhöz vágjuk, a lufi meg 30 méterrel odébb durran?

És pofával lefelé teszed le a földre hogy jó magasra is menjen :P :D

Megosztás:

Az szépen ki lett dekorálva :D Arra emlékszem én is... Amúgy az meg van adva valahol hogy a lufiknak mennyi a "szavatossági ideje" ? :rolleyes: Valamit hallottam hogy 7 évente érdemes ellenőriztetni őket (akkor mi történik?-eldurrantják és megmondják hogy "jóvót" vagy hogy "nemjó" :P ) Azt se tudom hogy ez az ellenőriztetés ez igaz, meg 7 év vagy csak hallottam és annyi értelme van mintha... nem emleget senkit :lol:

És pofával lefelé teszed le a földre hogy jó magasra is menjen :P :D

Mennyé aludni bazz!! Amúgy passzolom. Ezen már én is agyaltam.

Megosztás:

És pofával lefelé teszed le a földre hogy jó magasra is menjen :D :D

ááááááá nem! Betesszük az egyik autó alá vagy az egyik sátorba...és meglepi. :P

Megosztás:

Ezzel vitatkoznék. De ha gondolod következő blitzre veszünk egy öreg lufis kormányt és kipróbáljuk.

Nem azt mondtam,hogy tutira nem működne,hanem hogy nem 100%,hogy nyilna.

Air Bag Lifetime. [Query:] Airbag-SRS needs a check after 10 years. [Response:] As I recently reported, Volvo have increased the recommended airbag life from 10 years (as indicated on the sticker) to 15 years.
Megosztás:

Fullos trabant, körbelégzsákos :D De elég jól érzékelteti hogy miért nem jó ebbe belenézni közelről :rolleyes:

Mi se hobbiból feszültünk hátra teljesen az ülésbe haverral, mikor a tuskó parkolóban a kis kék oszlop előre megfontolt aljas szándékkal közelített felénk. :P :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.