FPepe Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 na megteszem amit lehet koszonom szepen mindenkep, majd beszamolok mit ugyeskedtem :rolleyes: Azt még nem írtad, hogy milyen motorú az autód (motorkód). Mert ahhoz, hogy a fogyasztásmérés funkció pontos legyen, ahhoz kell állítani ezt a computert is, amit leginkább márkaszervízben tudnak elvégezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hmm egy x1.7dtl motorkodos 96-os a kicsi astram, kicsit mar modositot ez az rajta, de szeretnem a belso vilagitasal ezt is kicserelni, igyis ugyis kell egy kis szakmai tanacsadas mert mindezt beszerelni kicsit bajos lessz, sokmindenhez ertek de ahogy mondtad kell a szerviz segitsege is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hmm egy x1.7dtl motorkodos 96-os a kicsi astram, kicsit mar modositot ez az rajta, de szeretnem a belso vilagitasal ezt is kicserelni, igyis ugyis kell egy kis szakmai tanacsadas mert mindezt beszerelni kicsit bajos lessz, sokmindenhez ertek de ahogy mondtad kell a szerviz segitsege is... Na itt a gond, dieselben nem fog működni a fogyasztásmérés funkció, ez csak benzineshez való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hmm hát nem tudom remélem ezt is megoldom, csak kitaláltak dieselhez is egy ilyet, de elvalik idővel mit találok és hol, neked nehéz volt a kábelezést megoldani? egyáltalán van ennek olyan beszerelési lehetősége ami egyszerű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hmm hát nem tudom remélem ezt is megoldom, csak kitaláltak dieselhez is egy ilyet, de elvalik idővel mit találok és hol, neked nehéz volt a kábelezést megoldani? egyáltalán van ennek olyan beszerelési lehetősége ami egyszerű? Ha csak a hűtőfolyadék-szint, és az ablakmosófolyadék-szint érzékelőket kötöd be, akkor csak 2 plusz vezeték kell a motortérből. A jelenlegi kijelződ mutatja a külső hőmérsékletet? Ha igen, azzal se lesz gond, ha nem, akkor annak is kell 2 plusz vezeték az első lököshöz. Tudna még motorolaj szintet is ellenőrizni, de ehhez olyan olajteknő kell, amiben van jeladó (vagy legalább a helye), és fékkopást is figyelni, ehhez meg olyan első fékbetétek kellenek. Lényegében csak a fogyasztásmérést nem lehet dieselen beüzemelni. Az izzókiégésfigyelő egy külön kis dobozka, aminek van egy csomó kábele, de ha van türelmed, bekötögetheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 No problem, tűrelemel nincs gond :rolleyes: inkább a szaktudás szorul bővitésre...hmmm megérdemli a kicsi astra, hogy törődjünk vele azt hiszem csak a legalapabb dolgokat köttöm be megfogadom a tanázsod nem kinlódom vele, a héten az elektromos ablakokal szórakoztam ahoz se egy leányálom automatikát hozáadnide ha valaki tűrelmes megis hálálja, mit szereltél még be ami javitot a kényelmen kinézeten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 No problem, tűrelemel nincs gond :D inkább a szaktudás szorul bővitésre...hmmm megérdemli a kicsi astra, hogy törődjünk vele azt hiszem csak a legalapabb dolgokat köttöm be megfogadom a tanázsod nem kinlódom vele, a héten az elektromos ablakokal szórakoztam ahoz se egy leányálom automatikát hozáadnide ha valaki tűrelmes megis hálálja, mit szereltél még be ami javitot a kényelmen kinézeten? Elektromos állítású és fűthető tükrök vannak még hozzá (igaz még csak a polcon :rolleyes: ), szervókormányt kéne egyszer beleapplikálni (már van itthon kétféle szett, de egyik se jó bele). Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 hmm nekem ez a kis kijelző van tervben, meg tavaszra egy xenon fenyszóró találtam is egy szép uj modelt amibe illik az elektromos álitás sokat kerestem ezt az audis beöntést mármint a beépitet hajlitott ledsort... Nem kell csűgedni mi is szereltűnk be szervót barátoméba... neki 2.0 gsi volt, kellegy jó szervizes ismerős és megoldható tőle tetszet meg ez a többfunkciós kijelző, neki egy 3-as szérias BMW-ből lett atűltetve igy vete külföldröl, plafonban van és pirosan van kivilágitva mint a kis reggeli ébresztős rádiók, erre is gondoltam mivel az enyémből a tetőablak kimaradt :rolleyes:, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 hmm nekem ez a kis kijelző van tervben, meg tavaszra egy xenon fenyszóró találtam is egy szép uj modelt amibe illik az elektromos álitás sokat kerestem ezt az audis beöntést mármint a beépitet hajlitott ledsort... Nem kell csűgedni mi is szereltűnk be szervót barátoméba... neki 2.0 gsi volt, kellegy jó szervizes ismerős és megoldható tőle tetszet meg ez a többfunkciós kijelző, neki egy 3-as szérias BMW-ből lett atűltetve igy vete külföldröl, plafonban van és pirosan van kivilágitva mint a kis reggeli ébresztős rádiók, erre is gondoltam mivel az enyémből a tetőablak kimaradt :D, Inkább tekerjél bele 2 Megalight+90 -et. TÖbbet is látsz velük és nem is bacod ki a szemét a szembejövőnek :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Inkább tekerjél bele 2 Megalight+90 -et. TÖbbet is látsz velük és nem is bacod ki a szemét a szembejövőnek :P :rolleyes: milyen szinű fényt bocsát ki ez a megalight? Mert szeretnék én jobban látni,de viszont annyira nem,h emiatt hófehéren világítson a lámpám! Nekem a sárga és a fehér közötti átmenet tetszene színben, én már csak ilyen vagyok; a gyári dolgokat értékelem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 milyen szinű fényt bocsát ki ez a megalight? Mert szeretnék én jobban látni,de viszont annyira nem,h emiatt hófehéren világítson a lámpám! Nekem a sárga és a fehér közötti átmenet tetszene színben, én már csak ilyen vagyok; a gyári dolgokat értékelem! :D Fehérebb mint a sima, de nem megy el kékes-jégfehéres irányba. (kivéve ha mellette van a jégfehér LED-es helyzetjezőm :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hmm egy x1.7dtl motorkodos 96-os a kicsi astram, kicsit mar modositot ez az rajta, de szeretnem a belso vilagitasal ezt is kicserelni, igyis ugyis kell egy kis szakmai tanacsadas mert mindezt beszerelni kicsit bajos lessz, sokmindenhez ertek de ahogy mondtad kell a szerviz segitsege is... Szerintem dízelbe felesleges. Csak a fékkopás, olajszint, izzók, vízszintek kijelzése lehetséges, amihez sok minden kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 van benne igazsag en is gondoltam ra, lattam egy ujj tehnologiat ahol becsavarsz egy nagyitós foglalatot és abba egy erős izót, de nekem nagyon tetszetek ezek a fényszórók http://www.en2d-tuning.de/bilder/produkte/gross/17280_1.jpg ennek álitható részei is vannak, a legtöbb angel eyes fényszóró amit látam fix sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 van benne igazsag en is gondoltam ra, lattam egy ujj tehnologiat ahol becsavarsz egy nagyitós foglalatot és abba egy erős izót, de nekem nagyon tetszetek ezek a fényszórók http://www.en2d-tuning.de/bilder/produkte/gross/17280_1.jpg ennek álitható részei is vannak, a legtöbb angel eyes fényszóró amit látam fix sajnos Ezek a csili-vili angel meg dayline lámpák semmit sem érnek....szépek, de halogén izzóval nagyon rosszul világítanak, xenont pedig a szabályok szerint nem szerelhetsz bele. Sokszor elállnak, beáznak, párásodnak, szétesnek, nem lehet őket rendesen beállítani, és emellett nagyon drágák. Megjegyzem az angel eyes lámpáknál mindegyik állítható, az FK-nál egyszerre, a sonar-nál külön a refi és külön a tompított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 van benne igazsag en is gondoltam ra, lattam egy ujj tehnologiat ahol becsavarsz egy nagyitós foglalatot és abba egy erős izót, de nekem nagyon tetszetek ezek a fényszórók http://www.en2d-tuning.de/bilder/produkte/gross/17280_1.jpg ennek álitható részei is vannak, a legtöbb angel eyes fényszóró amit látam fix sajnos Amíg nem volt minden 3. szembejövő hókotró elejű swiften hasonló addig nekem is tetszett :P :D Megalighthoz nem kell semmi nagyítós foglalat (? :rolleyes: nem is hallottam még ilyet) csak bele kell tenni, és csodálkozni hogy megvilágosodott a környék :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Fehérebb mint a sima, de nem megy el kékes-jégfehéres irányba. (kivéve ha mellette van a jégfehér LED-es helyzetjezőm :rolleyes: ) de akkor ezekszerint annyira fehér,h a sima izzós helyzetjelző hülyén néz ki mellette? Meg,nyugtass azért meg,h a megalight-nak nincs kékre festve a búrája,ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 hát nagy igazság, tudod valamit valamiért átlagban megszoktuk hogy a szépség és a minőség nálunk kűlön utakra lett számüzve, de kis babrálásal hid el megoldható, én ujra szilikonoztam megoldotam az automatikát, csak be kéne már szerelni is... de adig még van...tudjátok ezért örülük annak, hogy astram van, sok kulturált ember vezeti jó érzés ilyen közöséghez tartozni, tudjátok ez olyan mint Bochkor és Boros egy reggeli adásában volt aki 8-kor uton volt dudáljon és csak néztél körbe menyi ismerősöd lett hirtelen csak gratulálhatok annak aki elinditotta ezt a fórumot Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 de akkor ezekszerint annyira fehér,h a sima izzós helyzetjelző hülyén néz ki mellette? Meg,nyugtass azért meg,h a megalight-nak nincs kékre festve a búrája,ugye? Kékre van festve. Nekem a sima helyzetjelzővel is normálisan néz ki. Ilyen: Itt pedig a jobb oldali képen van, hogy milyen a vetített képe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 de akkor ezekszerint annyira fehér,h a sima izzós helyzetjelző hülyén néz ki mellette? Meg,nyugtass azért meg,h a megalight-nak nincs kékre festve a búrája,ugye? Csak egy kék csík van rajta a tövében, úgy emlékszem. Nekem +60-as volt (amíg össze nem törtem az autó komplett elejével együtt) azon semmi kék csík nem volt, de sokkal jobban láttam azokkal is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Kékre van festve. Nekem a sima helyzetjelzővel is normálisan néz ki. Ilyen: http://img7.tar.hu/invictus/img/39087452 Itt pedig a jobb oldali képen van, hogy milyen a vetített képe. http://img7.tar.hu/invictus/img/39189230 köszi a képet, így már "világos"! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Csak egy kék csík van rajta a tövében, úgy emlékszem. Nekem +60-as volt (amíg össze nem törtem az autó komplett elejével együtt) azon semmi kék csík nem volt, de sokkal jobban láttam azokkal is :rolleyes: de azért gondolom nincs akkora élattartama,mint egy jnormál izzónak Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 de azért gondolom nincs akkora élattartama,mint egy jnormál izzónak Nekem már ősz óta van benn, sokat használom...és semmi gond eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 de azért gondolom nincs akkora élattartama,mint egy jnormál izzónak Nekem benne volt tán 2 hónapig. Az egyik még megvan :P Az azóta benne van. Nappal is mindig fel van kapcsolva, és megyek az autóval viszonylag sokat. :rolleyes: Igazából azért 2800-ért amibe kerültek, és az a fény amit adnak megérné szerintem akkor is ha évente 2 garnitúra elfogyna. Sokkal sokkal jobban láttam velük. Még a jelenleg megrepedt, állandóan párás lámpabúra alól is ad olyan fényt hogy lehet járni vele éjszaka. Nem mondom hogy jól látok, de észreveszem ha eltűnik előttem az út, vagy ha egy elefánt sétál velem szembe. (láthatósági mellényben persze). Szerintem nagyon jók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 szerintetek mennyi az esély rá,h egy 96-os 1.4se GL caravan astrában,amit itt gyártottak magyarországon, a fordulatszámmérőhöz be van húzva a vezeték? Mert apukámnak megtetszett,mert vettem az én autómba pár hónapja és abban látta! Csak azért kérdezem,mert pl neki a ködlámpához sem volt beépítve még a kapcsoló aljzata sem,nemhogy a vezetékelés! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Nekem benne volt tán 2 hónapig. Az egyik még megvan :P Az azóta benne van. Nappal is mindig fel van kapcsolva, és megyek az autóval viszonylag sokat. :rolleyes: Igazából azért 2800-ért amibe kerültek, és az a fény amit adnak megérné szerintem akkor is ha évente 2 garnitúra elfogyna. Sokkal sokkal jobban láttam velük. Még a jelenleg megrepedt, állandóan párás lámpabúra alól is ad olyan fényt hogy lehet járni vele éjszaka. Nem mondom hogy jól látok, de észreveszem ha eltűnik előttem az út, vagy ha egy elefánt sétál velem szembe. (láthatósági mellényben persze). Szerintem nagyon jók :D és nem villognak rátok azóta többet,mióta ezt használod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts