gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Kérdés :rolleyes: Elektromos lámpaállító Motorhoz van valami műanyag toldalék, amivel meg tudod hosszabbítani a szárakat, mi annak pontos neve? Nekem Bosch lámpáim vannak benne és nem tudom be rakni a motorokat, mert rövidek a szárak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee83 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Ha nekem szántad a kérdést akkor a helyzetjelzőre! :rolleyes: Mire van kötve a riasztód külső jelzője? Index,vagy másra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Ha nekem szántad a kérdést akkor a helyzetjelzőre! :rolleyes: Akkor szerintem behalt a riasztód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Ha nekem szántad a kérdést akkor a helyzetjelzőre! :rolleyes: Igen neked szántam :D Akkor lehet hogy a riasztód szorakozik,valami zárlat vagy kezd tönkre menni a riasztod agya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee83 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Az szép, kb. 2 hónapja csinálták meg! Akkor szerintem behalt a riasztód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee83 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Igen neked szántam :rolleyes: Akkor lehet hogy a riasztód szorakozik,valami zárlat vagy kezd tönkre menni a riasztod agya De ettől még lehet biztonságosan használni az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Az szép, kb. 2 hónapja csinálták meg! Milyen márkájú a riasztód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee83 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Milyen márkájú a riasztód? Ez jó kérdés, sztem a gyári van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Ez jó kérdés, sztem a gyári van benne! Mikor gyárották az autót? Mert nekem inditás gátló volt benne ami tönkre ment,hasonló volt a mükődése mint 1 riasztóé! Utána vettem bele rendes riasztót! És kiiktattam az inditás gátlót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee83 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Mikor gyárották az autót? Mert nekem inditás gátló volt benne ami tönkre ment,hasonló volt a mükődése mint 1 riasztóé! Utána vettem bele rendes riasztót! És kiiktattam az inditás gátlót. 93-as. Egy ideig nem volt jó benne a riasztó, de elvittem egy szakihoz, aki rakott bele indításgátlót, és akkor csinálta meg annyira a riasztót, hogy ugyan sziréna nincs benne, de távirányítóval lehet nyitni zárni, ill. villog a kormány felett levő visszajelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 93-as. Egy ideig nem volt jó benne a riasztó, de elvittem egy szakihoz, aki rakott bele indításgátlót, és akkor csinálta meg annyira a riasztót, hogy ugyan sziréna nincs benne, de távirányítóval lehet nyitni zárni, ill. villog a kormány felett levő visszajelző. Elméletben használhatod az autót nélküle, de ha úgy kötötte be az indítás gátlót, akkor bármikor letilthat, magyarán nem indul be az autó, vagy menet közben is letilthat! A trafóra volt nekem rákötve, és amikor nem riasztottam ki akkor hiába indítottam, nem indult be anno mikor az volt benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 hello ez a lámpa mire képes? mi a közepén az a kis akármi csipogó, ultrahangos érzékelő, kenyér pirító, krumpli sütő vagy micsoda nem tudunk rájönni se meg szólaltatni. Sűrgős lenne a válasz köszönöm KÉP Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 hello ez a lámpa mire képes? mi a közepén az a kis akármi csipogó, ultrahangos érzékelő, kenyér pirító, krumpli sütő vagy micsoda nem tudunk rájönni se meg szólaltatni. Sűrgős lenne a válasz köszönöm KÉP Megvan :D Ahogy láttam a képet a vaterán láttad,kérdezd meg az eladót mire jó a középső rész! Nekem 2-tippem van az 1-ső hogybelső ultrahan érzékelő a riasztohozz,a 2-ik lehet a telefon kihangositó mikrofonos része! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Nem jó a kép nem tudom megnézni mire gondolsz! Nem tudom miért nem jó de itt a link http://www.vatera.hu/opel_tigra_utaster_be..._158205440.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Nem tudom miért nem jó de itt a link http://img5.imagebanana.com/view/y8fmycbh/e69_2_big.jpg az valami érzékelő, asszem riasztonak, vagy klímának. nem tom pontosan mire való. de valaki innen már említette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 hello ez a lámpa mire képes? mi a közepén az a kis akármi csipogó, ultrahangos érzékelő, kenyér pirító, krumpli sütő vagy micsoda nem tudunk rájönni se meg szólaltatni. Sűrgős lenne a válasz köszönöm KÉP A jövőheti 5-ös lottó számai kellennének!SÜRGŐS LENNE! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 A jövőheti 5-ös lottó számai kellennének!SÜRGŐS LENNE! :P :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Kérdés :rolleyes: Elektromos lámpaállító Motorhoz van valami műanyag toldalék, amivel meg tudod hosszabbítani a szárakat, mi annak pontos neve? Nekem Bosch lámpáim vannak benne és nem tudom be rakni a motorokat, mert rövidek a szárak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Kérdés :D Elektromos lámpaállító Motorhoz van valami műanyag toldalék, amivel meg tudod hosszabbítani a szárakat, mi annak pontos neve? Nekem Bosch lámpáim vannak benne és nem tudom be rakni a motorokat, mert rövidek a szárak! Hosszabító toldó szár! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Nézd emg a vaterán az 5ös lottó számokat. Na de viccet félre téve valami pontos válasssz? Am csak ezért lenne fontos mert beszeretném aplikálni és jelenleg nem tudjuk miaz. És van ezen egy gomb is és az mire való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Kérdés :D Elektromos lámpaállító Motorhoz van valami műanyag toldalék, amivel meg tudod hosszabbítani a szárakat, mi annak pontos neve? Nekem Bosch lámpáim vannak benne és nem tudom be rakni a motorokat, mert rövidek a szárak! nem lehet, hogy csak be van húzva a moci? :rolleyes: agyári lámpához nem kellett semmi nekem de a TYC hez meg adtak ilyen adaptereket, amit rápattintottam a mocira, és ugy pattant bele a lámpába. de legegyszerűbb, hogy viszed a ocit, és mondod, erre kell az adapter, ami jo lenne a lámpába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hosszabító toldó szár! :rolleyes: És hol tudok ilyent venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 nem lehet, hogy csak be van húzva a moci? :rolleyes: agyári lámpához nem kellett semmi nekem de a TYC hez meg adtak ilyen adaptereket, amit rápattintottam a mocira, és ugy pattant bele a lámpába. de legegyszerűbb, hogy viszed a ocit, és mondod, erre kell az adapter, ami jo lenne a lámpába. Az eredeti lámpa az valeo, az enyém meg bosch,és abba túl rövid,meg a kézi szabályzóval össze hasonlítva is rövidebb a motorosé. Csak nem tudom mi a pontos neve és hogy hol tudok hozzá venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hogy tudom beállitani házilag a ködfényszórókat? Van valakinek rajza vagy leirása hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hogy tudom beállitani házilag a ködfényszórókat? Van valakinek rajza vagy leirása hozzá? Én úgy állítottam be hogy teljesen legalsó pozícióba, nekem így világít egyenesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts