Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Mikor gyárották az autót?

Mert nekem inditás gátló volt benne ami tönkre ment,hasonló volt a mükődése mint 1 riasztóé!

Utána vettem bele rendes riasztót!

És kiiktattam az inditás gátlót.

93-as. Egy ideig nem volt jó benne a riasztó, de elvittem egy szakihoz, aki rakott bele indításgátlót, és akkor csinálta meg annyira a riasztót, hogy ugyan sziréna nincs benne, de távirányítóval lehet nyitni zárni, ill. villog a kormány felett levő visszajelző.

Megosztás:

93-as. Egy ideig nem volt jó benne a riasztó, de elvittem egy szakihoz, aki rakott bele indításgátlót, és akkor csinálta meg annyira a riasztót, hogy ugyan sziréna nincs benne, de távirányítóval lehet nyitni zárni, ill. villog a kormány felett levő visszajelző.

Elméletben használhatod az autót nélküle, de ha úgy kötötte be az indítás gátlót, akkor bármikor letilthat, magyarán nem indul be az autó, vagy menet közben is letilthat!

A trafóra volt nekem rákötve, és amikor nem riasztottam ki akkor hiába indítottam, nem indult be anno mikor az volt benne!

Megosztás:

hello ez a lámpa mire képes? mi a közepén az a kis akármi csipogó, ultrahangos érzékelő, kenyér pirító, krumpli sütő vagy micsoda nem tudunk rájönni se meg szólaltatni.

Sűrgős lenne a válasz köszönöm KÉP

Megvan :D

Ahogy láttam a képet a vaterán láttad,kérdezd meg az eladót mire jó a középső rész!

Nekem 2-tippem van az 1-ső hogybelső ultrahan érzékelő a riasztohozz,a 2-ik lehet a telefon kihangositó mikrofonos része!

:rolleyes:

Megosztás:

hello ez a lámpa mire képes? mi a közepén az a kis akármi csipogó, ultrahangos érzékelő, kenyér pirító, krumpli sütő vagy micsoda nem tudunk rájönni se meg szólaltatni.

Sűrgős lenne a válasz köszönöm KÉP

A jövőheti 5-ös lottó számai kellennének!SÜRGŐS LENNE! :rolleyes:

Megosztás:

Kérdés :D

Elektromos lámpaállító Motorhoz van valami műanyag toldalék, amivel meg tudod hosszabbítani a szárakat, mi annak pontos neve?

Nekem Bosch lámpáim vannak benne és nem tudom be rakni a motorokat, mert rövidek a szárak!

Hosszabító toldó szár! :rolleyes:

Megosztás:

Kérdés :D

Elektromos lámpaállító Motorhoz van valami műanyag toldalék, amivel meg tudod hosszabbítani a szárakat, mi annak pontos neve?

Nekem Bosch lámpáim vannak benne és nem tudom be rakni a motorokat, mert rövidek a szárak!

nem lehet, hogy csak be van húzva a moci? :rolleyes:

agyári lámpához nem kellett semmi nekem

de a TYC hez meg adtak ilyen adaptereket, amit rápattintottam a mocira, és ugy pattant bele a lámpába.

de legegyszerűbb, hogy viszed a ocit, és mondod, erre kell az adapter, ami jo lenne a lámpába.

Megosztás:

nem lehet, hogy csak be van húzva a moci? :rolleyes:

agyári lámpához nem kellett semmi nekem

de a TYC hez meg adtak ilyen adaptereket, amit rápattintottam a mocira, és ugy pattant bele a lámpába.

de legegyszerűbb, hogy viszed a ocit, és mondod, erre kell az adapter, ami jo lenne a lámpába.

Az eredeti lámpa az valeo, az enyém meg bosch,és abba túl rövid,meg a kézi szabályzóval össze hasonlítva is rövidebb a motorosé.

Csak nem tudom mi a pontos neve és hogy hol tudok hozzá venni!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.