Sonique Gsi 16V Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 az is csak addig jó míg nincsenek benn ledek, mert onnantól kezdve nem sokat szabályoz a fényerőn.... ugye nálatok is így van? nalam szabályozza a ledete is !! már mint a BC ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 igen nekem is szabályozza a ledek fényerejét, de nem olyan mértékben, mint a normál izzókét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Valami de nem tudom, hogy mi állandóan kattog-csörög a kesztyűtartó mögött. Már megfigyeltem, hogy a ventilátorhoz lehet köze. Mi lehet az? Mit kell vele csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Sziasztok!! Világít az ABS lámpám, fékek nem változtak,lehet,hogy csak az érintkező? Leállítom elalszik, gyújtás égnie kell ég is ,indít -elalszik elindul újra ég! :twisted: Valaki valami tanács?? Menjek a Sztrádába kiméretni?? Köszi t Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Leginkább hall-szenzor, vagy vezérlő hiba lehetséges. Vidd el, megnézik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Kedves opel16v. Szerintem nézd át a számítogépedet, mert kaptam tőled egy vírusos e-mailt. Köszi AGA46 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Szia Aga! Megnézem, kösz hogy szóltál. De van egy olyan gyanúm, hogy nem az Én gépem vírusos (a hétvégén néztem is), hanem valamelyik tréfás smtp állomás a netről összeszedett címet feltüntetve küldözget vírusokat. Mostanában ez a divat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 OK. Gondoltam én is, de úgy gondoltam jobb ha megnézed. AGA Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 most min. 3 aktív vírus van ami a fertőzőtt gépről a cimlistában szereplő embertek nevében küldözget levelet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Megnéztem, nincs vírusom. Megnyugodtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toni Elküldve Március13, 2004 Megoszt Elküldve Március13, 2004 Sziasztok ! Keresem gabo007 -et Multec diagnosztikai dugó ügyben ! Vagy mást aki tud róla valamit Nekem X14NZ motorom van és kellene a 2X8 csatlakozó lábkiasztása. A bal oldalon 5 a jobb oldalon 2 csatlakozó van. Mit kell összezárni a gyújtás állításhoz ? Ha mást kötök össze nem repül el ? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március15, 2004 Megoszt Elküldve Március15, 2004 Hali! Én egy teljesen alap 1.4 Astra F Caravanba szeretnék a csomagtérajtóba 2 hangszórót. A kérdéseim: 1:Mekkora és milyen hangszórót vegyek? 2:Ha nem akarok erősítőt, akkor hova kössem és hol vezessem hozzá a kábelt. 3:hogy rögzítem a hangszórókat(csavarral+anyával?)Látom a 3 furatot, de mivel fogatom oda? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Hali! Én egy teljesen alap 1.4 Astra F Caravanba szeretnék a csomagtérajtóba 2 hangszórót. A kérdéseim: 1:Mekkora és milyen hangszórót vegyek? 2:Ha nem akarok erősítőt, akkor hova kössem és hol vezessem hozzá a kábelt. 3:hogy rögzítem a hangszórókat(csavarral+anyával?)Látom a 3 furatot, de mivel fogatom oda? Előre is köszi! Létezik HIFI-s topic. Ott kellene az ilyet kérdezni! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Ma reggelre elaludt az ABS visszajelzőm :?: Nőből van az autóm és csak szeszélyes?? Lehet ,hogy csak kapott egy kis nedvességet? Valaki valami tipp?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Nem az égő égett ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Ilyeneket gondolsz rólam :?: :oops: :twisted: Mindjárt kihívlak párbajozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Kijé lesz a grund ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Köszi renzso! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Hali! Én egy teljesen alap 1.4 Astra F Caravanba szeretnék a csomagtérajtóba 2 hangszórót. A kérdéseim: 1:Mekkora és milyen hangszórót vegyek? 2:Ha nem akarok erősítőt, akkor hova kössem és hol vezessem hozzá a kábelt. 3:hogy rögzítem a hangszórókat(csavarral+anyával?)Látom a 3 furatot, de mivel fogatom oda? Előre is köszi! Giorgio, Asszem 13-cm-es kell bele. Véletlenül van 1 ilyenem eladó: :) http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=8...c969f5be7e4997f Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Valami de nem tudom, hogy mi állandóan kattog-csörög a kesztyűtartó mögött. Már megfigyeltem, hogy a ventilátorhoz lehet köze. Mi lehet az? Mit kell vele csinálni? A belső levegő keringető motorja vagy csak a csappantyú meggajdúlt/megreccsent... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Háj!Még mindig kp zár und riaszto beépités érdekelne....ha vlkinek ugyanien fapad vót és utólag csináltatott iesmit és jo munkát végeztek neki akkor lécc irja le a helyet árat stb-t ....hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Háj!Még mindig kp zár und riaszto beépités érdekelne....ha vlkinek ugyanien fapad vót és utólag csináltatott iesmit és jo munkát végeztek neki akkor lécc irja le a helyet árat stb-t ....hali En kerestem riaszto szerelot mikor beazott a kutyu (Enforcer markaju riaszto van kozponti zarral) es random megszolalt, talaltam egy eleg korrekt embert, www.miklossanyi.hu cimen ott van minden elerhetosege, foglalkozik kp zar/riaszto beszerelessel. Nekem mondjuk csak javitani kellett, igy arat nem tudok egy uj beszerelesre mondani de akar emailben is erdeklodhetsz nala, ajanlani tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Nekem utólag lett elektronyos ablakom, és egy nagyon korrektül szépen dolgozó pasi szerelte (Hank Tamás - Kistarcsa 06-70-2455-738), ő foglalkozik riasztóval és központi zárral, nagyon ügyes gyerek. Teljesen meg vagyok elégedve vele, pedig én aztán kötözködök rendesen. Jó árakon dolgozik, szerintem kérdezd meg nála, hogy mi mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Látom nagyon benne vagytok a risztó témában....Nővérem 4 ütemű trabijában "Micro Car alarm" van szerelve 1 évvel ezelőtt szórakozott a távrányitójával, majd emiatt le lett bénítva... A lényeg itt helyben próbáltam megnézetni, de azt mondták, hogy a központi egység adó-vevője romlot el és nincs mo-i szervíze sajnos így nem tudnak vele foglalkozni...a riasztó része maga teljsen kifogástalan....nem tudtok vmi szerelőt aki ehhez is ért? :roll: Előre is köszi! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Nagyon thx Manta und GH! Maj mind2 helyet körbe szaglászom :) thx még1x... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts